Brdaus Objavljeno April 14, 2008 Opozori Objavljeno April 14, 2008 BTW: pa komentarjev se tut ne da popat v albumih. Sys pravi, da moraš bit registriran (kar sem). Upam ,da bo tut to poštimano ;)
bmwslo Objavljeno April 14, 2008 Opozori Objavljeno April 14, 2008 (popravljeno) Uf, spet se dogaja :headbang: Crknili VSI avatarji, angleško besedilo .... Popravljeno April 14, 2008. Popravil bmwslo
g. Zeecho Objavljeno April 14, 2008 Opozori Objavljeno April 14, 2008 Torej tole je zaradi obnove motosveta. Forum dela sedaj, sicer brez avatarjev, važn da so posti in topici :evilgrin:
Noise Objavljeno April 14, 2008 Opozori Objavljeno April 14, 2008 In se še bo dogajalo danes... ko bo v živo delovalo vse "novo", bomo obvestili.... je pa zanimivo spremljati, kako hitri so odzivi... keep checking. Komentarji v albumu: najprej moramo urediti še nekaj stvari v zvezi s forumom, da bo avtorizacija nato aktivirana čez celotno vsebinsko stran... v nekaj urah bo to delovalo... Have a fun day... ;)
Brdaus Objavljeno April 14, 2008 Opozori Objavljeno April 14, 2008 Na.. zdej so pa še slovenski podnapisi šli u franže :lol: Mal heca, mal pa zares.... a potem ste dobil tehnika? Kr mal mu za vrat dihejte, nej mal dela ;)
bmwslo Objavljeno April 14, 2008 Opozori Objavljeno April 14, 2008 In se še bo dogajalo danes... ko bo v živo delovalo vse "novo", bomo obvestili.... je pa zanimivo spremljati, kako hitri so odzivi... keep checking.Komentarji v albumu: najprej moramo urediti še nekaj stvari v zvezi s forumom, da bo avtorizacija nato aktivirana čez celotno vsebinsko stran... v nekaj urah bo to delovalo... Have a fun day... ;) Saj tko je najbolj ajnfoh, če ti s terena sporočamo kako in kaj. Ampak nismo povsod tako hitri :naughty:
motoristek Objavljeno April 15, 2008 Opozori Objavljeno April 15, 2008 dobil tri maile in nič potrdila na moj mail... :whistle: lahko pa že dela.... :hmm:
elbarto Objavljeno April 16, 2008 Opozori Objavljeno April 16, 2008 Zgleda da potrebneži tak galerije riti iz sejma gledajo, da je otišo' pritisak u kurac. Kljub temu da so po stari modi gor naštimane... Ne dela iskanje, ne dela postanje, otišlo' sve... jao jao jao...
minca Objavljeno April 17, 2008 Opozori Objavljeno April 17, 2008 tud tistega okvirčka kdo vidi na chatu ni več.....bo ??
stuhec Objavljeno April 18, 2008 Opozori Objavljeno April 18, 2008 te "izboljšave" bi mogle imeti neko drugo ime
Schmid87 Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 hmm.. neki me jebe :) ne morm citirat.. oz. če pritisnem gumb "quote".. me vrže na zgornji del strani.. :) in ko pišem post, nimam nobenih smajlijov na izbiro. okno v katerega pišem trenutno, je razpotegnjen čez celotno stran.
HoZeK Objavljeno Maj 27, 2008 Opozori Objavljeno Maj 27, 2008 mam en problem. nikakor ne gre spremenit slike v avatarju.. oz osebne slike.. kaki predlog? oz kako naj to naredim?
Thundercat Objavljeno Maj 28, 2008 Opozori Objavljeno Maj 28, 2008 mam en problem. nikakor ne gre spremenit slike v avatarju.. oz osebne slike.. kaki predlog? oz kako naj to naredim? Uporabi pravi format in pravo velikost.
k0ci Objavljeno Maj 28, 2008 Opozori Objavljeno Maj 28, 2008 mam en problem. nikakor ne gre spremenit slike v avatarju.. oz osebne slike.. kaki predlog? oz kako naj to naredim? ko naložiš sliko pritisni F5
Cartman Objavljeno Junij 23, 2008 Opozori Objavljeno Junij 23, 2008 ni težava, je vprašanje. če imam osebo na ignore listi, in le-ta sopremeni nick, a ga še vedno ignoriram? :hmm:
moto rider Objavljeno Julij 4, 2008 Opozori Objavljeno Julij 4, 2008 Težave?... Ne delaj težavam težav, pa ti težave, ne bodo delale težav! :hmm:
Schmid87 Objavljeno Marec 29, 2009 Opozori Objavljeno Marec 29, 2009 imam en problem glede foruma v mozilli firefox.. namreč, katerokoli temo odprem, se mi odpre prvi post teme, in potem spodaj en meni (al karkol pač (sm bl laik glede tega :) )) evo fotka: torej.. kaj naj naredim da bom normalno spet lahko prebiral forum. ne mslim ga pa gledat z IE-jam
benny0104 Objavljeno Marec 29, 2009 Opozori Objavljeno Marec 29, 2009 To se je tud men enkrat naredl in sem spremenil nastavitve na forumu...najprej greš po sporočila pol ti pa na levi strani odspodaj piše Nastavitve foruma in tam pol nastaviš.
sesir Objavljeno Marec 29, 2009 Opozori Objavljeno Marec 29, 2009 (popravljeno) Ne rabiš!Kr ko imaš to odprto ti na desni nad posti na tem piše možnosti in tam izbereš način prikaza in izberi normalno Popravljeno Marec 29, 2009. Popravil sesir
Gasperr Objavljeno Marec 31, 2009 Opozori Objavljeno Marec 31, 2009 Ko hočem pogledat kakšno temo z anketo (ne na vseh) mi naredi tole: Kakšna ideja kaj morem spremenit? Btw uporabljam firefox vendar domnevam da ni težava v bsrkalniku ker nekatere teme z anketo mi odpre kot je treba.
LooLekSLO Objavljeno April 2, 2009 Opozori Objavljeno April 2, 2009 Tudi meni se to pogosto zgodi. Tudi mene zanima kje je problem...
Alla Objavljeno April 2, 2009 Opozori Objavljeno April 2, 2009 TO je problem, da ena reklama ne dela tako kot bi morala. S forumom spodaj ni nič narobe.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se