Einherjar Objavljeno September 22, 2004 Avtor Deli Objavljeno September 22, 2004 Hekwapa je ostalo se ene 6 flas in nic vec... Ixs - ipak smo do 1 zjutraj tam viseli (jaz sem sel takrat domov nekateri pa so se ostali) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno September 22, 2004 Deli Objavljeno September 22, 2004 Hekwapa je ostalo se ene 6 flas in nic vec... Ixs - ipak smo do 1 zjutraj tam viseli (jaz sem sel takrat domov nekateri pa so se ostali) Še dobr, da sem šla kakšno ure prej kot ti, drugače ga še 6 ne bi ostalo ... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno September 22, 2004 Deli Objavljeno September 22, 2004 Včerajšnje dogajanje je seveda spremljala tudi kamera. Gneča je bila taka, da ven raje nismo šli pogledat kako je z avtomobili Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno September 22, 2004 Deli Objavljeno September 22, 2004 Glaqvna atrakcja je bil Hotchko z gipsom na levi roki. U desni je pa itaq skoz pir držal. Vsi smo se podpisali na gips. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno September 22, 2004 Deli Objavljeno September 22, 2004 Simon se je tut :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno September 22, 2004 Deli Objavljeno September 22, 2004 Naš Homo Synteticus v razgovoru z junakom dneva! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno September 22, 2004 Deli Objavljeno September 22, 2004 Prihajali so ves večer in se podpisovali Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno September 22, 2004 Deli Objavljeno September 22, 2004 Poveljnik, ekhmm predsednik, je delavno letal naokrog in delil welcome drink (brrrr :xx: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno September 22, 2004 Deli Objavljeno September 22, 2004 ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno September 22, 2004 Deli Objavljeno September 22, 2004 Igrali so tudi biljard ... Shargo: "Icy, marš ..." Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno September 22, 2004 Deli Objavljeno September 22, 2004 ... in to čisto profesionalno ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno September 22, 2004 Deli Objavljeno September 22, 2004 Vsak si je poiskal svojo družbo ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno September 22, 2004 Deli Objavljeno September 22, 2004 Srednji prst na levici nekako ni prišel več do izraza Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno September 22, 2004 Deli Objavljeno September 22, 2004 Hotchko sredi razlage: "In pol me je pr 55 km/h glih tkole Fazerka dol vrgla" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno September 22, 2004 Deli Objavljeno September 22, 2004 Hotscko, da nisi ti kakšen znak spregledal?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno September 22, 2004 Deli Objavljeno September 22, 2004 Kakšen znak a??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno September 22, 2004 Deli Objavljeno September 22, 2004 Še Uzzy z avtorjem. Thats all folks! Se vidimo prihodnji torek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dave the wave Objavljeno September 22, 2004 Deli Objavljeno September 22, 2004 Bilo je kot zmeraj fantastično. Gužva pa tudi. Je imel Hotschko kar precej sreče, če bi nas bilo več bi še mu roko popisali, do ušesa... :P Hvala Icyu za slikovno dokumentacijo :) . lp DTW Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno September 22, 2004 Deli Objavljeno September 22, 2004 Igrali so tudi biljard ... Shargo: "Icy, marš ..." ...in potlej "kugla u čelo" :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno September 22, 2004 Deli Objavljeno September 22, 2004 Bilo je kot zmeraj fantastično. Gužva pa tudi. Je imel Hotschko kar precej sreče, če bi nas bilo več bi še mu roko popisali, do ušesa... :P Hvala Icyu za slikovno dokumentacijo :) . lp DTW Ke's biw pa ti?????? :o :o :o :huh: Nism te zaskeniral. :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno September 22, 2004 Deli Objavljeno September 22, 2004 10Q Icy, n-icy fotke!!! B) B) B) Luštkan kraj, luštkani ljudje. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bladzo Objavljeno September 22, 2004 Deli Objavljeno September 22, 2004 (popravljeno) Vsak si je poiskal svojo družbo ... sim ma pa očitno rajš bol kosmate Popravljeno September 22, 2004. Popravil bladzo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dave the wave Objavljeno September 22, 2004 Deli Objavljeno September 22, 2004 Ke's biw pa ti?????? :o :o :o :huh: Nism te zaskeniral. :huh: Pri mizi sem sedel, sem čakal. če bi kakšen tejbldens padel.... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Shargo Objavljeno September 22, 2004 Deli Objavljeno September 22, 2004 sim ma pa očitno rajš bol kosmate :hmm: ...al si je pa samo roke obrisal, po predhodnjem obisku spanske stene .) PS:dej Ervinca, sej se samo malo salim :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno September 22, 2004 Deli Objavljeno September 22, 2004 Hekwapa je ostalo se ene 6 flas in nic vec... Ixs - ipak smo do 1 zjutraj tam viseli (jaz sem sel takrat domov nekateri pa so se ostali) ....pizda........bom naslednji torek tm ob 17:59 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se