Skoči na vsebino

Suzuki GSXR 600

Priporočene objave

Objavljeno

No,k bos menju sporoc. Razmisljam,da bi dal originalne nazaj,k se mal boji pulcajev :blush:

Kok mate ze kej kilometrov za sabo?

Objavljeno

zanima me če pašejo ogledalo in žmigavec iz 1000ke na 600ko imam k7 letnik.

Objavljeno
js ga bom pelou v Žužemberk h Barboriču.Drgač pa mam jst prednja žmihavca originalna še gor ,pa jih mislm menat,zadnjih pa nimam več.

To dejanje ti odsvetujem.

Jaz sem imel karambol in mi motor ni hotel več vžgati. Peljal sem ga Barboriču, da mi bo zadevo zrihtal. Čakal sem 3tedne samo na dele. Namesto, da bi pogledal kaj je narobe glede vžiga mi je šel ku*** menjati celotno sklopko, z katero nisem imel prej težav. Ko motor nazaj sestavi, me pokliče in reče da je motor zariban. (2t). Plačal sem 150e za prazen nič.

Cilinder je bil dodobra znucan, ampak vseeno sem se odločil, da vsaj toliko sestavim mašino, da bo vžgala.(nadalnje delo delano pri domačem mojstru). In ko motor užge glej ga zlomka sklopka ropota.

Barborič mi je zajebal, še to kar je delalo, pa še plačat sem mu moral.

Ne ponavljaj naših napak.

Veliko pa tudi pomeni, če se z njim osebno poznaš. Jaz ko sem bil prvič pri njemu se je do mene obnašal, kot da sem ničvredni človek. Rekel, naj zapeljem motor pod streho in da bo on to vse zrihtal. Še svoje mnenje sem težko povedal.

Nč dost nakladanja, upam da boš zrihtal motor.

Lp

Objavljeno

Ja OK in kdo je potem najboljši serviser za Suzuki?

Objavljeno

Ti dam jest od enga številko, povprašaj me na pm !

Objavljeno
No,k bos menju sporoc. Razmisljam,da bi dal originalne nazaj,k se mal boji pulcajev :blush:

Kok mate ze kej kilometrov za sabo?

letos...mislm da mal čez 1000...ajde da zaokrožmo 1,5k km :)

Ja OK in kdo je potem najboljši serviser za Suzuki?

ne smemo oglašat...lohk ti pa pm pošlem kje sm ga mel jst :yes:

Ti dam jest od enga številko, povprašaj me na pm !

si rihtaš biznis ;)

Objavljeno

Moj je mel 46k km ko sem ga prodal in je delal kot treba.

Objavljeno

zakaj si ga potem sploh prodal?

Objavljeno

vrjetno zato, ker si je kupo KTM-a ali ne?

Objavljeno

Pr men je zdj ene tolk km...pa ni blo nč z mašino narobe, če ne štejem napenjalca...ajde no pa frgazar so mi naštelal...dela ko suza :whistle:

Objavljeno (popravljeno)

No OK to ni nobena reklama; ker je itak veliko imen napisanih v temi glede servisov. Je pa tako; motor je popolnoma nov in z garancijo, tako da ga v vsakem primeru ne bom dal nekomu kar tako v roke. Rad bi videl da vsaj nekaj ljudi pove kam naj peljem zadevo; sem pa iz LJ - raje vi meni pošljite PM prosim

LP,

Igor

Popravljeno . Popravil INFINITI
Objavljeno

Ti povem po pravici?

Ker sem se ga bal ko hudiča. Zato sem prodal. Sej ne da se KTMa ne, samo ne tolk.

Drugače pa zamenjava stila. Več SM ovinkov mam okrog hiše, več SM pist je po SLO, pa tudi od vedno sem si želel met SM. Pa sej veš, dokler si mlad lohk še kej sprobaš, pol k si star pa tudi :D

Objavljeno

Mogoce malce neumno vprasanje. Mene zanima,a so pri Gixxerju vse nalepke zalakirane?? :blush:

Objavljeno (popravljeno)

Čist tko off-topic: kok kej doseže srad 600 al pa recimo k1,k2 gixxer 600 top speed na ravnini ??? Za K6 je recimo pisalo 253 km/h, zanima me še za te tastare

Popravljeno . Popravil DejaVu
Objavljeno
Mogoce malce neumno vprasanje. Mene zanima,a so pri Gixxerju vse nalepke zalakirane?? :blush:

Načeloma niso :)

Objavljeno

po navadi so ˝zalakirane˝ samo na tanku

Objavljeno
Čist tko off-topic: kok kej doseže srad 600 al pa recimo k1,k2 gixxer 600 top speed na ravnini ??? Za K6 je recimo pisalo 253 km/h, zanima me še za te tastare

moja k7 leti 275 je ista ko k6

Objavljeno (popravljeno)

Napisani podatki so bili verjetno za dejansko hitrost. Top speed po števcu, velikokrat odstopa do 20km/h, ali pa tudi več, od realne.

Popravljeno . Popravil DeX
Objavljeno

Evo,da se vam pohvalim. Ravnokar sem pripeljal domov svojga gixxerja 600 B) Letnik 2001,zdele grem se naprej rihtat zavarovanje in registracijo. Mene bo razneslo od navdusenja :) B)

lp

Objavljeno

Moja starina(1999letnik) je šel 255km/h po števcu(še analognega je mel).Koliko laže pa nevem. Me niso uspeli zmerit :P

Objavljeno
Evo,da se vam pohvalim. Ravnokar sem pripeljal domov svojga gixxerja 600 B) Letnik 2001,zdele grem se naprej rihtat zavarovanje in registracijo. Mene bo razneslo od navdusenja :) B)

lp

dobra izbira !jest ga mam tut;zadovoljen !!!!!!pa velik srečnih kilometrčkov icon1.gif !!

Objavljeno

lp

kero barvno kombinacijo maš?

Objavljeno

Modro bela. Cel dan ga imam doma,pa se nism se nic pelju. Mokra cesta... :( :D

Objavljeno
Modro bela. Cel dan ga imam doma,pa se nism se nic pelju. Mokra cesta... :( :D

Welcome to the club.Men najlepša kombinacija :worship:

Merki,motorju se nad 9 taužnt strga,zato previdno če si novinec :winkiss:

post-13007-1208978680_thumb.jpg

Objavljeno

Hvala hvala.

Drgac se mi pa noge tresejo ze k na mestu na njem sedim :) Sem pa res novinec ja,tko da je usak predlog dobrodosel ;)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!