imlakar Objavljeno April 30, 2008 Opozori Objavljeno April 30, 2008 http://www.carman-motosport.si/ je uredu sam dren ma skoraj skoz :/ tudi jest imam s čarmanom dobre izkušnje, zaenkrat same pohavle, le tako naprej lp Se pridružujem temu mnenju :worship: Čarman je res zakon. Pa kar se gužve tiče tudi ni panike. Se najaviš kakšen dan prej in ni nobenega problema.
RHonda Objavljeno Maj 9, 2008 Opozori Objavljeno Maj 9, 2008 Da jest ''pohvalim'' svojega serveiserja: zamenjava mašine na kawasakiju: 400eur odstranitev odlomljene svečke: 450 eur uničen šponar: sigurno bo spet 400 eur ali več, čakam že 3 tedne, v elisi so mi rekli da je 3 ure dela uro pa računa glih 10eur Baraba hudičeva kaj nej mu rečem ?
RHonda Objavljeno Maj 9, 2008 Opozori Objavljeno Maj 9, 2008 Da jest ''pohvalim'' svojega serveiserja: zamenjava mašine na kawasakiju: 400eur odstranitev odlomljene svečke: 450 eur uničen šponar: sigurno bo spet 400 eur ali več, čakam že 3 tedne, v elisi so mi rekli da je 3 ure dela uro pa računa glih 10eur Baraba hudičeva kaj nej mu rečem ?
bikez Objavljeno Maj 9, 2008 Opozori Objavljeno Maj 9, 2008 (popravljeno) Da jest ''pohvalim'' svojega serveiserja: zamenjava mašine na kawasakiju: 400eur odstranitev odlomljene svečke: 450 eur uničen šponar: sigurno bo spet 400 eur ali več, čakam že 3 tedne, v elisi so mi rekli da je 3 ure dela uro pa računa glih 10eur Baraba hudičeva kaj nej mu rečem ? Če si kolker tolk tehničnen tip človeka začneš šravfati sam. Sej ni težko. Prvič malo težje potem pa že veš. To jaz prakticiram, pa saj vem kva je blo narejeno in kaj ne. Popravljeno Maj 9, 2008. Popravil bikez
simonsi Objavljeno Maj 9, 2008 Opozori Objavljeno Maj 9, 2008 Da jest ''pohvalim'' svojega serveiserja: zamenjava mašine na kawasakiju: 400eur odstranitev odlomljene svečke: 450 eur uničen šponar: sigurno bo spet 400 eur ali več, čakam že 3 tedne, v elisi so mi rekli da je 3 ure dela uro pa računa glih 10eur Baraba hudičeva kaj nej mu rečem ? Povej kdo je to. :hmm: Za ta denar bi lahko mirne duše v eliso peljal, dražje že ne more bit. :huh:
Frips Objavljeno Maj 9, 2008 Opozori Objavljeno Maj 9, 2008 Da jest ''pohvalim'' svojega serveiserja: zamenjava mašine na kawasakiju: 400eur odstranitev odlomljene svečke: 450 eur uničen šponar: sigurno bo spet 400 eur ali več, čakam že 3 tedne, v elisi so mi rekli da je 3 ure dela uro pa računa glih 10eur Baraba hudičeva kaj nej mu rečem ? Kombi.....naložit in drugam. Ma pa urno postavko pocen :D
Pervy Objavljeno Maj 9, 2008 Opozori Objavljeno Maj 9, 2008 Ma pa urno postavko pocen :D saj razliko vračuna v ceno delov :whistle:
Matori Hanzo Objavljeno Maj 9, 2008 Opozori Objavljeno Maj 9, 2008 ... kaj nej mu rečem ? Zahtevaj, naj te predstavi staršem. Tako boš vsaj vedel, ali ima resne namene s tabo ali te samo jebe.
shark357 Objavljeno Maj 9, 2008 Opozori Objavljeno Maj 9, 2008 ELISA.... :worship: :worship: Se strinjam. Tomaž je res majster... :worship:
RHonda Objavljeno Maj 11, 2008 Opozori Objavljeno Maj 11, 2008 Sem vprašal eliso šponar stane 78eur + 2 uri dela. Kle bo pa sigurno 400eur spet račun, če pa ne bo jutri zrihtal bom peljal k enmu drugmu serviserju k sm ga zdej na motozboru spoznal, pa še faca je :OK:
NejcZ Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 Ok, takle je. Je ža kateriu serviser kakemu od vas delal en kurčevi predračun za neke dele več kot 2 tedna? Js bom znorel, jutri grem k njemu po motor pa naj se jebejo vsi, to ni več normalno ne :headbang:
eXTReme13 Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 moto černe :) štelanje ventilov na uradnem servisu yamaha 100 e pri černetu 50 e :)
jegrmajstr Objavljeno Maj 31, 2008 Opozori Objavljeno Maj 31, 2008 Ok, takle je. Je ža kateriu serviser kakemu od vas delal en kurčevi predračun za neke dele več kot 2 tedna? Js bom znorel, jutri grem k njemu po motor pa naj se jebejo vsi, to ni več normalno ne :headbang: kam si šou to, v Top Moto? potem vso srečo :headbang: če rabiš kake dele za mašino se lahk obrneš na ProMotor v Drešinji, vse pohvale njim, vedno dobil kar sem rabil precej hitro :)
NejcZ Objavljeno Junij 1, 2008 Opozori Objavljeno Junij 1, 2008 Nebom zaj servisa raje omenjal pa dobro.. gre se za to da sploh ne rabim delov nobenih, rabim samo en jebeni predračun in rabi za eno stvar k naj bi trajala 2,3 dni maksimalno, več ko 2 tedna :headbang:
jvalant Objavljeno Junij 1, 2008 Opozori Objavljeno Junij 1, 2008 Orange Service Point! :OK: :OK: :OK:
SONCE Objavljeno Junij 1, 2008 Opozori Objavljeno Junij 1, 2008 Ok, takle je. Je ža kateriu serviser kakemu od vas delal en kurčevi predračun za neke dele več kot 2 tedna? Js bom znorel, jutri grem k njemu po motor pa naj se jebejo vsi, to ni več normalno ne :headbang: Da nisi bil slučajno pri Zupinu. Tam dobiš takoj le pravljice, za ostalo pa bo potrebno kam drugam.
NejcZ Objavljeno Junij 2, 2008 Opozori Objavljeno Junij 2, 2008 (popravljeno) Danes zopet kličem... ja nisem še mogel, jutri pa bo! Tak da zdej mam počasi dovolj, do srede res še počakam, potem pa po pravni poti dalje. :headbang: Nekdo bo najebal, mi je čisto vseeno kdo, js mam dost :) Popravljeno Junij 2, 2008. Popravil NejcZ
simonsi Objavljeno Junij 2, 2008 Opozori Objavljeno Junij 2, 2008 Danes zopet kličem... ja nisem še mogel, jutri pa bo! Tak da zdej mam počasi dovolj, do srede res še počakam, potem pa po pravni poti dalje. :headbang: Nekdo bo najebal, mi je čisto vseeno kdo, js mam dost :) Osebno se tja nariši, pa galamo naredi po možnosti še pred kako stranko, pa se bosta hitro kaj zmenila. Pa fotra s sabo vzemi, če še bolj zelen zgledaš. :whistle:
NejcZ Objavljeno Junij 2, 2008 Opozori Objavljeno Junij 2, 2008 Ah, zgleam že vrei, ni nikjer problemov zaradi starosti ali bilokaj :yes: Sej drugače je fotr tud reko da ne gre to več tak pa da do sreče še počakamo, pol pa nič več.
axilon Objavljeno Junij 3, 2008 Opozori Objavljeno Junij 3, 2008 MEHANIKA ROBERT GREGORIČ S.P. VOGRSKO 11 5293 VOLČJA DRAGA kakšna so mnenja o njem za motorna ter kleparska popravila?
KawasakiGirl Objavljeno Junij 5, 2008 Opozori Objavljeno Junij 5, 2008 Jest sem motor kupila v MOTO PANIGAZ v Kranju. Prvič sem šla tja naročit čelado je bilo res katastrofalno, ko sem jo šla iskat sem videla še motor, zato sem ga kupila tam, ker se ga drugje ni dalo dobit. Ko sem prišla po motor je bil odnos spet katastrofalen, zdej pa ne vem ane, na prvi servis naj bi ga peljala tja, ampak sedaj res ne vem, če bi ga, ker se mi mal neumn zdi tja vozt če majo tak odnos do strank. Ko sem prišla naslednji dan še nekaj iskat (takrat ko sem motor prišla iskat mi je pozabu dat navodila, jest sem pa bila tako jezna da sem samo hotla it od tam), je bilo pa vse ok, je bil en drug tam, full prjazn fant, prpravlen pomagat,.... Tako da ne vem, po prvem vtisu je tam me ne bodo več vidl... res škoda da taki ljudje delajo v trgovinah, salonih,... ki imajo odnos do strank na nivoju enakemu nič...
Andro82 Objavljeno Junij 5, 2008 Opozori Objavljeno Junij 5, 2008 Jest sem motor kupila v MOTO PANIGAZ v Kranju. Prvič sem šla tja naročit čelado je bilo res katastrofalno, ko sem jo šla iskat sem videla še motor, zato sem ga kupila tam, ker se ga drugje ni dalo dobit. Ko sem prišla po motor je bil odnos spet katastrofalen, zdej pa ne vem ane, na prvi servis naj bi ga peljala tja, ampak sedaj res ne vem, če bi ga, ker se mi mal neumn zdi tja vozt če majo tak odnos do strank. Ko sem prišla naslednji dan še nekaj iskat (takrat ko sem motor prišla iskat mi je pozabu dat navodila, jest sem pa bila tako jezna da sem samo hotla it od tam), je bilo pa vse ok, je bil en drug tam, full prjazn fant, prpravlen pomagat,.... Tako da ne vem, po prvem vtisu je tam me ne bodo več vidl... res škoda da taki ljudje delajo v trgovinah, salonih,... ki imajo odnos do strank na nivoju enakemu nič... Mam tud jest slabe izkušnje z njim in njegovim odnosom....ko sem enkrat prsu gledat za rokavice, mi je dal vedeti, kakor da za ene usrane rokavice se mi pa ne da ubadat s tabo. Dočim en znanec, ma pa ful dobre odnose z njim. Verjetno mu gre predobr da je do nekaterih tak... :alien1:
ziro1 Objavljeno Junij 6, 2008 Opozori Objavljeno Junij 6, 2008 Ko pridete naslednjič v Motoland zahtevajte Jureta pa bo vse kul. Lp,
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se