Skoči na vsebino

Kawasaki Z 750

-pero-
Snečer
Sporočilo dodal Snečer

2006 Kawasaki Z750S — Owner's Manual

2006-kawasaki-z750s-52689.pdf

Priporočene objave

Možakar, ki ima na zadnji gumi še 1.5-2cm neuporabljenega roba, trdi, da v ovinkih drsa s tačkami po tleh... A je pri Z750 temu res tako?

D.

Hm odvisno kere gume ma stric gor. Sam sem na originalnih -Bridgestone. nagnu do tačk in je gumo požiral do konca. Pol sem pa zamenju za dunlop sportmax d208 pa mi je ko sem se nagnu do tačk, res ostajal kak cm "rezerve". Zadnč sem na mobi krogu snel še distančnik s tačk(pol sem še s tačkam drajsu .) ) in sem gumo nagnil čist do konca. Vzmetenje imam na najbolj trdo.

LP

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hm odvisno kere gume ma stric gor. Sam sem na originalnih -Bridgestone. nagnu do tačk in je gumo požiral do konca. Pol sem pa zamenju za dunlop sportmax d208 pa mi je ko sem se nagnu do tačk, res ostajal kak cm "rezerve". Zadnč sem na mobi krogu snel še distančnik s tačk(pol sem še s tačkam drajsu  .) ) in sem gumo nagnil čist do konca. Vzmetenje imam na najbolj trdo.

LP

No centimeter pa že ne ostane, če greš do tačk .... sem pravtako zamenjal B012 z D208 in mi na D208 ostane max 2mm.

Sem pa tudi že razmisljal o zamenjavi z ZX-6R, zaradi premehkega vzmetenja - posebej spredaj je na Z-ju prevec mehko.

V naslednjih dnev bom sprobal, kako se pelje z ZX-6R in potem bom videl kaki so minusi oz. plusi v primerjavi teh dveh motorjev.

Ali je že kdo mogoče namontiral Z-ju kako drugo vzmetenje??

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Meni pa tukaj nekaj ne pelje: primerjate ZX 6R-a in z 750? :? Vsak ima popolnoma drugo "ciljno publiko" in glede na to različen koncept in namen uporabe; je pa res, da imata oba dve kolesi, sedež, itd. .... :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Meni pa tukaj nekaj ne pelje: primerjate ZX 6R-a in z 750? :? Vsak ima popolnoma drugo "ciljno publiko" in glede na to različen koncept in namen uporabe; je pa res, da imata oba dve kolesi, sedež, itd. .... :naughty:

he he ti z tem nickom nimaš kaj pisarit v tej temi he he :D :P

z750, 636, vn... pa to je vse ena velika zelena družina :lol1:

ps. to o ninji je blo le za držat temo aktivno :D :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Naj kdo najde slike od novega Z-ja s poloklepom, jest je ne! :angry:

Bi blo fino!

lp flero

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Naj kdo najde slike od novega Z-ja s poloklepom, jest je ne! :angry:

Bi blo fino!

lp flero

počakaj do 15.9. pa bo vse jasno ko se vrnemo iz munchna .) :devil:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

To na sliki zgleda precej nedodelano, napis zgine pod poloklepom???? Barva pa ni Kawasaki zelena ampak mrtvo zelena.... Bo se treba bolj potrudit!

LP Bajsi

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Fuj!! :BUA:

Kaj takega pa si ja ne bodo privoščili! Upam da je samo slaba montaza, kar je razvidno tudi iz barve.

moje mnenje je da bo zelo podoben "zelenemu"....

še dobra dva tedna pa bo vse jasno...

"slaba" montaža pa zgleda takole z750 z poloklepom od zr7 ....jah no...

post-4-1093504756.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja, no, za ene verjetno dober in uporaben motor, s povprečno ciklistiko, dobrim motorjem in spet zelo povprečnim videzom. Ma ker je Kawa in jap. bo to verjetno šlo. .)

Osebno mi je čisto neemocionalen....ampak če se ne motim v tej klasi niti ni veliko izbire in nekako so si podobni med seboj...fazer, s-bandit, zr7s...... :hmm:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Evo sem še jest eno photoshop foro najdu v plavi barvi.

Sej mu še kar paše, sam po moje malo preveč okroglih oblin ima maska. Bi mogla bit bl ostra!

Lp Burnout

post-4-1093548157.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

hm.. ja no saj ni slab, samo po mojem mnenju zgleda, koda da bi ga nekdo boksno v sprednjo luč in je zato tako noter pomaknjena. zadnji del(blatnik,žmigavci-celoten zadnji del črne barve) bi lahko bil tud malo lepše oblikovan, kr zdaj zgleda koda da to ni del motorja, in je bil ta del kasneje samo dodan :blink:

LP :yea1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

zelo všečen....maska sprednja je na prvi pogled res "nova" za oči sam mislim da ne bo problema jo vzljubit na hitro...všeč mi je S model, bolj kot brez maske zaradi vetren zaščite in bolj potovalnega privdiha.....

:OK: :notworthy:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hmm....meni osebno je bolj všeč tisti kombiniran s prednjo masko podedvano od zr7s različice.

Te kao uradne fotke od z750s pa mi niso glih všeč, ker maska ni dodelana.....sej ni panike jo bojo do 2005 :D . Itak Japonci vse zrihtajo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hmmmm. Žal mi maska sploh ne deluje nič posebnega. Naked zgleda veliko bolj "ošter" tale maska pa ničesar ne doda k videzu, prej odvzame. Upam da se bodo malce bolj potrudili.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja bo treba iti na Intermot, da ga bomo lahko v zivo videli.

Potem bo pa lahko padla kaksna ornk debata.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kar so pri Z750 nardili dobrega je pr S šlo u maloro. Maska je prou škifo :BUA: upam d so te "uradne" slikice samo provokacija in da bo do 05 res kej popravleno. Sploh luč

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kar so pri Z750 nardili dobrega je pr S šlo u maloro. Maska je prou škifo :BUA: upam d so te "uradne" slikice samo provokacija in da bo do 05 res kej popravleno. Sploh luč

Glede na to, da je vir Kawasaki sam (in da so pri "špekulacijah" vir umetniki s Photoshopom), dvomim, da se bo do Intermota kaj spremenilo. Se je pa že dogajalo, da so pod pritiskom bodočih kupcev nekateri proizvajalci kaj spremenili do prve serijske produkcije...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Meni tudi ta S varijanta ni nič kaj všečna..nekako ne gre skupaj to kar hočjo združet oz. so združel..

Je pa fajn to, da bo metalna barva, sploh pri črni barvi..navadna črna barva je kap za vzdrževanje..

LP,T :kva2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Po moje mu pa čist nč ne manjka. Čist fajn. Bi koj zamenjal za mojga zr7s-a. Že zaradi mašine. Al pa še mal počakat, pa pol Z1000S. Mogoče tud pride.. :hmm:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!