P182 Objavljeno Avgust 4, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2007 (popravljeno) mislm da ni popravljiva vzrok? Popravljeno Avgust 4, 2007. Popravil P182
T Objavljeno Avgust 4, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2007 mislm da ni popravljiva Dobr si zrihtu :whistle: Bom še mal povprašal, sem je že Klajba zate najbrž spraševal.
miha Objavljeno Avgust 4, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2007 Dobr si zrihtu :whistle: Bom še mal povprašal, sem je že Klajba zate najbrž spraševal. nič nevem a v IT bi se kej stakila mogoče kakšna je sploh cena nove :unsure: ne upam poklcat da me kap ne zadane
simonsi Objavljeno Avgust 4, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2007 Pobaraj kureta iz kamnika, bi znal to popraviti.
Aless Objavljeno Avgust 4, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2007 (popravljeno) Pobaraj kureta iz kamnika, bi znal to popraviti. popravit se res mogoce da,....vendar ni nikoli vec isto kot nova oz neposkodovana... drugac pa @miha po sliki feltne sodec je blo hudo,...kak pa je s tabo? http://cgi.ebay.de/Honda-cbr-1000-rr-sc57-...1QQcmdZViewItem Popravljeno Avgust 4, 2007. Popravil justaboy
miha Objavljeno Avgust 4, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2007 popravit se res mogoce da,....vendar ni nikoli vec isto kot nova oz neposkodovana... drugac pa @miha po sliki feltne sodec je blo hudo,...kak pa je s tabo? http://cgi.ebay.de/Honda-cbr-1000-rr-sc57-...1QQcmdZViewItem ja feltna je grdo zmeckana sam ostalo ni tako hudo jst sm pa ql nc zatga :whistle: ja tale feltna je kr zanimiva cena sam kako pa to prek ebaya gre jst to se nkol nism narocu prek tega :unsure:
dejci Objavljeno Avgust 4, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2007 ..ce se nisi registriran na ebay, se cimprej registrirej. Se mi zdi, da cakas 3 al 4 dni preden lahko karkoli kupujes. :hmm: Zdej cena je zanimiva, vendar se lahka zadnjo uro ali raje zadno minuto kar veliko poveca.
miha Objavljeno Avgust 5, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2007 pol pravte da bi tale bla taprava feltna za letnik 04 k itak med 04 in 05 ni nobene spremembe razn u barvah če kaj prav vem :unsure:
P182 Objavljeno Avgust 5, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2007 tole bi znalo biti pa zanimivo :naughty:
miha Objavljeno Avgust 5, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2007 bol kot kaksn nov koncept zgleda tole
Brdaus Objavljeno Avgust 6, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2007 Še en "koncept" Samo je malo majhna slikca
Original-One Objavljeno Avgust 6, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2007 Še en "koncept" Samo je malo majhna slikca HUDA
P182 Objavljeno Avgust 6, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2007 upam da tole ne bo ostalo samo pri konceptu :photo:
miha Objavljeno Avgust 6, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2007 luče bi lohk mla bl popedenal pa airintake tut
Brdaus Objavljeno Avgust 6, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2007 luče bi lohk mal bl popedenal... :naughty:
girox Objavljeno Avgust 6, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2007 a sm prav prebrav da bo V4 :unsure: Kot sem bil že napisal pri novi CBR1000 za naslednje leto, Honda peručuje vse možnosti, da bi v promet spravila izkušnje, znanje in IMIDŽ, ki ga je dobila pri moto GP s športnimi V motorji. Eden od razmislekov je bil, da bi nad CBR 1000 uvrstili en pol razred višjo serijo, pa se bojijo, da se ne bi prodajalo. vsekakor pa imajo za popolno prenoviti VFR, in se zna zgoditi, da bo to preizkusni konj za vpeljavo še neke nove serije motorjev. Zaenkrat je še vse tajno. Girox
Brdaus Objavljeno Avgust 6, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2007 Če ne bosta začela slike gor limat, vaju bom 2x okol kepe :lol1:
Brdaus Objavljeno Avgust 6, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2007 Lahko tut nagih babnc... samo da je 1000ka zravn :evilgrin: BTW: KTM :SS, tisto drugo je pa tko al tko PC narisal, pa ni realno .)
girox Objavljeno Avgust 6, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2007 Pa ni PC narisal; zadeva je prototip ki pelje, predproizvodni celo. Konkurenca desmosedici.
misty Objavljeno Avgust 7, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2007 ali je na firebladki že kdo nastavljal vzmetenje po sportriderjevih nastavitvah? V soboto sem prestavil vzmetenje na svoji, pa ni kakih opaznih sprememb med vožnjo. Čudno se mi tudi zdi ker je par nastavitev bolj soft od originalnih. Bi razumel če bi to bil kawasaki, ki je baje tovarniško nastavljen bolj trdo ... Zanima me zato, ker sem pred leti FSko nastavil po njihovih specifikacijah in je bil čisto drug motor, v pozitivnem smislu.
Brdaus Objavljeno Avgust 7, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2007 (popravljeno) Za vzmetenje lahko iz lastnih izkušen povem, da sm ga mogu (zadnjega) močno stršat.. skor do konca, pa nism bajsi (beri 65kg). Sm pa tut že gledal tele tabele, samo še text, ki zraven paše, bi mogu prebrat :blush: Obljubim, da ga bom :) Popravljeno Avgust 7, 2007. Popravil Brdaus
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se