Shargo Objavljeno September 17, 2004 Deli Objavljeno September 17, 2004 a tiste rdeče ti tudi noter daješ ? :hmm: Tud, tud, to so turki, samo malo potemnijo, ce jih ne das v krop takoj ko so narezani :rolleyes: Tasvetli so ajdovcki, tatemni pa navadni jurcki. Sicer pa vsi spadajo pod jurcke! .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Shargo Objavljeno September 17, 2004 Deli Objavljeno September 17, 2004 (popravljeno) Zloba zlobna zdej moram pa koj na naš piknik plac vifiko odpelat de jih gre nabirat :angry: :angry: Mah icy, pojdi raje v ponedeljek, bo nova runda, zdej so ze na koncu, sem se en kuuuuup starih nasel, sam jih nisem trgal! :P Popravljeno September 17, 2004. Popravil Shargo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno September 17, 2004 Deli Objavljeno September 17, 2004 Mah icy, pojdi raje v ponedeljek, bo nova runda, zdej so ze na koncu, sem se en kuuuuup starih nasel, sam jih nisem trgal! :P Sej jest to vem, ampak ti to moji dopovej!!!!!!!!!!! :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno September 17, 2004 Deli Objavljeno September 17, 2004 Sej jest to vem, ampak ti to moji dopovej!!!!!!!!!!! :cry: Se že dere: Zamenjam Jurčka za jurčka!! :? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Shargo Objavljeno September 17, 2004 Deli Objavljeno September 17, 2004 No mrbit bi pa ona sam na sprehod .) ...tako ali drugace, ce ze gresta, se sprehajajta na juznih ali jugozagodnih pobocjih gozda .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Janis Objavljeno September 17, 2004 Deli Objavljeno September 17, 2004 ...pa domov in zdej so pa ze ocisceni, pa prstimani za na smetano :P ... no pa shark bo tud kaksno zlico dubu, k je tko pazu name pa pomagal iskat. Zdej pa nej kir rece, da jurji ne lezijo kr po tleh :D Tale Shargo me vedno preseneti :004 no pa sm naredila zrezke z gobicami s testeninskim trisom in paradižnikovo solatko :) lepo smo se napapcali, tudi nas shark je z veseljem snedel svojo porcijo :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno September 17, 2004 Deli Objavljeno September 17, 2004 Hey! Pozdrav vsem. Tolk ste se razpisal o hrani, da sem lacen ku pes. Ja Karmi pa dobro kuha, sem jedu njen golaz in je super, pa tud une roladice so cool. Zdej pa direkt u Figovca na en snicel,ker mi pajki u vampu ze mreze pletejo. Ciao. :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Janis Objavljeno September 17, 2004 Deli Objavljeno September 17, 2004 Hey! Pozdrav vsem. Tolk ste se razpisal o hrani, da sem lacen ku pes. Ja Karmi pa dobro kuha, sem jedu njen golaz in je super, pa tud une roladice so cool. Zdej pa direkt u Figovca na en snicel,ker mi pajki u vampu ze mreze pletejo. Ciao. :kva2: Spet en na nov član na forumu, zakaj mas pa profil čist prazn :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno September 17, 2004 Deli Objavljeno September 17, 2004 Karmi, nikar se ne huduj. Bo se vse OK :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tratnjak Damijan Objavljeno September 17, 2004 Deli Objavljeno September 17, 2004 A ste tam samo ob torkih al pa tudi kak drug dan. Včasih imam cajt pa bi lahko prletu pogledat. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Shargo Objavljeno September 17, 2004 Deli Objavljeno September 17, 2004 A ste tam samo ob torkih al pa tudi kak drug dan. Včasih imam cajt pa bi lahko prletu pogledat. :) Ja zaenkrat samo ob torkih, torej kar v torek vabljen .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BAD PIT Objavljeno September 17, 2004 Deli Objavljeno September 17, 2004 V torek za vse,(vsaj za one) bolj pri taprvih"FIRESTARTERS NEKTAR" party. Okus piva, ki smo ga razvili na podlagi dolgoletnega kloniranja muškatnega oreščka. Zadevo smo v začetku zimske dehidracije uspeli termodinamično izolirati, ter ji vcepiti obvezno dodatno opremo, tako da izpolnjuje standarde in normative prezahtevne Firestarterske družine(ISOFIRE 10/2002). okus je izrazit in samosvoj in spominja na otoke domovanja Robinzona Cruzoja z blagim pridihom subkulturne apokalipse. :rolleyes: :beer2: morate....enostavno morate poiskati ta prečudoviti kraj kjer se cedi pivo "Firestarters nektar". :P To bo ziher prvo legalizirano pivo s halucinogenimi učinki :wacko: :blink: ZAKON!!! :yea2: :yea2: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jager Objavljeno September 17, 2004 Deli Objavljeno September 17, 2004 ¸Jaz sem bil zadjič prvič pri vas pa moram rečt.....pohvalno......brez besed, sam tako naprej......pridem še kak torek če bo dopuščal čas. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno September 18, 2004 Deli Objavljeno September 18, 2004 a sploh še kdo pije vodo?!?!? Ja, ampak samo tisto iz piva To mi je bilo vedno zanimivo, zakaj je Union drugacen od Laskega.... Odgovor (vsaj takrat) je bil : zaradi vode :D Potem pa pogruntaj.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tejcy Objavljeno September 18, 2004 Deli Objavljeno September 18, 2004 a bodo v torek kaksni rogljicki?:P :D Ce ne bom pa jaz probala spect rolado,ce se seveda ne bo treba prevec ucit,sam k morm seminarske narest pa se mi ne da :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno September 18, 2004 Avtor Deli Objavljeno September 18, 2004 a bodo v torek kaksni rogljicki?:P :D Ce ne bom pa jaz probala spect rolado,ce se seveda ne bo treba prevec ucit,sam k morm seminarske narest pa se mi ne da :( Tejci ti kar prinesi, tudi ce bojo rogljicki se po moje tudi rolade ne bo nihce branil... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno September 18, 2004 Deli Objavljeno September 18, 2004 a bodo v torek kaksni rogljicki?:P :D Ce ne bom pa jaz probala spect rolado,ce se seveda ne bo treba prevec ucit,sam k morm seminarske narest pa se mi ne da :( Nared rulado rajši za naslednji torek. Ta torek delam ponoč. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tejcy Objavljeno September 18, 2004 Deli Objavljeno September 18, 2004 Nared rulado rajši za naslednji torek. Ta torek delam ponoč. lol lol :lol1: Tejci ti kar prinesi, tudi ce bojo rogljicki se po moje tudi rolade ne bo nihce branil... lol lol :lol1: :lol1: ej mogoce pa res,sam mam full seminarskih za na rest tko da bom vidla kako bo,pa cele dneve bl zuram oz.noci podnev pa spim :D sej ce ne pa naslednic :D k bo spet bl umirjeno stanje :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno September 19, 2004 Deli Objavljeno September 19, 2004 fantje, dajmo ji vsak po eno sminarsko narest, ona pa naj rolade potem peče vsak tork :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tejcy Objavljeno September 19, 2004 Deli Objavljeno September 19, 2004 fantje, dajmo ji vsak po eno sminarsko narest, ona pa naj rolade potem peče vsak tork :) ej ni problema ce se zmenmo :D sam je velik seminarskih pa ene so sociolosko usmerjene ene geografsko ene pa za podjetnistvo :D emmm mnja :( mislm da jih bo mogla kr sama narest :( eh bo ze...no eno grem ze pisat .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno September 19, 2004 Deli Objavljeno September 19, 2004 fantje, dajmo ji vsak po eno sminarsko narest, ona pa naj rolade potem peče vsak tork :) Če morajo že za tvoje čevlje dve kravi fentat, kolk pšenice za rulade je treba potem posadit??? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno September 20, 2004 Deli Objavljeno September 20, 2004 ej ni problema ce se zmenmo :D sam je velik seminarskih pa ene so sociolosko usmerjene ene geografsko ene pa za podjetnistvo :D emmm mnja :( mislm da jih bo mogla kr sama narest :( eh bo ze...no eno grem ze pisat .) :D ....mi boš povcedala o čem govori tist o podjetništvu pa bomo vidl.......ti pa rolado! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno September 20, 2004 Deli Objavljeno September 20, 2004 Ja a ne veš da so rdeče mušnice ta nar ta bol gobe! Sicer samo enkrat ampak en moj kolega je preživel in pravi da so izvrstne! Lahko bi rekl da so mušnice res "enkratne" gobe.....in to dobesedno. :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno September 20, 2004 Deli Objavljeno September 20, 2004 Lahko bi rekl da so mušnice res "enkratne" gobe.....in to dobesedno. :kva2: Eni bučkoti mušnce redno jedo. Začne se menda po malem in vedno več. Organizem se menda navadi in potem prenese. To mi je z vso resnostjo razlagal moj stari, ker to počne njegov bivši direktor. Ko sem mu odbrusil, da je potem en navaden narkič, pa ogenj v strehi. Budale stare, sam da je bil direktor, pa jim je po njihovem vse dovoljeno in bognedaj, da bi kaj rekel čezenj. Torej: Mušnice v vsako direktorsko pisarno! P.S.: Me pa prav zanima, kaj na to poreče nekdo, ki se spozna. Kakšen dohtar, farmacevt ali kemik npr. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno September 20, 2004 Deli Objavljeno September 20, 2004 Pri nas se uživanje mušnice (Amanita Muscaria) precej zanemarja, drugje ima to opravilo še vedno šamanski značaj. ZAdeva sploh ni smrtonosna, kar pa recimo ne bi mogli trditi za njeno sestrično zeleno mušnico (obedve iz rodu Amanita). Poleg alkaloidov vsebuje še bufotenin, muskazon, atropin, glavni žur sestavini pa sta in muscimol in iboteinska kislina Efekti-preko omamljenosti v stand by trip in do evforije žura. Nato spanec in glavobol. Klasična žur situacija....hehehe... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se