Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Če bi še kdo vzel Alpinestars SP-1 rokavice z nekaj popusta(10-15%) naj mi javi na PM.

Objavljeno

Jaz usnjene rokavice negujem po nasvetu cevljarja z Niveo-body lotion..so ful mehke

Objavljeno

Jaz usnjene rokavice negujem po nasvetu cevljarja z Niveo-body lotion..so ful mehke

Vse usnje je dobro s tem negovat(kombinezon)

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Samo toliko - očetu so se Berikove (sicer ne ta model), kupljene v TC motoshopu, obe raztrgali po celi širini dlani po enem letu. Pa so rekli, da naj bi bile Berikove med boljšimi...

Zdaj sva pa oba kupila PrexPort pa bomo videli, kako se bodo obnesle.

Objavljeno

Zakaj? :D / malo sm radovedn :$

GP PRO so zakon trance_40_thumbup.gif imel sem model 2005 pa so zdržale 30.000km, udobne, zračne in zelo kvalitetne... sedaj imam ta novejši model, za katerega se odločaš ti, in so samo še nadgrajene in sem res brez pritožb biggrin.gif

Objavljeno

Mene pa zanima kako je s čiščenjem rokavic? In sicer me zanima kako jih znotraj spucat torej v rokavici?

Objavljeno

Zobno ščetko pa milo za roke pa drgneš :) Ne preveč agrestivnih stvari uporabljat.

Objavljeno

Aha...ščetka,milo in voda :) Na to pa nisem pomislil :) Hvala. Posušim pa kar s fenom?

Objavljeno

Ne sploh ne s fenom, lepo jih daj nekam na polico, če je v senci še bolje, ko bodo suhe jih pa namaži s kakšno niveo za roke (pač vlažilna krema), tako da ne bodo trde. Če jih boš pa s fenom sušil in nič mazal bodo pa kot beton :))

Drugače pa, po mojih izkušnjah, kupiš v kakšni trgovini kjer prodajajo čevlje sprej za usnjene čevlje proti potenju. In res ne smrdijo rokavice čisto nič. Samo to bi moral pa še kdo povedati kako je kaj s tem :)

Objavljeno

Ne sploh ne s fenom, lepo jih daj nekam na polico, če je v senci še bolje, ko bodo suhe jih pa namaži s kakšno niveo za roke (pač vlažilna krema), tako da ne bodo trde. Če jih boš pa s fenom sušil in nič mazal bodo pa kot beton :))

Drugače pa, po mojih izkušnjah, kupiš v kakšni trgovini kjer prodajajo čevlje sprej za usnjene čevlje proti potenju. In res ne smrdijo rokavice čisto nič. Samo to bi moral pa še kdo povedati kako je kaj s tem :)

On sprašuje za notranjost rokavice ;)

Objavljeno

Vse usnje je dobro s tem negovat(kombinezon)

Seveda. Če je dobro za živo "usnje", zakaj potem ne bi bilo dobro za mrtvo usnje.

Objavljeno

Pozdravljeni!

Katere rokavice priporočate začetniku na Yamahi FZ6S, pričakujem udobje, možnost mehkobe, varnost, prezračevanje, ...mogoče še kaj :whistle:

Tam do 80€.

Hvala lepa za nasvet in pomoč,

LP

Jani

Objavljeno

Pozdravljeni!

Katere rokavice priporočate začetniku na Yamahi FZ6S, pričakujem udobje, možnost mehkobe, varnost, prezračevanje, ...mogoče še kaj :whistle:

Tam do 80€.

Hvala lepa za nasvet in pomoč,

LP

Jani

Mogoče kdo pozna trgovine z trenutnimi akcijami/popusti ?

Objavljeno

nisem 100% de so čist cele v tvojem budgetu, po spominu se mi zdijo zelo blizu. V kočevju sem meril Komine, japonske rokavice. za svoj denar se mi zdijo zelo dober nakup.

Objavljeno

Zelo ugodne so v Kozini, Dainese outlet ;)

Objavljeno

Hm..imam kar nekaj izbire (vizualno) :)

bomo sli pogledat ko bo cas

hvala in lp

Objavljeno (popravljeno)

Sam lahko pohvalim rokavice Joe Rocket, model GPX 2.0 :OK: , ki jih uporabljam letošnjo sezono. Pred nakupom sem pomeril ogromno različnih rokavic, vključno s Alpinestarsovo GP PRO, Spyke-ov model ST 303, nekaj Heldovih in Spidijevih modelov itd. V nobenih nisem imel tako dobrega občutka kot v teh, tudi usnje je z notranje strani lepo obdelano in v kombinaciji z zunanjimi šivi lepo paše na roko.

Znamka Joe Rocket pri nas ni zelo poznana, v ZDA pa zelo, saj izdelke uporabljajo tudi njihovi dirkači.

V glavnem - če koga zanimajo, vel. M (naročil sem par še za mojo sopotnico, vendar so ji prevelike - hja moška številka M), jih prodam.

Evo še fotka

post-6668-127650103384_thumb.jpg

Še opis v angleščini:

Overview

High performance engineering, style, and the most advanced materials on the planet are the ingredients in the JOE ROCKET GPX 2.0 PROFESSIONAL RACE GLOVE. Drum dyed leather construction with high-end PITTARDS CERAMIC INFUSED LEATHER ARMOR TAN palm provide the ultimate in protection.

Impact defying high density padding is used on the fingers, wrist and cuff, while an injection molded vented knuckle keeps cool air flowing through the glove and provides excellent added impact protection.

Features

Drum dyed leather top

Pittards® Ceramic infused leather Armor Tan™ palm

Injection molded, vented knuckle

TPR reinforcements on leading edge of knuckles

High density padding on fingers, cuff and wrist

Double cuff closure

Popravljeno . Popravil jupiter
  • 2 tedne pozneje...
Objavljeno (popravljeno)

Jes bi pa za en nasvet prosu.

Gledov sm tele rokavice Five RFX 1 REPLICA MOTO GP/TRIBAL pa me zanima ma kdo kšno dobro izkušnjo z nimi, pa zlo dobr bi se mi ujemal z kombinezonom pa motorjem.

post-26010-127746408982_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil Rage1337
Objavljeno

Berik (MGP) po 17.000km so se vedno skoraj kot nove. Je pa res da sem imel od zacetka mal črne roke od barve.

Objavljeno

Berik (MGP) po 17.000km so se vedno skoraj kot nove. Je pa res da sem imel od zacetka mal črne roke od barve.

Trenutno mam ene za 150€ od Berika, pa se mi je na palcu mav strgov... sam mogoče zrd tega ker je prevelko.

A za Five pa noben ne ve kašne so kej?

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!