Stric Burek Objavljeno Maj 12, 2010 Opozori Objavljeno Maj 12, 2010 Če bi še kdo vzel Alpinestars SP-1 rokavice z nekaj popusta(10-15%) naj mi javi na PM.
Miha94 Objavljeno Maj 17, 2010 Opozori Objavljeno Maj 17, 2010 a ma kdo slučajno od Speed X winner rokavice? http://www.btc-city.si/katalog/eshop/sportinrekreacija/sportna_obutev/5907/- kakšno mnenje?
Costes Objavljeno Maj 18, 2010 Opozori Objavljeno Maj 18, 2010 Jaz usnjene rokavice negujem po nasvetu cevljarja z Niveo-body lotion..so ful mehke
aero Objavljeno Maj 19, 2010 Opozori Objavljeno Maj 19, 2010 Jaz usnjene rokavice negujem po nasvetu cevljarja z Niveo-body lotion..so ful mehke Vse usnje je dobro s tem negovat(kombinezon)
budacki Objavljeno Maj 22, 2010 Opozori Objavljeno Maj 22, 2010 Za katere rokavice bi se odločili na mojem mestu? Alpinestars GP Pro http://www.motocenterlaba.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=693&category_id=92&option=com_virtuemart&Itemid=26&lang=si Berik http://www.tc-motoshop.si/si/motoristicne-usnjene-rokavice-berik-i2506.shtml M-tech http://all4moto.com/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=1_129_130&products_id=330 Hvala za pomoč.!
RVT Objavljeno Maj 22, 2010 Opozori Objavljeno Maj 22, 2010 Za katere rokavice bi se odločili na mojem mestu? Alpinestars GP Pro http://www.motocenterlaba.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=693&category_id=92&option=com_virtuemart&Itemid=26&lang=si Berik http://www.tc-motoshop.si/si/motoristicne-usnjene-rokavice-berik-i2506.shtml M-tech http://all4moto.com/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=1_129_130&products_id=330 Hvala za pomoč.! Alpinestars GP PRO
budacki Objavljeno Maj 22, 2010 Opozori Objavljeno Maj 22, 2010 Alpinestars GP PRO Zakaj? / malo sm radovedn :$
baucek Objavljeno Maj 30, 2010 Opozori Objavljeno Maj 30, 2010 Samo toliko - očetu so se Berikove (sicer ne ta model), kupljene v TC motoshopu, obe raztrgali po celi širini dlani po enem letu. Pa so rekli, da naj bi bile Berikove med boljšimi... Zdaj sva pa oba kupila PrexPort pa bomo videli, kako se bodo obnesle.
kewo Objavljeno Junij 1, 2010 Opozori Objavljeno Junij 1, 2010 Zakaj? / malo sm radovedn :$ GP PRO so zakon imel sem model 2005 pa so zdržale 30.000km, udobne, zračne in zelo kvalitetne... sedaj imam ta novejši model, za katerega se odločaš ti, in so samo še nadgrajene in sem res brez pritožb
znj Objavljeno Junij 1, 2010 Opozori Objavljeno Junij 1, 2010 Mene pa zanima kako je s čiščenjem rokavic? In sicer me zanima kako jih znotraj spucat torej v rokavici?
logarr Objavljeno Junij 1, 2010 Opozori Objavljeno Junij 1, 2010 Zobno ščetko pa milo za roke pa drgneš Ne preveč agrestivnih stvari uporabljat.
znj Objavljeno Junij 1, 2010 Opozori Objavljeno Junij 1, 2010 Aha...ščetka,milo in voda Na to pa nisem pomislil Hvala. Posušim pa kar s fenom?
logarr Objavljeno Junij 1, 2010 Opozori Objavljeno Junij 1, 2010 Ne sploh ne s fenom, lepo jih daj nekam na polico, če je v senci še bolje, ko bodo suhe jih pa namaži s kakšno niveo za roke (pač vlažilna krema), tako da ne bodo trde. Če jih boš pa s fenom sušil in nič mazal bodo pa kot beton ) Drugače pa, po mojih izkušnjah, kupiš v kakšni trgovini kjer prodajajo čevlje sprej za usnjene čevlje proti potenju. In res ne smrdijo rokavice čisto nič. Samo to bi moral pa še kdo povedati kako je kaj s tem
LooLekSLO Objavljeno Junij 2, 2010 Opozori Objavljeno Junij 2, 2010 Ne sploh ne s fenom, lepo jih daj nekam na polico, če je v senci še bolje, ko bodo suhe jih pa namaži s kakšno niveo za roke (pač vlažilna krema), tako da ne bodo trde. Če jih boš pa s fenom sušil in nič mazal bodo pa kot beton ) Drugače pa, po mojih izkušnjah, kupiš v kakšni trgovini kjer prodajajo čevlje sprej za usnjene čevlje proti potenju. In res ne smrdijo rokavice čisto nič. Samo to bi moral pa še kdo povedati kako je kaj s tem On sprašuje za notranjost rokavice
šokac Objavljeno Junij 2, 2010 Opozori Objavljeno Junij 2, 2010 Vse usnje je dobro s tem negovat(kombinezon) Seveda. Če je dobro za živo "usnje", zakaj potem ne bi bilo dobro za mrtvo usnje.
persl Objavljeno Junij 7, 2010 Opozori Objavljeno Junij 7, 2010 Pozdravljeni! Katere rokavice priporočate začetniku na Yamahi FZ6S, pričakujem udobje, možnost mehkobe, varnost, prezračevanje, ...mogoče še kaj Tam do 80€. Hvala lepa za nasvet in pomoč, LP Jani
persl Objavljeno Junij 11, 2010 Opozori Objavljeno Junij 11, 2010 Pozdravljeni! Katere rokavice priporočate začetniku na Yamahi FZ6S, pričakujem udobje, možnost mehkobe, varnost, prezračevanje, ...mogoče še kaj Tam do 80€. Hvala lepa za nasvet in pomoč, LP Jani Mogoče kdo pozna trgovine z trenutnimi akcijami/popusti ?
Cartman Objavljeno Junij 11, 2010 Opozori Objavljeno Junij 11, 2010 Mogoče kdo pozna trgovine z trenutnimi akcijami/popusti ? nisem 100% de so čist cele v tvojem budgetu, po spominu se mi zdijo zelo blizu. V kočevju sem meril Komine, japonske rokavice. za svoj denar se mi zdijo zelo dober nakup.
kewo Objavljeno Junij 11, 2010 Opozori Objavljeno Junij 11, 2010 Mogoče kdo pozna trgovine z trenutnimi akcijami/popusti ? Zelo ugodne so v Kozini, Dainese outlet
persl Objavljeno Junij 11, 2010 Opozori Objavljeno Junij 11, 2010 Hm..imam kar nekaj izbire (vizualno) bomo sli pogledat ko bo cas hvala in lp
jupiter Objavljeno Junij 14, 2010 Opozori Objavljeno Junij 14, 2010 (popravljeno) Sam lahko pohvalim rokavice Joe Rocket, model GPX 2.0 , ki jih uporabljam letošnjo sezono. Pred nakupom sem pomeril ogromno različnih rokavic, vključno s Alpinestarsovo GP PRO, Spyke-ov model ST 303, nekaj Heldovih in Spidijevih modelov itd. V nobenih nisem imel tako dobrega občutka kot v teh, tudi usnje je z notranje strani lepo obdelano in v kombinaciji z zunanjimi šivi lepo paše na roko. Znamka Joe Rocket pri nas ni zelo poznana, v ZDA pa zelo, saj izdelke uporabljajo tudi njihovi dirkači. V glavnem - če koga zanimajo, vel. M (naročil sem par še za mojo sopotnico, vendar so ji prevelike - hja moška številka M), jih prodam. Evo še fotka Še opis v angleščini: Overview High performance engineering, style, and the most advanced materials on the planet are the ingredients in the JOE ROCKET GPX 2.0 PROFESSIONAL RACE GLOVE. Drum dyed leather construction with high-end PITTARDS CERAMIC INFUSED LEATHER ARMOR TAN palm provide the ultimate in protection. Impact defying high density padding is used on the fingers, wrist and cuff, while an injection molded vented knuckle keeps cool air flowing through the glove and provides excellent added impact protection. Features Drum dyed leather top Pittards® Ceramic infused leather Armor Tan™ palm Injection molded, vented knuckle TPR reinforcements on leading edge of knuckles High density padding on fingers, cuff and wrist Double cuff closure Popravljeno Junij 14, 2010. Popravil jupiter
Rage1337 Objavljeno Junij 25, 2010 Opozori Objavljeno Junij 25, 2010 (popravljeno) Jes bi pa za en nasvet prosu. Gledov sm tele rokavice Five RFX 1 REPLICA MOTO GP/TRIBAL pa me zanima ma kdo kšno dobro izkušnjo z nimi, pa zlo dobr bi se mi ujemal z kombinezonom pa motorjem. Popravljeno Junij 25, 2010. Popravil Rage1337
Lamb of God Objavljeno Junij 25, 2010 Opozori Objavljeno Junij 25, 2010 Js mam komine iz moto palma kočevje, zelo dobra rokavica, kombinacija kenguru pa govejga usnja http://www.komine.ac/products.php?function=detail&product_id=432&category_id=1
krucymucy Objavljeno Junij 25, 2010 Opozori Objavljeno Junij 25, 2010 Berik (MGP) po 17.000km so se vedno skoraj kot nove. Je pa res da sem imel od zacetka mal črne roke od barve.
Rage1337 Objavljeno Junij 26, 2010 Opozori Objavljeno Junij 26, 2010 Berik (MGP) po 17.000km so se vedno skoraj kot nove. Je pa res da sem imel od zacetka mal črne roke od barve. Trenutno mam ene za 150€ od Berika, pa se mi je na palcu mav strgov... sam mogoče zrd tega ker je prevelko. A za Five pa noben ne ve kašne so kej?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se