Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)
mislm da ni popravljiva

post-539-1186178273_thumb.jpg

vzrok?

Popravljeno . Popravil P182
Objavljeno
mislm da ni popravljiva

post-539-1186178273_thumb.jpg

Dobr si zrihtu :whistle:

Bom še mal povprašal, sem je že Klajba zate najbrž spraševal.

Objavljeno
Dobr si zrihtu :whistle:

Bom še mal povprašal, sem je že Klajba zate najbrž spraševal.

nič nevem

a v IT bi se kej stakila mogoče

kakšna je sploh cena nove :unsure:

ne upam poklcat da me kap ne zadane

Objavljeno
popravit se res mogoce da,....vendar ni nikoli vec isto kot nova oz neposkodovana...

drugac pa @miha po sliki feltne sodec je blo hudo,...kak pa je s tabo?

http://cgi.ebay.de/Honda-cbr-1000-rr-sc57-...1QQcmdZViewItem

ja feltna je grdo zmeckana sam ostalo ni tako hudo jst sm pa ql nc zatga :whistle:

ja tale feltna je kr zanimiva cena sam kako pa to prek ebaya gre jst to se nkol nism narocu prek tega :unsure:

Objavljeno

..ce se nisi registriran na ebay, se cimprej registrirej. Se mi zdi, da cakas 3 al 4 dni preden lahko karkoli kupujes. :hmm:

Zdej cena je zanimiva, vendar se lahka zadnjo uro ali raje zadno minuto kar veliko poveca.

Objavljeno

pol pravte da bi tale bla taprava feltna za letnik 04 k itak med 04 in 05 ni nobene spremembe razn u barvah če kaj prav vem :unsure:

Objavljeno

tole bi znalo biti pa zanimivo :naughty:

post-8684-1186346873_thumb.jpg

Objavljeno

Še en "koncept"

Samo je malo majhna slikca

post-2606-1186394617.jpg

Objavljeno
Še en "koncept"

Samo je malo majhna slikca

HUDA

Objavljeno

upam da tole ne bo ostalo samo pri konceptu :photo:

Objavljeno
luče bi lohk mal bl popedenal...

:naughty:

post-2606-1186400290_thumb.jpg

Objavljeno
a sm prav prebrav da bo V4 :unsure:

Kot sem bil že napisal pri novi CBR1000 za naslednje leto, Honda peručuje vse možnosti, da bi v promet spravila izkušnje, znanje in IMIDŽ, ki ga je dobila pri moto GP s športnimi V motorji.

Eden od razmislekov je bil, da bi nad CBR 1000 uvrstili en pol razred višjo serijo, pa se bojijo, da se ne bi prodajalo.

vsekakor pa imajo za popolno prenoviti VFR, in se zna zgoditi, da bo to preizkusni konj za vpeljavo še neke nove serije motorjev.

Zaenkrat je še vse tajno.

Girox

Objavljeno

Če ne bosta začela slike gor limat, vaju bom 2x okol kepe :lol1:

Objavljeno

Lahko tut nagih babnc... samo da je 1000ka zravn :evilgrin:

BTW: KTM :SS, tisto drugo je pa tko al tko PC narisal, pa ni realno .)

Objavljeno

Pa ni PC narisal; zadeva je prototip ki pelje, predproizvodni celo. Konkurenca desmosedici.

Objavljeno

ali je na firebladki že kdo nastavljal vzmetenje po sportriderjevih nastavitvah?

V soboto sem prestavil vzmetenje na svoji, pa ni kakih opaznih sprememb med vožnjo. Čudno se mi tudi zdi ker je par nastavitev bolj soft od originalnih. Bi razumel če bi to bil kawasaki, ki je baje tovarniško nastavljen bolj trdo ...

Zanima me zato, ker sem pred leti FSko nastavil po njihovih specifikacijah in je bil čisto drug motor, v pozitivnem smislu.

Objavljeno (popravljeno)

Za vzmetenje lahko iz lastnih izkušen povem, da sm ga mogu (zadnjega) močno stršat.. skor do konca, pa nism bajsi (beri 65kg).

Sm pa tut že gledal tele tabele, samo še text, ki zraven paše, bi mogu prebrat :blush: Obljubim, da ga bom :)

Popravljeno . Popravil Brdaus

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!