Skoči na vsebino

KORONA virus

vandrovec
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

povezave (klik):

Priporočene objave

6 hours ago, Alla said:

Meni kaj takega tud v nekoronskih časih ne pade na misel

Ne vem zakaj bi mi prijateljica lagala.  Je namreč bila tam, v cerkev pa ni vstopila, ker je bila notri takšna gužva. In na vratih ni nihče ničesar preverjal.
Pa je pupa cepljena.

Ti pa verjetno nisi bil ravno v vseh cerkvah, da bi lahko trdil, da je to laž in zavajanje.

Tudi ti ne itak da lažeš in zavajaš v slo je 2901 cerkvi

• Všeč mi je 1
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred eno uro, ukica pravi:

DD9A9268-E603-435A-9FA4-E714E0EBE9D4.jpeg

Glede na igralca bi rekel da ne. Ta je ameriska razlicica.

Boljsa je nemska - das experiment.

mojster, primerjaš namestitev zimskih gum s cepljenjem? Potem je isto, kot bi nosil čelado doma, če slučajno padeš na ledu al pa po stopnicah. Bedarija...

Tule maš naval, tudi na cepiva, bolj kot na gume. Veš pri gumah se lahko odločaš a boš šel na cesto al ne, tudi v primeru snega. Zimske gume v garaži so brezpredmetne.

https://novice.svet24.si/clanek/novice/slovenija/618271a405618/foto-naval-na-cepiva-izpred-cepilnih-centrov-se-vijejo-dolge-kolone?utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR1_QTXtVclh8vQrfPQqijjyM-jcDwqTIWfJdfQmGyYjFjqoYZAKr-awYZ4#Echobox=1635941022

hitro vsi po 3ji odmerek, ker so nas na suho nategnili :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 14 minutami, skalar36 pravi:

Kva hočeš povedat? Da so okol in okol nas sami ped**? Ja kje so pol tiste nepotešene ženske...jest sm še taprav desc :naughty:

eno tako si zadaj vozil? :) 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 39 minutami, ukica pravi:

A zimske gume so samo za sneg? Zanimivo.

Priporocam uporabo taxija. Avto pa prodaj. Bo ceneje.

a letne niso za zimo? Avto prodaj, če ne znaš v lepem vremenu pozimi voziti z letno gumo. Bo ceneje.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

19 minutes ago, franc said:

Verjetno imam izpit in avto dalj kot ti tlačiš zemljo. In zaenkrat nisem imel ne zimskih gum ne problema zaradi tega.

lp

Vecina atov in mam, ki nam motoristom (pa drugim tudi) grenijo zivljenje, ima izpit in avto ze zelo dolgo casa...  Najdalj casa, pravzaprav...

lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 2 minutami, jvalant pravi:

Vecina atov in mam, ki nam motoristom (pa drugim tudi) grenijo zivljenje, ima izpit in avto ze zelo dolgo casa...  Najdalj casa, pravzaprav...

lp

Ti si (očitno) ena zelo zagrenjena oseba.

lp

• Všeč mi je 1
  • Haha 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

mogoče ste pozabili v vsej drami, ma PCT je šel v maloro

C ni vreden nič brez 3jega odmerka, C se zlahka okuži kar naenkrat in tudi testiranje je blizu.

Kot so že člani opisovali tule in kot že dolgo klobasam, prav danes sem govoril s kolegom, ko sem šel zavarovat motor. Je mel hud zelo hud potek Kovida, komaj preživel. Pred tem pa je okužil 2x cepljeno ženo in 2x cepljeno hčerko. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 5 minutami, Snečer pravi:

eno tako si zadaj vozil? :) 

Jp. Že večkrat, če mam varstvo. :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 4 minutami, Spasku pravi:

Tudi ti ne itak da lažeš in zavajaš v slo je 2901 cerkvi

OK...., pa mi ti povej kje so za vstop v cerkve za tele praznike preverjali PCT pogoje.

Al sam nekaj nakladaš, sam da si kontra?

Še enkrat, mam nekaj žlahte in kolegov, ki zahajajo v cerkve (ja, res ne vse SLO cerkve), poleti sem bila celo prisotna na neki cerkveni poroki (sem raje zunaj počakala), nikjer nikogar, ki bi zahteval ali pa pregledoval PCT pogoje.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 19 minutami, tomash pravi:

Ena informacija iz prve roke. Na sliki je potrdilo o negativnem testu, ki ga dobiš na Kliniki Golnik. 

20211025_085246.jpg

slikaj, pa ko bodo preverjal pct, pokaž fotko na founu :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 4 minutami, DAMI34 pravi:

mogoče ste pozabili v vsej drami, ma PCT je šel v maloro

C ni vreden nič brez 3jega odmerka, C se zlahka okuži kar naenkrat in tudi testiranje je blizu.

Kot so že člani opisovali tule in kot že dolgo klobasam, prav danes sem govoril s kolegom, ko sem šel zavarovat motor. Je mel hud zelo hud potek Kovida, komaj preživel. Pred tem pa je okužil 2x cepljeno ženo in 2x cepljeno hčerko. 

Kolega bil cepljen?

No, moj kolega, ki je cepljen, je fasal v družinskem krogu, en dan vročina, nato še malo utrujenost in kot nov. Očitno pikec deloval pri njem.

Hitri test kazal negativno.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

14 minutes ago, franc said:

Ti si (očitno) ena zelo zagrenjena oseba.

lp

Ja lej, misli si kar si hoces... ampak tale tvoj argument je slab. Pac samo povem. In ker ti to ni vsec,  sedaj se ves kasen sem jaz.. car si :) Tudi to, da direktno pol napades osebno, marsikaj pove... (jaz sem samo izpostavil da cas imetja izpita ne pove veliko...) No saj takih je tule kar nekaj :)  Samo se tole, dalec od zagrenjenosti, prav zabave me tole vse skup....  Nisi prevec veselo reagiral, mimogrede, si zagrenjenen?

Popravljeno . Popravil jvalant
  • Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 3 minutami, Snečer pravi:

Kolega bil cepljen?

No, moj kolega, ki je cepljen, je fasal v družinskem krogu, en dan vročina, nato še malo utrujenost in kot nov. Očitno pikec deloval pri njem.

Hitri test kazal negativno.

nisem vprašal. Predvidevam, da ja. Je pa mal bolj "nezdrav". Prekomerna teža in podobno. Dejstvo: okužil ženo in hčerko. Obe cepljeni.

Če pogledaš statistiko NIJZja, točno vidiš koliko pikec prime. Nekaj že, ampak premalo. Podatki so jasni. Koliko polno cepljenih je v bolnici in koliko na intenzivni. Sem dal včeraj razmerje 1 : 2 je cepljeni vs necepljeni.

Je pa potrebno vzeti v obzir, da tvegana (starejša populacija) nima 50% precepljenosti ampak 70 oziroma 80% kar je normalno. Jaz zaradi tega ne delam paniko. Na živce mi gre sprenevedanje "strokovnjakov".

Če si sami ne bomo pomagali, če sami ne bomo pazili, si z ukrepi lahko samo rit brišemo, vključno s pravljicami o odmerkih cepiv. Kar naenkrat vektorska cepiva delujejo samo 2 meseca :P če si Blejovićko bral. 

In nenazadnje, svinje imajo zdravila, a so rezervirana za politike in tajkune.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

25 minutes ago, DAMI34 said:

Veš pri gumah se lahko odločaš a boš šel na cesto al ne, tudi v primeru snega.

Tudi pri cepljenju (oz. PCT) se sam odločaš ali greš v gostilno ali ne.

25 minutes ago, DAMI34 said:

Zimske gume v garaži so brezpredmetne.

Tam ti jih ne bodo kontrolirali in si lahko tudi na feltnah.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 3 minutami, ftp pravi:

Tudi pri cepljenju (oz. PCT) se sam odločaš ali greš v gostilno ali ne.

da, vendar lahko pride žena iz gostilne okužena, mar ne. Težko je da bo žena z letno gumo priletela v garažo direkt v tvoj avto na letnih gumah. Primerjava je butasta.

Še bolj butasto je sprenevedanje.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

1 minute ago, DAMI34 said:

da, vendar lahko pride žena iz gostilne okužena, mar ne

Ne. Žena nima kaj delat v gostilni. ?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

1 hour ago, Erikcslo said:

Mojo energijo uporabljam za kar jaz hočem, sem prečital tvoj .pdf in sem prišel do zaključka, da ti nisi razumel, kaj sem jaz "postal". 

Naredi si kamilico ali toplo mleko z medom in pojdi spat ker si res nagravžno agresiven!

Če pises idiotizme, bodi se toliko cloveka da preneseš kritike. Al vam to, lepim miškam ne gre?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 50 minutami, DAMI34 pravi:

slikaj, pa ko bodo preverjal pct, pokaž fotko na founu :P

Imam v denarnici. Na srečo niso vpisali datuma, tako da je potrdilo večno. Pa še original je. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jebemu mast. Marko Potrč se kar ne okuži, to je sramota, nevaren vsem, necepljen. Medtem pa:

Nemčija in Avstrija beležita porast okužb (sploh mi ni jasno kako, saj nihče ne protestira pred našim parlamentom)

https://siol.net/novice/svet/porast-okuzb-v-nemciji-in-avstriji-pandemija-je-vse-drugo-kot-koncana-565086

http://novice.najdi.si/predogled/novica/4a23983241602e1063229693ea12a5af/Hudo-Slovenija/Svet/Tudi-v-Avstriji-potrdili-rekordno-število-okužb

Da jih ni Potrč nalašč okužil?

ps. po nasvetu Beovičke, da naj se ne družimo z necepljenimi sem ženi to omenil. Res da ima T potrdilo, ki ga izvaja na 48 ur, ma mi nič ne pomaga. Danes očitno spim na kavču. 

"Beovička, JTPM" (jebo ti pas m...er)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

1 hour ago, nejc74 said:

Če pises idiotizme, bodi se toliko cloveka da preneseš kritike. Al vam to, lepim miškam ne gre?

Kritike prenesem zelo dobro in jih tudi upoštevam, če so smiselne.

Vse kar tu pišemo je 90% napisano od drugih ljudi, sam si pa tu da oceniš, če je smiselno ali ne.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 2 urami, DAMI34 pravi:

jebemu mast. Marko Potrč se kar ne okuži, to je sramota, nevaren vsem, necepljen. Medtem pa:

Nemčija in Avstrija beležita porast okužb (sploh mi ni jasno kako, saj nihče ne protestira pred našim parlamentom)

https://siol.net/novice/svet/porast-okuzb-v-nemciji-in-avstriji-pandemija-je-vse-drugo-kot-koncana-565086

http://novice.najdi.si/predogled/novica/4a23983241602e1063229693ea12a5af/Hudo-Slovenija/Svet/Tudi-v-Avstriji-potrdili-rekordno-število-okužb

Da jih ni Potrč nalašč okužil?

ps. po nasvetu Beovičke, da naj se ne družimo z necepljenimi sem ženi to omenil. Res da ima T potrdilo, ki ga izvaja na 48 ur, ma mi nič ne pomaga. Danes očitno spim na kavču. 

"Beovička, JTPM" (jebo ti pas m...er)

Kakšna beovička, trampuž boljše ve

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 10 urami, Alla pravi:

Meni kaj takega tud v nekoronskih časih ne pade na misel

Ne vem zakaj bi mi prijateljica lagala.  Je namreč bila tam, v cerkev pa ni vstopila, ker je bila notri takšna gužva. In na vratih ni nihče ničesar preverjal.
Pa je pupa cepljena.

Ti pa verjetno nisi bil ravno v vseh cerkvah, da bi lahko trdil, da je to laž in zavajanje.

Meni je prijatelj zadnjič pojamral, da je na tem forumu ogromno enih laži in zavajanj, pri tem naj bi prednjačili moderatorji. Ne vem zakaj bi mi prijatelj lagal. Pa pubec ni cepljen (kar tukaj nekaj  šteje)...

Aja, verjamem tvoji prijateljici, da : " je bila notri takšna gužva"...čeprav: "v cerkev pa ni vstopila". Seveda ji verjamem tudi vse ostalo, kar je povedala.

Res je, seveda nisem bil v vseh cerkvah, v tisti , v katero  hodim, pa redno striktno preverjajo PCT. Ne le da vprašajo po njem, ampak ga striktno poskenirajo, na vhodu razkužilo, noter varnostna razdalja s fizičnimi preprekami..., skratka tudi zavest in disciplina ljudi najboljša, kar kjerkoli vidim. Seveda pišem iz lastnih izkušenj in ne po pripovedovanju znancev, prijateljev... , in dejstva , da tja prihajamo z neko dobronamerjenostjo, pozitivnostjo, spoštljivostjo...

P.S.

Ker sem ljubitelj rabe slovenskega jezika, predlagam, da prevečkrat uporabljeno tujko "gužva", nadomestimo z lepo  slovensko besedo- gneča.

• Všeč mi je 1
  • Hvala 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

4 hours ago, Alla said:

OK...., pa mi ti povej kje so za vstop v cerkve za tele praznike preverjali PCT pogoje.

Al sam nekaj nakladaš, sam da si kontra?

Še enkrat, mam nekaj žlahte in kolegov, ki zahajajo v cerkve (ja, res ne vse SLO cerkve), poleti sem bila celo prisotna na neki cerkveni poroki (sem raje zunaj počakala), nikjer nikogar, ki bi zahteval ali pa pregledoval PCT pogoje.

Ti bom odgovoru ali si boš odgovorila v Petek ko bodo štrajkači sejali virus po Ljubljani.Lahko pa govoriš za 1 Cerkev ne pa za ostalih 2900

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!