mjemec Objavljeno November 6, 2003 Deli Objavljeno November 6, 2003 Jst bi tud to mel sam bo pomoje treba počakat na spomlad :( ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno November 6, 2003 Deli Objavljeno November 6, 2003 tecnigas pa je tm okol 45k ZX pa 30 Ne 36k je Leo pa 31k torej.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GP ditech Objavljeno November 6, 2003 Deli Objavljeno November 6, 2003 Ne 36k je Leo pa 31k torej.... ups to pa nism vedu a bi vedu kje se tecnigasa kupi :devil: novga Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno November 6, 2003 Deli Objavljeno November 6, 2003 a bi vedu kje se tecnigasa kupi :devil: novga Pri meni :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno November 6, 2003 Deli Objavljeno November 6, 2003 roba..a zaj dilas technigas pa airsal al kak? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GP ditech Objavljeno November 6, 2003 Deli Objavljeno November 6, 2003 a bi vedu kje se tecnigasa kupi :devil: novga Pri meni :) kolk pa hočš zanga kokr jst vem (mogoče narobe vem) maš ti starga neki sezganga :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno November 6, 2003 Deli Objavljeno November 6, 2003 roba..a zaj dilas technigas pa airsal al kak? :D Mors malo biznisa delat :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GP ditech Objavljeno November 6, 2003 Deli Objavljeno November 6, 2003 Pri meni :) a to za ditecha :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno November 6, 2003 Deli Objavljeno November 6, 2003 roba, kdaj bo hebo? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno November 6, 2003 Deli Objavljeno November 6, 2003 roba, kdaj bo hebo? :D Spomladi nic prej....zdaj se itaq ne splaca kos po kos narocevat...do spomladi pa bo ziher nekaj narocil prislo pa bojo takrat vse nabavli :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno November 6, 2003 Deli Objavljeno November 6, 2003 a to za ditecha :blink: Jap jap Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GP ditech Objavljeno November 6, 2003 Deli Objavljeno November 6, 2003 Škoda dnara :blink: , kokr sm jes nazadnje brav, je biu technigas 70 na skuterkit (al kako že) 35k SIT... se prav 5k dražji od ZXa. Za tak dnar ne boš dobiv sklopke :D ... pa še za tist tazadnje k boš kupu ti bo prou pršou!! sej si vidu ko smo zamenal na tvojga firefox-a smo dal Leovince RS pa se me zdi da nisi nč prdobil. Isto bi blo pr men pa še na enem malagutiju z kitom pa smo dal zx- gor pa je blo še slabš kokr prej ko je mel Leo RS :blink: @roba kje ti to dubiš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zazy Objavljeno November 6, 2003 Deli Objavljeno November 6, 2003 Moj kolega ma gor Leovince RR pa me zanima ce v demfru tisto cevko odstranis je kej bols? Ja roba pa bi tvoj technigas RS70 pasal na mojga Typhona?Za kolko ga pa prodajas? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno November 6, 2003 Deli Objavljeno November 6, 2003 Spomladi nic prej....zdaj se itaq ne splaca kos po kos narocevat...do spomladi pa bo ziher nekaj narocil prislo pa bojo takrat vse nabavli :) zakon povej ko bos mel Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno November 6, 2003 Deli Objavljeno November 6, 2003 Moj kolega ma gor Leovince RR pa me zanima ce v demfru tisto cevko odstranis je kej bols? Ja roba pa bi tvoj technigas RS70 pasal na mojga Typhona?Za kolko ga pa prodajas? Katero cevko???Tisto ko je okrog navita steklena volna?? Bi pasal ja.... :) Kolko das? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zazy Objavljeno November 6, 2003 Deli Objavljeno November 6, 2003 Noter je cez cel demfer taka cevka premer cca. 1,5 cm! Pa sej se na uni sliki prereza zx-a tut vidi! No zdej vem da je cena novga 35k, kaj je kej prefu*an? :hmm: Povej pa nebi rad glih kej prevec dal! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
firefox f-15 Objavljeno November 6, 2003 Deli Objavljeno November 6, 2003 sej si vidu ko smo zamenal na tvojga firefox-a smo dal Leovince RS pa se me zdi da nisi nč prdobil. Isto bi blo pr men pa še na enem malagutiju z kitom pa smo dal zx- gor pa je blo še slabš kokr prej ko je mel Leo RS :blink: @roba kje ti to dubiš Ejga, ejga.... spet klamfaš :D , spet si okol obrnu :rolleyes: !! Pr men je blo slabš (normal da nism prdobu z RS), lukna veeeelika!! Nejc je biu pa zadovoln z ZXom, pospešek je meu bolši, sploh je reku da mu lepo zleti tut od 40 do 80 in da ni lukne... pa sej je bla tut prej bol neoupazna :doze: . Glede technigasa sm js mislu da ti bo prou pršou k boš kupvou kit, lol... pa vidš k mi ne vrjamš sm reku da je cca 35k :P . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno November 6, 2003 Deli Objavljeno November 6, 2003 Noter je cez cel demfer taka cevka premer cca. 1,5 cm! Pa sej se na uni sliki prereza zx-a tut vidi! No zdej vem da je cena novga 35k, kaj je kej prefu*an? :hmm: Povej pa nebi rad glih kej prevec dal! Z tistim nebos nic pridobil samo zjebal bos dusilec..... Nic ni pref**** Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zazy Objavljeno November 6, 2003 Deli Objavljeno November 6, 2003 No blokade si saj ven vzel! Kolko hoces :? povej no Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno November 6, 2003 Deli Objavljeno November 6, 2003 No blokade si saj ven vzel! Kolko hoces :? povej no To itaq more it ven :) Kaj pa vem... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zazy Objavljeno November 6, 2003 Deli Objavljeno November 6, 2003 :? Cena :? Lahko ti dam v racun mojga ce nucas? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno November 6, 2003 Deli Objavljeno November 6, 2003 :? Cena :? Lahko ti dam v racun mojga ce nucas? Lej PM al pa IRC da neboma :topic: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nagajiček Objavljeno November 6, 2003 Deli Objavljeno November 6, 2003 roba kok pa ceniš unga airsala za gilero ko ga maš doma?kok ma hp,?butn eno ceno da vidim... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GP ditech Objavljeno November 7, 2003 Deli Objavljeno November 7, 2003 Ejga, ejga.... spet klamfaš :D , spet si okol obrnu :rolleyes: !! Pr men je blo slabš (normal da nism prdobu z RS), lukna veeeelika!! Nejc je biu pa zadovoln z ZXom, pospešek je meu bolši, sploh je reku da mu lepo zleti tut od 40 do 80 in da ni lukne... pa sej je bla tut prej bol neoupazna :doze: . Glede technigasa sm js mislu da ti bo prou pršou k boš kupvou kit, lol... pa vidš k mi ne vrjamš sm reku da je cca 35k :P . no ja :rolleyes: ko sm jst vozu od nejca firefoxsa z ZX-om ni mel kej bolše končne še slabšo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GP ditech Objavljeno November 7, 2003 Deli Objavljeno November 7, 2003 Jap jap jao jao kaj sm neumn :lol1: :lol1: :lol1: www.scooterkit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se