BIF Objavljeno November 26, 2020 Opozori Objavljeno November 26, 2020 Btw...jaz se s komentarji selim v zaprto skupino Crypto-group. Manj solate in več kreativnega. mladench in KARMEN1 1 1
ProdriveR Objavljeno November 26, 2020 Opozori Objavljeno November 26, 2020 Hecno se mi zdi, ko poslušam folk v službi. Par dni nazaj, so imeli FOMO, pa komentiral, da škoda, da niso kaj vložili ko je bil cajt ... Dones, ko je pa zadeva mal padla, pa spet vsi pametni, ker nateg je to, pa da še dobr, da niso šli v to Jaz sem še vedno kar lepo v plusu, tako da me to sploh ne gane več ? Drugače pa mislim, da tud če BTC pade na 14-15k$, ni to nobena panika.
KARMEN1 Objavljeno November 26, 2020 Opozori Objavljeno November 26, 2020 (popravljeno) pred 49 minutami, BIF pravi: Btw...jaz se s komentarji selim v zaprto skupino Crypto-group. Manj solate in več kreativnega. Tudi jaz ☺ Popravljeno November 26, 2020. Popravil KARMEN1 BIF 1
LunaticFringe Objavljeno November 26, 2020 Opozori Objavljeno November 26, 2020 pred 1 uro, BIF pravi: Btw...jaz se s komentarji selim v zaprto skupino Crypto-group. Manj solate in več kreativnega. pred 47 minutami, KARMEN1 pravi: Tudi jaz ☺ Na zdej... pa sem se že veselil, kaj pametno napisnega bom prebral od nekaterih članov tule. KARMEN1 in Akito 2
TakeALookAround Objavljeno November 26, 2020 Opozori Objavljeno November 26, 2020 V skupini se resen denar dela, ne pa tule, ko sam bule padajo, k ne znamo. mladench, igc1 in Akito 3
BIF Objavljeno November 26, 2020 Opozori Objavljeno November 26, 2020 Čisto vsak je dobrodošel v skupino...vsak, ki ima resne namene, in je pripravljen konstruktivno prispevat. Če pa želi kdo duhovičit s piramidnimi igrami in podobno pa je tukaj čisto dober poligon.
smasher Objavljeno November 26, 2020 Opozori Objavljeno November 26, 2020 jaz bom prišel tja ko bom mel res kaj dnarja viška.. po 100€ vlagat in se pol za vsakih 10€ dobička veselit.... je bolj švoh
BIF Objavljeno November 27, 2020 Opozori Objavljeno November 27, 2020 Slaba filozofija. Če bi 100eur vložil leta 2010...danes ne bi vedel, da ta forum sploh obstaja. Kar jaz sicer vidim, kot veliko prednost. BlackDoc, ProdriveR, Akito in 2 others 1 1 3
smasher Objavljeno November 27, 2020 Opozori Objavljeno November 27, 2020 No ja.... vejetno bi itak zajebau... in prodal vse ko bi coin dosegel kakšnih 100 usd (če bi jih kupil po 10c) in bi seadaj KARMEN1 1
TakeALookAround Objavljeno November 27, 2020 Opozori Objavljeno November 27, 2020 Pa sej ni kej dost filozofije, bolj ko beres ljudi, bolj vidis da nben ne ve v kero smer bo slo.... Al not butnes pa cakas nekaj let in vzames ven, ko se ti zdi ok, al pa pac spremlas vsak dan, pa po obcutku kupujes in prodajas.... BIF 1
LunaticFringe Objavljeno November 27, 2020 Opozori Objavljeno November 27, 2020 pred 18 urami, smasher pravi: jaz bom prišel tja ko bom mel res kaj dnarja viška.. po 100€ vlagat in se pol za vsakih 10€ dobička veselit.... je bolj švoh Hči ima letos pri vloženih 150€ cca. 350€ dobička. Če se ne motim od junija. S tem, da vložek vedno ostaja isti, dobiček gre pa za najstniške neumnosti. KARMEN1, ProdriveR in Bmflar 3
BIF Objavljeno November 27, 2020 Opozori Objavljeno November 27, 2020 (popravljeno) Bom še samo tokrat tukaj napisal svoje mnenje. Morda komu pomaga ali da misliti. Tako precej realna napoved je ta. Od zneska, ki ga danes vložite v BTC...pričakujte ob naslednjem ATH (predvidoma decembra 2021)...približno osem do deset kratnik. Zdaj pa kolikor pač kdo vloži...večkratnik ostaja kot sem napisal...računat pa znate sami. To pa ni finančni nasvet....gre samo za moje osebno mnenje! Vsakdo vlaga na lastno odgovornost. Popravljeno November 27, 2020. Popravil BIF Akito, KARMEN1, smasher in 2 others 5
smasher Objavljeno November 27, 2020 Opozori Objavljeno November 27, 2020 (popravljeno) Ok, katero platformo/spletno stran predlagate za trgovanje z delčki kojna? Ker se do sedaj nisem poglobil še v te platforme. Uporablja kdo e-toro? Kaj kakšne banke ali davčne ne zanimajo te tranzakcije? Kar se tiče zamujenih priložnosti, "zamudil sem" 2012, kolegi so takrat majnali sestavli cel PC, in pote veselo prodajli leto dni kasneje zmajnane kojne in dobili nazaj vse stroške za PC.... torej so v tistih časih meli verjetno 1 kojn... kaj bi imeli sedaj... Zamudil sem malrca letos... Pa kaj človek vse zamudi v življenju.. kolko več bi jih lahko v življenju .. pa sm zamudu marsikatero priliko... Popravljeno November 27, 2020. Popravil smasher
skalar36 Objavljeno November 28, 2020 Opozori Objavljeno November 28, 2020 Bitstamp. Kraken. BIF in ProdriveR 1 1
BIF Objavljeno November 28, 2020 Opozori Objavljeno November 28, 2020 Za trgovanje z vzvodi... https://www.bybit.com/en-US/sem?source=google&medium=paid_cpc&campaign=brand&content=kw&gclid=EAIaIQobChMIhYmf4tik7QIVwaOyCh1UgACLEAAYASAAEgKTgfD_BwE
lima Objavljeno November 28, 2020 Opozori Objavljeno November 28, 2020 Ta je tudi dobra https://pro.coinbase.com/
KARMEN1 Objavljeno November 28, 2020 Opozori Objavljeno November 28, 2020 Kriptomat, ki mi že nekaj dni dela sive lase, ker mi ne potrdi nakupa s kartico ?. BIF 1
KARMEN1 Objavljeno November 28, 2020 Opozori Objavljeno November 28, 2020 Že delam registracijo na Coinbase in bom vse prenesla tam.
skalar36 Objavljeno November 28, 2020 Opozori Objavljeno November 28, 2020 Coinbase je v preteklosti ime ogromne provizije. Sploh za nakupe z kreditno kartico.Ne vem če so še. Bitstamp in kraken imata najnižje, sta tudi najbolj varne. Za vzvode je pa BIF povedal. BIF in Akito 1 1
skalar36 Objavljeno November 28, 2020 Opozori Objavljeno November 28, 2020 pred 27 minutami, lima pravi: Kaj pa Binance Uredu. Čeprav so v preteklosti neki mutili z KYC, in verification. Ne vem, ali lahko direktno denar položiš na Binance pred letom to ni bilo mogoče. Ali še vedno moraš najprej nekje kupit BTC pa potem tja nakazat BTC, s katerim potem kupuješ ostalo. Sam sem BTC maximalist in ne kupujem ostalih "šitkojnev" KARMEN1 in BIF 2
skalar36 Objavljeno November 30, 2020 Opozori Objavljeno November 30, 2020 (popravljeno) še mal, še čist mal.Ne se zdej ustavt. Gremo... "Vzdušje podobno kot v Planici" Ko se je napovedvalc drl "leti Primož, leti" Leti BTC , leti... Popravljeno November 30, 2020. Popravil skalar36 BIF, ProdriveR, KARMEN1 in 1 other 3 1
skalar36 Objavljeno November 30, 2020 Opozori Objavljeno November 30, 2020 Pojma nevem. Drugo leto do 100k? KARMEN1 in C eagle 1 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se