Skoči na vsebino

Leovince Zx

M@T

Priporočene objave

a bi vedu kje se tecnigasa kupi :devil:  novga

Pri meni :)

kolk pa hočš zanga kokr jst vem (mogoče narobe vem) maš ti starga neki sezganga :hmm:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

roba, kdaj bo hebo? :D

Spomladi nic prej....zdaj se itaq ne splaca kos po kos narocevat...do spomladi pa bo ziher nekaj narocil prislo pa bojo takrat vse nabavli :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Škoda dnara :blink: , kokr sm jes nazadnje brav, je biu technigas 70 na skuterkit (al kako že) 35k SIT... se prav 5k dražji od ZXa. Za tak dnar ne boš dobiv sklopke :D ... pa še za tist tazadnje k boš kupu ti bo prou pršou!!

sej si vidu ko smo zamenal na tvojga firefox-a smo dal Leovince RS pa se me zdi da nisi nč prdobil. Isto bi blo pr men

pa še na enem malagutiju z kitom pa smo dal zx- gor pa je blo še slabš kokr prej ko je mel

Leo RS :blink:

@roba kje ti to dubiš

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Moj kolega ma gor Leovince RR pa me zanima ce v demfru tisto cevko odstranis je kej bols?

Ja roba pa bi tvoj technigas RS70 pasal na mojga Typhona?Za kolko ga pa prodajas?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Spomladi nic prej....zdaj se itaq ne splaca kos po kos narocevat...do spomladi pa bo ziher nekaj narocil prislo pa bojo takrat vse nabavli :)

zakon povej ko bos mel

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Moj kolega ma gor Leovince RR pa me zanima ce v demfru tisto cevko odstranis je kej bols?

Ja roba pa bi tvoj technigas RS70 pasal na mojga Typhona?Za kolko ga pa prodajas?

Katero cevko???Tisto ko je okrog navita steklena volna??

Bi pasal ja.... :) Kolko das? :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Noter je cez cel demfer taka cevka premer cca. 1,5 cm! Pa sej se na uni sliki prereza zx-a tut vidi!

No zdej vem da je cena novga 35k, kaj je kej prefu*an? :hmm: Povej pa nebi rad glih kej prevec dal!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

sej si vidu ko smo zamenal na tvojga firefox-a smo dal Leovince RS pa se me zdi da nisi nč prdobil. Isto bi blo pr men

pa še na enem malagutiju z kitom pa smo dal zx- gor pa je blo še slabš kokr prej ko je mel

Leo RS :blink:

@roba kje ti to dubiš

Ejga, ejga.... spet klamfaš :D , spet si okol obrnu :rolleyes: !! Pr men je blo slabš (normal da nism prdobu z RS), lukna veeeelika!! Nejc je biu pa zadovoln z ZXom, pospešek je meu bolši, sploh je reku da mu lepo zleti tut od 40 do 80 in da ni lukne... pa sej je bla tut prej bol neoupazna :doze: . Glede technigasa sm js mislu da ti bo prou pršou k boš kupvou kit, lol... pa vidš k mi ne vrjamš sm reku da je cca 35k :P .

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Noter je cez cel demfer taka cevka premer cca. 1,5 cm! Pa sej se na uni sliki prereza zx-a tut vidi!

No zdej vem da je cena novga 35k, kaj je kej prefu*an? :hmm: Povej pa nebi rad glih kej prevec dal!

Z tistim nebos nic pridobil samo zjebal bos dusilec.....

Nic ni pref****

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ejga, ejga.... spet klamfaš :D , spet si okol obrnu :rolleyes: !! Pr men je blo slabš (normal da nism prdobu z RS), lukna veeeelika!! Nejc je biu pa zadovoln z ZXom, pospešek je meu bolši, sploh je reku da mu lepo zleti tut od 40 do 80 in da ni lukne... pa sej je bla tut prej bol neoupazna :doze: . Glede technigasa sm js mislu da ti bo prou pršou k boš kupvou kit, lol... pa vidš k mi ne vrjamš sm reku da je cca 35k :P .

no ja :rolleyes: ko sm jst vozu od nejca firefoxsa z ZX-om ni mel kej bolše končne še slabšo

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!