Prix Objavljeno Maj 24, 2008 Opozori Objavljeno Maj 24, 2008 Danes postal novi lastnik Alpinestars Bionic back protector-ja :grupni: test vožnja....in seveda prvi vtis.... :worship:
rude Objavljeno Junij 4, 2008 Opozori Objavljeno Junij 4, 2008 Preizkusil Alpinestars-ov in Dainese-ov ščitnik hrbtenice in prsnega koša. Alpinestarsov model nima pasu, ki bi ščitnike držal na mestu tako, da sem kupil Dainese. Moral sem odstraniti ščitnik vratnih vretenc saj je zadeval v spodnji rob čelade in nisem mogel prosto premikati glave. Uporabljam ga pod kombinezonom in se zdi po manjši predelavi zelo uporaben. :OK:
cesko Objavljeno Junij 8, 2008 Opozori Objavljeno Junij 8, 2008 Lep pozdrav Mene zanima kaj naj tukaj kupim. Naj kupim nekaj takega Ali je bolje da kupim nekaj takega. Bolj se nagibam k temu ker mislim da je tudi bolj varno z tem ker ima povsod ščitnike.
fossil Objavljeno Junij 8, 2008 Opozori Objavljeno Junij 8, 2008 nisem še nikogar na SS videl oblečenega v majico s ščitniki (slika 2)! razen seveda če jo boš uporabljal kot off-road motor, za kar ti tale tvoja yamahca sigurno ne bo hvaležna. na SS se ponavadi kup jakna s ščitniki [in hlače s ščitniki, (drsniki)] in želva a.k.a. hrbteničnik (slika 1). lahko pa zakompliciraš in si kupiš hokejsko opremo...
cesko Objavljeno Junij 8, 2008 Opozori Objavljeno Junij 8, 2008 Ok pol bom nabavu hrbteničnik na sliki 1
Prix Objavljeno Junij 8, 2008 Opozori Objavljeno Junij 8, 2008 lahko pa zakompliciraš in si kupiš hokejsko opremo... kot je rekel Fossil, jakna + želva.... :OK:
Wolfman Objavljeno Junij 10, 2008 Opozori Objavljeno Junij 10, 2008 Lep pozdravMene zanima kaj naj tukaj kupim. Naj kupim nekaj takega Ali je bolje da kupim nekaj takega. Bolj se nagibam k temu ker mislim da je tudi bolj varno z tem ker ima povsod ščitnike. Mogoče te pa zanima tudi zmagovalec testov med protektorji znamka BÜSE Zmagovalec testa med protektorji, ki ga je opravil PS sport-motorrad magazin, MOTO PLUS, MOTORRAD in MOPPED Teste si lahko prebereš na spodnjih povezavah: MOTO PLUS test hrbtnih protektorjev ali Povzetek testa iz MOTO PLUS v slovenščini Kar je najbolj bistveno je da je eden redkih protektorjev, ki izpolnjuje EN 1621-2 norme za zaščito voznika ali sopotnika.
solo Objavljeno Junij 10, 2008 Opozori Objavljeno Junij 10, 2008 Zmagovalec testa med protektorji, ki ga je opravil PS sport-motorrad magazin, MOTO PLUS, MOTORRAD in MOPPED Teste si lahko prebereš na spodnjih povezavah:MOTO PLUS test hrbtnih protektorjev ali Povzetek testa iz MOTO PLUS v slovenščini Kar je najbolj bistveno je da je eden redkih protektorjev, ki izpolnjuje EN 1621-2 norme za zaščito voznika ali sopotnika. Testi, stari kot zemlja, kupa novih hrbteničnikov sploh ni zajetih... :closedeyes:
Noiser69 Objavljeno Junij 10, 2008 Opozori Objavljeno Junij 10, 2008 Hallo!Morda tudi ena solidna rešitev. Najbrž ne tako F1 ampak vseeno nekaj varnosti.Sploh za nas cestne sport turaše. Mislim, da ne dopusti oz.ublaži upogib čelade nazaj in v stran. Pa cena je tudi dokaj zanemarljiva. Lp pa Srečno vožnjo! kvanti košta?
gusti Objavljeno Junij 11, 2008 Opozori Objavljeno Junij 11, 2008 Lep pozdrav vsem. Sem bolj nov v motorizmu, kupujem svoj prvi resnejši motor (najverjetneje TDM ali pa transalp) in seveda tudi svojo prvo opremo, nekaj je je že v omari nekaj pa še ne. Oblačila bodo tekstilna (hlače in jakna). Zej me pa zanima kakšen hrbteničnik najbolj paše tule zraven? Rabil bi nekaj da je udobje in zaščita na dokaj visokem nivoju. Če ima kdo kakšen dober nasvet v rokavu, se priporočam. Aja pa še to: če imaš hrbteničnik potem skoraj ne rabiš ledvičnega pasa, al se motim? LP.
-baSe- Objavljeno Junij 11, 2008 Opozori Objavljeno Junij 11, 2008 Hrbtenicnik ti sluzi tudi kot ledvicni pas. Za zraven si kupi srednjo veliko zelvo ki to bo zavarovala kar velik del hrbtenice. Lp
bmwslo Objavljeno Junij 11, 2008 Opozori Objavljeno Junij 11, 2008 Hrbtenicnik ti sluzi tudi kot ledvicni pas. Za zraven si kupi srednjo veliko zelvo ki to bo zavarovala kar velik del hrbtenice. Lp :eek: A želva in hrbteničnik nista eno in isto :eek: P.S. Nimam pojma, ker nobenega "še" ne uporabljam :whistle:
-baSe- Objavljeno Junij 11, 2008 Opozori Objavljeno Junij 11, 2008 Sta isto sam sm pac enkrt tko drugic pa tko napisu ce sm te zavedu pa sory ne se takoj razburjat :alien1:
bmwslo Objavljeno Junij 11, 2008 Opozori Objavljeno Junij 11, 2008 Sta isto sam sm pac enkrt tko drugic pa tko napisu ce sm te zavedu pa sory ne se takoj razburjat :alien1: Ni panike, sam da nebi kdo na hrbteničnik še želve natikal in potem klel .... :naughty:
decaf Objavljeno Junij 16, 2008 Opozori Objavljeno Junij 16, 2008 Aja pa še to: če imaš hrbteničnik potem skoraj ne rabiš ledvičnega pasa, al se motim? LP. Jp, če vzameš takšnega, potem ne rabiš še pasa, so pa tudi takšne želve ki nimajo nobene zaščite v smislu ledvičnega pasu...tako, da izberi takšno želvo ki ima in je stvar rešena če ti to odgovarja!
dmax Objavljeno Junij 16, 2008 Opozori Objavljeno Junij 16, 2008 Razmišljam o nakupu brezrokavnika z zaščito hrbta, npr. Alpinestars Track: ali Pro sports safety vest Ima kdo izkušnje s tema dvema izdelkoma ali nasploh s takšnimi brezrokavniki (udobje, lega...) LP
Thor Objavljeno Junij 16, 2008 Opozori Objavljeno Junij 16, 2008 Imam tistega prvega od alpinestars. Super je, sploh ne veš, da ga imaš gor, prav lepo se telesa oprime. Sem probal prvo samo hrbteničnik in mi je bila tale vesta bolj udobna. Narejen je iz mrežaste tkanine in je zato lepo zračen, če pa ga hočeš oprati pa samo z zadrgo snameš želvo dol. Ščitniki za rebra so iz pene in so noter všiti, niso odstranljivi. Edino cena je malce visoka.
skuterist Objavljeno Junij 16, 2008 Opozori Objavljeno Junij 16, 2008 Kaj pa menite o ledvičnih pasovih s dodatkom zaščite npr: IXS turtle belt ali ledvični pas zandona ali Bionic Street Belt Oziroma ima kdo kakšen drug predlog ? Ali uporabljate te pasove? Mislim da bi mojim potrebam zadostoval :blush: Hvala in LP
dmax Objavljeno Junij 16, 2008 Opozori Objavljeno Junij 16, 2008 Imam tistega prvega od alpinestars. Super je, sploh ne veš, da ga imaš gor, prav lepo se telesa oprime. Sem probal prvo samo hrbteničnik in mi je bila tale vesta bolj udobna. Narejen je iz mrežaste tkanine in je zato lepo zračen, če pa ga hočeš oprati pa samo z zadrgo snameš želvo dol. Ščitniki za rebra so iz pene in so noter všiti, niso odstranljivi. Edino cena je malce visoka. Hvala za info! Kje pa si ga nabavil, oz. kakšna je bila cena? Ali ima kakšno ojačitev okoli pasu v smislu ledvičnega pasu? LP
Thor Objavljeno Junij 17, 2008 Opozori Objavljeno Junij 17, 2008 Ima nekaj pene ampak dvomim, da to zadostuje. Jaz imam spodaj še ledvični pas pa se ravno tako lepo nosi.
tomazin Objavljeno Junij 17, 2008 Opozori Objavljeno Junij 17, 2008 ima mogoče kdo tale protektor in kakšen se vam zdi? Protektor
cesko Objavljeno Junij 18, 2008 Opozori Objavljeno Junij 18, 2008 Bil včeraj v louisu in nabavil to želvo. http://www.louis.de/_400e6a15b6f1d6b664f8c...artnr_gr=208911 Upam da je dokaj kvalitetna čeprav je zaščita level 1.
dmax Objavljeno Junij 18, 2008 Opozori Objavljeno Junij 18, 2008 Ali ve kdo, kje vse se da kupiti Alpinestars track zaščitni brezrokavnik, razen v Litiji? LP P.S. Meni že nekaj časa ne najde internet strani od TSC Laba, ima kdo isti problem?
tomazin Objavljeno Junij 18, 2008 Opozori Objavljeno Junij 18, 2008 P.S. Meni že nekaj časa ne najde internet strani od TSC Laba, ima kdo isti problem? http://www.motocenterlaba.com/
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se