ScootFreaK Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 Takim drekom se je dal tudi komentar ! seveda bojo zdaj oni prav meli, ...saj znajo lapat kaki dreki smo mi, pa kaj delamo da se otroci koljejo po cestah...ja zakaj le...''joooo stari lej kak mi leti pa bum'', zdaj pa krivi vsi skuteristi . :SS :BUA:
nitro freek Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 Roba to si pa zate napisal (Najhitrejši gredo tudi di 140 km/h) To je blo zate napisan ko si postavu rekord. Kdo je pa za tabo če bi se dal zvedet.
_Roba_ Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 Roba to si pa zate napisal (Najhitrejši gredo tudi di 140 km/h) To je blo zate napisan ko si postavu rekord. Kdo je pa za tabo če bi se dal zvedet. ← Pojma nimam ne...Splo nevem kdo je ta neki Mitja al kaj ze :hmm: :hmm: :? Se ga bom podrl 1x spet :grim :grim
SiMoN` Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 Nevem kaj nekaj sanjajo, kak hitro se vozimo in podobno, mi pa smo se vozili celih 45km/h in lepo 2 po 2 :angry: Sicer pa naslednje leto bomo te prijavli miting in se za plac zmenli, pa bo vse legalno, me zanima če bojo potem kaj pisali....
moonlord Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 vse bi bilo lepo in prav ce bi se doloceni ko so bli na mitingu znali obnasat! Ce se rece nekaj se tisto tudi uposteva. Ce pa tega noces upostevat pa se takrat vozi 2km spredaj al pa odzadaj pa se vtrgaj vun! To je zarad tega ker eni ko mislijo da majo blokade vuni pa jim gre 80 da so boga za jajce primli
J`MavrO Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 Mediji pač, vsako stvar napihnejo do "konca" koliko se pač da. Sedaj z mamico gledama "večerov" članek in debitirama "kako se vozimo". Ampak dejstvo je takšno, da vendarle skuteristi in motoristi vemo zakaj se gre. Pretiravanje je vidno v vsakem stavku. Najbolj pa me moti, da govorijo o hitrosti 140 km/h+. Menim, da tista oseba nima nobenega prevoznega sredstva na 2 kolesi. Ampak zavedat se moramo, da -smrtne- žrtve med motoristi, dajejo vedet da moramo bit oprezni, bolj kot vozniki osebnih avtov in ne glede na to, da smo na prednostni cesti! :whistle: lp; Jernej
denZ Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 zanimivo ne, v cajntgah smo :)
_Roba_ Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 Se golob se je vkluco v pogovor :grim
cheff Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 Kdaj je že drugič ta miting, kerega datuma??? Drugič moram prit.
_OKI_ Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 Poznam jaz fotografa za večer, bom ga obvestil pa bo drugič še slika :devil: :)
blindek Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 totim moramo po p*** dati :) kvasijo bedarije ki nimajo pojma... torej da še tu omenim in sorry za :topic: 17.9. ob 15.00 v ptuju pod gradom srečanje skuteristov!!! pridite vsi... jaz bom tam ;) samo tokrat pridem z lastnim prevozom :naughty:
SpeedFox Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 Nimam komentarja ! Res bzw to pisejo...zgleda da nimajo kaj druga pisat... Golob pa je zmagal :OK: Lp
cheff Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 lo kdaj je naslednji mitnig? Baje nekdaj v prvomajskih počitnicah??
ScootFreaK Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 Neke morjo pisat, cajtnge morjo v prodajo :) :BUA: :fight2: jas sem zacel z prvim komentarjem med nami, golob pa je finiširal :OK: :D :fight2:
blindek Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 mene so tak segreli da eh.... :headbang: vse bi jih najraje :fight1: ja kda bo miting naslednji :D da jaz začnem že šraufati :P
SiMoN` Objavljeno September 8, 2005 Opozori Objavljeno September 8, 2005 V Mariboru nevem če še bo kakšen miting letos, mogoče bo še kaj :) bomo vidli. Drugače pa lahko Mariborčani pridete na miting v Ptuj, ki bo 17.9 ob 15.00 pod gradom, kdor gre iz Maribora pa se dobimo ob 14.00 pri Tušu na Pobrežju :) Lp
norc4life Objavljeno September 8, 2005 Opozori Objavljeno September 8, 2005 pridem... eeetaq :OK: :yea2:
Robtech Objavljeno Oktober 26, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2005 kaj zdaj se bomo pomladi kaj vidli??? čas bi bil nekaj organizirat ..... nekaj konkretnega :) plan ....... organizacija meetinga v mariboru med prvomajskimi počitnicami. kaj pravite???? organizacijo prevzame mtm vi prevzamete sodelujoče. :P
SiMoN` Objavljeno Oktober 26, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2005 Miting bo med prvomajskimi počitnicami, samo meni se zdi malo prehitro za organizacijo :) Kolko vem pa bo oragnizator Skuter klub SCM, lahko pa se mtm, če še obstaja, pridruži nam in nam pomaga pri organizaciji :) Lp SiMoN`
micho Objavljeno Oktober 26, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2005 hmm nekaj se govori da bo met prvomajskimi počitnicami v mariboru scooter weekend 3 ali pa 2 dni. :OK:
OverLorD Objavljeno Oktober 26, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2005 micho verjami da nebo...ker se to nikol nebomo zmenli...ker pač tak je....v podrobnosti se pa ne mislim spuščat...ker se lahko spet samo skregamo....:closedeyes:
Robtech Objavljeno Oktober 26, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2005 ja micho lahko bi pa naredili kaj takega:D kaj pravite?? se bomo dobli na enem moto weekendu?
djeZo Objavljeno Oktober 26, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2005 MITING V SOBOTO 29.10.2005 OB 15H. DOBIMO SE POD POHORJEM!! :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se