MariborBMW Objavljeno Junij 23, 2010 Opozori Objavljeno Junij 23, 2010 sicer, da ne bo kateri mislil, da dobiš s tem novo cev. Pa kljub temu, morali bi jo videti pred čiđčenjem....
Skiny Objavljeno Junij 23, 2010 Opozori Objavljeno Junij 23, 2010 sicer, da ne bo kateri mislil, da dobiš s tem novo cev. Pa kljub temu, morali bi jo videti pred čiđčenjem.... Če še nisi čisto zadovoljen z rezultatom lahko poskusiš "dodelati" še s tem: Autosol Lahko se jo naroči tudi na BMW servisu za kakega pol evra več... LP, Skiny
kasti Objavljeno Julij 29, 2010 Opozori Objavljeno Julij 29, 2010 par vprašanj za lastnike GS-ov: - katero olje uporabljate za boxerja: sintetiko ali polsintetiko (mogoče še katere znamke)? - kam ste priklopili navigacijsko napravo, da le ta ni pod stalnim napajanjem - čemu je namenjen nek 3 polni konektor pod oljnim hladilnikom (letnik 2008)?
pjotr Objavljeno Julij 29, 2010 Opozori Objavljeno Julij 29, 2010 Kateri aftermarket izpuh priporočate (homologacija je pogoj) in ali se zaradi zamenjave izpuha lahko pojavijo problemi z namestitvijio stranskih kovčkov?
kasti Objavljeno Avgust 5, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2010 par vprašanj za lastnike GS-ov: - katero olje uporabljate za boxerja: sintetiko ali polsintetiko (mogoče še katere znamke)? - kam ste priklopili navigacijsko napravo, da le ta ni pod stalnim napajanjem - čemu je namenjen nek 3 polni konektor pod oljnim hladilnikom (letnik 2008)? Nihče ne ve???
nejcgs Objavljeno Avgust 5, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2010 (popravljeno) par vprašanj za lastnike GS-ov: - katero olje uporabljate za boxerja: sintetiko ali polsintetiko (mogoče še katere znamke)? pojma nimam kaj mi serviser uliva v motor :-) (mislim pa da je extra deviško oljčno olje, hladno stisnjeno in precejeno skozi deviške prsti) - kam ste priklopili navigacijsko napravo, da le ta ni pod stalnim napajanjem na dodatno el. vtičnico. Ko ugasnem motor mi čez nekaj sekund izklopi tudi garmina (tako ne pride do izpraznite akumulatorja) - čemu je namenjen nek 3 polni konektor pod oljnim hladilnikom (letnik 2008)? hmm, nebi vedel, mogoče za meglenke ? Popravljeno Avgust 5, 2010. Popravil nejcgs mojamiska 1
nejcgs Objavljeno Avgust 5, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2010 Kateri aftermarket izpuh priporočate (homologacija je pogoj) in ali se zaradi zamenjave izpuha lahko pojavijo problemi z namestitvijio stranskih kovčkov? imel akrapoviča (na GS-u letnik 2009), z namestitvijo kufrov ni bilo težav (seveda sem vzel street legal in ne racing line (kjer sta dva lonca) mojamiska 1
INK Objavljeno Avgust 10, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2010 tripolna utičnica je namenjena za napajanje garmina
kasti Objavljeno Avgust 11, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2010 tripolna utičnica je namenjena za napajanje garmina Mogoče kdo ve zakaj je tripolna in ne samo dvopolna? Kolikor vem GPS ne rabi nobene dodatne kontrole/kabla poleg + in -.
Guest kala Objavljeno Avgust 11, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2010 (popravljeno) Popravljeno Avgust 11, 2010. Popravil kala
Bremzer Objavljeno Avgust 11, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2010 Mogoče kdo ve zakaj je tripolna in ne samo dvopolna? Kolikor vem GPS ne rabi nobene dodatne kontrole/kabla poleg + in -. Poleg + in - je lahko še osvetljitev(58)Park tok ! maco47 1
alkatraz Objavljeno Avgust 11, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2010 par vprašanj za lastnike GS-ov: - katero olje uporabljate za boxerja: sintetiko ali polsintetiko (mogoče še katere znamke)? - kam ste priklopili navigacijsko napravo, da le ta ni pod stalnim napajanjem - čemu je namenjen nek 3 polni konektor pod oljnim hladilnikom (letnik 2008)? polsintetiko- BMW, Castrol 20-50 in vse živo lahko vliješ not :naughty: Kateri aftermarket izpuh priporočate (homologacija je pogoj) in ali se zaradi zamenjave izpuha lahko pojavijo problemi z namestitvijio stranskih kovčkov? Čestitam samo ne vem kako te gledajo zaposleni
kasti Objavljeno Avgust 12, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2010 Čestitam samo ne vem kako te gledajo zaposleni Zaposleni ga gledamo tako kot smo ga preden je kupil BMWja! Zakaj bi ga drugače - saj ga je ja kupil s svojim denarjem. Pa drugače Motoristek - čist si se izgubil!? :beer1:
alkatraz Objavljeno Avgust 12, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2010 Zaposleni ga gledamo tako kot smo ga preden je kupil BMWja! Zakaj bi ga drugače - saj ga je ja kupil s svojim denarjem. Pa drugače Motoristek - čist si se izgubil!? :beer1: Mu nisi mogel proturit eno Aprilio :naughty: če sem znal prit iz Irana, pol sem še za živet Ja res se nismo videli že dolgo časa
12BENI Objavljeno Avgust 15, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2010 Nihče ne ve??? NAJBOLJŠE JE ORIGINALNO BMW BOXER OLJE - CENA 9 EUR LITER - NAJCENEJE - NAJBOLJŠE . KABEL ZA NAVIGACIJO PRIKLOPIŠ ZADAJ ZA 12V VTIČNICO - PRILOTAŠ IN VKLOPI SE TI OB ZAGONU MOTORJA TER IZKLOPI 15 SEK PO IZKLJUČITVI .
Bremzer Objavljeno Avgust 15, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2010 NAJBOLJŠE JE ORIGINALNO BMW BOXER OLJE - CENA 9 EUR LITER - NAJCENEJE - NAJBOLJŠE . KABEL ZA NAVIGACIJO PRIKLOPIŠ ZADAJ ZA 12V VTIČNICO - PRILOTAŠ IN VKLOPI SE TI OB ZAGONU MOTORJA TER IZKLOPI 15 SEK PO IZKLJUČITVI . Piši z malimi črkami in NEVPIJ po forumu!!! Nevem zakaj bi lotal pri vtičnici saj, če ima kabelj od Gps-a dovolj dolg ga lahko direkt všteka v vtičnico in problem je rešen!!Ali pa si naredi še en vtič blizu Gps-a takrat pa je res najbolje potegnit kar iz že obstoječega vtiča daš dvojni šeker in gre brez lotanja!! maco47 1
bmwslo Objavljeno Avgust 16, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2010 (popravljeno) Ma ni mi ratala taprava slika Popravljeno Avgust 16, 2010. Popravil bmwslo
bmwslo Objavljeno Avgust 16, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2010 Tale je pa taprava :notworthy: R 120 GS sayo 1
Pips Objavljeno Avgust 16, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2010 Pozdravljen dragi mi Kasti,predvidevam,da si si uresničil skrito željo, čestitam.Meni na vsakem servisu nalijejo mineralno BMW olje za boxerja po~ 10€ za l. in nikoli mi niso ponujali kakšno drugo,pa sem bil že na šestih menjavah pri treh pooblaščenih serviserjih.Mašina dela bp ,dolil pa sem mogoče 1,5 l v vsej kilometraži. Obilo užitkov in varnih km vama želim,Miran
alkatraz Objavljeno Avgust 16, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2010 Pozdravljen dragi mi Kasti,predvidevam,da si si uresničil skrito željo, čestitam.Meni na vsakem servisu nalijejo mineralno BMW olje za boxerja po~ 10€ za l. in nikoli mi niso ponujali kakšno drugo,pa sem bil že na šestih menjavah pri treh pooblaščenih serviserjih.Mašina dela bp ,dolil pa sem mogoče 1,5 l v vsej kilometraži. Obilo užitkov in varnih km vama želim,Miran Miran, on vozi Aprilio in ne doliva BMW olja :naughty: (lahko pa bi)
kasti Objavljeno Avgust 17, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2010 Miran, on vozi Aprilio .... Si ziher? :naughty:
alkatraz Objavljeno Avgust 17, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2010 Si ziher? :naughty: nisem hotel razlagat, da si tako dober motor prodal...
MatjazinBrigita Objavljeno Avgust 31, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2010 Živjo, nevem kok se tukaj člani vozite v Oktobru, zanima me, ali kdo planira kako eno tedensko ali 10 dnevno turo v Oktobru? Bi se pridružil, če bi bla možnost? Lepe jesenske KM vam želiva. BYBY
kasti Objavljeno September 6, 2010 Opozori Objavljeno September 6, 2010 (popravljeno) Ali mogoče komu ob menjavi izpuha z neoriginalnim in z vstavljenim db-killerjem (Leo Vince, Arrow, Akrapovič... ) ob nenadnem zaprtju plina pri visokih obratih izpuh rahlo "kiha"? Motoristek aka Alkatraz: sem opazil tvoje delovno "kljuse" na sejmu Avtomotorshov... koliko pa imaš sedaj že prevoženih km? Popravljeno September 6, 2010. Popravil kasti
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se