fp4492 Objavljeno September 14, 2008 Deli Objavljeno September 14, 2008 Škoda, da so spremenili sprednje žaromete. Na prejšnjem modelu in tudi na mojem so žarometi z dvema lečama za zasenčeno luč in pa še dve paraboli za dolgo luč. Ponoči je bilo to zelo uporabno. Ne vem, kako bojo kej svetile tele luči. A so H4 al kako? Bom kar na 04 r1 ostal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ProdriveR Objavljeno September 14, 2008 Deli Objavljeno September 14, 2008 Jup,skoda k so luci zjebal. Avspuhe itak zamenjas z Akrapovicem :) Drgac pa letnik 04-08 ,to je to B) Bi jo cez zimo kr v pojstli mel :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
R1FREAK Objavljeno September 14, 2008 Deli Objavljeno September 14, 2008 (popravljeno) No ko je nekdo prej omenjal da sploh nima nič posebnega moči. Ni fora v tem da bi bil bolj močn motor, lažje ga je vozit ker ne zdrsuje zadnja kola tolko. Tak da pomoje je to vrei izbolšava. Meni je lep, samo akrapota gor pa je najjači :D Popravljeno September 14, 2008. Popravil R1FREAK Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SeBB Objavljeno September 15, 2008 Deli Objavljeno September 15, 2008 Zvok je čist nikakav :slap: Pa sprednja luč tut :wallbash: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno September 15, 2008 Deli Objavljeno September 15, 2008 Hola! zdele mal listam današnji Motorrad, pa vidim da so noter že kao dokončni tehnični podatki za tole zverinico... evo za ljubitelje R1, in nas navadne firbce :) : motor: 4-valjni vrstni, zamik ročične gredi 90 stopinj, vžigi 270-180-90-180 stopinj, vrtina in gib 78,0 x 52,2 mm, prostornina 998 ccm, 4 ventili na valj, moč 182 KM pri 12.500/min, navor 115,5 Nm pri 10.000/min, 6-stopenjski menjalnik, anti-hopping sklopka podvozje: polno nastavljive vilice premera 43 mm, hod 120 mm, zadaj polno nastavljiv centralni blažilnik, hod 120 mm, spredaj dvojni disk 310 mm, zadaj enojni 220 mm, gume, 120/70 - 17 in 190/55 - 17 mere in teže: medosna razdalja 1415 mm, kot vilic 66 stopinj, predtek kolesa 102 mm, višina sedeža 835 mm, teža (pripravljena za vožnjo) 206 kg, tank 18 l barve: bela, modra, črna še nekaj bonbončkov: projekcijski žarometi, elektronski blažilnik krmila, motor je za prenos teže 12 mm bolj naprej in zato bolj pokonci, nagnjen le še 31 stopinj, krmiljenje vžiga in vbrizga je za vsak valj posebej, rezervoar sega bolj pod sedež, krajši (a debelejši) dimniki, glas baje nekaj med Hondo VFR in 1098 vse skupaj naj bi bila tako velik korak naprej kot prva R1 :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
triler Objavljeno September 16, 2008 Deli Objavljeno September 16, 2008 (popravljeno) Zvok je čist nikakav :slap: Pa sprednja luč tut :wallbash: Pac narjena je da gre hitr v krogu... A ni to nekak point, ne pa zvok? Popravljeno September 16, 2008. Popravil triler Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Urban K. Objavljeno September 16, 2008 Deli Objavljeno September 16, 2008 Se že kaj ve, če bo cena kaj večja od letošnje? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hector Objavljeno September 17, 2008 Deli Objavljeno September 17, 2008 Se že kaj ve, če bo cena kaj večja od letošnje? ..tako ugodna kot je bila letos, ne bo več hitro.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hector Objavljeno September 25, 2008 Deli Objavljeno September 25, 2008 ....še par fotk.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Oktober 8, 2008 Deli Objavljeno Oktober 8, 2008 Lepa kot vedno!Sam pričakoval sem vsaj 190konjev in 190-195kg polne mase.Bo mel nov suzuki 191konj.Jo pa bo verjetno manj dvigovalo zaradi prerazporoditve teže.Bomo videli ko srobamo :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rsvmille Objavljeno Oktober 9, 2008 Deli Objavljeno Oktober 9, 2008 Jst mislim da je šla yamaha kr en korak naprej od ostalih znamk,upam da se jo kmalu vidi na cesti, ki tisti zvok od GP je res hud !!! ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha27 Objavljeno Oktober 11, 2008 Deli Objavljeno Oktober 11, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=Gj8pwSE77CM evo vam zvok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snakeyes Objavljeno Oktober 16, 2008 Deli Objavljeno Oktober 16, 2008 a kdo ve kje se pri r1 let. 2003 nastavlja višini osvetlitve snopa luči k leva je že tko previsok naštelana desna pa še bol gor svet, k dam dolge pa drevesa ponoč gledam :rolleyes: :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Janez66 Objavljeno November 16, 2008 Deli Objavljeno November 16, 2008 Nova R1 že z akrapovičem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ProdriveR Objavljeno November 17, 2008 Deli Objavljeno November 17, 2008 Zgleda,da bo kr obvezen. Bo vsaj malo rit popravu :) Edin neki bo treba se z lucmi ukrent ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dive Objavljeno November 17, 2008 Deli Objavljeno November 17, 2008 (popravljeno) Luči so čist kul, itak so pa spet neki novga.....projekcijske. Po moje smo se preveč navadli na tastaro pa je nova mal drugačna in je ˝grda˝. Tako kot je bilo recimo pri novi Fireblade. S časom bo tudi nova R1 huda....ampak takrat bo že stara in bo spet tanova grda... :P Drugače pa me zanima predvsem kako se bo obnesla pri vožnji in ne kakšne ma luči... .) Popravljeno November 17, 2008. Popravil dive Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TADEJ46 Objavljeno November 22, 2008 Deli Objavljeno November 22, 2008 če prou vidm bo tudi z možnostjo xenon čarnic.. :worship: :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
EAST Objavljeno December 15, 2008 Deli Objavljeno December 15, 2008 Glej preber se enkrat post zgori pa bos mogoce dojeu da je blokada oz paperji zard plavih in zrd dokumentov da mam js izpit za 25kw! Pozdravljen, tudi sam sem imel letos R1, vendar mi kljub temu, da sem imel omejitev 25kw niti na kraj pameti ni prišlo, da bi jo zablokiral in verjemi, da boš dal blokado zelo hitro ven, vozi se z odprto R1, ter pazi, da ne boš udeležen v kaki nesreči, ta PLAVI te pa itak ne bodo dobili, če se vsaj kolikor toliko pelješ. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YAMASAKI Objavljeno December 15, 2008 Deli Objavljeno December 15, 2008 a kdo ve kje se pri r1 let. 2003 nastavlja višini osvetlitve snopa luči k leva je že tko previsok naštelana desna pa še bol gor svet, k dam dolge pa drevesa ponoč gledam :rolleyes: :blush: Poglej servicemanual str. 3-66, buklo dobiš na tem naslovu http://www.yamaha-motor-europe.com/communi...ice/manuals.jsp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AJ Objavljeno December 15, 2008 Deli Objavljeno December 15, 2008 Pozdravljen, tudi sam sem imel letos R1, vendar mi kljub temu, da sem imel omejitev 25kw niti na kraj pameti ni prišlo, da bi jo zablokiral in verjemi, da boš dal blokado zelo hitro ven, vozi se z odprto R1, ter pazi, da ne boš udeležen v kaki nesreči, ta PLAVI te pa itak ne bodo dobili, če se vsaj kolikor toliko pelješ. Ja normalno, ti samo pazi, da neboš mel nesreče, pa da te policaji ne dobijo. Good luck. Nemoreš verjeti :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MK-R1 Objavljeno December 17, 2008 Deli Objavljeno December 17, 2008 a kdo ve kje se pri r1 let. 2003 nastavlja višini osvetlitve snopa luči k leva je že tko previsok naštelana desna pa še bol gor svet, k dam dolge pa drevesa ponoč gledam :rolleyes: :blush: Malo pozno, upam da bo vseeno koristilo !! LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YAMASAKI Objavljeno December 19, 2008 Deli Objavljeno December 19, 2008 Pozdravljen, tudi sam sem imel letos R1, vendar mi kljub temu, da sem imel omejitev 25kw niti na kraj pameti ni prišlo, da bi jo zablokiral in verjemi, da boš dal blokado zelo hitro ven, vozi se z odprto R1, ter pazi, da ne boš udeležen v kaki nesreči, ta PLAVI te pa itak ne bodo dobili, če se vsaj kolikor toliko pelješ. Aha, že dva iz čokolino generacije :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno December 20, 2008 Deli Objavljeno December 20, 2008 jah no...prepovedat mu ne mors....sej tut meni ne bi mogu pred par leti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno December 20, 2008 Deli Objavljeno December 20, 2008 Z malo nesreče, si bo še prehitro želel, da bi bilo vsaj v papirjih napisano 25 kW Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
EAST Objavljeno December 20, 2008 Deli Objavljeno December 20, 2008 Z malo nesreče, si bo še prehitro želel, da bi bilo vsaj v papirjih napisano 25 kW Upajmo da ne, jaz sem """preživel"""(no ja bolje rečeno nisem imel nikakršnih problemov z zakonom v teh letih od18 pa do 21 leta "25kw") in lahko sedaj legalno vozim z cestnimi zverinami, tako kot večina. Vsekakor je dosti boljši občutek, ko se pelješ brezskrbno po cesti(ko voziš počasi oz. v skladu z zakonom) ter ne gledaš neprenehoma v ogledalo, kdaj se ti bo od katere strani približal policijski avto, oz.te čakala kontrola(potem pa verjetno še beg in še večja možnost nesreče). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se