Skoči na vsebino

Akrapovič izpušni sistemi

wowman

Priporočene objave

Jaz se zanimam kje se da v Sloveniji kupit Akrapovic izpusni sistem?

Kaj se mogoce da kupit v MC trgovinah - Maribor, Ljubljana?

Ce se da , kaksen je naslov trgovine?

Koliko stane Akrapovic izpusni sistem Evolution line za Yamaha R1 letnik 2002.

Se v naprej zahvaljujem za odgovor!

Ma ti kr pejt v kakršno koli trgovino zb motorji, pa ti ga bojo naročil in dostvl. Sej take kupce zlo prčkujejo, vrjem.

Kar se pa cene tiče, pa lohka prodajalca tm vprašaš pa ti bo povedu al pa greš na spletno stran od akrapoviča (moto imenik - predelave), tam imaš njihov tel. pa lohk kr pokličeš in ti povejo, kok je cena, pa če ga majo bnarjenga....

Ajde. 8)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz se zanimam kje se da v Sloveniji kupit Akrapovic izpusni sistem?

Kaj se mogoce da kupit v MC trgovinah - Maribor, Ljubljana?

Ce se da , kaksen je naslov trgovine?

Koliko stane Akrapovic izpusni sistem Evolution line za Yamaha R1 letnik 2002.

Se v naprej zahvaljujem za odgovor!

Ma ti kr pejt v kakršno koli trgovino zb motorji, pa ti ga bojo naročil in dostvl. Sej take kupce zlo prčkujejo, vrjem.

Kar se pa cene tiče, pa lohka prodajalca tm vprašaš pa ti bo povedu al pa greš na spletno stran od akrapoviča (moto imenik - predelave), tam imaš njihov tel. pa lohk kr pokličeš in ti povejo, kok je cena, pa če ga majo bnarjenga....

Ajde. 8)

A pa more glih AKRAPOVIC :?: pisat na loncu.Ok kvaliteta pa zvok da se reče sam cena je pa tud temu primerna men so ga ponujal za 450 eur pri Šternu za FZS600s.Pol sm pa rajš zbrskov tel številko od možakarja iz Ptuja Gorazd Marovic s.p. tel 027463321 pa kupu WINGS lonec pol ceneje glas je pa isti če bi pa hotu moč bi pa že kupu močnejš motor.Sej itak po naših cestah še 70% ne izkoristiš moči kaj šele hitrost.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vsi nekaj z izpušnimi piskri povečujete moč motorja pa v stroške se po nepotrebnem mečete.

Izpušni pisker ne poveča moči motorja ampak dober piskr kot je Akrapovičev jo za manj zmanjša kot ostali, zato se relativno moč poveča v primerjavi z ostalimi. Efekti povečanja so v intervalu nekaj % do največ 10 %.

Kupte rajš v osnovi močnejši motor, pa ne denar za nemnosti zapravljat.

Če je pa stvar šminke ja pol pa razumem.

Glas sigurno nekaj velja, znamka pa tudi.

8)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

to je res, pozabljaš pa da lahko tudi razpotegne moč po celem območju vrtljajev ali jo koncentrira na dolečenem delu vrtljajev, česar sama mašina ne zmore ampak jo v to prepriča dobe ror

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

to je res, pozabljaš pa da lahko tudi razpotegne moč po celem območju vrtljajev ali jo koncentrira na dolečenem delu vrtljajev, česar sama mašina ne zmore ampak jo v to prepriča dobe ror

Nič nisem pozabil, kar sem napisal velja za celo območje vrtljajev.

8)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Izpušni pisker ne poveča moči motorja ampak dober piskr kot je Akrapovičev jo za manj zmanjša kot ostali

Hm, pol je po tvoje boljsi original? Daj malo argumentiraj tole zadevo preden se Igor A. zjoce :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

quote: boysi,

a wings tudi za endure dele denfre

Ma znanec na Kawasakiju KLR 650, pa je zelo zadovoljen!

Loyo ce se ne motim si iz stajerskega konca-Ptiuj? A je ta tvoj znanec tudi?

Ce bi se dalo bi se enkrat zmenli pa bi se dobli, ker mene ful zanima zvok KLR-a z Wingsom.

Lp Lindau

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Loyo ce se ne motim si iz stajerskega konca-Ptiuj? A je ta tvoj znanec tudi?  

Ce bi se dalo bi se enkrat zmenli pa bi se dobli, ker mene ful zanima zvok KLR-a z Wingsom.  

Lp Lindau

ja z okolice Ptuje sem, on pa tudi, tako da ne vidim problema zakaj ne bi

zraven se kakega pira spili :D

lp Loyo

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 4 tedne pozneje...

Ga ma en na KTM 625 SC - SM, pa je bil zadovoljen. Zdaj mislim da je prodal motor, izpuh pa hrani za naslednji KTM.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mislm da tole še najbolj sm paše: najbrž še letos, bo v sloveniji omogočena nabava izpušnih sistemov yoshimura in vance and hines. Zgolj v vednost.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

IKE to je lepo slišat da je zadovoljen z njim, a veš še kaj več povedat o

njegovmu roru??

dodatna moč, zvok, s krivinam al brez, cena, kupljen..kje, izgled dušilca

veš, sem sam velik interesent za nakup

thnx

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Včeraj naročil WINGSA za bandita 1200. :lol: Ko ga zmontiram bom znal več povedat.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 5 mesecev pozneje...

Najprej bi rad pohvalil ta zanimiv članek. Sicer nisem čisto uspel dojeti, na kakšen način naj bi zmanjšal glasnost, če ga imamo v tretji prestavi. A to mislite, da ga imaš na mestu na štenderju in ga daš v tretjo in pustiš teči?

OK, zdej pa vprašanje, ki me res zanima: Na Akrapovičevi strani za mojo bodočo Yamaho R6 piše, da ima stock (torej tovarniški) izpuh 93.5 db / 6500 rpm glasnost, kar presega dovoljenih 80db.

Kaj porečete na to, oz. mi lahko policaji zatežijo, oz. bi tak motor sploh šel čez tehnični pregled čez 3 leta, ko homologacija poteče?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ne, ti izpuhi menda sploh niso atestirani za na cesto. Tisti, ki jih prodaja v npr. Nemčiji, pa imajo TUV, vendar na njih še najbolj seka nalepka. Ja, pišejo se nam trdi časi. Z uveljavitvijo novega zakona o omejevanju hrupa se bodo po cestah vozili samo še brenčači. Bljak. :x :evil:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Na Akrapovičevi strani za mojo bodočo Yamaho R6 piše, da ima stock (torej tovarniški) izpuh 93.5 db / 6500 rpm glasnost, kar presega dovoljenih 80db.

Kaj porečete na to, oz. mi lahko policaji zatežijo, oz. bi tak motor sploh šel čez tehnični pregled čez 3 leta, ko homologacija poteče?

Tovarniški izpuh ustreza naši (evropski) homologaciji, zato brez strahu 8) .

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kako ma lahko CB 900 78dB z ugasnjenim agregatom? :shock:  

A so ji piksne zadi prvezal pa 80 pelal?

ne,ker je tako "aerodinamicna",rozljanje verige in gume tudi delajo hrup...ni vse samo izpuh in vplinjaci. :wink:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

mah srt nej se grejo, dokler mi navjo na cest parkrat zatezil bom imel sportn ror gor pa ce jim je prov al pa ne

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jest sm polet montiral wings na mojo hondo in na srečo se lahko prav hitro premenja z originalnim auspuhom tako da, imam hitro spet originalen motor. Na cesti nebi smelo biti koplikacij ali pač?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jest sm polet montiral wings na mojo hondo in na srečo se lahko prav hitro premenja z originalnim auspuhom tako da, imam hitro spet originalen motor. Na cesti nebi smelo biti koplikacij ali pač?

pač...ZVCP pravi, da smejo biti v vozilu in na njem vgrajene samo naprave, deli in oprema, ki so homologirani. V nasprotnem primeru lahko policist ali pristojni inšpektor izloči vozilo iz prometa in odvzame nalepko za tehnični pregled.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pač...ZVCP pravi, da smejo biti v vozilu in na njem vgrajene samo naprave, deli in oprema, ki so homologirani. V nasprotnem primeru lahko policist ali pristojni inšpektor izloči vozilo iz prometa in odvzame nalepko za tehnični pregled.

Tukaj pa stopi v akcijo Leo Vince, ki ima EU stree legal lonce z vsemi oznakami EU atestov ipd... vendar za nekaj deset EUR tak lonec predelaš v pravi racing lonec :wink:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tukaj pa stopi v akcijo Leo Vince, ki ima EU stree legal lonce z vsemi oznakami EU atestov ipd...

EU atesti pri nas še ne veljajo (počakati do leta 2004)...žal je še vedno potreben atest (homologacijo) opraviti tudi pri nas :evil:

vendar za nekaj deset EUR tak lonec predelaš v pravi racing lonec  :wink:

s predelavo pa tak lonec več ne ustreza atestu (homologaciji) :wink:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!