Snečer Objavljeno November 28, 2014 Opozori Objavljeno November 28, 2014 Ni problem v zagonskem toku, ne bo ti polnil ko napetost akumulatorja pade pod deset voltov, ker to pomeni da je ena celica mrtva... taki primeri se dajo rešit na drug način.. Govorim o praznem akuju, če se slučajno sprazni. Polnilec ga ne začne polnit, ker nima dovolj moči. Moraš na kleme obudit potem pa gre dalje na polnilec. Iz nule pa ne bo "znal". KLOVN in NX650 2
Zivnorc Objavljeno November 28, 2014 Opozori Objavljeno November 28, 2014 ...po moje ni tule govor o zagonskem toku. Kolikor ga polnilnik da, ga da....aku ga sprejme, kolikor ga dobi... problem je v "pameti" polnilnika, al dovoli polniti al ne. Imaš pametne polnilnike, ki se zmedejo...in trotlzihr polnilnike, ki jim enostavno poveš... toliko celic, toliko toka... in to je to... pa polni, brez, da bi kaj vprašal... NX650 in KLOVN 2
Snečer Objavljeno November 28, 2014 Opozori Objavljeno November 28, 2014 Škoda da "ga" ni tukaj, bi nas vse okaral KLOVN 1
Zivnorc Objavljeno November 28, 2014 Opozori Objavljeno November 28, 2014 ... a misliš na navadno "kmečko logiko"
Snečer Objavljeno November 28, 2014 Opozori Objavljeno November 28, 2014 ... a misliš na navadno "kmečko logiko" Ženevčana
NX650 Objavljeno November 28, 2014 Opozori Objavljeno November 28, 2014 ...po moje ni tule govor o zagonskem toku. Kolikor ga polnilnik da, ga da....aku ga sprejme, kolikor ga dobi... problem je v "pameti" polnilnika, al dovoli polniti al ne. Imaš pametne polnilnike, ki se zmedejo...in trotlzihr polnilnike, ki jim enostavno poveš... toliko celic, toliko toka... in to je to... pa polni, brez, da bi kaj vprašal... točno
NX650 Objavljeno November 28, 2014 Opozori Objavljeno November 28, 2014 Govorim o praznem akuju, če se slučajno sprazni. Polnilec ga ne začne polnit, ker nima dovolj moči. Moraš na kleme obudit potem pa gre dalje na polnilec. Iz nule pa ne bo "znal". jp, tudi iz nule ne bo znal... pozabil na to opcijo, se pardoniram
maus Objavljeno November 28, 2014 Opozori Objavljeno November 28, 2014 mau mu prej pomagaš... ob tla, da se zbudi :krneki: pik1 in KLOVN 2
Fantocci Objavljeno November 28, 2014 Opozori Objavljeno November 28, 2014 (popravljeno) Jaz imam podoben jajček Oxford Oximizer 600. Ampak tam piše, da ni za avte. Stran 2: "This product is designed for use Lead Acid, AGM, Maintenance Free and Gel batteries which have a capacity of between 4 and 30 Ah." https://app.box.com/s/foujlrwwnb5bibsmytww/2/2292907491/19708299817/1 Ste ziher, da bo ta Lidlov tudi avtoakumulator ki ima precej več Ah nafilal? Popravljeno November 28, 2014. Popravil Fantocci
Zivnorc Objavljeno November 28, 2014 Opozori Objavljeno November 28, 2014 ...jaz filam z njim 100Ah..
Fantocci Objavljeno November 28, 2014 Opozori Objavljeno November 28, 2014 Pa res, LIDL spet zmaga piše do 120Ah http://www.lidl.si/sl/ponudba.htm?action=showDetail&id=8407 Zivnorc 1
NX650 Objavljeno November 28, 2014 Opozori Objavljeno November 28, 2014 S tem lidlovim sem polnil vse mogoče zadeve brez panike, dela še zdaj pa je starejši dizajn od tega iz tvojega linka Zivnorc 1
DAMI34 Objavljeno November 28, 2014 Opozori Objavljeno November 28, 2014 ...jest imam dva starejša tipa iz Lidla.... ...in ne moreš verjemet, da nafilata akumulator in ga tutudi vzdržujeta... Luka: ...kaj boš LiPo 3S 10Ah not vtaknil? men je tudi delal, ko se je spomnil delati, ga imam že 4 leta, zdj je pa umrl..prasc!! Enostavno me je zajebaval že od začetka, ker ni hotu pustit izbrat pograma polnjenja (moped al avto al mraz) potem sem ga ponavadi na avto baterijo nabou, pa se je zbudu......zdj se pa noče več zbudit.....in sm 2 dni nazaj iz Lojza naroču Cytek.....pa sem predhodno pogledal, če ma hofr al pa lidl kej akcije, pa ni meu......bemti sm jezn, grem pisat v temo "zakaj sm slabe volje" sayo in KLOVN 2
Zivnorc Objavljeno November 28, 2014 Opozori Objavljeno November 28, 2014 ...a si prebral drobni tisk v navodilih: Ne deluje na KAWASAKIJIH.... cikadina, pik1, lajbn in 2 others 5
sayo Objavljeno November 28, 2014 Opozori Objavljeno November 28, 2014 (popravljeno) men je tudi delal, ko se je spomnil delati, ga imam že 4 leta, zdj je pa umrl..prasc!! Enostavno me je zajebaval že od začetka, ker ni hotu pustit izbrat pograma polnjenja (moped al avto al mraz) potem sem ga ponavadi na avto baterijo nabou, pa se je zbudu......zdj se pa noče več zbudit.....in sm 2 dni nazaj iz Lojza naroču Cytek.....pa sem predhodno pogledal, če ma hofr al pa lidl kej akcije, pa ni meu......bemti sm jezn, grem pisat v temo "zakaj sm slabe volje" CTEK maš pr nas v Eurotonu dost cenejš u AKCIJI Popravljeno November 28, 2014. Popravil sayo DAMI34 in PrimozC 2
PrimozC Objavljeno November 28, 2014 Opozori Objavljeno November 28, 2014 CTEK maš pr nas v Eurotonu dost cenejš u AKCIJI Jap, sem ene dve strani nazaj prilimal link ...ok bom se enkrat klik
cikadina Objavljeno November 28, 2014 Opozori Objavljeno November 28, 2014 men je tudi delal, ko se je spomnil delati, ga imam že 4 leta, zdj je pa umrl..prasc!! Enostavno me je zajebaval že od začetka, ker ni hotu pustit izbrat pograma polnjenja (moped al avto al mraz) potem sem ga ponavadi na avto baterijo nabou, pa se je zbudu......zdj se pa noče več zbudit.....in sm 2 dni nazaj iz Lojza naroču Cytek.....pa sem predhodno pogledal, če ma hofr al pa lidl kej akcije, pa ni meu......bemti sm jezn, grem pisat v temo "zakaj sm slabe volje" ja zdej se boš lahko res jezil, ker v eurotonu je 57€, bs center je pa bone za -30% poslal, tko da bo 50€ DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno November 28, 2014 Opozori Objavljeno November 28, 2014 (popravljeno) CTEK maš pr nas v Eurotonu dost cenejš u AKCIJI v bistvu sem na istem, ker sem koristil 25€ škonto, ampak hvala za info. hebat ga, zdj bodo akcije povsod. Popravljeno November 28, 2014. Popravil DAMI34 cikadina 1
Fantocci Objavljeno November 28, 2014 Opozori Objavljeno November 28, 2014 (popravljeno) V 2 dneh še lahko skenslaš, ne? Pa greš v LIDL po napolitanke pa polnilc p.s. si me mal prehitel... Popravljeno November 28, 2014. Popravil Fantocci
DAMI34 Objavljeno November 28, 2014 Opozori Objavljeno November 28, 2014 V 2 dneh še lahko skenslaš, ne? Pa greš v LIDL po napolitanke pa polnilc p.s. si me mal prehitel... noupe, je lojz že poslal.
PrimozC Objavljeno November 28, 2014 Opozori Objavljeno November 28, 2014 v bistvu sem na istem, ker sem koristil 25€ škonto, ampak hvala za info. hebat ga, zdj bodo akcije povsod. A ni škonto za nakupe nad 99€?
DAMI34 Objavljeno November 28, 2014 Opozori Objavljeno November 28, 2014 A ni škonto za nakupe nad 99€? še en sprejček za ketnco, pa vosek za plastičko in nek šare, pa sm čez PrimozC in trebor 2
Zivnorc Objavljeno November 28, 2014 Opozori Objavljeno November 28, 2014 ...hmm... se isto sliši, ko da si šu v trafiko po kondome za 5€....pa ti prodajalka reče, da jih dobiš zastonj, če še njo porihtaš... KLOVN, PrimozC in sayo 3
Slow Objavljeno Februar 25, 2016 Opozori Objavljeno Februar 25, 2016 (popravljeno) Danes imajo v Hoferju ugoden polnilec za akumulatorje: https://www.hofer.si/sl/posebna-ponudba/posebna-ponudba-od-cetrtka-25-2-2016/produktdetailseite/ps/p/auto-xs-polnilnik-avtomobilskega-akumulatorja/ Popravljeno Februar 25, 2016. Popravil Slow KARMEN1 in Haki 2
Slow Objavljeno Februar 25, 2016 Opozori Objavljeno Februar 25, 2016 (popravljeno) Ima vse, kar imajo veliki + 3 leta garancije in ugodno ceno: - 4 nacine polnjenja (avto, motor, za mraz pod 0°C, do 6V) - impulzno polnjenje za reaktiviranje globoko izpraznjenih baterij - vzdrzevalno polnjenje - zascito pred pregrevanjem - zascito pred napakami (npr. napacna povezava) Popravljeno Februar 25, 2016. Popravil Slow Scarabeo 500, KARMEN1 in jskrablin 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se