skalar36 Objavljeno Marec 6 Objavljeno Marec 6 Jaz sem že kupil od njih. Poznam tudi osebo, ki te motorje vozi. Motorji so servisirani, kot se zagre. Ne boš zgrešil, če kupiš. Tudi če se kasneje kaj izkaže, ni ni ok, bivši lastnik vse porihta. Izkušnja z njimi 1A. 5
MiNa Objavljeno Marec 7 Objavljeno Marec 7 Blaž @bladzo je tudi član tega foruma. A že kar nekaj časa (skoraj dve leti) ni več aktiven... 1
bladzo Objavljeno Marec 7 Objavljeno Marec 7 (popravljeno) Evo me...😇 U lej, še me forum pozna...😁 Ja, motorje, ki jih prodajamo, uporabljamo za ture, ki jih organiziramo. So servisirani, poznamo vso njihovo zgodovino, ki je nikoli ne skrivamo. Lp Blaz Popravljeno Marec 7. Popravil bladzo 4
Thundercat Objavljeno Marec 7 Objavljeno Marec 7 Poznam ja, iz starih časov 😃 Hvala vsem, grem pogledat naslednji teden, pa da vidimo 1
bladzo Objavljeno Marec 7 Objavljeno Marec 7 pred 2 minutami, Thundercat pravi: Poznam ja, iz starih časov 😃 Hvala vsem, grem pogledat naslednji teden, pa da vidimo 2, 3, 4 leta nazaj, ane... Vabljen, edin Thundercata pa nimamo več 😇😎 1
Rocky Objavljeno Marec 22 Objavljeno Marec 22 No, tukaj lahko še jaz dodam svoj lonček. Kupil leta 2020 pri njih RT-ja. Motor seveda takšen kot mora bit! Pred tem narejen servis. Motor podan v moje roke brez kompliciranja z možnostjo nekaj dnevne vrnitve, če ne bil zadovoljen z njim. Seveda je ostal pri meni. Z motorjem sem zelo zadovoljen, edino kar me moti pri BMW-ju, velja za GS, RT,... je poznano značilno klokanje pri menjalniku. 3 1
Skiny Objavljeno Marec 28 Objavljeno Marec 28 On 3/7/2025 at 9:42 AM, bladzo said: Evo me...😇 U lej, še me forum pozna...😁 Ja, motorje, ki jih prodajamo, uporabljamo za ture, ki jih organiziramo. So servisirani, poznamo vso njihovo zgodovino, ki je nikoli ne skrivamo. Lp Blaz Lahko samo potrdim. Tudi mojega GSa sem kupil pri Blažu. Sva takoj po nakupu tudi eno potencialno reklamacijo dala skozi, pa ni bilo nobenega izmikanja, 100% fer pristop... 👍 LP, Skiny 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se