girox Objavljeno Avgust 7, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2007 svetujem podjetje Amortizer.si; ti montirajo vzmetenje po želji, pa tudi svetujejo. z navijanjem pa vzmet ne otrdi, samo kasneje se odzove. svetujem podjetje Amortizer.si; ti montirajo vzmetenje po želji, pa tudi svetujejo. z navijanjem pa vzmet ne otrdi, samo kasneje se odzove.
matic Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 Od danes postal srečni lastnik nove CBR 1000 RR HRC. Prima ! :winkiss:
Brdaus Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 Od danes postal srečni lastnik nove CBR 1000 RR HRC. Srečno vožnjo :OK:
primozh Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 upam da tole ne bo ostalo samo pri konceptu :photo: tut jest upam ................
Brdaus Objavljeno Avgust 15, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2007 Kaj zdej... kam je zginu članek od Điroksa? :hmm: Vidm, da je tut zadnji njegov odgovor pobrisan.... a se dogajajo mal čudne stvari tuki gor? :alien1:
Brdaus Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 Vprašanje: a kdo z glave ve, kako se hidravlična sklopka štela. Zamenjal sm ročko, pa bi rad naštimal, da mi bolj pri koncu prime (ko spuščač ročko).... enybody? Sm že gledal SM, pa ni nič napisano :hmm:
Ice Objavljeno Avgust 16, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 Kaj zdej... kam je zginu članek od Điroksa? :hmm: kateri clanek ? dva sem premestil v ustrezne teme (kamor spadajo). Vidm, da je tut zadnji njegov odgovor pobrisan.... a se dogajajo mal čudne stvari tuki gor? :alien1: dobro vidis. cudne stvari ? odvisno, ce poznas tole ni nic cudno. v obratnem primeru morda....
simonsi Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 Vprašanje: a kdo z glave ve, kako se hidravlična sklopka štela. Zamenjal sm ročko, pa bi rad naštimal, da mi bolj pri koncu prime (ko spuščač ročko).... enybody?Sm že gledal SM, pa ni nič napisano :hmm: Hidravličnih sklopk se ne da nič štelat, razen če ima nastavljivo ročico sklopke. Kdaj sklopka začne prijemat je pa bolj odvisno od sklopke same.
Brdaus Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 kateri clanek ?dva sem premestil v ustrezne teme (kamor spadajo). Mogoče kak link?
Brdaus Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 Hidravličnih sklopk se ne da nič štelat, razen če ima nastavljivo ročico sklopke. Kdaj sklopka začne prijemat je pa bolj odvisno od sklopke same. Ima :grim samo me zanima, če lahko "štelam" kot pri prejšnjih modeli s pletenico (zajlo po domače)?
Brdaus Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 ne Zdej sm sočno zaklel... OK, bom že neki poštudiral. Hvala vseen :)
k0ci Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 Hidravličnih sklopk se ne da nič štelat, razen če ima nastavljivo ročico sklopke. Kdaj sklopka začne prijemat je pa bolj odvisno od sklopke same. samo če misliš tist krog ki ga vrtiš po stopnjah...tisto je bolj mišljeno da si sam nastaviš odvisno od dolžine svojih prstov
simonsi Objavljeno Avgust 17, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2007 Ja saj, edino to je nastavljivo.
Brdaus Objavljeno Avgust 17, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2007 Sigurno se da še kaj nastavit. Sm pogledal mal v SM, pa mislim, da bom nekaj naredu :grim
danci1973 Objavljeno Avgust 17, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2007 Vprašanje: a kdo z glave ve, kako se hidravlična sklopka štela. Zamenjal sm ročko, pa bi rad naštimal, da mi bolj pri koncu prime (ko spuščač ročko).... enybody?Sm že gledal SM, pa ni nič napisano :hmm: Menjaj z mano, meni pa prime preveč na koncu... :D Drugače pa, kolikor sem se jaz ukvarjal s tem, pri hidravlični sklopki nimaš kaj nastavljat, ker se nastavlja sama. :( Če pa boš vseeno kaj našel, pa javi še meni... D.
Brdaus Objavljeno Avgust 17, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2007 :hmm: bi takoj zamenjal... ker mi gre na čivce, da ne spusti takoj. Evo... ena zamisel :)
danci1973 Objavljeno Avgust 17, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2007 :hmm: bi takoj zamenjal... ker mi gre na čivce, da ne spusti takoj. Evo... ena zamisel :) Aha!!! Nekater mopedi (Aprilia Mille) menda imajo ta 'push rod' nastavljiv. D.
antares Objavljeno Avgust 17, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2007 Svetujem previdnost glede poseganja v sklopko (drsenje sklopke-da ne zablokira, itd. odzivnost pri športni vožnji,..), še posebej pri takem tipu super-športnika; tvegaš glavo-dobesedno! To ni Harley-Davidson, namenjen popravilom za domačo garažo. umestno bi bilo, da se zglasiš v specilizirani delavnici. Antares Ah, ja predstavitev nove CBR 2008 bo 7.septembra. poulradne fotografije pridejo ven čez deset dni. V vmesnem času svetujem dopust na morju.
Brdaus Objavljeno Avgust 17, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2007 (popravljeno) Hehe, dopust bo, samo v toplicah. Se pa strinjam s tabo... pred kakršnim koli posegom v sklopko se bom posvetil s svojim mehanikom. Tu predstavlam samo ideje .) Pa še to: ko sm zamenjal ročico, mi je na telem PUSH RODu nastal luft (mrtvi hod - mogoče 1mm)). Mogoče je pa tu zanka :hmm: Popravljeno Avgust 17, 2007. Popravil Brdaus
antares Objavljeno Avgust 17, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2007 Hehe, dopust bo, samo v toplicah. Se pa strinjam s tabo... pred kakršnim koli posegom v sklopko se bom posvetil s svojim mehanikom. Tu predstavlam samo ideje .) Pa še to: ko sm zamenjal ročico, mi je na telem PUSH RODu nastal luft (mrtvi hod - mogoče 1mm)). Mogoče je pa tu zanka :hmm: Posvetil mehanikom? kar s palico nad njih! Se hecam. Pri motociklih, ki se jih športno vozi ni prostora za napake, še posebej, če jih voziš po naših cestah, opremljenih s "stebrički" za motoriste in strateško postavljenimi drevesi. Z idejami pa naprej s polno paro. :yes: Zamenjavo ročice pa je treba potipati, da lahko kaj rečeš. Go for it Antares
_ales_ Objavljeno Avgust 17, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2007 aprila 2008 pa z novo podobo na cesto :OK: kaj si pa že ustvaru na mofiju??? a maš že kkšn slikovni materjal, a se še da v besedi opisat?
Brdaus Objavljeno Avgust 17, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2007 kaj si pa že ustvaru na mofiju??? a maš že kkšn slikovni materjal, a se še da v besedi opisat? Material se še zbira... pa sej veš, da more bit to mal skrivnost .)
Brdaus Objavljeno Avgust 17, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2007 (popravljeno) Še ena "replica" :photo: Popravljeno Avgust 17, 2007. Popravil Brdaus
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se