Andro82 Objavljeno Januar 25, 2013 Opozori Objavljeno Januar 25, 2013 (popravljeno) Lepo "andro". Jst sm pa vse kr sm naredu do zdej ugotovu, da imam obedve leče v lučeh počene , pa tud ugotovu, da to ni bil redek pojav na teh modelih !! Tnx..mogoče že dons prlepm fotke celotnega motorja...je glih fajn vreme da ga pofotkam :grim Počene leče.... zakaj pa misliš da se je to zgodilo pr men so zankrat še cele...upam da tko tud ostane Popravljeno Januar 25, 2013. Popravil Andro82
matgo Objavljeno Januar 25, 2013 Opozori Objavljeno Januar 25, 2013 Jp, počene k šipa. Motor je k nov, realnih-(100 %) prevoženih 8200 kilometrčkov, na slikah se tud vid k sem slikal počene leče,da so šipce praktično nove brez praskice. Se je pa zadeva pojavljala na letnikih 07/08, ker so namesto kot pri predhodnici R1 l.04-06 namesto neke gumice, ki je bila okoli te leče, začeli uporabljati plastiko.
bikez Objavljeno Januar 25, 2013 Opozori Objavljeno Januar 25, 2013 Jp, počene k šipa. Motor je k nov, realnih-(100 %) prevoženih 8200 kilometrčkov, na slikah se tud vid k sem slikal počene leče,da so šipce praktično nove brez praskice. Se je pa zadeva pojavljala na letnikih 07/08, ker so namesto kot pri predhodnici R1 l.04-06 namesto neke gumice, ki je bila okoli te leče, začeli uporabljati plastiko. Kulanca????
komandos Objavljeno Januar 25, 2013 Opozori Objavljeno Januar 25, 2013 Jp, počene k šipa. Motor je k nov, realnih-(100 %) prevoženih 8200 kilometrčkov, na slikah se tud vid k sem slikal počene leče,da so šipce praktično nove brez praskice. Se je pa zadeva pojavljala na letnikih 07/08, ker so namesto kot pri predhodnici R1 l.04-06 namesto neke gumice, ki je bila okoli te leče, začeli uporabljati plastiko. Ma sej jest sm tud kupu mojo je 07 pa ima isto počeno lelo šipco pa tud po besedah prejčnjega lastnika je počla sama.Pa tud z Juretom sm govoru pa je rekel da je takih primerov precej.Je pa potrebno menjati kompletno luč v kolikor imam informacije točne.
Andro82 Objavljeno Januar 25, 2013 Opozori Objavljeno Januar 25, 2013 Kaj?? Kulančna garancija...točne definiceje ne vem, zato se ne bom matrou, da ne bom še kej narobe napisou, ampak je neka garancija, ki ti jo pri uradnem serviserju pod nekimi pogoji lahko priznajo in če ti jo, bi ti mogl na stroške Yamahe zamenjati obe luči...seveda če se dokaže, da je počlo samo od sebe...
Popularna objava Andro82 Objavljeno Januar 25, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 25, 2013 No, kot sem oblubu eno stran nazaj....nov "make up" moje (težko je celo zimo zdržat, brez da bi se jo dotaknu ) GDII, WhiteWolf, TakeALookAround in 8 others 11
komandos Objavljeno Januar 25, 2013 Opozori Objavljeno Januar 25, 2013 Kulančna garancija...točne definiceje ne vem, zato se ne bom matrou, da ne bom še kej narobe napisou, ampak je neka garancija, ki ti jo pri uradnem serviserju pod nekimi pogoji lahko priznajo in če ti jo, bi ti mogl na stroške Yamahe zamenjati obe luči...seveda če se dokaže, da je počlo samo od sebe... Ja to bi blo verjetno mogoče če bi to reklamiral takoj ne pa po tolikih letih pa tud dokazat da je počola sama od sebe Dregače bi bilo ce bi yamaha sama upoklicala lastnike teh motorjev za reklamacijo!Vidim pa da nisem edini ki ima tako luč!!
Andro82 Objavljeno Januar 25, 2013 Opozori Objavljeno Januar 25, 2013 (popravljeno) Ja to bi blo verjetno mogoče če bi to reklamiral takoj ne pa po tolikih letih pa tud dokazat da je počola sama od sebe Dregače bi bilo ce bi yamaha sama upoklicala lastnike teh motorjev za reklamacijo!Vidim pa da nisem edini ki ima tako luč!! Kulančna garancija ni vezana na garancijsko obdobje ki ga predpiše npr. Yamaha..2leti (sedaj 3leta)....velja ves čas, (je pa za določene napake, ki se lahko pojavijo kasneje in ki niso štete pod klasično garancijo) ampak mislim da samo pod pogojem, da je bil motor servisiran samo pri pooblaščencih Popravljeno Januar 25, 2013. Popravil Andro82
komandos Objavljeno Januar 25, 2013 Opozori Objavljeno Januar 25, 2013 Kulančna garancija ni vezana na garancijsko obdobje ki ga predpiše npr. Yamaha..2leti (sedaj 3leta)....velja ves čas, (je pa za določene napake, ki se lahko pojavijo kasneje in ki niso štete pod klasično garancijo) ampak mislim da samo pod pogojem, da je bil motor servisiran samo pri pooblaščencih Ja hvala sam po pogovoru z Juretom mi je dejal da so že menjavali luči ni pa mi omenil nobene reklamacije sam to da je luč okrog 300 eur kar pa za to počeno steklo ne mislim dajat ker mi je povedal da je treba zamenjat kompletno luč!
fp4492 Objavljeno Januar 26, 2013 Opozori Objavljeno Januar 26, 2013 Poglej po ebay-u in kupiš mogoče poškodovano luč, ki ima lečo celo.
_luke_ Objavljeno Februar 19, 2013 Opozori Objavljeno Februar 19, 2013 Fantje, za prodat imam nožnike za R1/R6 od 98-11. En komplet v črni en v sivi barvi. Vsebuje prednja ter zadnja dva nožnika ter vsa material za fiksirat. Več info na ZS.
Urban K. Objavljeno Februar 22, 2013 Opozori Objavljeno Februar 22, 2013 Živjo, Če ve kdo za kakšno zadnjo luč od letnika 2009 dalje, naj mi prosim sporoči. Lep pozdrav.
sesir Objavljeno Februar 22, 2013 Opozori Objavljeno Februar 22, 2013 Živjo, Če ve kdo za kakšno zadnjo luč od letnika 2009 dalje, naj mi prosim sporoči. Lep pozdrav. mislim,da jih imajo v LOUIS
paris2 Objavljeno Marec 11, 2013 Opozori Objavljeno Marec 11, 2013 Bo nova podobna letniku '09 ali bo samo svoja?
bikez Objavljeno Marec 11, 2013 Opozori Objavljeno Marec 11, 2013 (popravljeno) Z zadnjim modelom so itak falili. Vse kar mi je na njej všeč je zvok z Akrapovičem. Popravljeno Marec 11, 2013. Popravil bikez sesir 1
HyperJack Objavljeno Marec 20, 2013 Opozori Objavljeno Marec 20, 2013 (popravljeno) Ticek je imel za svojo lubico željo, da bi dobila še nekaj karbonskega, pa sem mu pomagal željo uresničit :grim čau bau Popravljeno Marec 20, 2013. Popravil HyperJack Andro82, gsxf750 in BIZIXXX 3
matgo Objavljeno Marec 20, 2013 Opozori Objavljeno Marec 20, 2013 za kater letnik R1-ke imaš to, pa kolk Eur ?? Ticek je imel za svojo lubico željo, da bi dobila še nekaj karbonskega, pa sem mu pomagal željo uresničit :grim čau bau
Urban K. Objavljeno April 14, 2013 Opozori Objavljeno April 14, 2013 Če koga zanima, prodam zadnjo luč za R1, od letnika 2009 dalje: LINK
temida Objavljeno Maj 6, 2013 Opozori Objavljeno Maj 6, 2013 r 1 2007 med vožnjo se prižiga lučka za nivo goriva prosim za kak odgovor
temida Objavljeno Maj 6, 2013 Opozori Objavljeno Maj 6, 2013 r 1 2007 med vožnjo se prižiga lučka za nivo goriva prosim za kak odgovor a res katero pa
Dadi Objavljeno Maj 18, 2013 Opozori Objavljeno Maj 18, 2013 men na moji se izpiše F-trip na števcu, pa se že dva dni vozim in vozim, hudič žal nikakor neče prenehat ?
Roadracer Objavljeno Julij 21, 2013 Opozori Objavljeno Julij 21, 2013 Pozdravljeni motoristi! Iščem nekoga ki ima v lasti R1 (model okoli letnika 2004). Urejam namreč motor ki je bil prej v dirkalni izvedbi, pa bi si malo pogledal kako je spredaj montirana luč ipd.
yzfr1 Objavljeno Julij 25, 2013 Opozori Objavljeno Julij 25, 2013 (popravljeno) Prodam ploščice za odstranitev ogledal (tudi za ostale letnike), original izpuh, ročko za prestavljanje in zadnji disk za r1 2009-2013. Več info na ZS. Popravljeno Julij 25, 2013. Popravil yzfr1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se