casper7 Objavljeno Junij 27, 2008 Opozori Objavljeno Junij 27, 2008 Mamo mamo, sam za slo. navodila jz ne vem kje bi dubu, po vsej verjetnosti mas pa angleska na uni strani, k je link en post nad tvojim. Lp.
SEOI-NAGE Objavljeno Julij 6, 2008 Opozori Objavljeno Julij 6, 2008 Ta stvar, ki ti pove kje je napaka je res super pogruntavščina. Sam sem imel podoben problem. Motor sem sestavil pri barvanju in mi da kontakt, tank pumpa tudi dela vendar na enkrat utripa FI in ne zaganja motorja. Z Dexovo pomočjo sva spravila v service mode in napisalo je C23, senzor ki ugasne motor ob padcu je bil narobe ustavljen na plato. Posledično je računalnik zaznaval da je motor prevrnjen in ni hotel zaganjat.
Razer Objavljeno Julij 9, 2008 Opozori Objavljeno Julij 9, 2008 Eno vprašanje... Dans sm z motorjm padu k sm ga v garažo spravlov sm pa čez frišno smolo k so cestarji cesto flikal zapelov na cesti ko sm delov ovink in me je sam vzel z motorjem vred postran iz brega dol.Podrajsana je desna stran motorja (kr plastike mal več vn gleda) in zej me zanima če slučajno kdo ve kolk pridejo te plastike ,če slučajno kdo ve...
simonsi Objavljeno Julij 9, 2008 Opozori Objavljeno Julij 9, 2008 (popravljeno) odvisno koliko imaš poškodovano, drugače pa okol 200€ na kos. Še okvirne cene: http://www.oemparts.eu/ Zakaj pa nimaš crash padov? :xx: Popravljeno Julij 9, 2008. Popravil simonsi
biker77 Objavljeno Julij 10, 2008 Opozori Objavljeno Julij 10, 2008 Eno vprašanje... Dans sm z motorjm padu k sm ga v garažo spravlov sm pa čez frišno smolo k so cestarji cesto flikal zapelov na cesti ko sm delov ovink in me je sam vzel z motorjem vred postran iz brega dol.Podrajsana je desna stran motorja (kr plastike mal več vn gleda) in zej me zanima če slučajno kdo ve kolk pridejo te plastike ,če slučajno kdo ve... plastike so drage k hudič.. jest..če si še kdaj omislim SS za po cesti..kar se vrjetno ne bo zgodilo..prvo odmontiram originale dol pa poliestre gor..
aselak Objavljeno Julij 10, 2008 Opozori Objavljeno Julij 10, 2008 plastike so drage k hudič..jest..če si še kdaj omislim SS za po cesti..kar se vrjetno ne bo zgodilo..prvo odmontiram originale dol pa poliestre gor.. da se ne bos počutil osamljenega tudi sam razmislam v tej smeri... Kaj pa ce bi ti plastike samo zakital pa na novo pobraval te bo prišlo veliko ceneje ker nove palstike so drage....zelo drage....
SEOI-NAGE Objavljeno Julij 10, 2008 Opozori Objavljeno Julij 10, 2008 Na ebayu jih imaš po 500-800€, samo najt moraš
Jure Objavljeno Julij 10, 2008 Opozori Objavljeno Julij 10, 2008 Ja, ampak to niso originali, so barvani poliestri.. Original plastike je najbolje dat popravit enemu dobremu ličarju, bo verjetno precej ceneje od novih.
Erik Objavljeno Julij 10, 2008 Opozori Objavljeno Julij 10, 2008 Ja, ampak to niso originali, so barvani poliestri.. Original plastike je najbolje dat popravit enemu dobremu ličarju, bo verjetno precej ceneje od novih. če imaš srečo dobiš za tak denar tudi original, seveda v rangu 800€
Razer Objavljeno Julij 10, 2008 Opozori Objavljeno Julij 10, 2008 Aha aha no sj bom vidu kko bo an...Ubistvu tut ne vem kaj nej nardim s tem an . Evo slike,pa povejte kaj se najbl splača...Prosm :)
Razer Objavljeno Julij 10, 2008 Opozori Objavljeno Julij 10, 2008 odvisno koliko imaš poškodovano, drugače pa okol 200€ na kos. Še okvirne cene: http://www.oemparts.eu/ Zakaj pa nimaš crash padov? :xx: Aha si bom mal pogledov :hmm: Hvala Ja k***c k na te pa še pomislu nism,da bi nabavu :headbang:
Erik Objavljeno Julij 10, 2008 Opozori Objavljeno Julij 10, 2008 če te ne moti pusti tko, pa ga čez zimo zrihtaj oz. mal glej sproti po ebayu za plastiko.
biker77 Objavljeno Julij 10, 2008 Opozori Objavljeno Julij 10, 2008 (popravljeno) sm mislu da je ker razbito pa tko..tole se pa komaj vidi.. če nisi nek zajeban pozerček pusti tako kot je.. in to sploh ne rabiš gledat za nove..se da te čist okej popravt.. oziroma jest sploh ne bi popravljal.. Popravljeno Julij 10, 2008. Popravil biker77
casper7 Objavljeno Julij 10, 2008 Opozori Objavljeno Julij 10, 2008 sm mislu da je ker razbito pa tko..tole se pa komaj vidi..če nisi nek zajeban pozerček pusti tako kot je.. in to sploh ne rabiš gledat za nove..se da te čist okej popravt.. oziroma jest sploh ne bi popravljal.. Se popolnoma strinjam pust tako kot je.......
norc 16 Objavljeno Julij 10, 2008 Opozori Objavljeno Julij 10, 2008 Aha aha no sj bom vidu kko bo an...Ubistvu tut ne vem kaj nej nardim s tem an .Evo slike,pa povejte kaj se najbl splača...Prosm :) desna stran motorja pride 300 eurov z nalepkami. drugače pa ti priporočam na novo jih pihneš, pa nalepke kupiš so vse skupaj 20-25 na eno stran. kupiš pa jih v lipnici naročiš danes ob 4 ju3 ob 9 jih lahko prideš pojn. prinas pa minimalno 3 tedne. drugače pa se to sploh nevidi preveč, ženi-punci ukradeš malo kaki lak za nohte pa je toto.
norc 16 Objavljeno Julij 10, 2008 Opozori Objavljeno Julij 10, 2008 če rabi kdo sliko za kakašno predelavo orginal izpuha kako izgleda iz notranjosti naj mi reče.
Razer Objavljeno Julij 10, 2008 Opozori Objavljeno Julij 10, 2008 če te ne moti pusti tko, pa ga čez zimo zrihtaj oz. mal glej sproti po ebayu za plastiko. Aha.Sj bomo vidl sm mislu da je ker razbito pa tko..tole se pa komaj vidi..če nisi nek zajeban pozerček pusti tako kot je.. in to sploh ne rabiš gledat za nove..se da te čist okej popravt.. oziroma jest sploh ne bi popravljal.. Ne pozerčk nism,ker si nism kupu zrd tega motorja :D Ma ne sam pač mam js rd ,da je vse lepo in prov an sam zrd tega. desna stran motorja pride 300 eurov z nalepkami. drugače pa ti priporočam na novo jih pihneš, pa nalepke kupiš so vse skupaj 20-25 na eno stran. kupiš pa jih v lipnici naročiš danes ob 4 ju3 ob 9 jih lahko prideš pojn. prinas pa minimalno 3 tedne. drugače pa se to sploh nevidi preveč, ženi-punci ukradeš malo kaki lak za nohte pa je toto. Aha ql ql.Ja sj res sj si mu ti tut sranje sam mal večjiga :S dj te bom na msnju kliknu pa se bova mal zmenla... Žene pa še nimam hehe sm mal premld še x)
SEOI-NAGE Objavljeno Julij 10, 2008 Opozori Objavljeno Julij 10, 2008 Ja, ampak to niso originali, so barvani poliestri.. Original plastike je najbolje dat popravit enemu dobremu ličarju, bo verjetno precej ceneje od novih. Saj sem napisal original plastike in ne poliester ?
_N3jC_ Objavljeno Julij 14, 2008 Opozori Objavljeno Julij 14, 2008 Mene pa sam zanima, če kdo ve kok pride prednja luč za gsxr 600 K7 :hmm:
biker77 Objavljeno Julij 14, 2008 Opozori Objavljeno Julij 14, 2008 Mene pa sam zanima, če kdo ve kok pride prednja luč za gsxr 600 K7 :hmm: mislim da najmanj 500 evrov..
Jure Objavljeno Julij 15, 2008 Opozori Objavljeno Julij 15, 2008 Jaz bi se kar pridružil bikerju77 (ima tudi sam k6 750), za k4/k5 je tam okoli, ko smo enkrat spraševali za enega razbitega..
SEOI-NAGE Objavljeno Julij 15, 2008 Opozori Objavljeno Julij 15, 2008 Nejc, iz prve roke ti povem da je luč za GSX-R 600/ 2004-05 letnik 690 € moto čarlie Trieste. Tenk ju
_N3jC_ Objavljeno Julij 15, 2008 Opozori Objavljeno Julij 15, 2008 Jaz bi se kar pridružil bikerju77 (ima tudi sam k6 750), za k4/k5 je tam okoli, ko smo enkrat spraševali za enega razbitega.. Nejc, iz prve roke ti povem da je luč za GSX-R 600/ 2004-05 letnik 690 € moto čarlie Trieste. Tenk ju ja pol je pa res nabita cena :wacko: a tale cena pol ni prava, k je na tej strani :hmm: http://www.oemparts.eu/oem5.asp?M=Suzuki&a...SZ-GSXR600K6_BD
k0ci Objavljeno Julij 15, 2008 Opozori Objavljeno Julij 15, 2008 je prava cena ja, sam naročit morš v slovenijo......pa to mislim da so kopije in ne originalni deli, ampak itak je vseeno, pomoje da je luč enaka le da nima gor znaka suzuki :) če ne dobiš nikjer od kakega padenega vzami tole
_N3jC_ Objavljeno Julij 15, 2008 Opozori Objavljeno Julij 15, 2008 (popravljeno) je prava cena ja, sam naročit morš v slovenijo......pa to mislim da so kopije in ne originalni deli, ampak itak je vseeno, pomoje da je luč enaka le da nima gor znaka suzuki :) če ne dobiš nikjer od kakega padenega vzami tole hehe mah ne sej mene sam tko zanima, če je ne bom prek garancije dobu al pa nekak prek zavarovalnce bom pustu, zarad tistih dveh flekov stoplene plastike se res ne bom obremenjevou :) ker nazadne je pol zmer najraj tko da k use zamenaš nardiš totalko hehe pol mi pa res nebi blo usen k bi stran 400eur vrgu -_- Popravljeno Julij 15, 2008. Popravil _N3jC_
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se