ProdriveR Objavljeno Marec 15, 2009 Opozori Objavljeno Marec 15, 2009 Ja,samo ne oranznih. Majo samo te "steklene" :( maco47 1
ProdriveR Objavljeno Marec 17, 2009 Opozori Objavljeno Marec 17, 2009 Woohoo,najdu sm zarnice. Morm rect,da je bla cela misija nemogoce. Dal sem skozi cel BTC,dve bencinski, A-net,potokarja,motomat... Dobil sem jih v stegnah,v firmi ELVELUX-kjer izdelujejo vsesorta zarnice.Pa se lustna punca je bla za pultom B) Tko,da je stvar zaenkrat resena :) maco47 1
simonsi Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 Jaz pa iščem en komplet čisto običajnih žmigavcev, z oranžnim steklom. Nič led, nič mini, carbon in podobno. Pa da niso preveč oglati in predpotopni. Če ima kdo kaj takega, ali pa so mu ostali original od menjave na motorju, se priporočam. maco47 1
stuc Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 Moj komentar na H4 žarnice: Osram CoolBlue... na avtu imel 2 para, vendar so vse pregorele po pol leta, svetile so za odtenek bolj belo Philips MotoVision... imam na motorju, zadovoljen, ker je snop bolje usmerjen na cestišče in menim da res več vidim. Če pogledaš v luč pod pravim kotom je res oranžne barve. Če ima motor 2 žarometa zgledata kot joški :evilgrin: :naughty: Osram NightBreaker... pred kratkim sem jih zadel na OMV-ju, svetloba je res bolj bela, usmerjena na cesto, ne pa okrog po bregu! Dolg snop je zakon! Lp maco47 1
hajamoto Objavljeno Avgust 4, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2009 Razmišljam, o tem, da bi nabavil LED dnevne luči po vzoru npr. Audija, pa me zanima, če jih je mogoče že kdo montiral, kje jih je nabavil in za koliko. Dobrodošla bi bila tudi kakšna slikca.
Frips Objavljeno Avgust 4, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2009 Nekaj podobnega sem zadnjič videl na enem BMW. Pod plastiko je na motorju imel montirane dve led "luči" (nekje 10x2cm), menda ma Louis neki takega. Vozil je z temi led, navadne pa je imel na off. Videlo se ga ni čisto nič :krneki:
bikez Objavljeno Avgust 4, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2009 Ledice imam jaz namesto pozicijskih. Sicer ni to dnevna luč, se pa vidi bolje kot original. Drugače pa ti ne priporočam tega delat, ker se bo verjetno res premalo videlo. Kolegu zadnjič crknila kratka luč in se vozil samo s temi LED dioadami in ni OK, ker se ga ni videlo skoraj nič.
meccar Objavljeno Avgust 4, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2009 pojdi pogledat ,maš kar nekaj na izbiro fazer d.o.o. , bitnje (iz kranja proti škofje loki ) jaz jih imam in so visokosvetilne z lečami se jih kar lepo vidi tudi brez drugih luči,obvezno moraš zmontirat še regulator 12v da ti omeji napetost ki včasih niha in ledice zato rade pregorijo lp,m
hajamoto Objavljeno Avgust 4, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2009 Ali imaš kakšno slikco kako zgleda
meccar Objavljeno Avgust 10, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2009 vidm da si z gorenske,mem se prpel pa ti pokažem lp.m
Robertjur Objavljeno Avgust 10, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2009 No no fantje mal se skulirajte! Lahko nabaviš take ledice (10w) da ni priporočljivo niti za hip pogledat v njih kamoli da se je nebi videlo! Imaš tudi različne kote svetilnosti ki močno sreminjajo karakteristike male lučke. Verjetno pa loh pride do problema ko hoče smrk kako homologacijo za to. 400 eur ne gine. Siser pa to držijo trgovine z elektronskim materialom.
bmw Objavljeno Avgust 10, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2009 se strinjam...samo problem je kako montirati te 10W ledice, kajti hladilnik za te ledice je ene 10X večji kot ledica sama....brez hladilnika je življenska doba ledice sila kratka....
Robertjur Objavljeno Avgust 10, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2009 Jah! Če hočeš da se šajna moraš hladit. Sicer pa če jo obemeniš na 70% ne bo hudo vroča tud brez aluja pa bo še vedno sonce. Lahko pa uporabiš navadno 5mm highbright ledico in ji poiščeš mejo. To je tam ko spremeni barvo (bela postane modra predno pregori) svetila bo kot nora. Seveda niti pod razno ne sme čez to voltažo ker bo hitro pregorela.
maus Objavljeno Avgust 12, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2009 js bi tut meu ledice... a se jih da namontirat na feltne, da bi svetile med vožnjo po možnosti v rdeči barvi? Ima kdo kako varianto ?
Brrrm Objavljeno Avgust 12, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2009 Ni problema. Prilepiš na obroč. Težavneje pa je is statičnega dela motorja na vrteče se kolo pripeljati elektriko.
TADEJ46 Objavljeno Avgust 12, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2009 bi kdo slučajno vedu kako mi uspos.obt ledice od audija v sprednih lučeh. so na traku na koncu straku pa so 4 priklopi. zdej k pa nč ne piše bi pa rd zvedu na kerga kej prklopt pa kok V :closedeyes:
MARJA Objavljeno Avgust 12, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2009 js bi tut meu ledice... a se jih da namontirat na feltne, da bi svetile med vožnjo po možnosti v rdeči barvi? Ima kdo kako varianto ? Ni problema. Ogljene krtačke, ki bodo dovajale tok na vrteče diske, od tam pa do ledic.
MiNa Objavljeno Avgust 12, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2009 (popravljeno) Ni problema. Ogljene krtačke, ki bodo dovajale tok na vrteče diske, od tam pa do ledic. Tako je vse se da, če se hoče. V pesto al pa krake "feltn" namontirat akumulatorčke in centrifugalna stikala, da bo svetilo samo ko se kolesa vrtijo in mal elektronike, da ne boš praznu acu, ko je dan in se lučke ne vidijo :krneki: . Tako je včasih delovala tista kitajska igračka jojo. Čudn, da še tega p`r OCC niso nardil. Popravljeno Avgust 12, 2009. Popravil MiNa
Robertjur Objavljeno Avgust 12, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2009 Nebi smel bit problem na feltno nalimat lipce sam pol ni glih lepo pa scentrirana. Lahko pa uporabiš 12v motorček (če uporabiš led trak na 12 v) z turbinco ki jo vrti veter med vrtenjem kolesa in zadeva postane generator. Gorijo samo ko piha in bolj ko piha bolj svetijo :naughty: Ledice itak niso požrešne
k0ci Objavljeno Avgust 12, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2009 da ne boste ravno tople vode odkrili z temi generatorji in čim podobnim, enostavno kupiš LED pokrovčke ventilčkov: KLIK
Robertjur Objavljeno Avgust 12, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2009 da ne boste ravno tople vode odkrili z temi generatorji in čim podobnim, enostavno kupiš LED pokrovčke ventilčkov: KLIK Temu se pa reče de je človek zadovoljen z malim. :krneki:
maus Objavljeno Avgust 14, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2009 da ne boste ravno tople vode odkrili z temi generatorji in čim podobnim, enostavno kupiš LED pokrovčke ventilčkov: KLIK a se da navrtat feltno in vstavit ene 10 ventilčkov... 1. ni treba premikat moped, ko greš pumpat 2. dobr bi zgledal, ker bi jih bilo več
Robertjur Objavljeno Avgust 14, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2009 a se da navrtat feltno in vstavit ene 10 ventilčkov... 1. ni treba premikat moped, ko greš pumpat 2. dobr bi zgledal, ker bi jih bilo več Bravo!!! Ta je bla pa zelo konstruktivna. A ma to že kdo patentirano? In če bi bili pokrovčki različnih barv bi med vožnjo utegnila nastat mavrica. :unsure:
HRC Objavljeno September 20, 2009 Opozori Objavljeno September 20, 2009 res ima vsak drugi xenon v avtu, vendar se že z letala vidi ali je xenon tovarniška vgradnja ali ne, prvi sveti lepo in tam kot mora, drugi pa samo tam ne kamor bi moral To je res,ampak v glavnem na avtih,ki nimajo leče,ker so v teh (sploh bolj poceni) setih žarnice,ki so mišljene za žaromete z lečo,veliko jih namreč ne ve,da je steklo žarnice za navaden žaromet zasenčeno in daje drugačen snop.Zato se ti včasih zgodi,da se ti nasproti pripelje kakšen polka-xenon ti pa še lep čas vidiš samo meglo:blink:,no njemo se pa zelo nobel zdi :naughty: maco47 1
Fr3nky Objavljeno September 28, 2009 Opozori Objavljeno September 28, 2009 lol to je že visoka znanost
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se