crasher Objavljeno Oktober 22, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2011 (popravljeno) Se čist strinjam s tabo. Uzival kar nekaj časa na TKC80 in uničeval moped ter fedre. Ga še malo po tleh metal potem se pa pričnejo stroški. hehehe. Potem sem si pa rekel, da je predrag moped sem se začel pa furat po cesti. Drgač ga pa ni lepšga z Adventurjem rit po blatu ...z Adventurjem rit po blatu daj no daj... Popravljeno Oktober 22, 2011. Popravil crasher
anzec Objavljeno Oktober 22, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2011 ...z Adventurjem rit po blatu daj no daj... Ja, aha
bmwslo Objavljeno Oktober 22, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2011 Ne pozabi tega, kar si napisal par postov više, napisat zraven v oglas, ko ga boš prodajal
anzec Objavljeno Oktober 22, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2011 Ga ne bom. Preveč dobr dela . Ta bo šou z mano u grob, hehehehe
bmw Objavljeno Oktober 23, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2011 si probal na gume-direkt? jap, probal.....najprej da jih imajo, potem pa da jim fali sprednja guma (ali zadnja, se ne spomnem več....)
CeneR Objavljeno Oktober 24, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2011 poglej še pri superponudba,parkrat sem že naročil pri njih,vse štima .
MariborBMW Objavljeno Oktober 25, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2011 Tudi jaz sem na Conti Trail Attack. Kolk kilomentrov pa si prevozil s parom? 15.000. Imam še 3 mm na sredini in 4 ob strani. Zdaj gredo v pokoj...
bmwslo Objavljeno Oktober 30, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2011 Kolikor se jaz spominjam, ima Rally 2 za vodotesnost goretex podlogo in sama ni vodotesna. Vse ostalo napisano pa sigurno štima. Čeprav je draga, je vredna vsakega €
Ice Objavljeno November 2, 2011 Opozori Objavljeno November 2, 2011 revitate inu rukkate inu reljate se lahko v doticni temi. isci! isci bluzi, isci!
njofra Objavljeno November 7, 2011 Opozori Objavljeno November 7, 2011 15.000. Imam še 3 mm na sredini in 4 ob strani. Zdaj gredo v pokoj... jaz bi z njimi naredil še 5.000km, če jih še nisi stran vrgel jih jaz vzamem...
biker77 Objavljeno November 11, 2011 Opozori Objavljeno November 11, 2011 To je to..jutr grem kak kilometer narest..mi iz hepi.. Igorr, jami65, domina in 1 other 4
FrigoFrops Objavljeno November 11, 2011 Opozori Objavljeno November 11, 2011 To je to..jutr grem kak kilometer narest..mi iz hepi.. Najprej čestitke, p.s. glede na pisanje po forumu sem mislu da imama zelo različna mnenja, ampak glede na izbiro motorja pa vidim da gledama v isto smer
biker77 Objavljeno November 11, 2011 Opozori Objavljeno November 11, 2011 Najprej čestitke, p.s. glede na pisanje po forumu sem mislu da imama zelo različna mnenja, ampak glede na izbiro motorja pa vidim da gledama v isto smer jest sam z enim učem gledam v tisto smer.. gsx750f 1
kasti Objavljeno November 12, 2011 Opozori Objavljeno November 12, 2011 Če koga zanima... prodam popolnoma nov in nerabljen Booster plug za R1200GS (letnik 2008 ali 2009), za polovično ceno. Kaj to je in zakaj ga je pametno namontirat najdete tukaj: http://www.boosterplug.com/shop/boosterplug-bmw-r1200gs-181p.html
biker77 Objavljeno November 12, 2011 Opozori Objavljeno November 12, 2011 Če koga zanima... prodam popolnoma nov in nerabljen Booster plug za R1200GS (letnik 2008 ali 2009), za polovično ceno. Kaj to je in zakaj ga je pametno namontirat najdete tukaj: http://www.boosterpl...200gs-181p.html si sprobal tole? in zakaj prodajaš?
boych Objavljeno November 12, 2011 Opozori Objavljeno November 12, 2011 Tudi mene bi zanimalo mnenje nekoga, ki je to preizkusil ...
biker77 Objavljeno November 12, 2011 Opozori Objavljeno November 12, 2011 naredu dons prvih par kilometrov..fajn je..itak.. potovalni čurnalnik me opozarjal na poledico..včasih se nisem v takem vozu.. zadevca kr potegne pa čeprav še 100 konjev nima..se mi zdi da nč manj ko ta nov.. edin v nižjih obratih mal bl trese..
Bremzer Objavljeno November 12, 2011 Opozori Objavljeno November 12, 2011 Bom kar tule napisal ! Imam dva alternatorja Bosch en nov drugi obnovljen za BMW-eje R-1100 in R-1150.Več informacij na PM ali na GSM je v avtarju !
kasti Objavljeno November 13, 2011 Opozori Objavljeno November 13, 2011 si sprobal tole? in zakaj prodajaš? Imam tudi sam namonitirano in se super obnese - predvsem se pozna pri nižjih obratih: tresenja je občutno manj; nekako mehkeje pospeši. Prodajam pa zato, ker sem naročil 2 kosa - še za kolega, ki je pa preden je artikel pršel prodal motor!? Sedaj se mi pa že kakšne pol leta "valja" doma...
ferek Objavljeno November 13, 2011 Opozori Objavljeno November 13, 2011 Čestitam za pridobitev... no ja, mal si me vseeno "šokiral"... pa čeprav gre za gotovo najboljšo maxi enduro na trgu... Sem te nekako imel bolj za naka vrste "individualista"... ali bolje rečeno osebnost ki želi malo izstopati iz "črede".. Upam da boš vedno v Dolomitih ali na GGlocknerju sedel na "tapravega"... Res, srečno vožnjo!
MariborBMW Objavljeno November 13, 2011 Opozori Objavljeno November 13, 2011 jaz bi z njimi naredil še 5.000km, če jih še nisi stran vrgel jih jaz vzamem... Zmejeno. Ceno se določa v bližnji gostilni po centlih profila
biker77 Objavljeno November 13, 2011 Opozori Objavljeno November 13, 2011 Imam tudi sam namonitirano in se super obnese - predvsem se pozna pri nižjih obratih: tresenja je občutno manj; nekako mehkeje pospeši. Prodajam pa zato, ker sem naročil 2 kosa - še za kolega, ki je pa preden je artikel pršel prodal motor!? Sedaj se mi pa že kakšne pol leta "valja" doma... to velja samo za 2008 naprej? kaj pa 2007? Čestitam za pridobitev... no ja, mal si me vseeno "šokiral"... pa čeprav gre za gotovo najboljšo maxi enduro na trgu... Sem te nekako imel bolj za naka vrste "individualista"... ali bolje rečeno osebnost ki želi malo izstopati iz "črede".. Upam da boš vedno v Dolomitih ali na GGlocknerju sedel na "tapravega"... Res, srečno vožnjo! sej je morini še vedno doma..a se ne morem individualno vozit?
kasti Objavljeno November 13, 2011 Opozori Objavljeno November 13, 2011 to velja samo za 2008 naprej? kaj pa 2007? Ne vem točno ali paše ali ne, vem samo to da ko sem naročal, sem moral navesti letnik motorja in to ali je s katalizatorjem ali brez. So očitno že neke razlike v elementih, ki jih uporabi v "gadgetu".
nejcgs Objavljeno November 13, 2011 Opozori Objavljeno November 13, 2011 (popravljeno) Tudi mene bi zanimalo mnenje nekoga, ki je to preizkusil ... sem nekaj podobnega namonitral na GS letnik 2010. Po enem letu sem dal dol - razlike nisem občutil nobene. Lahko posodim, če bi rad sprobal ali je kakšna razlika ali ne. kot sem lahko zasledil na ADV forumu, naj bi se tole poznalo pri GS-ih starejših letnikov, tam nekje do 2008 (mogoče do 2009). Popravljeno November 13, 2011. Popravil nejcgs
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se