Skoči na vsebino

Kawasaki Z 750

-pero-
Snečer
Sporočilo dodal Snečer

2006 Kawasaki Z750S — Owner's Manual

2006-kawasaki-z750s-52689.pdf

Priporočene objave

Ima kdo kakšno idejo kaj je narobe z mojim Zjem.

Pravkar sem prišel domov in motor ne potegne preko cca. 8.000 obratov? Totalno ga zaduši... Že pri 6.000 začne slabo vlečt.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mama ti je ponoči  namontirala blokado, ker ji je soseda povedala, da si divjak.  :kva1:

To se meni sliši kot problem z dovodom večje količine zraka ali goriva. Je problem nastal postopoma ali kar naenkrat?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

se komu vala doma kaj od  z 750 2004.

Recimo tačke.ratal mi je zgulit levo, preveč šaltam :kva2:

Pa gumico na prestavni ročki

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Evo novga člana v klubu, prejšnji teden nabavil z-ja l.2008. Na njemu je zaenkrat še vse stock. Imam pa v kratkem namen menjat žmigavce, zadnji nosilec tablice in izpuh. Predlogi so zelo dobrodošli :)

Pojavil pa se je že prvi problemček in sicer ne dela stop luč. Ko stisnem bremzo sprednjo ali zadnjo le ta zelo rahlo zagori, moraš res dobr pogledat, včasih pa dela normalno. Štrom pride do konektorja smo zmerli, tko da je očitno luč adijo...

mogoče kakšna ideja predno naročim novo?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Evo novga člana v klubu, prejšnji teden nabavil z-ja l.2008. Na njemu je zaenkrat še vse stock. Imam pa v kratkem namen menjat žmigavce, zadnji nosilec tablice in izpuh. Predlogi so zelo dobrodošli :)

Pojavil pa se je že prvi problemček in sicer ne dela stop luč. Ko stisnem bremzo sprednjo ali zadnjo le ta zelo rahlo zagori, moraš res dobr pogledat, včasih pa dela normalno. Štrom pride do konektorja smo zmerli, tko da je očitno luč adijo...

mogoče kakšna ideja predno naročim novo?

Nimaš kaj treba novo kupit...meni je na mojem 2008 letniku enega lepega pomladnega dne, mislim da leta 2012 prav tako odpovedala, isti simptom kot ti sem imel...kljub temu da sem srednjo šolo naredil kot elektrotehnik elektronik, se je nisem spravil popravljat ker je čisto preveč zalita skupaj. 

Enostavno kupi rabljeno na ebay.ju in je to to...istočasno ko boš menjal luč se ti splača montirat nosilec tablice in smernike...( k boš mel glih še razkopan zadnji del)

Pa srečno!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mi lahko, kdo razloži kak bi popravil da nebo prva kola tako "lahka" med pospeševanjem? Nekaj se da nastavit zadnje vzmetenje ali nekak?

ZAdnji feder, kompresija do konca, povratek na H, za sprednje naredi isto, pa boš dobil beton =), bo trdo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 tedne pozneje...

Ima kdo kakšno idejo kaj je narobe z mojim Zjem.

Pravkar sem prišel domov in motor ne potegne preko cca. 8.000 obratov? Totalno ga zaduši... Že pri 6.000 začne slabo vlečt.

Evo spet isto, 20. julija sem ga dobil s servisa so rekli da so svečke ble hin. Zdaj pa se je spet pojavila ista napaka.

Ima kdo kako idejo?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Evo spet isto, 20. julija sem ga dobil s servisa so rekli da so svečke ble hin. Zdaj pa se je spet pojavila ista napaka.

Ima kdo kako idejo?

Dej povej kje si motor kupil ? 

Drugače pa pelji nazaj na servis in reklamiraj popravilo 

Popravljeno . Popravil ludiluka
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

če tako hitro uniči svečke potem nekaj ne štima pri zmesi goriva in zraka, kako pa je z ventili, so bili že nastavljeni?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zdravo.

Je mogoče kdo tukaj, da ve barvno kodo za barvo Kawasaki candy lime green. Kawi je letnik 2007 in je cela j*ba glede tega.

Poizkusil sem že povsod; Glaso, Mavrica, Monicolor,.. a nikjer dobil odgovora..

Zasledil sem samo barvne kode: 17P 2347, 35P 2239, 2305 ..

Hvala za pomoč.

lp,

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zdravo.

Je mogoče kdo tukaj, da ve barvno kodo za barvo Kawasaki candy lime green. Kawi je letnik 2007 in je cela j*ba glede tega.

Poizkusil sem že povsod; Glaso, Mavrica, Monicolor,.. a nikjer dobil odgovora..

Zasledil sem samo barvne kode: 17P 2347, 35P 2239, 2305 ..

Hvala za pomoč.

lp,

Sej ne rabiš kode greš do nekoga ki meša barve in ti jo nameša po vzorcu 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

In kdo je tak majster, da ti bo znal zmešati tolk točno to barvo, da se ne bo videla razlika  med špricanim in originalnim delom??  Oz skoraj isti odtenek,  ker istega še pri tovarni ne dobiš.  Jaz tudi iščem takšnega majstra, pa ga še nisem našel, ker vsak reče, da bi potem mogu naredit "prehod"  torej meglo tudi po motorju, da se potem ne vidi razlika. No, pozna kdo majstra da zna dobro "zadet" barvo?

Lp 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!