Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

povezave (klik):

Priporočene objave

Objavljeno
pred 4 minutami, truckdriver pravi:

Seveda ga je. To dejanje vladnih predstavnikov obsojam. 

Ampak eni dobijo batine, drugi pa se javno opravičijo. Morala Slovencev je slaba. Slaba predvsem zato, ker opazujejo politike. Če je njim dovoljeno, bomo še mi poskusili ali riba pri glavi smrdi - velja za vse politične opcije. Res pa je, da meni Janševa zelo zavdarja.

Tako pa jih dobi nekdo in verjetno beseda oprosti ni nič zalegla. Politiki se smešijo.

746341790_images(11).jpg.a03f2bcf84032214822d1bb56cb7b82a.jpg

• Haha 2
Objavljeno
pred 6 minutami, DAMI34 pravi:

super, potem obsojaj še kolesarje (potiho in doma)

Torej je javno na tem forumu po novem prepovedano izražati lastna stališča do določene problematike, ki niso kompatibilna z moderatorji tega foruma?

Objavljeno

Na seji državnega zbora, ki poteka prav sedaj, večina govorcev nepravilno uporablja masko. In to na očeh vseh. Pa kaj naj si potem mislim u tri pm.

Objavljeno
pred 3 minutami, Scarabeo 500 pravi:

Ampak eni dobijo batine, drugi pa se javno opravičijo. Morala Slovencev je slaba. Slaba predvsem zato, ker opazujejo politike. Če je njim dovoljeno, bomo še mi poskusili ali riba pri glavi smrdi - velja za vse politične opcije. Res pa je, da meni Janševa zelo zavdarja.

Tako pa jih dobi nekdo in verjetno beseda oprosti ni nič zalegla. Politiki se smešijo.

746341790_images(11).jpg.a03f2bcf84032214822d1bb56cb7b82a.jpg

Prav je, da dobijo batine, kaj se pa repenčijo in zaganjajo v policiste. Tisti predstavniki vlade, ki so kršili odlok o preprečitvi širjenja koronavirusa bi pa tudi morali biti sankcionirani. Meni pa vse levičarske vlade zaudarjajo ali pa še kaj hujšega. Nikakor pa ne trdim, da je katerakoli vlada idealna. Ni in nikoli ne bo.

Objavljeno
pred 9 minutami, truckdriver pravi:

Torej je javno na tem forumu po novem prepovedano izražati lastna stališča do določene problematike, ki niso kompatibilna z moderatorji tega foruma?

ja, nov odlok na MS zaradi korone, začasni ukrepi

Objavljeno
pred 14 minutami, truckdriver pravi:

ne ni, si pa pristranski če obsojaš samo kolesarje

O leglu okužb, pa še nisva dokončala.

pred 13 minutami, tomash pravi:

Na seji državnega zbora, ki poteka prav sedaj, večina govorcev nepravilno uporablja masko. In to na očeh vseh. Pa kaj naj si potem mislim u tri pm.

jo, tist kar uporabljajo ulovi aerosole, potem pa mal pomečkajo masko po rokah, da se "hipotetičen" virus lepo razmaže :P

pred 5 minutami, Snečer pravi:

si razglasil epidemijo janševcev? A ni korona dovolj? :P

Objavljeno
pred 4 minutami, DAMI34 pravi:

ne ni, si pa pristranski če obsojaš samo kolesarje

Kje ti vidiš, da obsojam samo kolesarje? Obsojam vse, ki kršijo odlok vlade o preprečitvi širjenja koronavirusa, med drugim tudi politkolesarje oz. protestnike.

pred 6 minutami, DAMI34 pravi:

si razglasil epidemijo janševčev? A ni korona dovolj?

Mislim, da gre na tem forumu bolj za epidemijo boljševikov. ?

Objavljeno
Pravkar, truckdriver pravi:

Kje ti vidiš, da obsojam samo kolesarje? Obsojam vse, ki kršijo odlok vlade o preprečitvi širjenja koronavirusa, med drugim tudi politkolesarje oz. protestnike.

Mislim, da gre na tem forumu bolj za epidemijo boljševikov. ?

lepo, obsojamo potem nepravilna ravnanja, -Sedaj pa poglejva še realnost:

koliko transferja virusa po tvojem je bilo pri "lepih in bogatih" in koliko po tvojem pri manj lepih na peciklnih?

Eni so dobili s pendrikom, drugi se pa opravičujejo po tv, da ne bodo nikoli več počeli gluposti.

In drugo vprašanje: kje ti najdeš boljševike? Kvešjemu JJa lahko obsodiš, je bi v prvih vrstah z rdečo knjižico.

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 2 minutami, DAMI34 pravi:

In drugo vprašanje: kje ti najdeš boljševike? Kvešjemu JJa lahko obsodiš, je bi v prvih vrstah z rdečo knjižico.

Če mene nekdo okarakterizira za predstavnika klerojanševizma, lahko tudi jaz okarakteriziram koga kot predstavnika boljševizma. Predvsem to počne eden moderatorjev tega foruma. 

Več kot prepričan sem, da ima vsak pravico izražat svoj pogled na določeno tematiko, če spoštuje vsaj nek standarden nivo komuniciranja in ni žaljiv do drugih udeležencev foruma. Se morda motim? 

pred 7 minutami, DAMI34 pravi:

Kvešjemu JJa lahko obsodiš, je bi v prvih vrstah z rdečo knjižico.

Bova o tem raje pod rubriko politiziranje. 

Objavljeno

Čakajte malo, kako pa si naj zdaj to razlagamo ?!? Ljudje pa naj v krogu družine na sprehodu sredi vukojebine nosijo maske. Če gre za najbolj smrtonosen virus v zgodovini človeštva, kdo so oni, da si dovolijo takole izpostavljati bolnike v bolnicah? Zaščitna oprema je pa kaj? Navadna maska.

Zdravstveni kader bo moral v karanteno le ob pojavu simptov

Zdravstvenim delavcem ne bo treba v karanteno zgolj zaradi tveganega stika z osebo, okuženo z novim koronavirusom, temveč ob pojavu simptomov. Po besedah državne sekretarke na ministrstvu za zdravje Tine Bregant kadra primanjkuje, med delom pa nosijo zaščitno opremo. Izvajanje nenujnih storitev je prepuščeno strokovni presoji vodij oddelkov.

https://www.24ur.com/novice/korona/zdravstveni-kader-bo-moral-v-karanteno-le-ob-pojavu-simptov.html

• Všeč mi je 2
  • Šokiran 1
Objavljeno

ni folka za delat

Če mene nekdo okarakterizira za predstavnika klerojanševizma, lahko tudi jaz okarakteriziram koga kot predstavnika boljševizma. Predvsem to počne eden moderatorjev tega foruma. 

Več kot prepričan sem, da ima vsak pravico izražat svoj pogled na določeno tematiko, če spoštuje vsaj nek standarden nivo komuniciranja in ni žaljiv do drugih udeležencev foruma. Se morda motim? 

problem izražanja pogleda je, ko bi ene s palico, drugi pa niso nič krivi in so vodje naroda. Ja jih obsojaš, potiho. Na glas bolj težko.

In ko greva nazaj do virusa, si ugotovil, ali imaš mnenje, kake so re3alne možnosti prenosa virusa, pri eni in pri drugi skupini?

Objavljeno
pred 2 minutami, truckdriver pravi:

ja,samo ti si klerojanševik, boljševikov pa tu ni, sem moral na wiki pogledat,kaj je to natančno

tu na ms je drug sistem, če pametno piešeš, je vse v redu

Objavljeno
pred 1 minuto, Snečer pravi:

ja,samo ti si klerojanševik, boljševikov pa tu ni, sem moral na wiki pogledat,kaj je to natančno

tu na ms je drug sistem, če pametno piešeš, je vse v redu

Če sem jaz zate klerojanševik, si ti zame boljševik. 

In kaj zate pomeni pametno pisanje? Da ne smem izražati drugačnih stališč kot je tvoje in tebi podobnim?

Objavljeno
pred 8 minutami, DAMI34 pravi:

problem izražanja pogleda je, ko bi ene s palico, drugi pa niso nič krivi in so vodje naroda. Ja jih obsojaš, potiho. Na glas bolj težko.

In ko greva nazaj do virusa, si ugotovil, ali imaš mnenje, kake so re3alne možnosti prenosa virusa, pri eni in pri drugi skupini?

Sem že večkrat odgovoril, vendar kot kaže nočeš razumeti. Pa tudi če bi obsodil samo ene je to moja ustavna pravica, nebi bilo pa moralno. 

Vsekakor je možnost okužbe večih ljudi tam, kjer je večja množica. 

Objavljeno
pred 6 minutami, truckdriver pravi:

Če sem jaz zate klerojanševik, si ti zame boljševik. 

In kaj zate pomeni pametno pisanje? Da ne smem izražati drugačnih stališč kot je tvoje in tebi podobnim?

Tako je, ja.

Citiraj

Vlada prepovedala gostinske storitve v več kot polovici Slovenije, nejasna usoda turističnih bonov

Zaostrovanje ukrepov

V rdečih regijah bo v frizerskih in kozmetičnih salonih lahko le ena stranka. V gostinskih obratih bo dovoljena izključno dostava hrane in pijače ali osebni prevzem, fitnes centri se bodo zaprli. Omejitve bodo začele veljati v soboto.

Citiraj

Zdravilišča naklonjena podaljšanju veljavnosti bonov

V Skupnosti slovenskih naravnih zdravilišč pozdravljajo odločitev vlade, da lahko gostje, ki so do današnjega dne rezervirali turistično nastanitev, to tudi koristijo. Je pa skrb za zdravje in varnost gostov vedno na prvem mestu, je dejal direktor skupnosti Iztok Altbauer. Med krompirjevimi počitnicami so zdravilišča tradicionalno dobro zasedena.

Gostje po izkušnjah iz preteklih let že takoj po poletju rezervirajo nastanitve v času krompirjevih počitnic, ki so ob koncu oktobra. Naval na ta termin je velik, je dejal Altbauer, ki sicer trenutno podatkov o rezervacijah v času krompirjevih počitnic nima, je pa bila v preteklosti zasedenost zdravilišč v času krompirjevih počitnic od 70- do 100-odstotna, odvisno od zdravilišča.

Trenutno so zdravilišča čez vikende dobro zasedena, medtem ko je med tednom zasedenost "manjša, a še vedno zelo dobra in primerljiva ali celo boljša kot lani", je povedal Altbauer. Se je pa letos precej spremenila struktura gostov, 90 odstotkov je domačih gostov, lani pa jih je bilo 50 odstotkov ali še manj. So pa zdravilišča v prvih devetih mesecih letos imela za 30 odstotkov manj nočitev kot v prvih devetih mesecih lani, in sicer zaradi zaprtja zdravilišč med 13. marcem in 1. junijem.

Objavljeno

Vsekakor je možnost okužbe večih ljudi tam, kjer je večja množica. 

absolutno in to se strinja. S predpostavko, da je okuženi med njimi, ker drugače ni čist nobene panike.

Zakaj merimo temperaturo pred vstopom v fabriko, recimo, kjer je veliko zaposlenih? Da se odkrije eventuelno okužene. 

Objavljeno (popravljeno)
57 minutes ago, Snečer said:

Zacasni? Trajajo ze zelo dolgo, uveljavljali so se ze precej pred korono. Tako da je korona slab izgovor.

Popravljeno . Popravil jvalant
  • Všeč mi je 1
Objavljeno
pred 1 minuto, DAMI34 pravi:

absolutno in to se strinja. S predpostavko, da je okuženi med njimi, ker drugače ni čist nobene panike.

Zakaj merimo temperaturo pred vstopom v fabriko, recimo, kjer je veliko zaposlenih? Da se odkrije eventuelno okužene. 

Zato je vlada izdala odlok o prepovedi shodov, druženja več kot desetih oseb, ker je manjša verjetnost množičnih okužb. 100% varnosti pač ni. 

Objavljeno
pred 2 minutami, jvalant pravi:

Zacasni? Trajajo ze zelo dolgo, uveljavljali so se ze precej pred korono. Tako da je korona slab izgovor.

jasnovidnost

Objavljeno
pred 1 uro, DAMI34 pravi:

saj veš, danes čist, za jutri pa ni dokaza....

j***m v*m v*e p* s****u a l**k n****e c*****t t**a f***a k s*m g* d*l n* i****e *?

Objavljeno

Tisti ki zagovarjate protestnike si oglejte njihovo "kulturo". Ogabno, vsega obsojanja vredno in še kakih drugačnih sankcij. In to počne nekdo, ki sebe razglaša za kulturnika. To so kvazikulturniki in ne predstavniki resne kulture. Sramota par excellence. 

https://siol.net/novice/slovenija/protestnik-ki-je-ozmerjal-castno-ceto-naj-bi-bil-slovenski-reziser-video-529169

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 12 minutami, truckdriver pravi:

Tisti ki zagovarjate protestnike si oglejte njihovo "kulturo". Ogabno, vsega obsojanja vredno in še kakih drugačnih sankcij. In to počne nekdo, ki sebe razglaša za kulturnika. To so kvazikulturniki in ne predstavniki resne kulture. Sramota par excellence. 

https://siol.net/novice/slovenija/protestnik-ki-je-ozmerjal-castno-ceto-naj-bi-bil-slovenski-reziser-video-529169

Gratov si pretežek. Pejd spat.?

Objavljeno
pred 1 minuto, hajamoto pravi:

Gratov si pretežek. Pejd spat.?

Preskoči me, pa boš lažje zadihal.?

Objavljeno
pred 44 minutami, truckdriver pravi:

Kolektivna krivda je tipična za neke druge sisteme.

Se najdejo ekstremi, kakor tudi pri klerojanševikih.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!