pik1 Objavljeno Maj 10, 2015 Opozori Objavljeno Maj 10, 2015 končno ,,,,, že nakaj časa nisem videl lep primerek pussy štrajfna .... hahahahaha .... ja tukile sem se tud jest spraševal, al nej mal kolenčkam al ga držim pokonc kt kapelco ... Zivnorc, Ervin93, jany in 6 others 9
bikez Objavljeno Maj 11, 2015 Opozori Objavljeno Maj 11, 2015 Sem fural gp racer in trenutno furam mitas in bom rekel gp racer je eno mitas pa drugo. Mitaska v nagibu zna zdrsnit če ožemaš na polno (Ene 2-3 krat se zgodilo). Imam pa slabe izkušnje z gumami iz piste ni nikol ista guma kot pa tista ki je skozi po cesti rabljena. Ko vidim enkrat tisti vijolčen sloj na gumi od pregrevanja ni več ista guma. Glede na to da furaš gsx-a če je denar problem daj gor Mitaske drugače pa nov komplet gp racer ne pa rabljenega(Spredaj m zadaj e) . Zgleda, da Mitas-a ne bom probal. Bom ostal kar na preverjenem.
NX650 Objavljeno Maj 11, 2015 Opozori Objavljeno Maj 11, 2015 .... hahahahaha .... ja tukile sem se tud jest spraševal, al nej mal kolenčkam al ga držim pokonc kt kapelco ... 13.jpg tole bi si šel v kratkem rad pogledat tole turo na velebit... imaš kak načrt poti od tu ko si bil?
pik1 Objavljeno Maj 11, 2015 Opozori Objavljeno Maj 11, 2015 tole bi si šel v kratkem rad pogledat tole turo na velebit... imaš kak načrt poti od tu ko si bil? ... če sem pošten, nimam nobenega plana, ker sem ves čas vozil za enimi divjaki in sem imel preveč dela že samo s tem, da sem sploh preživel ... (: ... sicer greš pa do Obrovca, tam vprašaš za "Tulove grede" ... to je ene par kilometrov šodra iz glavne ceste ... pol pa sam gasaaaaaaa ... kolkr imaš bencina v tanku .... (: ... bencinska črpalka pa Gračac ... NX650 1
NX650 Objavljeno Maj 12, 2015 Opozori Objavljeno Maj 12, 2015 ... če sem pošten, nimam nobenega plana, ker sem ves čas vozil za enimi divjaki in sem imel preveč dela že samo s tem, da sem sploh preživel ... (: ... sicer greš pa do Obrovca, tam vprašaš za "Tulove grede" ... to je ene par kilometrov šodra iz glavne ceste ... pol pa sam gasaaaaaaa ... kolkr imaš bencina v tanku .... (: ... bencinska črpalka pa Gračac ... Hvala Pik1... poln tank pa gasa v glavnem od teh tulovih gred.. do gračaca nimaš kaj zgrešit kolk te razumem Se opravičujem ker smetim v tej temi s tem... pik1 1
bikez Objavljeno Maj 12, 2015 Opozori Objavljeno Maj 12, 2015 Hvala Pik1... poln tank pa gasa v glavnem od teh tulovih gred.. do gračaca nimaš kaj zgrešit kolk te razumem Se opravičujem ker smetim v tej temi s tem... Pa 10 litrov kanta zadaj na zicu .
u-r-o-s Objavljeno Maj 12, 2015 Opozori Objavljeno Maj 12, 2015 (popravljeno) kako daleč so pa kej s to pnevmatiko im akdo kake interne info? Mitas Invader radial Popravljeno Maj 12, 2015. Popravil u-r-o-s
S1000R Objavljeno Maj 12, 2015 Opozori Objavljeno Maj 12, 2015 (popravljeno) Zakaj je 190 guma roadsmart dražja kot roadsmart2? Cca 40€. Katera zdrži več? Popravljeno Maj 12, 2015. Popravil quattroooo
Kmet2 Objavljeno Maj 13, 2015 Opozori Objavljeno Maj 13, 2015 Zakaj je 190 guma roadsmart dražja kot roadsmart2? Cca 40€. Katera zdrži več? Zelo težko vprašanje in to samo za to ker če bi želel odgovoriti vsaj približno bi moral z pnevmatikami vozit približno identičen ritem in podlago,kar pa se nikoli ne zgodi. builder in Zivnorc 2
DAMI34 Objavljeno Maj 13, 2015 Opozori Objavljeno Maj 13, 2015 Rs1 je po mojem dražja, ker gre vn iz proizvodnje. Kilometrina je pa več al manj enaka Zivnorc in builder 2
NejcZ Objavljeno Maj 13, 2015 Opozori Objavljeno Maj 13, 2015 Mi lahko nekdo pove če lahko kolenčkam z Metzeler Z6?
Zivnorc Objavljeno Maj 13, 2015 Opozori Objavljeno Maj 13, 2015 ... v bistvu je problem samo ta... da moraš s kolenom do tal... Kmet2, builder, DAMI34 in 1 other 4
Nearrain Objavljeno Maj 13, 2015 Opozori Objavljeno Maj 13, 2015 Pa koleno moras imet . . . vsaj umetno DAMI34, builder, Zivnorc in 3 others 6
maus Objavljeno Maj 13, 2015 Opozori Objavljeno Maj 13, 2015 (popravljeno) Mi lahko nekdo pove če lahko kolenčkam z Metzeler Z6? z metclerko težko kolenčkaš kolenčkaš pač z drsnikom ne pa z gumo :krneki: Popravljeno Maj 13, 2015. Popravil maus Kmet2, builder, DAMI34 in 2 others 5
HyperJack Objavljeno Maj 13, 2015 Opozori Objavljeno Maj 13, 2015 (popravljeno) Rs1 je po mojem dražja, ker gre vn iz proizvodnje. Kilometrina je pa več al manj enaka Meni je RS1 začela v zadnjih dneh nenormalno drset...prvič na ridah ko sem naredil blagi slajd :S...ob robovih je profila še cirka 5%...zaupanja nobenega več..po skurjenih 5 kompletih, je to prvič da se mi dogaja. Popravljeno Maj 13, 2015. Popravil HyperJack HyperJack, gsxf750 in Zivnorc 3
TOMCAT Objavljeno Maj 13, 2015 Opozori Objavljeno Maj 13, 2015 Meni je RS1 začela v zadnjih dneh nenormalno drset...prvič na ridah ko sem naredil blagi slajd :S...ob robovih je profila še cirka 5%...zaupanja nobenega več..po skurjenih 5 kompletih, je to prvič da se mi dogaja. ....ja zmeraj boljši pilot si, šele zdej si začel bolj močno odpirat plin iz zavoja, zato ti pa drsi .....ni druge, to je to Wakasaki, Zivnorc in DAMI34 3
Kmet2 Objavljeno Maj 13, 2015 Opozori Objavljeno Maj 13, 2015 Mi lahko nekdo pove če lahko kolenčkam z Metzeler Z6? Jaz sem kolenčkal z 990ADV in Hajdenau kramparco,skuril 2 kompleta,ta tretji komplet mi je pa priskrbel umetn kolen.... zgleda da je bila ta tretja serja nekaj falšana ^_^ GoBobi, builder, Zivnorc in 2 others 5
HyperJack Objavljeno Maj 13, 2015 Opozori Objavljeno Maj 13, 2015 ....ja zmeraj boljši pilot si, šele zdej si začel bolj močno odpirat plin iz zavoja, zato ti pa drsi .....ni druge, to je to nisem niti odpiral, čutil in slišal sem le, da se tačka pospravlja, na gasu sploh nisem grob, pol pa sam skk pa je šla zadnja po svoje pa še 62 konjev preden se odzovejo, sem že na koncu ovinka. Zivnorc 1
siks Objavljeno Maj 13, 2015 Opozori Objavljeno Maj 13, 2015 če se je tačka pospravljala pomeni, da se je del teže iz gume prestavljal na tačko in je posledično zmanjkovalo oprijema na gumi... DAMI34 1
TOMCAT Objavljeno Maj 13, 2015 Opozori Objavljeno Maj 13, 2015 nisem niti odpiral, čutil in slišal sem le, da se tačka pospravlja, na gasu sploh nisem grob, pol pa sam skk pa je šla zadnja po svoje pa še 62 konjev preden se odzovejo, sem že na koncu ovinka. ....da nisi slučajno preteral z nagibom, v takem primeru vsaka guma lahko zdrsne...............
HyperJack Objavljeno Maj 13, 2015 Opozori Objavljeno Maj 13, 2015 ....da nisi slučajno preteral z nagibom, v takem primeru vsaka guma lahko zdrsne............... če se je tačka pospravljala pomeni, da se je del teže iz gume prestavljal na tačko in je posledično zmanjkovalo oprijema na gumi... Potem takem, je blo tudi na tej tački očitno preveč teže..noga pa to, bi se mogu res v celoti prenesti težo na kontra stran motorja. Zanimivo res...hvala bogu, da se kej naučimo...je blo poceni.. =) Zivnorc in jany 2
Snečer Objavljeno Maj 13, 2015 Opozori Objavljeno Maj 13, 2015 Zelo težko vprašanje in to samo za to ker če bi želel odgovoriti vsaj približno bi moral z pnevmatikami vozit približno identičen ritem in podlago,kar pa se nikoli ne zgodi. Proizvajalec Dunlop za RS2 daje uraden podatek, da zdrži 20% dlje od modela RS1. Glede cene (gledam za svoj motor, ker bo treba menjat), mene pride komplet RS1 okoli 194 EUR, komplet RS2 pa 221 EUR, torej ni dražja za 20% In vzel bom RS2, ker bo počasi potrebna menjava, do sedaj lahko za RS1 rečem po prevoženih 50k km na rs1, da je bila "brezhibna". Zivnorc 1
Kmet2 Objavljeno Maj 13, 2015 Opozori Objavljeno Maj 13, 2015 Proizvajalec Dunlop za RS2 daje uraden podatek, da zdrži 20% dlje od modela RS1. Glede cene (gledam za svoj motor, ker bo treba menjat), mene pride komplet RS1 okoli 194 EUR, komplet RS2 pa 221 EUR, torej ni dražja za 20% In vzel bom RS2, ker bo počasi potrebna menjava, do sedaj lahko za RS1 rečem po prevoženih 50k km na rs1, da je bila "brezhibna". Ti si daš lahko na tvoj režim voŽnje tud leseno gor pa ti bo držala builder, DAMI34, maus in 4 others 7
maus Objavljeno Maj 13, 2015 Opozori Objavljeno Maj 13, 2015 Ti si daš lahko na tvoj režim voŽnje tud leseno gor pa ti bo držala leseno mu je prbou :krneki: Zivnorc, TakeALookAround, DAMI34 in 3 others 6
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se