Skoči na vsebino
Snečer
Sporočilo dodal Snečer

2006 Kawasaki Z750S — Owner's Manual

2006-kawasaki-z750s-52689.pdf

Priporočene objave

Objavljeno
Še enkrat o te luceh. Enkrat sem ze zapisal da je mene tudi kar dosti avtomobilov "pozdravljalo" in kaj ugotovim - prikljucka na zarnice sta bila zamenjana. Skratka, ko bi naj bila prizgana samo kratka, je svetila samo dolga, ko pa bi naj prizgal se dolgo se je prizgala kratka.

No jaz sem samo zamenjal kable in zadeva je resena ... nic vec blinkanja.

ja očitno mam jst isti problem, bom pogledal,ker to je že nerodno da mi vsak k...žmrka....klmn...a boš povedal kolk je koštala šajba???

Objavljeno
Sam sem lastnik črnega Z 750! Tud jz sm sem se spraševal glede tega blendanja. Ja, hudo, ne .... dobra ugotovitev je ta za luči. In kako so se ti bebci lahko tako zmotl!????? :BUA: Motor uber pali na cestah .....

A je možno, da ste vsi, ki vam bledajo, kupili kawlna v isti trgovini in da vam ga je narobe en in isti človek sestavil?... :hmm:

Objavljeno

Ravnokar sem dobil podatek, da so tako uštimane luči zato, ker naj bi bil to angleški model! :? Kr neeeeeki! Evo, še mal pa gre moj na prvi servis, pol pa ..... wuuuuuuuuuuuuuuuuum! :D

Objavljeno
kajti vozim nov avto in mi dela na servisih ne zaračunavajo, tle na forumu pa kr neki berem prvi servis od cca15K-25K, zakaj je temu tako?? kaj je liter ola 5K?

vse se plača...ura dela je približno 5.450 sit....liter motul olja 300V pa 4.123 sit...seveda odvisno kje....

Objavljeno

o zmenkarijah, servisih itd. obstajajo teme.

Objavljeno

No, danes sem pripeljal Z 750 iz prvega servisa. So mi rekli, da so luči čist cool. A kdo zdej kej ve kva hudiča je s temi lučmi!??? :hmm: Matr, so mi sklopko čist čudn nastavl tko, da sm jo mogu kr še enkrat sam nastavt. <_<

Objavljeno
Če so v redu se pač ne sekiraj ne? :D

Zgleda da so pri sestavljanju nekateri prodajalci narobe priklopili.. ? :blink: .)

Khm ... v redu luči ... to je tu vprašanje!? Še vedno mi žmrkajo, ampak sej ni blema, v bistvu je še bolš, sm vsaj viden. Na servisu niso bili kej prida zainteresirani, da bi čeknl lampe. Ehh, sej cool! :notworthy:

Objavljeno

Mam eno pripombo nad črno barvo, mater a niso mogli mal špuknat metalne barve, kajti ta navadna barva je zelo občutljiva...mate vi podobne izkušnje???

Objavljeno

Zanima me kdaj vam lastnikom Z 750 prime sklopka. Od kar sem ga meu na servisu, mi čist drgač prime in je baje to v redu, sam men to čist nč ne diši, pa še zgodi se, da ne morm dt v ler al pa v prvo prestavo. :hmm: Pa še to, na kok mate naštimane obrate v prostem teku?

Hvala! :D

Objavljeno
Mam eno pripombo nad črno barvo, mater a niso mogli mal špuknat metalne barve, kajti ta navadna barva je zelo občutljiva...mate vi podobne izkušnje???

Ja, ja, ja res je občutljiva za majhne praskice. Sej sploh ne vem kakšna točno je ta črna barva.

Objavljeno
A kdo ve, kdaj pride nova runda Z-jev..nekaj sm slišal, da 6.5.04..?

LP,T :kva2:

baje da 14.5. ampak ne me za besedo držat, so itak že po večini razprodani. :P

Objavljeno

Tudi sam imam Z750, modre barve. Tudi sam imam slabe izkusnje

kar se tice barve. Zadnjic sem se peljal do Kopra in nazaj, pam se na tanku

poznajo drobne praske, tam ko imam noge in to od navadnih hlac... Res je prevec obcutljiva barva, me prav zanima kaj bo, ko ga bom parkrat opral (musice, pesek, prah...)Drugace ya enkrat brey problemov, me pa prvi servis se caka in to cez 100 km :yea2:

Objavljeno
Tudi sam imam Z750, modre barve. Tudi sam imam slabe izkusnje

kar se tice barve. Zadnjic sem se peljal do Kopra in nazaj, pam se na tanku

poznajo drobne praske, tam ko imam noge in to od navadnih hlac... Res je prevec obcutljiva barva, me prav zanima kaj bo, ko ga bom parkrat opral (musice, pesek, prah...)Drugace ya enkrat brey problemov, me pa prvi servis se caka in to cez 100 km :yea2:

Rešitev A: operi ga le enkrat na sezono! :naughty:

Rešitev B: vozi se brez hlač :devil:

Objavljeno

C: vzameš tablico dol in ga pokriješ z rjuho in mogoče daš v oglasnik :D

...se hecam... tudi pr mojmu sem opazil to svinjarijo po rezervarju... če bi prej vedel bi mogoče pršla v poštev kakšna folja... zdaj je pa že itak prekasno.. :D

Objavljeno

sicer ne vem kakšna je barva ampak mogoče bi pomagalo tank spucat in namazat z polirno pasto in tako ustvarit boljšo zaščitno plast če je stvar res tako občutljiva.

samo ideja :P

Objavljeno

ja jst morem povedat, da sem ga potem ko sem ga kao porajsal po strani spoliral in je šlo po večini vse dol, tko da poliranje je rešitev JA

Objavljeno

in okt je že nekdo rekel - tudi prozorne lepljive folije so rešitev ... ali pa take lepe šekaste nalepke ... vprašajte mal svojga prodajalca, kaj svetuje ...

PS: kaj pa nardite, da se guma ne umaže in tank ne sprazni? O:-)

Objavljeno
in okt je že nekdo rekel - tudi prozorne lepljive folije so rešitev ... ali pa take lepe šekaste nalepke ... vprašajte mal svojga prodajalca, kaj svetuje ...

PS: kaj pa nardite, da se guma ne umaže in tank ne sprazni? O:-)

Hehe si pa žleht :devil:

Tudi mene motijo pretirane praske po motorju... o kakšnih zaščitnih folijah je govora, če smem vprašat?

Objavljeno

samolepljive folije. v razlicnih barvah ali prozorne.

Objavljeno

Hudič pri prozornih zaščitnih folijah je, če so narejene iz materiala ki se z leti al pa na temperaturi krči, al pa če je zanič lim na njih, v tem primeru se ti okrog naredijo nagravžni robovi, kjer se na lim prilepi svinjarija. Bi malo razmislil in ne bi ravno vsake gor dal. (se mi je tole že naredilo, pa ni bilo lepo :cry: ).

lp

Rudi

Objavljeno

matr ste občutljivi ... najboljš da mate motorje v garaži pokritega z rjuho in to bognedaj z laneno ... <_<

Objavljeno

Po pregledanih komentarjih sem očitno eden redkih, ki je kupil rdeč Z750. Kombinacija črne in rdeče v živo zažge mnogo bolje kot na slikah. In morda so praske zaradi svetle barve manj očitne.

Dodam komentar na vlogo Ermaxove šipce: trenutno sem testiral do 220km/h: za voznika (sam imam 190 cm) ni problema, če se skloniš za cca. 1 čelado nižje od normalne pozicije in stisneš komolce. Po lastnem občutku se da dolgo peljati do hitrosti 190 km/h, brez da bi preveč trpele vratne mišice. Sicer pa se mi zdi, da motorju najbolj pašejo ovinkase magistralke - kjer se polaga, kljub dvem osebam na motorju, enostavno, brez trošenja voznikove moči.

Trenutno nikakršnih problemov z motorjem.

Objavljeno
Dodam komentar na vlogo Ermaxove šipce: trenutno sem testiral do 220km/h: za voznika (sam imam 190 cm) ni problema, če se skloniš za cca. 1 čelado nižje od normalne pozicije in stisneš komolce.

Yo daj mi naredi uslugo in opiši kako se počutiš na daljših vožnjah glede na tvojo višino.

Ma je moja nabavila Z-ja in sem se nakuru za menjavo, samo me rahlo daje dvom kako je na daljši furi s tem malim stvorom (trenutno vozim Bulldoga).

Sploh me pa zanimajo tvoje izkušnje glede na tvojo višino, sam imam sicer še par cm več.

Sicer sem v nedeljo naredil cca 150 km, nekako brez pavze (cca 2 ure) in je bil občutek prav presenetljivo dober glede počutja na motorju. Imaš kakšno izkušnjo 300+ kilometrov ali večdnevna fura?

@vsi: če je še kdo od lastnikov od 190 pa višji komentarji na isto vprašanje zaželjeni.

thanX, Zoolo!

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!