Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

povezave (klik):

Priporočene objave

Objavljeno
pred 1 minuto, hy650 pravi:

Niti potres ga ne zdrma....:). Ja,  so neke modrosti v njegovih besedah....

glavna je, da se ne sekira

Objavljeno

Saj sem prebral, da je imunski sistem odvisen tudi od razpoloženja.

Objavljeno
pred 16 minutami, DAMI34 pravi:

Pozivam vas k strpnosti in nepoškodbam :P

Ker mi žena dela (zdravstvo jbg) in ni avta doma, sem bil z mopedom prisiljen po razkužilo na petrol. Pa še natankal sem, wiii 1,023 bencin :P

Pa kesam se, na zdravje!!

20200324_113333.thumb.jpg.9434e1b927094c96d7277748af3d775f.jpg

pred 36 minutami, Codeine pravi:

I mi isto vama ?

pred 26 minutami, DAMI34 pravi:

Pozivam vas k strpnosti in nepoškodbam :P

Ker mi žena dela (zdravstvo jbg) in ni avta doma, sem bil z mopedom prisiljen po razkužilo na petrol. Pa še natankal sem, wiii 1,023 bencin :P

Pa kesam se, na zdravje!!

20200324_113333.thumb.jpg.9434e1b927094c96d7277748af3d775f.jpg

Car ostaje car! ;)

Objavljeno
pred 2 urami, jvalant pravi:

Hm, vse lepo in prav. Ampak kolikokrat preberes: izsilil motorista. V tem je problem. Po stopnicah moras na siht, ali v trgovino, je pac nujno...   Ze dozivel,  mnogi so. In osebno mi pa res ni tolk potrebno se iti peljat, da bi ne mogel malo pocakati. Sej sem dosti zunaj na sihtu, ipd..

poanta mojega zgornjega zapisa je, da se ti lahko kjerkoli, kadarkoli pripeti nesreča, lahko se poškoduješ lahko umreš. Ni nam treba že prej na obroke umirat, če je možno živet. 

38 konfekcijo mam....pa med hojo pobiram stene in prehod z boki in rameni, če je manj kot 2M razmaka...pač štor :D 

• Všeč mi je 1
  • Haha 2
Objavljeno
pred 2 urami, thumper pravi:

Kako das ti motor iz garaze pred furo brez poškodb na vratih??

Enostavno-prepustim tistemu, ki ima izpit in motor :D sej piše v avatarju "I don't ride my own bike, but I ride my biker" ...Mene še ne mika vozit motor. Avto pa uspem parkirat v garažo BP...

Objavljeno

V glavnem tudi jaz opozarjam in svetuje, ne se vozit z motornim kolesom.

Tudi vreme je k sreči opozorilo in še bo.

• Všeč mi je 2
Objavljeno
8 minutes ago, Nja said:

poanta mojega zgornjega zapisa je, da se ti lahko kjerkoli, kadarkoli pripeti nesreča, lahko se poškoduješ lahko umreš. Ni nam treba že prej na obroke umirat, če je možno živet. 

38 konfekcijo mam....pa med hojo pobiram stene in prehod z boki in rameni, če je manj kot 2M razmaka...pač štor :D 

Ja, saj to nam je vsem jasno. Ce bi nam ne bilo, se pac ne bi sli peljat z motorjem, v hribe, itd. Bi cepeli doma. Ampak, bom govoril zase: Ce me prosijo zdravniki, ki so sedaj na udaru, ki so nas ze vec motoristov, plezalcev, itd pacali skupaj, da malo potrpimo,  rade volje to storim. Pa je blo prejsnji teden in casa in lepega vremena dovolj. Nisem zdravnik, ali gasilec itd,  ampak jim rade volje olajsam delo (potencialno) s tem da se pac tale cas ne vozim. Na to imam vpliv: ni sanse, da me bo nekdo snel, ce se ne grem peljat. Zadeve kot so siht, pa padec (ki se lahko zgodi tud doma, na poti v stacuno) so pac drugacne, ker na njih nimam vpliva.  Ampak, tudi ce doma zvijem glezenj, ipd, ce se res ne vem kako ne polomim (kar se je pa doma tezko) ne bom dolgo casa na urgenci ce sploh.. Na mopedu, ce te nekdo sklati je ponavadi huje.  To, da upostevam prosnjo zdravstvenih delavcev pa spada tudi v tole kategorijo:

"Pa kaj, ko bi med nami bilo malo več zdrave pameti, zmernosti, rahločutnosti?"   Tolko o tem. Nonenega ne bom slikal in prjavil ce se gre peljat. Niti ga ne bom sel zmerjat ipd. Lahko pa pac tule poskusim spremeniti kaksno misljenje... Tudi svoje sem prejsnji teden, pa sem nacrtoval svojo samoizolacijo na mopedu.

Tudi "vsakdanji" paciienti ki jih zvije ali bolezen, napad, konec koncev gripa, v teh casih rabijo pomoc.... 

Za konec, da ne bo pomote: Ne nism panicen, nism zivcen, ne skrivam se pred sencami... Samo spostujem zdravstvene delavce, ko so  bili zmerom tu zame/nas... Nic drugega. In za trdobucne: NE ne grem motor zaradi tega da koga ne bi okuzil, ali sam kej dobil.

Objavljeno

Tole bi tudi spadalo v tole temo... 

Objavljeno
pred 21 urami, DAMI34 pravi:

obljubim da prvo furco posvetim trpečim :P

Ko sem davnega dec 2015 ležal v bolnici nevedoč kaj in kako, se je klapa vozila in mi posvečala fure. Tudi zato sem sem se uspel spravit k sebi.

A kdo še misli, da se sekiram zarad korone? :P

Kaj za vraga ima tole kaj z trenutnim stanjem? Je kdo rekel da se sekiras zaradi korone? BTK te za korono, sej to ze vemo. BTK tud za vse druge...    Pa kaj?

Objavljeno
pred 11 minutami, jvalant pravi:

Kaj za vraga ima tole kaj z trenutnim stanjem? Je kdo rekel da se sekiras zaradi korone? BTK te za korono, sej to ze vemo. BTK tud za vse druge...    Pa kaj?

ti bom pojasnil:

1. a zdravniki ki so smučal v italiji to priporočajo?

lp

Snecer

2. a zdravniki iz Izole to priporočajo?

lp

Frenk67

Vse je point of view. Jaz te ne silim da se voziš, ne plis meni najedat, če se. Ne kršim zakonodaje, simpl.

Ja vem Motzajebant, kar izjadaj se...

ps. gospoda, če vam je Korona, ki bo v roku enega meseca minila največji problem v lajfu, se smatrajte za srečneže. Resno govorim.

Objavljeno (popravljeno)
7 minutes ago, DAMI34 said:

ti bom pojasnil:

lp

Snecer

lp

Frenk67

Vse je point of view. Jaz te ne silim da se voziš, ne plis meni najedat, če se. Ne kršim zakonodaje, simpl.

Da se jaz nekaj pojasnim: TAISTI ljudje, torej oni ki so te setsavili prosijo da pocakamo kak dan. Ne zakon, ne prepoved,  enostavno samo prosnja ljudi, ki so ali bodo (pa upam da ne!) na udaru tele dni.   In tebe BMK za to, saj ni prepovedano. Lej, ti bom nehal najedat. Ker vidim da res nima nobenega smisla in ne zmores trohico solidarnosti (solidarnost NI upostevanje prepovedi) Ti torej ne bos dal revezu hrane ce prosi, ker ni tako ukazano?

P.S Kot ti, imam tudi jaz pravico komentirati. Ce ti lahko oznacujes ljudi z zivcnezi ipd, se mi lahko branimo. Isto kot za Snecerja: z veseljim bi se ogradil od branja, pa se ne morem...

Popravljeno . Popravil jvalant
  • Všeč mi je 1
  • Hvala 2
Objavljeno
pred 1 minuto, jvalant pravi:

z veseljim bi se ogradil od branja, pa se ne morem...

lahko se, post preskoči

Objavljeno
1 minute ago, DAMI34 said:

lahko se, post preskoči

Pa se ti mojega daj, saj te BK.

Objavljeno
pred 6 minutami, DAMI34 pravi:

ti bom pojasnil:

lp

Snecer

lp

Frenk67

Ja vem Motzajebant, kar izjadaj se...

ps. gospoda, če vam je Korona, ki bo v roku enega meseca minila največji problem v lajfu, se smatrajte za srečneže. Resno govorim.

A mas kak problem z mano? Kaj nisi včeraj rekel, da se jaz sekiram zate? Očitno se tudi ti zame?

In še nekaj, ne vrti se svet oklli tebe. Ne najedam tebi! Citiram pa tebe, ker sva si z mnenji na nasprotnih straneh (z mnenjem).. 

In ja, vsi vemo za to tvojo opevano nesrečo, ne rabiš se v središče pozornosti postavljat. 

Če pa maš problem, da te nekdo citira, sem ti že rekel, povej, te ne bom več.... 

Ps. Tudi @Snečerje proti vožnji, tako da bi tcoj zadnji stavek namesto GOSPODA, moral vsebovati GOSPODJE. 

Objavljeno
pred 1 minuto, jvalant pravi:

Pa se ti mojega daj, saj te BK.

bom :P

Objavljeno
pred 4 minutami, jvalant pravi:

Da se jaz nekaj pojasnim: TAISTI ljudje, torej oni ki so te setsavili prosijo da pocakamo kak dan. Ne zakon, ne prepoved,  enostavno samo prosnja ljudi, ki so ali bodo (pa upam da ne!) na udaru tele dni.   In tebe BMK za to, saj ni prepovedano. Lej, ti bom nehal najedat. Ker vidim da res nima nobenega smisla in ne zmores trohico solidarnosti (solidarnost NI upostevanje prepovedi) Ti torej ne bos dal revezu hrane ce prosi, ker ni tako ukazano?

P.S Kot ti, imam tudi jaz pravico komentirati. Ce ti lahko oznacujes ljudi z zivcnezi ipd, se mi lahko branimo. Isto kot za Snecerja: z veseljim bi se ogradil od branja, pa se ne morem...

Ce pogledas poste od vceraj, njega ne prosi tisti ki ga je sestavil. Ne nabijam, sam je to napisal. 

Tocno to kar si napisal, ddbatiramo, vsak ima svoje mnenje, a ne... on skače v luft, ko da se vse okoli njega vrti. In očitno res nima več smisla tale forum... aktivni in predvsem uporabniki ki so ogromno doprinesli k tej skupnosti, se odjavljajo... no saj, potem se jih bo klicalo nazaj.... 

Objavljeno

Mah.. zjutraj 6vrneš enega konkretnega kratkega pa si opravil za cel dan z motorjem..pa še čez dan se lahko razkužuješ..

Objavljeno
pred 1 minuto, motozajebant pravi:

Če pa maš problem, da te nekdo citira, sem ti že rekel, povej, te ne bom več.... 

Ps. Tudi @Snečerje proti vožnji, tako da bi tcoj zadnji stavek namesto GOSPODA, moral vsebovati GOSPODJE. 

sem že povedal. Da, tudi Snecer je proti vožnji, pa nikol ne najeda, poskuša svoje izjave utemeljit. Pa še obseden ni z mojimi posti. S slovnico tudi ne, Gospoda je mišljeno na množino vseh spolov, Gospodje pa samo na množino moškega spola. Diskriminacija :P

ps. Vtisi z dnevnih voženj pa itak marsikaj povedo, le folku se ne da najedat, pa se zapelje okrog :D

pred 2 minutami, motozajebant pravi:

no saj, potem se jih bo klicalo nazaj.... 

verjem niti enega se ni klicalo nazaj. Niti enega. Je pa lepo da ma vsak filing in si misli, da se bo forum brez njega sesul.

pred 2 minutami, thumper pravi:

Mah.. zjutraj 6vrneš enega konkretnega kratkega pa si opravil za cel dan z motorjem..pa še čez dan se lahko razkužuješ..

to pa strogo upoštevam, in ker je sedaj čas razkuževanj, se bore malo vozim, rad pa sitnarim sterilnim, to pa ja.

Objavljeno
Pravkar, DAMI34 pravi:

sem že povedal. Da, tudi Snecer je proti vožnji, pa nikol ne najeda, poskuša svoje izjave utemeljit. Pa še obseden ni z mojimi posti. S slovnico tudi ne, Gospoda je mišljeno na množino vseh spolov, Gospodje pa samo na množino moškega spola. Diskriminacija :P

ps. Vtisi z dnevnih voženj pa itak marsikaj povedo, le folku se ne da najedat, pa se zapelje okrog :D

Dami, vedno na to temo, sem probal konstruktivno debatirat, nikoli amoak res nikoli ni bil moj point najedanje tebi. 

Enostavno, citiral sem tebe, ker ti si pač mnenja da se je OK vozit. In to mnenje je tcoje in ga spoštujem!!! 

Povej mi, kje nisem utemeljil svoje razlage? Daj, citiraj, da vidim? 

Nič bqt, tudi jaz nisem obseden s tcojimi posti, še 1x ne postavljaj se, kot da se na MS vrti samo okoli tebe....ker se ne....

In tudi v tvojo slovnico se ne vtikam, besedo gospoda sem narobe razumel (ker sta dva pomena te besede)... samo opozoril sem, da bi moral v množini napisat, ampak si tak to mislil... tu je my bad. 

In, ce je citiranje najedanje, kolkim potem ti najedaš? S kolikimi sicti obremenjen? ;)

Objavljeno (popravljeno)
pred 10 minutami, DAMI34 pravi:

verjem niti enega se ni klicalo nazaj. Niti enega. Je pa lepo da ma vsak filing in si misli, da se bo forum brez njega sesul.

O se je, je ;)

Zakaj me citiraš, če sem @jvalant citiral? Ne najedaj!!!! :P

Popravljeno . Popravil motozajebant
Objavljeno

Dami, vedno na to temo, sem probal konstruktivno debatirat, nikoli amoak res nikoli ni bil moj point najedanje tebi. 

Enostavno, citiral sem tebe, ker ti si pač mnenja da se je OK vozit. In to mnenje je tcoje in ga spoštujem!!! 

Povej mi, kje nisem utemeljil svoje razlage? Daj, citiraj, da vidim? 

Nič bqt, tudi jaz nisem obseden s tcojimi posti, še 1x ne postavljaj se, kot da se na MS vrti samo okoli tebe....ker se ne....

In tudi v tvojo slovnico se ne vtikam, besedo gospoda sem narobe razumel (ker sta dva pomena te besede)... samo opozoril sem, da bi moral v množini napisat, ampak si tak to mislil... tu je my bad. 

In, ce je citiranje najedanje, kolkim potem ti najedaš? S kolikimi sicti obremenjen? ;)

Ti bom kontra pojasnil:

-nikomur ne težim naj se vozi, niti da s tem ogorža druge, enostavno imam drugačno mnenje. V bistvu nepomembno, ki niti ne vpliva na izid in situacijo pri koronski krizi.

-tako kot ti utemeljuješ svoj pogled (in da lahko ga imaš) ne zdravim svoje frustracije in ogorčenja s talanjem minuskov pišočemu :P

-ne spuščam se na osebno raven, torej ne gledam koliko, kaj, kje in zakaj si se vozil oziroma zakaj se zadnje 3 leta nisi

-sori v slovnico si se vtaknil, pa sem bil mal lump in ti vrnil, my bad

-citiram v glavnem, ko se citira moje poste, recimo, da se branim. Obremenjen nisem z nikomur, hočem pa odpret malo oči. 

Da korona je, kriza tudi, v ozadju pa potekajo hudi biznisi prevzema oblasti, delitve služb v javnih podjetjih in podobno. Poleg korone imajo ljudje tudi druge skrbi, nekateri so hudo bolni od prej, imajo probleme s službo, ki jo bodo izgubili,, imajo raka, težke bolezni itd..ampak korona je super flajšter, ki marsikaj tega lahko skrije.

O se je, je ;)

Zakaj me citiraš, če sem @jvalant citiral? Ne najedaj!!!! :P

ker si mene omenjal, ker sem glavni problem izbruha in širjenja virusa. Bo šlo :P

• Hvala 1
Objavljeno

Nekaj časa je šlo. Zdaj pa so običajni troli, ki jim še najbolj od vsega v lajfu najbolj primanjkuje samokontrole (oziroma to besedo berejo tako - samokontrola) spet uspeli sesuti še eno temo, ki bi celo lahko bi koristna.

Pa nabirajte sami naprej info o korona virusih.

Objavljeno

Brez nervoze, reklame so mimo.

Počakajmo do 14. ure, ko bodo novi podatki pa začnemo debato znova.

Moja misel: a ni lažje sedaj ostati doma in se voziti kasneje, ko bo možno, kot pa se voziti sedaj in pokniti ter "obležati" in adijo sezona, dve al še kaj več.

Pa se za avtom zapeljite pa nadihajte zraka, če je že nujno. A tudi to jaz odsvetujem, nepotrebne vožnje in nepotrebna tveganja.

Glede vremensko napoved pa bi prepovedal smučanje :) 

Objavljeno (popravljeno)
pred 5 minutami, DAMI34 pravi:

Ti bom kontra pojasnil:

-nikomur ne težim naj se vozi, niti da s tem ogorža druge, enostavno imam drugačno mnenje. V bistvu nepomembno, ki niti ne vpliva na izid in situacijo pri koronski krizi.

-tako kot ti utemeljuješ svoj pogled (in da lahko ga imaš) ne zdravim svoje frustracije in ogorčenja s talanjem minuskov pišočemu :P

-ne spuščam se na osebno raven, torej ne gledam koliko, kaj, kje in zakaj si se vozil oziroma zakaj se zadnje 3 leta nisi

-sori v slovnico si se vtaknil, pa sem bil mal lump in ti vrnil, my bad

-citiram v glavnem, ko se citira moje poste, recimo, da se branim. Obremenjen nisem z nikomur, hočem pa odpret malo oči. 

Da korona je, kriza tudi, v ozadju pa potekajo hudi biznisi prevzema oblasti, delitve služb v javnih podjetjih in podobno. Poleg korone imajo ljudje tudi druge skrbi, nekateri so hudo bolni od prej, imajo probleme s službo, ki jo bodo izgubili,, imajo raka, težke bolezni itd..ampak korona je super flajšter, ki marsikaj tega lahko skrije.

1. Niti jaz ne težim naj se kdo ne vozi, utemeljujem svoje mnenje. 

2. Si obremenjen z minusi? Minus dam takrat, kadar se ne strinjam z napisanim. Če bi to delal iz ihte, bi imel verjetno na vseh postih minuse, ane? 

3. Nisem se vtaknil v tvojo slovnico. Hotel sem ti le povedat, da bi moral uporabit množino, ker nas je več isto mislečih. Ampak sem tisti GOSPODA narobe razumel. Za slovnico na forumu me BK. 

4. Tudi jaz citiram tistega, kateremu odgovorajam? Prej sem jvalanta, pa sva na isti valovni dolžini? Če prav razumem, ti imaš prav, mi narobe da nam oči odpiraš? 

5. Vidiš, čisto lepo kulturno lahko odgocoriš na citat... zakaj to vedno ne počneš, bi bilo veliko manj slabe volje! :)

ps. Zdaj sem ti dal unega, "hvala", če ti to kaj pomeni? 

Popravljeno . Popravil motozajebant
Objavljeno
Citiraj

Četrta žrtev novega koronavirusa.

Citiraj

V Sloveniji je umrla starejša bolnica, okužena z novim koronavirusom. Bila je oskrbovanja Doma upokojencev Šmarje pri Jelšah. To je četrta žrtev tega virusa pri nas, vsi umrli so imeli več pridruženih bolezni.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!