PikiJapok Objavljeno Julij 3, 2007 Opozori Objavljeno Julij 3, 2007 js sm se titeu zakunu... što se mora to se mora :lol1: I ja sam se zakleo drugu starom. ;)
šokac Objavljeno Julij 3, 2007 Opozori Objavljeno Julij 3, 2007 A namiguješ, da je naš Joško mal pomagal pri tem? kaj pa vem, stari je bil žrebec. :naughty: Si je mislil, da ne bo nič škodilo širjenje bratstva i jedinstva preko mej. Malce pa tudi prefinjen način maščevanja Italijanom za vsa hudodelstva in izgubo Trsta. Pravi president. Pripravljen vedno in povsod pomagati ljudem v stiski. :D
Port Folio Objavljeno Julij 3, 2007 Opozori Objavljeno Julij 3, 2007 Samo, da se pomaga, načini niso pomembni :naughty: Druže Tito "right on" :worship:
GREY WOLF Objavljeno Julij 3, 2007 Opozori Objavljeno Julij 3, 2007 Si je mislil, da ne bo nič škodilo širjenje bratstva i jedinstva preko mej. Malce pa tudi prefinjen način maščevanja Italijanom za vsa hudodelstva in izgubo Trsta. Pravi president. Pripravljen vedno in povsod pomagati ljudem v stiski. :D Jep, Sofija je pa še z Dučejem v sorodstvu, sicer dalllllllllljnem ampak ...
šokac Objavljeno Julij 3, 2007 Opozori Objavljeno Julij 3, 2007 (popravljeno) Jep, Sofija je pa še z Dučejem v sorodstvu, sicer dalllllllllljnem ampak ... Zato pa jo je "ka..l" na Brionih. :D Popravljeno Julij 3, 2007. Popravil šokac
GREY WOLF Objavljeno Julij 3, 2007 Opozori Objavljeno Julij 3, 2007 Jasno , taktika podobna kot na Neretvi, ruši.
kekec III Objavljeno Julij 4, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 Dan borca - če ste slučajno že pozabili....
GREY WOLF Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 Nismo druže Kekecu.Golaš se sprema,pesma se ori. :worship:
GREY WOLF Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 Ko jih je.. Ni ga čez golaš.Perjad je za pusije. :whistle:
motofrik Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 No, ja,- kakšne piške tu in tam se pa tudi ne bomo branili... Sploh, če je blond. :naughty:
GREY WOLF Objavljeno Julij 5, 2007 Opozori Objavljeno Julij 5, 2007 No, ja,- kakšne piške tu in tam se pa tudi ne bomo branili... Sploh, če je blond. :naughty: Pa duge noge in lep hrbet (posebaj spodnji del) :whistle:
GorazdH Objavljeno Julij 5, 2007 Opozori Objavljeno Julij 5, 2007 no no učera smo bli mal bratje tudi z Amerikanci no. Dan neodvisnosti pa te reči. :trance_33_sleep:
kekec III Objavljeno Avgust 14, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 14, 2007 (popravljeno) Včeraj je praznoval prijatelj Castro... Popravljeno Avgust 14, 2007. Popravil kekec III
GREY WOLF Objavljeno Avgust 14, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2007 Včeraj je praznoval prijatelj Castro... Drži samo njega več ni... Prava dva fafača, guštirata , da bi protikadilski zakon zopet spremenu.
HHV Objavljeno Oktober 12, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2007 Upsss, se sorčkam. Mislim da sem vsem pravim partizanom tu s Kekcem, Postavnim partizanom, Klimbro in drugim soborcem pozabil sporočiti prisrčne pozdrave Starega. Še iz pred dveh tednov. Sva v Kumrovcu malo pokramljala na sončku pred njegovo hišo. Fletno ima tam.
Zdrawc Objavljeno Oktober 12, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2007 Jože se je fural z velikimi avti
leli Objavljeno Oktober 13, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2007 zivjo,zanima me katerega leta si delal v domu malci belic,?mogoce leta 1987,iscem gojence iz doma ,ker sem bila ena med njimi,pa bi rada navezala stik z njimi ,.ce mi lahko pomagas ,ali kaj ves o njih mi prosim odpisi. suzana
Lobo Objavljeno Oktober 13, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2007 "quote name='Broj Jedan' date='3 Jan 2007 @ 22:31' post='858276' " zivjo,zanima me katerega leta si delal v domu malci belic,?mogoce leta 1987,iscem gojence iz doma ,ker sem bila ena med njimi,pa bi rada navezala stik z njimi ,.ce mi lahko pomagas ,ali kaj ves o njih mi prosim odpisi. suzana Broj Jedan ne obstaja na forumu od konca letošnjega aprila. Možno, da ima kdo njegovo telefonsko in ti jo pošlje na PM, pa ga osebno kontaktiraj. Jaz je žal nimam.
Gespann Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 Upsss, se sorčkam. Mislim da sem vsem pravim partizanom tu s Kekcem, Postavnim partizanom, Klimbro in drugim soborcem pozabil sporočiti prisrčne pozdrave Starega. Še iz pred dveh tednov. Sva v Kumrovcu malo pokramljala na sončku pred njegovo hišo. Fletno ima tam. Ej a na štrukle v gostilno "KOD STAROG" si šu? Tako dobrih štruklov še nisem jedel :worship: :worship: žal tudi tako slabega vina ne pil :whistle: :whistle:
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 Broj Jedan ne obstaja na forumu od konca letošnjega aprila. Možno, da ima kdo njegovo telefonsko in ti jo pošlje na PM, pa ga osebno kontaktiraj. Jaz je žal nimam. kaj je je z njim, da niso ki skenslali starega borca hehe...
GREY WOLF Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 Upsss, se sorčkam. Mislim da sem vsem pravim partizanom tu s Kekcem, Postavnim partizanom, Klimbro in drugim soborcem pozabil sporočiti prisrčne pozdrave Starega. Še iz pred dveh tednov. Sva v Kumrovcu malo pokramljala na sončku pred njegovo hišo. Fletno ima tam. Lahko bi tudi mene uvrstil med soborce... no pa za drugič da veš. Dok je bilo Tita bilo je i ši.a,stari bil, in bo CAR, maršal je premalo.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se