thumper Objavljeno Maj 7, 2015 Opozori Objavljeno Maj 7, 2015 Hvala obema! Za motorne gume res nism vedu kako se to flika. Ok, razen tiste inekcije, ampak je to bolj za flikanje v sili. Ko mi enkrat pri avtu nekej puščala, mi je kar zračnico not dal pa je blo ok. LP ne vem zakaj pri motorju ne bi mogel dati zračnice ... jaz imam tl gume in zračnice ker so pač feltne na klasične špice .. tudi v lito feltno smo dali zračnico pa je v redu ... ne vem kako se pa to obnese pri višjih hitrostih tam nad 180 ..
Joker Objavljeno Maj 8, 2015 Opozori Objavljeno Maj 8, 2015 Evo. Včeraj zamenjal gumi na GSA. Continental TA2 za Continental TA2. Pod črto: 11000 zadovoljnih kilometrov, brez nepojasnjenih zdrsov. Zadnja guma je bila dobra samo še za 500km levih ovinkov, sprednja po sredini še v redu, ob straneh ne več. Kljub temu, da sem si pred par leti obljubil, da bom v imenu znanosti vsakič namontiral drugo znamko, sem se posul s pepelom in znova namontiral TA2. :oops:
DASK Objavljeno Maj 8, 2015 Opozori Objavljeno Maj 8, 2015 Zdravo vsi, včeraj sem opazil, da sem v nedeljo na vožnji nekje dobil žebelj v zadnjo gumo. Verjetno je moralo biti že kje blizu doma, ker med vožnjo nisem opazil, da bi bilo kaj narobe. Nato pa je sedaj po 2-3 dneh guma počasi spustila. Ima kdo kakšne izkušnje s tem, če se da gumo s čim zaflikat? Tako, da bi ''100%'' držalo. Ali je boljše, da kar novo naročim? Vem, da bi bilo to še najboljše, ampak če se da kolikor toliko za sigurno poflikat bi bilo pa tudi vredu. Imam pa metzelerko Z8, prevoženih cca 5000km. Tako, da se mi zdi, da bi 1x toliko sigurno še zdržala. LP, tomazDSC_0054.JPG vsak vulkanizer ti to popravi s tako imenovano gobico ne injekcijo , večkrat preizkušeno, zdrži do konca brez problema
NejcZ Objavljeno Maj 8, 2015 Opozori Objavljeno Maj 8, 2015 Metzeler Roadtec Z6.. ni to stara guma in je že nekaj časa Z8 zunaj? Ker imam na motorju Z6, letnik skoraj 2014, lani kupljene?
builder Objavljeno Maj 8, 2015 Opozori Objavljeno Maj 8, 2015 po 8 jurjih namontiral nov komplet bikez, DAMI34, sayo in 1 other 4
ludiluka Objavljeno Maj 8, 2015 Opozori Objavljeno Maj 8, 2015 po 8 jurjih namontiral nov komplet Da bi meni tolk guma zdržala bi bil najbolj srečen človek na svetu builder, DAMI34, Zivnorc in 1 other 4
DAMI34 Objavljeno Maj 8, 2015 Opozori Objavljeno Maj 8, 2015 Da bi meni tolk guma zdržala bi bil najbolj srečen človek na svetu js tut, prva ja, zadnja 4-5 jurjev Zivnorc in builder 2
TakeALookAround Objavljeno Maj 8, 2015 Opozori Objavljeno Maj 8, 2015 Js sm tut Savo zadej butnu....Naredu sm 60km, Cist noro! Ful drzi, motor kr sam pade v uvink.... Pa da ne omenjam, Kljub temu, da sm meu ze par zapletov pr vulkanzerju, se kar h istmu hodm.....IN MI JE SPET DISK ZATLACU MIM PLOSCIC!!! Sej ne morm verjet.... DAMI34, builder in Zivnorc 3
bikez Objavljeno Maj 8, 2015 Opozori Objavljeno Maj 8, 2015 po 8 jurjih namontiral nov komplet Kako si kaj bil zadovoljen z Mitas? Kaj si prej vozil in kolk km si naredil. Nekaj gruntam, da bi dal Mitas gor, sam ime me malo matra. Kako delajo po dežju? builder 1
builder Objavljeno Maj 8, 2015 Opozori Objavljeno Maj 8, 2015 Da bi meni tolk guma zdržala bi bil najbolj srečen človek na svetu js tut, prva ja, zadnja 4-5 jurjev mi upokojenci s plešo in trebuhom od pira, se bol zlahka vozmo in ne dirkamo od semoforja do semoforja v 1. prestavi Kako si kaj bil zadovoljen z Mitas? Kaj si prej vozil in kolk km si naredil. Nekaj gruntam, da bi dal Mitas gor, sam ime me malo matra. Kako delajo po dežju? na Bmw sem imel še gor z8(nardil jurja več) in proti njej mi je Mitas boljša, tudi drugače se obnaša v sami vožnji, je lažje vodljiva :grim , dež, ni neke posebnosti, malo zmanjšaš tempo, lani nas je fejst pralo s Slunja, pa ni blo nobenih slabih izkušenj, prav nasprotno, vglavnem sem zadovoljen in zadovoljuje moje potrebe :grim in dokler bo v tem izdanju, mi na pamet ne pade, da bi menjal za kako drugo Zivnorc, thumper, TakeALookAround in 1 other 4
DAMI34 Objavljeno Maj 9, 2015 Opozori Objavljeno Maj 9, 2015 Kako si kaj bil zadovoljen z Mitas? Kaj si prej vozil in kolk km si naredil. Nekaj gruntam, da bi dal Mitas gor, sam ime me malo matra. Kako delajo po dežju? Tudi jaz sm z Mitas velik prevozil po dežju in mokrem in je zanesljiva. Predvsem je pa bistven tempo v dežju. Js sm tut Savo zadej butnu....Naredu sm 60km, Cist noro! Ful drzi, motor kr sam pade v uvink.... Pa da ne omenjam, Kljub temu, da sm meu ze par zapletov pr vulkanzerju, se kar h istmu hodm.....IN MI JE SPET DISK ZATLACU MIM PLOSCIC!!! Sej ne morm verjet.... Goni ga u qurac...to je smrtno nevarno. builder in Zivnorc 2
ludiluka Objavljeno Maj 9, 2015 Opozori Objavljeno Maj 9, 2015 Eh sej tud jst sm softič pa skor nikoli ne nažigam po ravnini tud štarti so taki ku da bi mel 80let ker šparam gumo mi jo pa ponavadi na robovih zmanjka. Uglavnem ducati je mitasko uniču na robovih od nove do indikatorja v 2000km pa nisem neki pretirano nažigal
Zivnorc Objavljeno Maj 9, 2015 Opozori Objavljeno Maj 9, 2015 ...men jo je pa jadranka popapala za dober milimeter... DAMI34, gsxf750, builder in 1 other 4
strajnarR Objavljeno Maj 10, 2015 Opozori Objavljeno Maj 10, 2015 Sam imam na Hondi Hornet 900 nameščeni obe Mitas Sport Force pnevmatiki, za katere je bil vpoklic - zaenkrat se ni pojavila še nobena bula. Z njima sem do sedaj naredil 3.000km. Drug teden jih grem zamenjat !!! Včeraj samo iz NM do Kočevja je guma bila taka: Ko smo se vračali iz Senja proti Crikvenici, pa mi je v levem ovinku pri hitrosti cca 100km/h spodrsnila in me vrglo v luft, ampak sem se ujel, srečko! Asfalt je bil na tistem delu grob, ni bilo kačic, iz ovinka sem pospeševal enakomirno. Se je guma pregrela ali zakaj je prišlo do tega?
jozexj6 Objavljeno Maj 10, 2015 Opozori Objavljeno Maj 10, 2015 Včeraj sem se pelu po nalivu po AC 130+ z mitas. vse super.Nič drugače kot po suhem,razn da sem bil jaz čist moker Ko sem doma v garažiparkiral je bla zadnja guma še lepo topla ,da se je takoj posušila, po cca 30km po dežju. Zivnorc, gsxf750, builder in 1 other 4
Wakasaki Objavljeno Maj 10, 2015 Opozori Objavljeno Maj 10, 2015 Sam imam na Hondi Hornet 900 nameščeni obe Mitas Sport Force pnevmatiki, za katere je bil vpoklic - zaenkrat se ni pojavila še nobena bula. Z njima sem do sedaj naredil 3.000km. Drug teden jih grem zamenjat !!! Včeraj samo iz NM do Kočevja je guma bila taka: Ko smo se vračali iz Senja proti Crikvenici, pa mi je v levem ovinku pri hitrosti cca 100km/h spodrsnila in me vrglo v luft, ampak sem se ujel, srečko! Asfalt je bil na tistem delu grob, ni bilo kačic, iz ovinka sem pospeševal enakomirno. Se je guma pregrela ali zakaj je prišlo do tega? zakaj boš menjal? Ne zgleda za zamenjat, a zaradi zdrsa?
strajnarR Objavljeno Maj 10, 2015 Opozori Objavljeno Maj 10, 2015 zakaj boš menjal? Ne zgleda za zamenjat, a zaradi zdrsa? Zamenjal bom zaradi vpoklica. Zdrs mi pa tud ni bil čist naraven ...
matkoR1 Objavljeno Maj 10, 2015 Opozori Objavljeno Maj 10, 2015 Zamenjal bom zaradi vpoklica. Zdrs mi pa tud ni bil čist naraven ... Z gumami naj nebi blo nič narobe, večina jih je zvozila do konca pa potem menjala Zivnorc 1
DAMI34 Objavljeno Maj 10, 2015 Opozori Objavljeno Maj 10, 2015 (popravljeno) Zamenjal bom zaradi vpoklica. Zdrs mi pa tud ni bil čist naraven ... Jaz sem zvozil skoraj do konca (vpoklic) zamenjal, za regularne, pa še 1 komplet iz vpoklica vplačal in znucal. Če ni bule, gladko lahko voziš, zdrs je pa lahko bil zaradi umazanije na asvaltu, prahu, ki ga ne vidiš, olja, drsečega asvalta....Pa tudi dvomim da si jo pregrel. Men je niti na jadranki v dvoje pri visoki temperaturi ne uspe, pa ni ritem ravno nedolžen. Popravljeno Maj 10, 2015. Popravil DAMI34 builder in Zivnorc 2
erciona Objavljeno Maj 10, 2015 Opozori Objavljeno Maj 10, 2015 (popravljeno) Sem pred dilemo, novi mitaski, ali 10-15 krogov voženi (Panonia ring) Dunlop gp ali gp racer... Cena je ista. Premišljujem že cel dan, pa se ne morem odločit kakšno mnenje? Popravljeno Maj 10, 2015. Popravil erciona
motom Objavljeno Maj 10, 2015 Opozori Objavljeno Maj 10, 2015 Prvih 250km z mitas, bp!! Ne bi moglo biti bolje Zivnorc, DAMI34 in builder 3
norc 16 Objavljeno Maj 10, 2015 Opozori Objavljeno Maj 10, 2015 Sem pred dilemo, novi mitaski, ali 10-15 krogov voženi (Panonia ring) Dunlop gp ali gp racer... Cena je ista. Premišljujem že cel dan, pa se ne morem odločit kakšno mnenje? Sem fural gp racer in trenutno furam mitas in bom rekel gp racer je eno mitas pa drugo. Mitaska v nagibu zna zdrsnit če ožemaš na polno (Ene 2-3 krat se zgodilo). Imam pa slabe izkušnje z gumami iz piste ni nikol ista guma kot pa tista ki je skozi po cesti rabljena. Ko vidim enkrat tisti vijolčen sloj na gumi od pregrevanja ni več ista guma. Glede na to da furaš gsx-a če je denar problem daj gor Mitaske drugače pa nov komplet gp racer ne pa rabljenega(Spredaj m zadaj e) . bojc84, Zivnorc, erciona in 1 other 4
pik1 Objavljeno Maj 10, 2015 Opozori Objavljeno Maj 10, 2015 . .... za vse so krivi dalmatinci ... ... oni so mi jo "poreziral"... ... najprej jadranka, zdej pa še Velebit ... Kmet2, DAMI34, Bostjan L in 2 others 5
ludiluka Objavljeno Maj 10, 2015 Opozori Objavljeno Maj 10, 2015 . .... za vse so krivi dalmatinci ... ... oni so mi jo "poreziral"... ... najprej jadranka, zdej pa še Velebit ... 20150509_180911.jpg kdo te je nategnu in ti reku da se moreš sam naravnost z motorjem vozit
ankh Objavljeno Maj 10, 2015 Opozori Objavljeno Maj 10, 2015 . .... za vse so krivi dalmatinci ... ... oni so mi jo "poreziral"... ... najprej jadranka, zdej pa še Velebit ... 20150509_180911.jpg končno ,,,,, že nakaj časa nisem videl lep primerek pussy štrajfna tadejh in Zivnorc 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se