Fr3nky Objavljeno Marec 17, 2008 Deli Objavljeno Marec 17, 2008 sej se bova gor zmenla, za kakšno kofe =) verjetno bom z prikolco ga prpelal, ker mislim (torej nič ne vem) da bo slabo vreme, pa nebi rad da me do Brežic kje dež dobi.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Marec 17, 2008 Deli Objavljeno Marec 17, 2008 Danes se mi zdi da je bil en z XTjko po Lj okrog 18.30. Kdo od vas? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Marec 17, 2008 Deli Objavljeno Marec 17, 2008 (popravljeno) O fajn enim k majo motor...Men so dons sporočil, da bo imel kontejner z 2008 motocikli zamudo, zato ga dobim šele v drugi polovici aprila. Upam, da ne bom šel prej na štrik :huh:. Kaj uporabaljate zaene škornje? Jaz moram kupiti komplet novo opremo. Kaj mi kaj predlagate glede čevlov? V mislih sem imel:------> Popravljeno Marec 17, 2008. Popravil HyperJack Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Marec 18, 2008 Deli Objavljeno Marec 18, 2008 Oxtar ne obstajajo več. Zdej so menda TCS ali TCX nekaj takega, bi pa vsekakor kupil SM škornje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno Marec 18, 2008 Deli Objavljeno Marec 18, 2008 O fajn enim k majo motor...Men so dons sporočil, da bo imel kontejner z 2008 motocikli zamudo, zato ga dobim šele v drugi polovici aprila. Upam, da ne bom šel prej na štrik :huh:. Kaj uporabaljate zaene škornje? Jaz moram kupiti komplet novo opremo. Kaj mi kaj predlagate glede čevlov? V mislih sem imel:------> jaz mam oxtar T.C.S. sport črno srebrne s plastičnim drsnikom ob strani(mam pa jih še od prej pač k mi je oprema ostala :D ), ej HyperJack a maš ti kak datum v pogodbi za nakup motocikla oz si dau kak avans v naprej? matr če te tak nategujejo (pa tut če ma kontejner zamudo) da si meu nek fiksen datum probaj kaj na ceni pridobit z njihovo zamudo.kdaj pa so ti prej oblubli da dobiš motor? v začetku aprila? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Marec 18, 2008 Deli Objavljeno Marec 18, 2008 Motor je že kar nekaj časa zaaran. Na potrdilu piše, da je rok prevzema motorja 2.aprila. oz. 1., sam ni hotel napisati, da ne bi mislil da je to prvo aprilska šala :rolleyes: . V Delta Team so mi rekli naj bom strpen in upajo, da bo motor v drugi polovici aprila... :whistle: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno Marec 18, 2008 Deli Objavljeno Marec 18, 2008 Motor je že kar nekaj časa zaaran. Na potrdilu piše, da je rok prevzema motorja 2.aprila. oz. 1., sam ni hotel napisati, da ne bi mislil da je to prvo aprilska šala :rolleyes: . V Delta Team so mi rekli naj bom strpen in upajo, da bo motor v drugi polovici aprila... :whistle: . smešno vseskupaj to..UPAJO da bo v drugi polovici aprila :headbang: po moje ga pred prvim majem ne boš vidu :krneki: sam mam še neke obveznosti v deltateamu ko se je šlo takrat za zamenjavo tistga dela ko je motr crknil ko si dal v nižjo prestavo..še se mi kdaj pa kdaj tu zgodi...ko sm jih poslal mejl so mi rekli da je zamenjano blo in označeno v servisni knjigi...v servisni knjigi nič označeno...prejšnji lastnik pa je reku da je zamenjava temeljila na ustnem zatrdilu češ da je zamenjano..jaz pa zdaj tega ne verjamem...oni trdijo da so zamenjali lastniku prvemu poslalli potrdilo o zamenjavi in da je vseskupaj v servisni knjigi...prvi lastnik trdi da ni dobil nobene pošte kot oni trdijo...no jst pa trdim in tut dejstvo je da motor še kdaj pa kdaj crkne ko vržeš iz 3 v 2 al drgač :headbang: ko bo toplo jih obiščem v krškem :evilgrin: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Marec 18, 2008 Deli Objavljeno Marec 18, 2008 Problem je v samem odnosu do strank. Pač Delta Team je uvoznik za večino oz. vse Yamahine podružnice v Sloveniji. In tistih par motociklov, ki jih prodajo v njihovem salonu jim je prav čisto vseeno. Tako ali tako ves denar priteka njim iz ostalih "podružnic". Že ko sem prišel v njihov salon, je rekel, naj grem rajši v drugo Yamahino trgovino naročit motor ker oni nimajo kredita in ne more ničesar zrihtati. Potem, sem slišal je nekdo po telefonu spraševal za motocikel...Prodajalec pa mu odvrne sedaj ni čas za kupovanje motorjev, zdaj se sneg topi. Mislim, prav vseeno jim je do nas smrtnikov. Ker pač enostavno vejo, da če boš potreboval del ali kar koli ostalega in boš kupil v drugi trgovini bo ves denar prišel njim. Tako, da praktično brez veze, da kaj delajo. Nimaš pa se kaj dosti kregati z njimi ker po vsej verjetnosti ne boš kaj dosti dosegel. Lej sicer pa nima veze. Kupil bom motocikel, ki mi je všeč in bom počakal kolikor časa bo pač potrebno. Sicer mal offtopica ampak ne morm da ne bi bil tiho :unsure: ..Pravkar se je mimo moje ulce peljal model na Fazerki...Zunej pa mraz sneg, pa na novo nasoljena cesta. Sam ta pa je legenda.... :whistle: Uživite... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
S-trMa Objavljeno Marec 19, 2008 Deli Objavljeno Marec 19, 2008 (popravljeno) Kaj uporabaljate zaene škornje? Jaz moram kupiti komplet novo opremo. Kaj mi kaj predlagate glede čevlov? Jazst mam tole: Zadovoljen sem. Alpinestars TECH 3 Popravljeno Marec 19, 2008. Popravil Mattithyahu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fr3nky Objavljeno Marec 19, 2008 Deli Objavljeno Marec 19, 2008 (popravljeno) jst imam pa takšne, so mi všeč in udobni so.Pa dobro je,k majo zadni del na takšno zajlico, da lahko zategneš ko se pelješ in potem odtegneš ko stopiš z motorja, da vkamot hodiš... pa še 25% popusta na gotovino sem dobil, ter tist meverštajer, ker sem kupil pri bratih hrvatih.... Popravljeno Marec 19, 2008. Popravil Fr3nky Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 19, 2008 Deli Objavljeno Marec 19, 2008 to je po novem tema o skornjih ?! (blagi namig.) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
yamend Objavljeno Marec 20, 2008 Deli Objavljeno Marec 20, 2008 Mene še nekaj zanima, kje kaj kupujete dele za svoje motorje? Kaj kdo kej priporoča, nove ali rabljene...? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lamb of God Objavljeno Marec 20, 2008 Deli Objavljeno Marec 20, 2008 Zdravo! Mene pa zanima če je kdo računal, koliko olja mu spije motor na 1000km, ali 5000km vseeno:) Meni se zdi da ga kr dost popije! Kdo je kaj nazadnje delal servis pri serviserju ne doma, koliko ga je stalo? LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno Marec 20, 2008 Deli Objavljeno Marec 20, 2008 Zdravo! Mene pa zanima če je kdo računal, koliko olja mu spije motor na 1000km, ali 5000km vseeno:) Meni se zdi da ga kr dost popije! Kdo je kaj nazadnje delal servis pri serviserju ne doma, koliko ga je stalo? LP glede olja ti nebi vedu povedat kolk ga kej skuri tekom leta boš zvedu:)...kar pa se tiče servisou..ekola račun iz deltateama prvega lastnika za servis 15.3.2007: oljni filter -5.12€ tesnilo oljnega vijaka -1.01€ delo pazi to dve uri(ma jih brcnem v rit) -20.83 €/uro motul 5100 olje(pisal so 3 litre pa ga ne gre tri litre nikul notri) 9.17€/lit vse cene so BREZ ddv vseskup znese okul 90€...če boš sam menjavou in delau si servis boš pršparau 50€...uglavnem z eno besedo..ODERUŠTVO :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
du-le Objavljeno Marec 20, 2008 Deli Objavljeno Marec 20, 2008 (popravljeno) Mene še nekaj zanima, kje kaj kupujete dele za svoje motorje? Kaj kdo kej priporoča, nove ali rabljene...? Če boš lepo delal z motorjem ne rabiš nobenih delov.Olje,svečko in filtre pa dobiš na vsaki pumpi.Pred leti,ko sem še imel tak motor sem z njim prevozil 70.000 km pa razen potrošnega materiala NIČ delov. :OK: :OK: Popravljeno Marec 20, 2008. Popravil du-le Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fr3nky Objavljeno Marec 21, 2008 Deli Objavljeno Marec 21, 2008 Brembo, pa kje si ti bil danes? sem te čakal eno uro pred lpp-jem in se nisi pojavo od nikoder... Drgač pa, 31 evrčkov plačaš in počakaš kakšno uro, dok ne pride en tip iz pisarne, in ti reče da lahko greš... lol škoda, k se nisma srečala.... ajdega Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomyboy Objavljeno Marec 21, 2008 Deli Objavljeno Marec 21, 2008 Brembo, pa kje si ti bil danes? sem te čakal eno uro pred lpp-jem in se nisi pojavo od nikoder...Drgač pa, 31 evrčkov plačaš in počakaš kakšno uro, dok ne pride en tip iz pisarne, in ti reče da lahko greš... lol škoda, k se nisma srečala.... ajdega Sem te videl danes. Se peljem z vlakom Ljubljano, pogledam skozi okno in poglej modro xt-jko na prikolici :rolleyes: :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno Marec 21, 2008 Deli Objavljeno Marec 21, 2008 Brembo, pa kje si ti bil danes? sem te čakal eno uro pred lpp-jem in se nisi pojavo od nikoder...Drgač pa, 31 evrčkov plačaš in počakaš kakšno uro, dok ne pride en tip iz pisarne, in ti reče da lahko greš... lol škoda, k se nisma srečala.... ajdega useskup se je prehitru odvijalu :whistle: jaz sm biu na lpp že 20 do 8...nakar sm useskup počakou 15minut..šou plačat pa na wc :whistle: stric je sam cifri pogledau in to je blo to..homolomo dobiš po pošti :D..drgač jst sm krenu iz lj že 8:05 ker sem letel v šiht pa drugič....BTW na brezovci je pa že sneg naletavau za domou :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fr3nky Objavljeno Marec 21, 2008 Deli Objavljeno Marec 21, 2008 Sem te videl danes. Se peljem z vlakom Ljubljano, pogledam skozi okno in poglej modro xt-jko na prikolici :rolleyes: :naughty: :naughty: res je, je prava lepotička a? :D hehehe :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomyboy Objavljeno Marec 21, 2008 Deli Objavljeno Marec 21, 2008 Ta motor je meni že ves čas všeč. Drugo leto bo v garaži ali xt660 ali pa er6n :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fr3nky Objavljeno Marec 21, 2008 Deli Objavljeno Marec 21, 2008 ja no men je tud zelo všeč, zato ga pa imaaaaaaaaaaaaaam :) sej k nam tud pride upam da v roku kakšnih štirinajst dni, mogoče treh tednov er6n, ker se bratu dopade ful... :topic: :blink: upam na kaj toplega vremena v prihodnjih dneh....preveč upam? :yawn: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomyboy Objavljeno Marec 21, 2008 Deli Objavljeno Marec 21, 2008 No, popem bi te pa prosil, da potem ko boš še kawasakija peljal, malo napišeš o razlikah v vožnji med motorjema. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fr3nky Objavljeno Marec 23, 2008 Deli Objavljeno Marec 23, 2008 (popravljeno) wrong f* button :unsure: Popravljeno Marec 23, 2008. Popravil Fr3nky Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FreeBird Objavljeno Marec 23, 2008 Deli Objavljeno Marec 23, 2008 Živjo!!Končno sem kupil(rabljen XT660r) motor. V glavnem v petek sem ga prpelu domov. Pa me zanima nasljednje. A je normalno da se najde ler me 2 pa 3 prstavo. To samo, če se sem preveč nežen. Zanima tut, ker olje je najbolši za v mašino, pa kje se sploh pogleda nivo olja (sej drgač dubim servisno knjigo v torek, sam sm mal neučakan pa me zanima). Aja pa če kdo ve, kok približn pride nov blatnik sprednji, pa stranska plastika na tanku(mal je porajsan pa bi rad zamenu), Drgač pa moje mnenje o motorju.Danes sem naredu 50 km po tem mrazu. Presegel je moja pričakovanja v pospešku, res fajn potegne z nizkih obratov, pa tut za offroad se dobre obnese. Sam še mal več bolšega vremena pa gasa :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tom Objavljeno Marec 23, 2008 Deli Objavljeno Marec 23, 2008 Si siguren, da imaš ler med 2. in 3. prestavo? Kolikor vem, je pri vseh motorjih ler običajno med 1. in 2. prestavo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se