Ice Objavljeno November 4, 2010 Opozori Objavljeno November 4, 2010 prehitro napisal; ne dela vse bp, temvec vecina. nekatere slike so ok, druge res pomanjsa na nekaj %. kje je tezava ti bo najbrz codeine povedal.
LooLekSLO Objavljeno November 4, 2010 Opozori Objavljeno November 4, 2010 prehitro napisal; ne dela vse bp, temvec vecina. nekatere slike so ok, druge res pomanjsa na nekaj %. kje je tezava ti bo najbrz codeine povedal. Ja upam, da ne bo spregledal te teme, ker me to res moti. mopedist5 1
BIZIXXX Objavljeno November 4, 2010 Opozori Objavljeno November 4, 2010 Že ene 3 dni opažam da traja ene par ur, da dobim obvestilo o prejetem novem zasebnem sporočilu. A to pr vas kej šteka, al pr men? mopedist5 1
ImenitnaPriložnost Objavljeno November 7, 2010 Opozori Objavljeno November 7, 2010 Težava v brskalniku Google Chrome. Izgled nastavljen na "običajen". V IE in Safariju dela Ok. mopedist5 in umetnica51 1 1
ImenitnaPriložnost Objavljeno November 7, 2010 Opozori Objavljeno November 7, 2010 težava je zginla, morda je bilo pa povezano z tem, da mi je na disku zmanjkovalo placa ... : )
STAR Objavljeno April 22, 2011 Opozori Objavljeno April 22, 2011 Ne morem izbrisati Kluba motoristov Orka, ki je razpadel? http://www.motosvet.com/koledar/klub.php?cid=112 .
ImenitnaPriložnost Objavljeno September 4, 2011 Opozori Objavljeno September 4, 2011 1) iskalnik je blazno težaven zadnje čase... a mi lahko kdo usposobljen strokovno pomaga najti uno temo z zanimivimi imeni naselij? Not bi rad pripopal spodnjo sliko :-) 2) A lahko Forum v full-screen modu centriramo in omejimo širino na recimo cirka 960 pikslov? Mam ene 2500 pik širok monitor in je mal yeba, ko mi vse v širino raztegne, da je širše od horizonta .... ja, vem, drugič naj si pa raj 13" monitor kupim
bmw Objavljeno Oktober 9, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2011 Bi povprašal moderatorje.....a je normalno da se mi zgoraj pojavlja neka pi***ja ki hoče da pritisnem na rdeči gumb? Namreč antivirus mi je zaznal poskus spremembe domače strani, pa nisem bil nikjer drugje kot na motosvetu.....
Codeine Objavljeno Oktober 10, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2011 Bi povprašal moderatorje.....a je normalno da se mi zgoraj pojavlja neka pi***ja ki hoče da pritisnem na rdeči gumb? Namreč antivirus mi je zaznal poskus spremembe domače strani, pa nisem bil nikjer drugje kot na motosvetu..... Krneki...
danci1973 Objavljeno Oktober 12, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2011 Kam je izginila opcija 'Označi vse teme kot prebrane', ki je nekoč bila na voljo, če si kliknil na 'Nova vsebina od zadnjega obiska'? D. gsx750f 1
ELO Objavljeno Oktober 12, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2011 zakaj se v temi: pri mojem postu ne pojavijo slike? čes klikneš na odgovori (s citiranjem), so pa v citatu lepo vidne. mogoče kaj z domačimi nastavitvami?
ELO Objavljeno Oktober 12, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2011 aja, uporabljam firefox... tudi internet explorer browser ne deluje ok, čeprav prikazuje več...
gody01 Objavljeno Oktober 12, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2011 Kam je izginila opcija 'Označi vse teme kot prebrane', ki je nekoč bila na voljo, če si kliknil na 'Nova vsebina od zadnjega obiska'? D. Na dnu (status bar) "Označi forum za prebran" ... Kaj je z mobilnim vmensikom ? Pa pri novi vsebini od zadnjega obiska ob kliku na temo ne skoči več na prvo neprebrano vsebino
MihaJ Objavljeno Oktober 12, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2011 Za moj okus hoče bit tale izgled preveč fensy šmensy moderen. Modra preveč bode v oči. A se da tastar vmesnik izbrat kje v profilu? Nekatero forumi to omogočajo.
mojamiska Objavljeno Oktober 13, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2011 zakaj na mojem profilu izgine slika in tekst, ki je pod njo, isto se zgodi, ko grem na katerikoli drug profil, za trenutek se pokaže potem pa izgine in se ne pokaže več, hvala za odgovor,
mojamiska Objavljeno Oktober 13, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2011 pa kako naj kaj napišem komu na profil, kak komentar ali podobno, jaz bi nazaj staro obliko, je bila bolj pregledna
LooLekSLO Objavljeno Oktober 14, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2011 Nov izgled foruma...hmm se bomo že navadili. Všeč mi je funkcija "Go to first unread post", ki sem jo že prej pogrešal. Ampak je pa problem, ker ne deluje pravilno. Kadar klikneš na to funkcijo te vrže na zadnji post, kar je pomoje narobe. Vsaj po drugih forumih vrže na prvi post, ki ga še nisi prebral. Kako je s tem? Uporabljam pa Firefox 7.0.1
krucymucy Objavljeno Oktober 14, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2011 (popravljeno) Ima še kdo težave z lepljenjem fotk na forumu? Pri pisanju odgovora se v predogledu pojavi, tudi kasneje v urejanju, v oddanem odgovoru pa ni vidna. Brskalnik firefox 7.0.1 Popravljeno Oktober 14, 2011. Popravil krucymucy
ELO Objavljeno Oktober 14, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2011 imava enake težave... še vedno čakam ali na odgovor ali na rešitev. l.p.
Cufa Objavljeno Oktober 14, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2011 ja..linkane fotografije delajo težave...težimo šefu vseh adminov..
gandi Objavljeno Oktober 14, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2011 Mene pa zanima, kam si izginile slike, ki sem jih imel objavljene na svojem profilu. Jih nikakor ne najdem pa še tista druga slikca, ki sem jo imel poleg avatarja jo je nekam popihala. Sej tele novosti so mi ušeč, ampak ne, če je narejeno le na pol. Dejte se mal potrudit prosim pa zrihtat zadeve, da delajo kot se zagre, al pa vse skup vrnite na prejšno verzijo (kar pa se ne bo zgodilo)...
bajkr88 Objavljeno Oktober 14, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2011 k u čvekalnici napišeš kej... morš glih z miško kliknt okvirček čvekni,da pošle... loh bi nardil da z enter pošlje ane... bajkr88 1
LooLekSLO Objavljeno Oktober 16, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2011 Nov izgled foruma...hmm se bomo že navadili. Všeč mi je funkcija "Go to first unread post", ki sem jo že prej pogrešal. Ampak je pa problem, ker ne deluje pravilno. Kadar klikneš na to funkcijo te vrže na zadnji post, kar je pomoje narobe. Vsaj po drugih forumih vrže na prvi post, ki ga še nisi prebral. Kako je s tem? Uporabljam pa Firefox 7.0.1 Hvala za odgovor! :grim
gandi Objavljeno Oktober 17, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2011 Mene pa zanima, kam si izginile slike, ki sem jih imel objavljene na svojem profilu. Jih nikakor ne najdem pa še tista druga slikca, ki sem jo imel poleg avatarja jo je nekam popihala. Sej tele novosti so mi ušeč, ampak ne, če je narejeno le na pol. Dejte se mal potrudit prosim pa zrihtat zadeve, da delajo kot se zagre, al pa vse skup vrnite na prejšno verzijo (kar pa se ne bo zgodilo)... Hvala, tole je blo pa brzinsko urejeno! Še enkrat hvala! She 1
wanesska Objavljeno Oktober 21, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2011 pozdravljeni. zamenjala sem sliko na profilu... jaz vidim novo, ostali uporabniki pa še vedno vidijo staro.. ??? če mi kdo napiše kaj na profil tega ne vidim. poleg tega sploh ne dobim vseh postov, poslanih na zs.. hvala za odgovore. lp T
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se