Marcel-F Objavljeno April 20, 2015 Opozori Objavljeno April 20, 2015 Prijatelj pelje grobnik miže v megli sredi noči z zavezanimi očmi v gatah in to brez rjave črtice po sredini. To je prvo. Drugo: Dirkal je pred leti v superbike, zato lahko naredi to, kar piše v prvem stavku. Ima občutek, ki ga mnogi nimamo in prej začuti, kaj bo guma naredila, oz. kaj guma dela.... Marcel.... 1.41 je že kar lep čas.... in to lahko odpelješ s takimi gumami ravno zaradi tega, kar sem napisal zgoraj. Vsak, ki ima zdravo pamet, ne bo šel na Grobnik žgat Mitask. Kot sem rekel, to je s testiranja teh pnevmatik. Kot že napisano, Mitas se pumpa standardno... oz max. 0,3 bar manj, če imaš namen na pisto (cca 2,2 bar)....vendar to ni guma namenjena za na pisto. Ne grem na pisto s temi gumami,niti jih ne bom kupil,prekleto hiter mi je bil čas ki ga je kolega dosegel,zato sem te vprašal.
Marcel-F Objavljeno April 20, 2015 Opozori Objavljeno April 20, 2015 sami pametnjakoviči in svetovn poznavalci dirkanja in vsesplošega znanja o gumarski industriji :grim bravo fantje, ne se dat motit Pol pa začepi že enkrat,ne vem kaj se povsod vtikaš-brihtol. lajbn 1
builder Objavljeno April 20, 2015 Opozori Objavljeno April 20, 2015 sami pametnjakoviči in svetovn poznavalci dirkanja in vsesplošega znanja o gumarski industriji :grim bravo fantje, ne se dat motit Pol pa začepi že enkrat,ne vem kaj se povsod vtikaš-brihtol. vidim, da je prišlo do samoidentifikacije
Marcel-F Objavljeno April 20, 2015 Opozori Objavljeno April 20, 2015 vidim, da je prišlo do samoidentifikacije Ti že veš,ker se očitno povsod najdeš,vsevednik!! builder 1
Kmet2 Objavljeno April 21, 2015 Opozori Objavljeno April 21, 2015 Eden na FB-ju sprašuje za nasvet. Njegovo vprašanje. "Eno mnenje rabim. Gume na novem motorju so Pirelli Diablo rosso 2, zelo malo vožene po ovinkih in majo se kar široko plast neizpiljeno in tam drsi. Je kak način za potrusit ta vrhnji sloj? Mogoče malo puc karte?" Kaj naj mu odgovorim? ....mogoče z kotno brusilko maxxa, mladench, thumper in 1 other 4
motozajebant Objavljeno April 21, 2015 Opozori Objavljeno April 21, 2015 Eden na FB-ju sprašuje za nasvet. Njegovo vprašanje. "Eno mnenje rabim. Gume na novem motorju so Pirelli Diablo rosso 2, zelo malo vožene po ovinkih in majo se kar široko plast neizpiljeno in tam drsi. Je kak način za potrusit ta vrhnji sloj? Mogoče malo puc karte?" Kaj naj mu odgovorim? ....mogoče z kotno brusilko vprašaj ga, če ti posodi motor za en dan Scarlett, builder, bentley in 3 others 6
Kmet2 Objavljeno April 21, 2015 Opozori Objavljeno April 21, 2015 vprašaj ga, če ti posodi motor za en dan Sm mu že reku,pa me pozna in pravi da bi po moji vožnji lahko spet zamenjal pnevmatike :grim thumper, Scarlett, builder in 2 others 5
Popularna objava Snečer Objavljeno April 21, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno April 21, 2015 vprašaj ga, če ti posodi motor za en dan On bi rad imel zbrušene gume in ne celega motorja Zivnorc, lajbn, motozajebant in 10 others 13
motozajebant Objavljeno April 21, 2015 Opozori Objavljeno April 21, 2015 On bi rad imel zbrušene gume in ne celega motorja :hooray: Scarlett, Zivnorc, Janezs in 1 other 4
DAMI34 Objavljeno April 21, 2015 Opozori Objavljeno April 21, 2015 neostik namažeš po robovih, bo primlo ko ftrgano Kmet2 1
Kmet2 Objavljeno April 21, 2015 Opozori Objavljeno April 21, 2015 On bi rad imel zbrušene gume in ne celega motorja Sej ko padeš z dobrim premium motorjem ostane tolk ,da še vedno sestavim 2 Versysa GoBobi, DAMI34, builder in 1 other 4
HyperJack Objavljeno April 21, 2015 Opozori Objavljeno April 21, 2015 Sej ko padeš z dobrim premium motorjem ostane tolk ,da še vedno sestavim 2 Versysa Veš kak je to neprecenljiv trenutek, ko se jaz z nasmehom do ušes vozim z Versysom za 3k€ kjer čem in kadar čem, ti se pa voziš z 12k€ vrednim Italjanom, pa ga pluvaš po dolgem in povprek...pa nikakor ne moreš pogruntat kak bi ga v graben porinil...Lahko pa zamenjava ključ za ključ, morda se bo tebi tudi smejalo. Če pa ne, ga pa še vseeno lažje in hitreje prodaš :grim neprecenljivo res Kmet2 in siks 2
Kmet2 Objavljeno April 21, 2015 Opozori Objavljeno April 21, 2015 Veš kak je to neprecenljiv trenutek, ko se jaz z nasmehom do ušes vozim z Versysom za 3k€ kjer čem in kadar čem, ti se pa voziš z 12k€ vrednim Italjanom, pa ga pluvaš po dolgem in povprek...pa nikakor ne moreš pogruntat kak bi ga v graben porinil...Lahko pa zamenjava ključ za ključ, morda se bo tebi tudi smejalo. Če pa ne, ga pa še vseeno lažje in hitreje prodaš :grim neprecenljivo res Mava drugačne standarde in pričakovanja,bolje da ti ne povem kaj si mislim o Versysu ,še vedno velikoooooo slabši kot MTS :grim navajen sem se vozit z stroji v vrhu hehnološkega napredka kar Versys ne bo nikoli.............če je to zate neprecenljivo pa tud prov HyperJack 1
HyperJack Objavljeno April 21, 2015 Opozori Objavljeno April 21, 2015 Mava drugačne standarde in pričakovanja,bolje da ti ne povem kaj si mislim o Versysu ,še vedno velikoooooo slabši kot MTS :grim navajen sem se vozit z stroji v vrhu hehnološkega napredka kar Versys ne bo nikoli.............če je to zate neprecenljivo pa tud prov Nisem še vozil bolj naprednega motorja od Z.ja ali Versysa, tko da standardi se tle zame končajo. Ko se financ minister odloči, da me poviša in mi oddebeli denarnico, se bo tudi moj standard zvišal...šele potem bom razumel tvoje standarde . Tko da zdej mi je vse isto, še vedno sem za ključ za ključ, ti sam javi kdaj boš v Kočevju da narediva prepis Kmet2, builder in motozajebant 3
motozajebant Objavljeno April 21, 2015 Opozori Objavljeno April 21, 2015 Nisem še vozil bolj naprednega motorja od Z.ja ali Versysa, tko da standardi se tle zame končajo. Ko se financ minister odloči, da me poviša in mi oddebeli denarnico, se bo tudi moj standard zvišal...šele potem bom razumel tvoje standarde . Tko da zdej mi je vse isto, še vedno sem za ključ za ključ, ti sam javi kdaj boš v Kočevju da narediva prepis to zato, k druzuga nis pelu, k sam to dvoje šala brko, šala Kmet2 1
HyperJack Objavljeno April 21, 2015 Opozori Objavljeno April 21, 2015 to zato, k druzuga nis pelu, k sam to dvoje šala brko, šala Točno tak! motozajebant 1
Kmet2 Objavljeno April 21, 2015 Opozori Objavljeno April 21, 2015 Nisem še vozil bolj naprednega motorja od Z.ja ali Versysa, tko da standardi se tle zame končajo. Ko se financ minister odloči, da me poviša in mi oddebeli denarnico, se bo tudi moj standard zvišal...šele potem bom razumel tvoje standarde . Tko da zdej mi je vse isto, še vedno sem za ključ za ključ, ti sam javi kdaj boš v Kočevju da narediva prepis Optimist
Snečer Objavljeno April 21, 2015 Opozori Objavljeno April 21, 2015 Gre za fizionomijo. Vsak se tudi ne more v f1 bolid zbasat. Versys je vrhunski stroj za 75kgske. 130kg pa pomeni dodaten žakl cementa kot da voziš še sopotnika in tu se seveda vožnja spremeni. Zato ti nisi z nobenim zadovoljen, razen če bi ti ga po meri naredili.
Kmet2 Objavljeno April 21, 2015 Opozori Objavljeno April 21, 2015 Gre za fizionomijo. Vsak se tudi ne more v f1 bolid zbasat. Versys je vrhunski stroj za 75kgske. 130kg pa pomeni dodaten žakl cementa kot da voziš še sopotnika in tu se seveda vožnja spremeni. Zato ti nisi z nobenim zadovoljen, razen če bi ti ga po meri naredili. Sej so mi ga KTM 1190 builder 1
Kmet2 Objavljeno April 21, 2015 Opozori Objavljeno April 21, 2015 Pa GSA je po moje tudi takšen. Tud ,če bi mel agregat od KTM :grim builder 1
Miha X Objavljeno April 21, 2015 Opozori Objavljeno April 21, 2015 Sem pa mislu, da je tukaj tema o gumah!!! sayo, bajkr88 in dlicen 3
MiNa Objavljeno April 21, 2015 Opozori Objavljeno April 21, 2015 Saj je pa se morajo najprej dogovort na kateri motor jih dat. bojc84, builder, thumper in 1 other 4
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se