Skoči na vsebino

MOTO kombinezon - primerjave, izkušnje, barvanje, nakup, vzdrževanje..

Priporočene objave

Objavljeno
Se pravi da če te malenkost tišči ni nič narobe. Nisem imel možnosti preizkusit ščitnika za hrbet pa ne vem kako bo ko ga bom oblekel pod jakno. Upam da me potem ne bo preveč vezalo na prsih.

Moj primer:

Probal Alpinestar 48 brez hrbteničnika... čisto pravi. Dam še hrbteničnik gor, pa nism mogu dihat. Tko da sm vzel 50.

Poanta: morš probat z želvo, preden kupiš .)

Objavljeno
Pa še eno vprašanje. Kako hudiča naj si zapnem zadrgo ki povezuje jakno in hlače med sabo? Z napori prišel do 3/4 potem odnehal. Verjetno vaja dela mojstra...

HMMMM, meni je prodajalc pokazal, kakose zapenja...Najprej si hlace orng gor potegn - naj te mal v jajca tisci, zapni, kjer se zapenja, se z zgornjim delom trupa nagni na stran, nato se nagni nazaj (ne bi smelo biti problemov), se nagni se na drugo stran in zadrga je zapeta...Ni tezko. Lahko pa tud milnico uporabs..

Vecje probleme sem imel takrat, ko sem dal menjat zadrgo in so mi jo prisili iz napacne smeri... :headbang:

Objavljeno

Zgleda da je na desni strani zadrga bolj nagubana in gre zato bolj težko mi je pa enkrat uspelo zadevo izpeljat do konca in se potem počutiš kot da si vakumsko zapakiran v ledr. Hrbteničnika pa pri nakupu nisem mogel preizkusit, bom pa pri kupovanju le tega zgornji del obvezno vzel s seboj.

Objavljeno

A mogoče kdo ve kje bi lahko kupil hlače Ixon ali celo mogoče zamenjal za večjo številko! Imam sicer že take hlače vendar so mi premajhne in moram kupiti nove ali pa jih nekako zamenjat! Hvala za pomoč!

Objavljeno

Situacija je taka... Imam nek star Spidi kombinezon, ki je cca. 5 let stal v omari, kjer je bilo najbrž malo vlage in sedaj smrdi neznosno (sam sebe voham, ko se ustavim na kofetku). Zanima me, kako bi lahko ta smrad spravil ven? Svetovali so mi, da naj ga dam v kurilnico za en teden ali dva in bi mogel smrad izginiti. Kaj če ne bo? Bi lahko kombinezon opral v pralnem stroju, na programu brez centrifuge?

Objavljeno

Če je iz usnja pranje močno odsvetujem. Daj ga na zrak za par dni da malo prepiha vonjave nato pa v suh prostor da se vlaga zmanjša. Potem pa našpricaj s kakšnim osveževalcem čevljev oz prostorov.

Objavljeno
Situacija je taka... Imam nek star Spidi kombinezon, ki je cca. 5 let stal v omari, kjer je bilo najbrž malo vlage in sedaj smrdi neznosno (sam sebe voham, ko se ustavim na kofetku). Zanima me, kako bi lahko ta smrad spravil ven? Svetovali so mi, da naj ga dam v kurilnico za en teden ali dva in bi mogel smrad izginiti. Kaj če ne bo? Bi lahko kombinezon opral v pralnem stroju, na programu brez centrifuge?

Probaj ga impregnirat z lanenim oljem.....najprej ga pa počasi dobro posuši.

Objavljeno

Pravjo da pomaga tut čistilnica...kolkr sm u leklerku spraševal(in res samo spraševal) stane cca30-40€...

Objavljeno

Mene pa zanima kakšne imate kaj izkušnje s enodelnimi kombinizoni znamke Suomy?

Objavljeno
Moj primer:

Probal Alpinestar 48 brez hrbteničnika... čisto pravi. Dam še hrbteničnik gor, pa nism mogu dihat. Tko da sm vzel 50.

Poanta: morš probat z želvo, preden kupiš .)

in trenutno se ukvarjam točno s tem problemom.. želvo sem kupil naknadno in sedaj so mi hlače premajhne..

bo treba menjat kombinezon :/

Objavljeno
a daš ti želvo na jajca al kaj :hmm:

včasih :unsure: , vem, da sem malce perverzen, ampak to, da si dajem želvo na jajca še ni bolano oziroma freakiš ne, sej to tud ostali počno :unsure: kaj ne?

Objavljeno
in trenutno se ukvarjam točno s tem problemom.. želvo sem kupil naknadno in sedaj so mi hlače premajhne..

bo treba menjat kombinezon :/

Ni treba menjat... če so ti premajhne po dolžini, jih lahko elegantno podaljšaš .) Pa še vidi se ne :grrr

Če pa po širini, bo treba pa v kak fitnes, pa mal diete :lol:

Objavljeno

Al pa en gumb manj zapet.

Objavljeno
Al pa en gumb manj zapet.

Na naših kombotih ni nobenih gumbov :P

:photo: post-2606-1200991571_thumb.jpg

Objavljeno

:blush: jbga.

.......šminkeri :P

Objavljeno
.......šminkeri :P

:grrr Čefurji :lol1: :lol1:

Objavljeno
:grrr Čefurji :lol1: :lol1:

pol bi mogu puma škornje nabavt :naughty:

Objavljeno
a daš ti želvo na jajca al kaj :hmm:

hlače me stisnejo v kolkih, ne pa pri jajcah

Objavljeno
pol bi mogu puma škornje nabavt :naughty:

:slap: Zakaj si to šele zdej povedu :slap: Sm jih že v rokah držal, pa poj nism kupu :D Ehh, bom pa 2 beli črti dal našit na kombinezon :lol1:

Objavljeno

Mene pa zanima kakšne izkušnje mate z kombinezonom z zračnikom na prsih-luknicami

Objavljeno
Mene pa zanima kakšne izkušnje mate z kombinezonom z zračnikom na prsih-luknicami

vredu, poleti lepo hladi ampak ko pa malo zahladi pa krepko čutiš. kombinezon za lepe temperature pač.

Objavljeno

ja, ko pa je mal hladneje, spodaj oblečeš eno majico z všito windstopper membrano in ni nobene panike, te ne prepiha

Objavljeno
vredu, poleti lepo hladi ampak ko pa malo zahladi pa krepko čutiš. kombinezon za lepe temperature pač.

jaz mam polno perforiran kombinezon.. razlika je najbolj očitna poleti, ko ti je res veliko znosneje v kombinezonu.. v zimskih časih pa me ne zebe kaj preveč.. navadno si oblečem pulover spodaj, pa je..

ko sem se to nedeljo vozil, pa je blo tak špasno na mopedu, da pomislil nisem na zmrznjena jajca..

ko te zazebe, pač odpreš gas do konca... meni takoj postane vroče :naughty:

Objavljeno

Hvala za odgovore nism bil prepričan če bi za vzel tko da grem jutr kr v nabavo... :rolleyes:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!