KARAMBOLA Objavljeno April 7, 2007 Opozori Objavljeno April 7, 2007 pozdravljeni! ali mi lahko kdo pove če prodajajo motoristične rokavice kje na koroškem??? ali kje čimbližje slovenj gradcu. hlava Pojdi k Lampretu na Legn. Se marsikaj najde pri njem.
motofrik Objavljeno April 7, 2007 Opozori Objavljeno April 7, 2007 Uf, na njega sem pa pozabil,- pa je pred nosom...
moto rider Objavljeno April 7, 2007 Opozori Objavljeno April 7, 2007 (popravljeno) Sem ŽE, pa bom še nekrat. Kar tako... Predvsem za neizkušene moto"rokavičarje". Pomembno je, da je PALEC rokavice desne roke (s katero ožemaš gas) dovolj dolg. Sicer te na daljši vožnji začne tiščati v konec prsta!!! = Zelo nadležna bolečina!!! Popravljeno April 7, 2007. Popravil moto rider
simonsi Objavljeno April 8, 2007 Opozori Objavljeno April 8, 2007 Pomemben podatek. Ker sem preveč škrt, da bi si kupil nove rokavice samo zaradi palca, sem nekoliko spremenil način držanja ročke in je problem izginil. Velja samo, če ni prevelikih odstopanj med palcem in rokavico.
RVT Objavljeno April 8, 2007 Opozori Objavljeno April 8, 2007 Sem ŽE, pa bom še nekrat. Kar tako... Predvsem za neizkušene moto"rokavičarje". Pomembno je, da je PALEC rokavice desne roke (s katero ožemaš gas) dovolj dolg. Sicer te na daljši vožnji začne tiščati v konec prsta!!! = Zelo nadležna bolečina!!! Je res to, samo če je pa ta "prst na rokavici" predolg imaš pa težavo, da se ti zatika rokavica za ročico bremze al sklopke ko sežeš po njej in se lahko zatakne za ročico od bremze (na notranji strani) glih takrat ko je najmanj treba :( . Govorim iz lastnih izkušenj ! .)
Žarko G. Objavljeno April 8, 2007 Opozori Objavljeno April 8, 2007 kere so kkšne hude rokavice za kruzerja da ma tist sranje gor da lahk brišš vodo iz vizirja dol :? ker jst se furam ponoč, podnev, v dežju in soncu :D
simonsi Objavljeno April 8, 2007 Opozori Objavljeno April 8, 2007 Če greš dost hitro, voda sama odteče z vizirja, samo glavo postrani obrneš. O:-)
Jure Objavljeno April 8, 2007 Opozori Objavljeno April 8, 2007 (popravljeno) kere so kkšne hude rokavice za kruzerja da ma tist sranje gor da lahk brišš vodo iz vizirja dol :? ker jst se furam ponoč, podnev, v dežju in soncu :D "Tist sranje" za vodo brisat kupiš v Louisu za na prst nataknit, za par eur :) --> !KLIK! Popravljeno April 8, 2007. Popravil DeX
Žarko G. Objavljeno April 8, 2007 Opozori Objavljeno April 8, 2007 Če greš dost hitro, voda sama odteče z vizirja, samo glavo postrani obrneš. O:-) sej zato sm reku za kruzerja do zdej sm si pomagu z malo brisačko iz kovčka sam se lahk še ubijem med tem ko se brišem dex tenks
Klajba Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 Pred kratkim sem opral rokavice v pralnem stroju, program za volno 30°C, detergent pa je bil šampon za lase. Rokavice sem nato posušil v senci. Usnju ni škodovalo nič, kar sem bil negativno presenečen je bilo le to, da so še vedno ostale zelo črne od gume. Zanima me, kako naj operem to črnino dol, da bom zopet dobil boljši oprijem rokavice. Za odgovore se vnaprej zahvaljujem.
rosse20 Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 zdravo potem pa mene nekaj zanima... ko takole mažete rokavice s kremami za rokami in podobno... a ni preveč mastno? mislim tako, glede oprijema z ročico :hmm:
simonsi Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 Jaz svojih rokavic še nikoli nisem z ničemer namazal, pa so še vedno mehke, kot morajo bit. Se mi zdi, da če bi jih fajn namazal, da roka ne bi nič dihala. :hmm:
Fabo Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 Ce mas taprave rokavice ni treba nc mazat zato da so mehke...sicer pa ja...pomojm bi drsele ce bi ble kej prevec namazane...
Pervy Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 usnjene se spocajo z rahlo milnico in namažejo z niveo za roke pa so čisto OK, seveda pa je treba namazat toliko da usnje popije ne pa napocat pol kile kreme gor. če nič ne mažeš boš po prvem dežju imel oklep ne pa rokavice :whistle:
SiR Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 usnjene se spocajo z rahlo milnico in namažejo z niveo za roke pa so čisto OK, seveda pa je treba namazat toliko da usnje popije ne pa napocat pol kile kreme gor.če nič ne mažeš boš po prvem dežju imel oklep ne pa rokavice :whistle: to s tem otrdevanjem pa je verjetno tudi kdaj buča - sem nekoč uporabljal rokavice za motor :P pa me je orenk parkrat de dobil, nič mazal s kakimi kremami al pa kaj, pa niso nikol ble trde ko kamen... tudi, ko sem jih kar v vodi v bani pral, so ble potem čisto okej in čisto mehke... je pa res, da jih nikol nisem na radjatorju al pa čem "hitrem" sušil...
HHV Objavljeno Maj 31, 2007 Opozori Objavljeno Maj 31, 2007 to s tem otrdevanjem pa je verjetno tudi kdaj buča - sem nekoč uporabljal rokavice za motor :P pa me je orenk parkrat de dobil, nič mazal s kakimi kremami al pa kaj, pa niso nikol ble trde ko kamen... tudi, ko sem jih kar v vodi v bani pral, so ble potem čisto okej in čisto mehke... je pa res, da jih nikol nisem na radjatorju al pa čem "hitrem" sušil... Da nisi ti zamenjal z volnenimi rokavicami? :evilgrin: :naughty:
renca Objavljeno Maj 31, 2007 Opozori Objavljeno Maj 31, 2007 Oj, operem v pralnem stroju na 30, posušim na zraku in to je to. Še vedno so mehke, tudi po tem zadnjem dežju, ko so se posušile na štriku. Nič ne mažem.
krava Objavljeno Maj 31, 2007 Opozori Objavljeno Maj 31, 2007 Meni jih pred vsakim čiščenjem uspe prej uničit. :naughty:
Zx_R Objavljeno Maj 31, 2007 Opozori Objavljeno Maj 31, 2007 (popravljeno) To pa zato ker preveč gas navijaš! :P :P :P :P No jaz sem jih pa za razliko od tebe najprej spucal pa pol uničil. :slap: :slap: Popravljeno Maj 31, 2007. Popravil Zx_R
Brdaus Objavljeno Maj 31, 2007 Opozori Objavljeno Maj 31, 2007 Meni jih pred vsakim čiščenjem uspe prej uničit. :naughty: Word :grim... se men tut take stvari dogajajo...
greenninja Objavljeno Maj 31, 2007 Opozori Objavljeno Maj 31, 2007 Hm, teh pa nikoli nisem šla pucat.. Pa to dež spere al pa odpade če je kaj na njih ko se posuši...
krava Objavljeno Maj 31, 2007 Opozori Objavljeno Maj 31, 2007 No jaz sem jih pa za razliko od tebe najprej spucal pa pol uničil. :slap: :slap: Čaki mal zdaj ti...Tebe pa res ne morem razumetm...Zvoščiš jih pol pa jih uničiš??! Ja dober si ti... 100 točk :D :OK: Word :grim... se men tut take stvari dogajajo... Saj......razmišljam, da bom v bodoče fural brez. Pa ti?! ....da ne bo toliko pranja in en strošek manj. Jah, kaj čmo, če pa je tako... :kva1:
Brdaus Objavljeno Maj 31, 2007 Opozori Objavljeno Maj 31, 2007 Saj......razmišljam, da bom v bodoče fural brez. Pa ti?! Tut ta ideja mi je na misel padla... samo se bojim tožb cestnih podjetij, ker bodo vse ceste zrite :naughty:
Jure Objavljeno Junij 1, 2007 Opozori Objavljeno Junij 1, 2007 Tudi moje rokavice že močno kličejo po pranju :) Bom jutri sprobal metodo s pralnim strojem in 30 stopinjami, pa bomo videli kako bo :)
simonsi Objavljeno Junij 1, 2007 Opozori Objavljeno Junij 1, 2007 Pa prej jih okol obrni, je znotraj bolj važno da se operejo.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se