CINDAPP Objavljeno Junij 2, 2016 Deli Objavljeno Junij 2, 2016 2 hours ago, Wakasaki said: nataknil metzeler z8 O. Res da od takrat večinoma vožnja po mokrem v službo in domov, ampak lahko pa rečem, da je res lepo drži na mokri podlagi, mi pa ostaja vprašanje ali tok drži, al se bo enkrat sam odlepla brez opozorila. Kej več pa ko kašn suh ovinek odpeljem Zvozil nekaj kompletov pa se ni nič odleplo, v suhempa tut drži. Wakasaki in Lukec1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Junij 3, 2016 Deli Objavljeno Junij 3, 2016 Vem da seze dalje, ampak dlje kot parkrat do Dubrovnika ter na Korculo mi se ni uspelo priti. V tem primeru pa si pri polovici profila gume ob zacetku zelo na knap s profilom ob povratku. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno Junij 3, 2016 Deli Objavljeno Junij 3, 2016 pred 10 urami, DUCATI_RIDER pravi: jaz bom šel vseeno korak naprej in bom nataknil roadtec 01 pa da vidim kako bojo katere pirelli angel gt ali roadtec 01? symdriver- ju sem repliciral, tako da se je zadeva nanašala na Michelink Pilot Road 4/GT Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
StaraFeltna Objavljeno Junij 3, 2016 Deli Objavljeno Junij 3, 2016 Ni merodajno ker sem dokaj kultiviran cestni vozač (ne dirkač) čeprav se včasih malo pozabavam kjer to lahko varno naredim. Iz dveh setov dunlop roadsmart 1 in kombinacija rs1 in 2 (2 spredaj) kupil motor z 3-4 leti starimi a 20% obrabljenimi športnimi sprotsmart katere so bile pri okoli 0 stopinjah celzija trde ko kamen is sem se jih iskreno bal, ugotovil da so čisto fine gume po malo drajsanja. Počutim se zeloj varno, celo bolj kot z roadsmartkami, tudi po dežju (s prvim setom sem po lastni neumnosti pogrnil po mokrem na ravnici s preveč težkim zapestjem). Res pa je, da sem hkrati menjal tudi motor in je vseskupaj povsem subjektivno (kot vedno). Preračunano tipično obrabo sem skoraj podvojil glede na stil vožnje in bom preobul v nekaj šele septembra ali oktobra... Me je pa pozitivno presenetilo imeti športne gume napram doslej vajenih sport-touring ki mi sicer ustrezajo (kilomtrina, dež...). Mitaske postajajo vedno bolj mamljive a hkrati me mikajo tudi rs3 ki imajo tudi veliko pozitivnih odzivov in praktično se ne da faliti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzeboy Objavljeno Junij 3, 2016 Deli Objavljeno Junij 3, 2016 Ob 19. 5. 2016 at 11:37, lojzeboy pravi: Upošteval sem tvoj nasvet in od včeraj so na fazerci nove contisportattack 2. Prvi vtis v redu - ampak glede na to da sem stare, zrabljene menjal za nove, bi bilo verjetno z vsakimi gumami tako. Sem bil pri vožnji domov še zelo previden, da ne bi zdrsnil, drži pa da hočejo kar same v ovinek - pa motor rajši pada iz ene v drugo smer. Kakorkoli, če bo vreme naredim še kakšen km po okolici, naslednji vikend pa pade jadranka , potem pa bom že bolje videl razliko. Magistrala je padla pretekli vikend - gume so za moj okus fantastične; lahko le priporočim. "Junfr" na robu gum je pa vsako leto širši - - očitno se to zgodi samo od sebe, s starostjo in otroci doma.... Wakasaki in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Junij 3, 2016 Deli Objavljeno Junij 3, 2016 pred 1 minuto, lojzeboy pravi: Magistrala je padla pretekli vikend - gume so za moj okus fantastične; lahko le priporočim. "Junfr" na robu gum je pa vsako leto širši - - očitno se to zgodi samo od sebe, s starostjo in otroci doma.... dj mi za en krog .... Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Junij 3, 2016 Deli Objavljeno Junij 3, 2016 ...a do Paklenice pa nazaj... maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Junij 3, 2016 Deli Objavljeno Junij 3, 2016 Pravkar, Zivnorc pravi: ...a do Paklenice pa nazaj... mi je dost po ridah gor pa dol .... Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Junij 3, 2016 Deli Objavljeno Junij 3, 2016 pred 11 urami, DUCATI_RIDER pravi: Dobro, pustima zaj tvojo traso, jaz pravim o daljšem potovanju po jadranki, saj jadranska magistrala seže dosti dalje kot samo do Paklenice, in če še letiš po kakih otočkih si na koncu bos. Prevozil celo Jadranko, vključno z Grčijo pa tudi otoke, če se pelješ normalno, ni z gumami prav nobenih težav. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DUCATI_RIDER Objavljeno Junij 3, 2016 Deli Objavljeno Junij 3, 2016 pred 51 minutami, maus pravi: dj mi za en krog .... Priporočam ti tečaj varne vožnje na Vranskem (pa ne da si slab, sploh ne) . Boš videl s kako lahkoto se robi pobirajo in to pri zlo mali hitrosti in kolk večji užitek je motor metati po ovinkih. maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Junij 3, 2016 Deli Objavljeno Junij 3, 2016 Pravkar, DUCATI_RIDER pravi: Priporočam ti tečaj varne vožnje na Vranskem (pa ne da si slab, sploh ne) . Boš videl s kako lahkoto se robi pobirajo in to pri zlo mali hitrosti in kolk večji užitek je motor metati po ovinkih. veseu sem, da mi še kdo da kakšen nasvet iz srca ti hvala TakeALookAround, builder, vuk76 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DUCATI_RIDER Objavljeno Junij 3, 2016 Deli Objavljeno Junij 3, 2016 pred 1 minuto, maus pravi: veseu sem, da mi še kdo da kakšen nasvet iz srca ti hvala glej pišem iz lastnih izkušenj, kljub zgodovini kilometrov ki jih imam za sabo, sem bil jaz in vsi zelo presenečeni kaj in kako se da vse počet z motorjem glede užitka in predvsem varnosti...ni pa to noben moj "poziv" tja...samo priporočilo Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Junij 3, 2016 Deli Objavljeno Junij 3, 2016 (popravljeno) pred 2 minutami, DUCATI_RIDER pravi: glej pišem iz lastnih izkušenj, kljub zgodovini kilometrov ki jih imam za sabo, sem bil jaz in vsi zelo presenečeni kaj in kako se da vse počet z motorjem glede užitka in predvsem varnosti...ni pa to noben moj "poziv" tja...samo priporočilo še enkrat ti hvala veseu sem zate upam, da se kdaj srečava in da mi linijo pokažeš ... prav Popravljeno Junij 3, 2016. Popravil maus builder, Bmflar, TakeALookAround in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Junij 3, 2016 Deli Objavljeno Junij 3, 2016 pred 15 minutami, maus pravi: še enkrat ti hvala veseu sem zate upam, da se kdaj srečava in da mi linijo pokažeš ... prav ....qurc...ko pa ti zmeri svojo linijo ćist unićš..... jo s fleksarco poradiraš, da kar iskre letijo... builder, maus in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Junij 3, 2016 Deli Objavljeno Junij 3, 2016 Pravkar, Zivnorc pravi: ....qurc...ko pa ti zmeri svojo linijo ćist unićš..... jo s fleksarco poradiraš, da kar iskre letijo... zase se brigi ćlouk je dau nasvet, kako nj do roba spelem zadnjo gumo ... kaj si zdj lubusumen Bmflar, builder in Zivnorc 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno Junij 3, 2016 Deli Objavljeno Junij 3, 2016 pred 2 urami, DUCATI_RIDER pravi: glej pišem iz lastnih izkušenj, kljub zgodovini kilometrov ki jih imam za sabo, sem bil jaz in vsi zelo presenečeni kaj in kako se da vse počet z motorjem glede užitka in predvsem varnosti...ni pa to noben moj "poziv" tja...samo priporočilo prauga si našu, on sam po ta zadni diuja, prednjo menja na 3 leta, zarad starosti, pa po mokri cesti po kolenih nažiga.se pa strinjam, lahk bi inštruktorje varne vožnje pelal Mausu na tečaj Zivnorc, NX650 in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Junij 3, 2016 Deli Objavljeno Junij 3, 2016 pred 31 minutami, builder pravi: prauga si našu, on sam po ta zadni diuja, prednjo menja na 3 leta, zarad starosti, pa po mokri cesti po kolenih nažiga.se pa strinjam, lahk bi inštruktorje varne vožnje pelal Mausu na tečaj no ja tok dobr pa spet nism ... gumo pa zvozm do roba sprednjo in zadnjo ... čeprav ContisportAttack 3 se še neki upira .. na sprednji je 3 mm rob Bmflar, Zivnorc, builder in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NX650 Objavljeno Junij 3, 2016 Deli Objavljeno Junij 3, 2016 33 minutes ago, maus said: sprednjo in zadnjo ... čeprav ContisportAttack 3 se še neki upira .. na sprednji je 3 mm rob ne gre dalje.. že oklep drsa po tleh , tud ninja ni več to kar je bla maus, Zivnorc, builder in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Junij 3, 2016 Deli Objavljeno Junij 3, 2016 Po Jadranki pa res ne gre do roba, je prenevarn. Zivnorc in builder 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KyoKon Objavljeno Junij 3, 2016 Deli Objavljeno Junij 3, 2016 pred 45 minutami, DinDiin pravi: Po Jadranki pa res ne gre do roba, je prenevarn. Narobe razmišljate, uvinki so preveč ravni builder in Zivnorc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bg Objavljeno Junij 3, 2016 Deli Objavljeno Junij 3, 2016 Pozdravljeni! Kupil sem rabljen motor Suzuki SV650S, pa ga bom najprej preobul, pa nevem kaj mu naj obujem. trenutno ima nataknjeno spredaj Mitas SportForce 120/70/ZR17 in so po filingu super, me pa zanima če je kaj boljšega oz. nasploh kaj priporočate. Zadaj je Dunlop Roadsmart, 160/60/ZR17 ki se mi prav tako zdi ok. Potrebujem pnevmatike za turiranje: daljše vožnje, avtocesta, ipd... Kombinirana vožnja, ampak brez norih nagibov v ovinkih. Nekaj sem slišal da se dobijo gume ki so ojačane po sredini da jih enakomerno nucaš če delaš več km po AC, to bi verjetno blo super za mene. Torej, kaj priporočate? Prvi motor, prva menjava gum in nimam pojma... Lp, Bg Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Junij 3, 2016 Deli Objavljeno Junij 3, 2016 Komot se enkrat nataknes mitaske. So tudi najcenejse. Pa vsi jih naceloma hvalijo. Sicer imas pa roadsmart 3. Pa se kej. Conti road attack naprimer. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
u-r-o-s Objavljeno Junij 3, 2016 Deli Objavljeno Junij 3, 2016 Tud z Dunlop RS2 ne boš falil.. 3jka še pa bolje... Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Domen L Objavljeno Junij 3, 2016 Deli Objavljeno Junij 3, 2016 Predvsem dej spredi gor 120/60/17 kot je original predpisano za sv 650. Se lepše pelje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Junij 4, 2016 Deli Objavljeno Junij 4, 2016 pred 4 urami, Domen L pravi: Predvsem dej spredi gor 120/60/17 kot je original predpisano za sv 650. Se lepše pelje. Si siguren? Če je do 2003 letnik, potem verjetno drži....novi tip pa ima 120/70.... ...ali se motim? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se