speedfighttuning Objavljeno Junij 2, 2015 Opozori Objavljeno Junij 2, 2015 (popravljeno) Ravno to me muči, rad bi probal Mitas gumo in je v moji dimenziji trenutno ni dobavljive. Do sedaj sem vozil roadsmart 2 a je ne dam več gor, mi ne vliva zaupanja. Tudi jaz sem bil v dilemi in sem dal gor 70-ko. Pri počasni vožnji razlike skoraj ne občutiš, ampak prvič ko sem šel na ride sem ugotovu da je 60-ka bla boljša. Sem pa potem motor spustu v križih za 6 mm in je blo takoj boljše, ampak še vedno ni isto. Sicer pa če si prej vozu roadsmart 2 in maš zdej namen dat gor Mitas Sport Force, ti bo tudi 70-ka pomojem vlivala več zaupanja kot roadsmart 2 60-ka Popravljeno Junij 2, 2015. Popravil speedfighttuning
Danilo D Objavljeno Junij 2, 2015 Opozori Objavljeno Junij 2, 2015 Sneci to pa moreš poročat kako se kaj držijo mitaske pri tebi, predvsem pa me zanima, kolk ti bojo zdržale. Škoda ker nimajo 18'', bi jih še jaz en set probal thumper 1
Domen L Objavljeno Junij 2, 2015 Opozori Objavljeno Junij 2, 2015 Tudi jaz sem bil v dilemi in sem dal gor 70-ko. Pri počasni vožnji razlike skoraj ne občutiš, ampak prvič ko sem šel na ride sem ugotovu da je 60-ka bla boljša. Sem pa potem motor spustu v križih za 6 mm in je blo takoj boljše, ampak še vedno ni isto. Sicer pa če si prej vozu roadsmart 2 in maš zdej namen dat gor Mitas Sport Force, ti bo tudi 70-ka pomojem vlivala več zaupanja kot roadsmart 2 60-ka Vidim, da mamo vsi z sv-ji isti problem. Vsi bi meli gor mitaske sam nobeden 70-ke :grrr
TakeALookAround Objavljeno Junij 3, 2015 Opozori Objavljeno Junij 3, 2015 Sneci to pa moreš poročat kako se kaj držijo mitaske pri tebi, predvsem pa me zanima, kolk ti bojo zdržale. Škoda ker nimajo 18'', bi jih še jaz en set probal Jaz jo imam zadej gor, spredej pa roadsmart2 na strehco.....vrhunska kombinacija.... Komej cakam da pobere vse skp.....
u-r-o-s Objavljeno Junij 3, 2015 Opozori Objavljeno Junij 3, 2015 Ene trikrat sm se premislu ampak na koncu vzel conti trail attack 2. Ampak naslednje bojo Mitas..sam zdej jih se ni..prvi filing contija..poezija :grim me je strah da bo pri meni enako Samo sem si rekel da naslednja je Tourance pa nej bo kar hoče
NinjaRider04 Objavljeno Junij 3, 2015 Opozori Objavljeno Junij 3, 2015 mal si zabrklal...anede :grim ma mal se hecam ..
Kmet2 Objavljeno Junij 3, 2015 Opozori Objavljeno Junij 3, 2015 Sneci to pa moreš poročat kako se kaj držijo mitaske pri tebi, predvsem pa me zanima, kolk ti bojo zdržale. Škoda ker nimajo 18'', bi jih še jaz en set probal On bo naredu okrog 25kkm .....tud če bi mel lesene,njemu držijo,saj ne vozi objestno builder in DAMI34 2
Snečer Objavljeno Junij 3, 2015 Opozori Objavljeno Junij 3, 2015 Na RS1 delam sam okoli 12, če bo Mitas držala 10, bo to v redu rezultat.
biker77 Objavljeno Junij 3, 2015 Opozori Objavljeno Junij 3, 2015 Ravno to me muči, rad bi probal Mitas gumo in je v moji dimenziji trenutno ni dobavljive. Do sedaj sem vozil roadsmart 2 a je ne dam več gor, mi ne vliva zaupanja. Daj gor 70. Pa za 5mm spusti motor v krizu. In to kako lepo gre motor v ovinek je odvisno v najvecji meri od gume. Z mitasko bo sel lepo. Seveda ce mas dost placa pod strehco za 70 gumo..
biker77 Objavljeno Junij 3, 2015 Opozori Objavljeno Junij 3, 2015 (popravljeno) :grim me je strah da bo pri meni enako Samo sem si rekel da naslednja je Tourance pa nej bo kar hoče Ti kar. Jaz z Metzelerjem nisem prevec prjatu. Zato je sla dol. Dam pa zadnjo Next z vec kot pol profila po ugodni ceni. Ce koga zanima. 150/70-17 Popravljeno Junij 3, 2015. Popravil biker77
u-r-o-s Objavljeno Junij 3, 2015 Opozori Objavljeno Junij 3, 2015 Sej za Metzeler še ni 100%, je pa želja po malce bolj narezani varianti
MiNa Objavljeno Junij 3, 2015 Opozori Objavljeno Junij 3, 2015 Mitas E-08 po 8 krogih na grobniku. Metzeler (Tourance, EXP, Next) zaenkrat na "stranskem tiru". TakeALookAround, Kmet2, DAMI34 in 1 other 4
LaMike Objavljeno Junij 3, 2015 Opozori Objavljeno Junij 3, 2015 Sem imel na Ninji 600 original 120 60 spredaj. Sedaj imam 120 70 in nikoli in nikdar me ne spraviš več na 60 nazaj. Seveda sem se prej temeljito pozanimal koliko spustiti motor v križu. Na koncu tega nisem naredil in sem ga pustil tako, kot je bil nastavljen (moje osebno mnenje je, da je bil že prej spredaj spuščen). Pa je sedaj motor kot igračka, v ovinku imaš veliko večji občutek kaj se dogaja z sprednjim kolesom. Na 60 pa je bil počasen z popenit pa vsak ovinek je šel na široko... Edina slabost je, da ko grem na pisto in svalka sprednjo gumo mi je blatnik zlomilo.
u-r-o-s Objavljeno Junij 3, 2015 Opozori Objavljeno Junij 3, 2015 Mitas E-08 po 8 krogih na grobniku. DSC1.jpg DSC2.jpg Metzeler (Tourance, EXP, Next) zaenkrat na "stranskem tiru". Kako si pa kej zadovoljen na asfaltu, kilometrina, glasnost? na terenu ne dvomim da so dobre!
biker77 Objavljeno Junij 3, 2015 Opozori Objavljeno Junij 3, 2015 Kako si pa kej zadovoljen na asfaltu, kilometrina, glasnost? na terenu ne dvomim da so dobre! Jest sm sicer mal tuje forume tut pogledal..e-08 so vsi pohvalil za "ta svoh" endurce..za ta velke pa v vecini pravjo da ni glih nek presezek.. In pomoje so na asfaltu cist okej ker so tut e-07 dobre
cb1300 Objavljeno Junij 3, 2015 Opozori Objavljeno Junij 3, 2015 jest bil maksi zadovoljen z conti trail attack II na gs-u-do cilindrov brez problemov-na cestaku pa po dunlop gp racer sedaj grize samo še mitaska-več kompletov šlo
MiNa Objavljeno Junij 3, 2015 Opozori Objavljeno Junij 3, 2015 Kako si pa kej zadovoljen na asfaltu, kilometrina, glasnost? na terenu ne dvomim da so dobre! Na sliki imajo gume na "grbi" 9,5Kkm zadnja je šla pri 15Kilo in ostanku profila 1mm v kanto in namesto nje na obroč enaka nova. Glede na to, da je tudi na pisti "asfalt", le bol abraziven, lahko napišem v primerjavi z Tourance navadno zdrži nekaj manj ampak ni omembe vredno. Oprijem odličen od roba do roba tudi motor lepo vodljiv brez kakšnih presenečenj (nenadni zdrsi ali kaj podobnega). Dežja sem oddelal kakšnih 50km in tudi v mokrem nimam pripomb vendar takrat vožnja pač razmeram primerna brez iskanja "meje", pač na potovanju ni gušt končati v "malinah". Glasne pa so seveda zaradi oblike profila. Jim pa to rade volje oprostim zaradi cene, ki je za par zelo ugodna. Glede presežkov je pa tako, na "enduro" za 20K€ nebi montiral gum za 150€ in potem podiral hitrostnih in ne vem kašnih "rekordov" še. Evo to je moje mnenje ni pa nujno, da bi mnenja ostalih uporabnikov morala biti enaka. Mirč Kmet2 1
u-r-o-s Objavljeno Junij 3, 2015 Opozori Objavljeno Junij 3, 2015 Hvala! Bom najbrž poizkusil naslednjo nataknit gor e08, pa da vidimo
Zivnorc Objavljeno Junij 3, 2015 Opozori Objavljeno Junij 3, 2015 (popravljeno) Vidim, da mamo vsi z sv-ji isti problem. Vsi bi meli gor mitaske sam nobeden 70-ke :grrr jest nimam nobenih problemov z mojim SV-jem.... pa imam tut Mitaske 70 gor.. ...samo tazga SVja moraš imet, da ima dva auspuha, da te ne vleče v eno straN... Popravljeno Junij 3, 2015. Popravil Zivnorc lajbn 1
speedfighttuning Objavljeno Junij 3, 2015 Opozori Objavljeno Junij 3, 2015 (popravljeno) Vidim, da mamo vsi z sv-ji isti problem. Vsi bi meli gor mitaske sam nobeden 70-ke :grrr Sej nam bojo nardili 60-ko, samo moremo potrpet še vsaj do jeseni, do takrat bomo pa na 70-kah Norc, ti maš na tvojem SV-ju 70-ko itak že serijsko Popravljeno Junij 3, 2015. Popravil speedfighttuning
DAMI34 Objavljeno Junij 3, 2015 Opozori Objavljeno Junij 3, 2015 On bo naredu okrog 25kkm .....tud če bi mel lesene,njemu držijo,saj ne vozi objestno bo moral kr mal bolj objestno, ker mitas so dobre sam za objestno vožnjo Kmet2 1
skalaprava Objavljeno Junij 3, 2015 Opozori Objavljeno Junij 3, 2015 Ima kdo kakšne informacije, kdaj bodo na voljo Mitas Spoforce+ v dimenziji 190/55/17?
hajoktejn Objavljeno Junij 3, 2015 Opozori Objavljeno Junij 3, 2015 @MiNa, a ratajo E08 kej "čigumijaste" ko so temperature + 30 in več?
DAMI34 Objavljeno Junij 3, 2015 Opozori Objavljeno Junij 3, 2015 Ima kdo kakšne informacije, kdaj bodo na voljo Mitas Spoforce+ v dimenziji 190/55/17? praujo da kmalu (že po leta) Da ne boš razočaran s 55, še prej se bo skurila po sredi
skalaprava Objavljeno Junij 3, 2015 Opozori Objavljeno Junij 3, 2015 (popravljeno) praujo da kmalu (že po leta) Da ne boš razočaran s 55, še prej se bo skurila po sredi Vem, samo je vsaj poceni :grim Metzelerka M7RR gre namreč tudi že počasi proti koncu....pa ker Mitaske še ni, bo spet ena Michelin PP3 šla gor. Ta od SS gum naredi garantirano največ kilometrov! Potrjeno z intenzivnim testiranjem vsega okroglega in črnega v tem segmentu by Skalaprava Popravljeno Junij 3, 2015. Popravil skalaprava gsxf750 in Zivnorc 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se