Popularna objava UnionJack Objavljeno April 26, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno April 26, 2016 deželca lepa, folk uredu, nč presran, ceste cool, vendar je jadranka za njih mati tekoče in lepe vožnje.... sightseeinga praktično ni. tukaj podrazimevam grke in rimljane. Ponudjo neko kamnito jebo u obliki slona in par turnov višine atrijske hiše, cccc.... je pa drago. med ugodnejšimi kofeti s hladnim mlekom je bil glihkar, 3€.... kosilce za 2+1 na costi smeraldi, sej je lepa okolica in pogledi, ampak za 188 z nobeno specialiteto ga mal zapretiravajo. pa niti sezona ni.... da ne bo snecer pretiravu, umes je nalival k svina, +14, veter,.... na mopedih pa sami starejši reflexarji, sevede skor izključno na GSA tipu. Kmet2, solorider, jskrablin in 15 others 18 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
crasher Objavljeno April 27, 2016 Deli Objavljeno April 27, 2016 Ob 22. 4. 2016 at 15:39, solorider pravi: Sardinija je cela super cesta pa nove gume vzemite, da ne boste presenečeni! Se strinjam... Kolega je lani po 10 dnevih moral menjat prednjo. UnionJack, DRVOWP in solorider 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava UnionJack Objavljeno April 27, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno April 27, 2016 na +23 v družbi rahlega scirocco-a, da malo rashladi.... glede na situacijo v ljubljani je prou OK. ....glede na ogromno kremena vsenaokoli je tud zmes za asfalt taprava in s tem dobre ceste. Tajming je nekje do konca maja odličen, ker se čez poletje nabaše 2much turistov. pa kontra učeri, dons u hotelu večerja, Orisiano, 50! jskrablin, otim, robot in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tonystx Objavljeno April 27, 2016 Deli Objavljeno April 27, 2016 Ja, tud tam imajo pravilo, da bolj greš na jug cenej ješ. UnionJack 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava UnionJack Objavljeno April 28, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno April 28, 2016 21 hours ago, tonystx said: Ja, tud tam imajo pravilo, da bolj greš na jug cenej ješ. Olbia, Porto Cervo; dobre negovane ceste. SV del dokaj naluknano hrapave ampak ne na nivoju Logatec-Planina. Od Alghera pa čist do juga odlična, sm pa ke mal ozka. Avtodomarji mirno ustavlajo za ovinkom, sred ceste in cca 27min porabjo za eno do 2 slike.... Vasice nič posebnega ampak folk super, hrana ugodna in dobra. Zdele u Puli zglednih 20, top app,.... Fotka pa iz Kitevillage, cel kup naših, u bistvu sami naši.... jskrablin, sohen, bajkr88 in 10 others 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava UnionJack Objavljeno April 29, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno April 29, 2016 Jug Sardinije, kamenine zelo mešane in s tem tud tip plaže..... U hudi offroad vukojebini krasen zvok tišine, ... ampak če kdo misl, da se je možno skrit pred nemci gadno se zajebo Germani te povsod najdejo. Naenkrat 20 SS hribolazcev obkoli Neretvo ...hudo! Dons pa flat u centru Cagliarija....! robot, MiNa, jskrablin in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno April 29, 2016 Deli Objavljeno April 29, 2016 @UnionJack To si z motorjem na Sardiniji? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
UnionJack Objavljeno April 29, 2016 Deli Objavljeno April 29, 2016 9 minutes ago, Snecer said: @UnionJack To si z motorjem na Sardiniji? U should take a wild guess now ....domorodci majo pa presenetljivo mal mopedov. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava cb1300 Objavljeno Maj 9, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 9, 2016 Samo ene par vtisov-ni blo švoh ;-) domina, Snečer, RobiRoberto in 13 others 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zmilan Objavljeno Maj 10, 2016 Deli Objavljeno Maj 10, 2016 Ob 22. 4. 2016 at 8:38, domina pravi: prestavi za en mesec pa gremo skupi Kdaj pa točno greste na Sardinijo.Jaz nameravam okoli 25 junija. domina 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
domina Objavljeno Maj 11, 2016 Deli Objavljeno Maj 11, 2016 17 hours ago, zmilan said: Kdaj pa točno greste na Sardinijo.Jaz nameravam okoli 25 junija. štart je 17.6. - ampak smo se bolj usmerili na korziko, ker za oboje najverjeteje ne bo dovolj časa zmilan 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zmilan Objavljeno Maj 11, 2016 Deli Objavljeno Maj 11, 2016 (popravljeno) pred 35 minutami, domina pravi: štart je 17.6. - ampak smo se bolj usmerili na korziko, ker za oboje najverjeteje ne bo dovolj časa Ja, za oboje kr težko v celoti.Sam se pravzaprav tud ne morem čist odločit. Korzika je lepša vsaj zame, Ste karte že prej rezerviral ,pa kolk so ble, če ste.In kje boste spali Popravljeno Maj 11, 2016. Popravil zmilan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava cb1300 Objavljeno Maj 11, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 11, 2016 en prvomajski ;-) DAMI34, gsxf750, Cartman in 10 others 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomash Objavljeno December 2, 2016 Deli Objavljeno December 2, 2016 (popravljeno) Da malo dvignemo temo. Planiram spomladi na Sardinijo ima kdo kakšne sveže napotke? Trajekt, spalne destinacije, ceste .... Popravljeno December 2, 2016. Popravil tomash dopolnil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ferek Objavljeno December 8, 2016 Deli Objavljeno December 8, 2016 ...mi imamo že trajektne karte in prenočišča, vse REZERVIRANO... smo pa kar velika skupina... Se mi zdi, da smo z zgodnjo rezervacijo kar nekaj prišparali, seveda pa "reskiramo" kar se vremena tiče... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomash Objavljeno December 9, 2016 Deli Objavljeno December 9, 2016 (popravljeno) pred 13 urami, ferek pravi: ...mi imamo že trajektne karte in prenočišča, vse REZERVIRANO... smo pa kar velika skupina... Se mi zdi, da smo z zgodnjo rezervacijo kar nekaj prišparali, seveda pa "reskiramo" kar se vremena tiče... Kdaj pa planirate? Jaz sem lani Korziko ravno zaradi vremena prestavil. Snecer je z zasneženim motorjem čez Trojane šel proti domu. Popravljeno December 9, 2016. Popravil tomash Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno December 9, 2016 Deli Objavljeno December 9, 2016 pred 54 minutami, tomash pravi: Kdaj pa planirate? Jaz sem lani Korziko ravno zaradi vremena prestavil. Snecer je z zasneženim motorjem čez Trojane šel proti domu. Sicer pa je bilo vreme pred tem dokaj ok. Tisti sneg lani je bil kar ekstrem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ferek Objavljeno December 9, 2016 Deli Objavljeno December 9, 2016 ...ja, vem... Lani smo mi uživali v toplem soncu Andaluzije in Portugalske, ko je tukaj snežilo... O točnem datumu pa nebi javno... Kot sem že napisal, nič več ne planiramo ampak imamo že vse plačano in splanirano... torej karte za trajekt in nočitve preko bookinga... Potujemo z nočnim trajektom iz Livorna tja in nazaj, vmes pa spimo 3 x v Vilasimiusu in 2x v Bosi... tomash 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomash Objavljeno December 12, 2016 Deli Objavljeno December 12, 2016 Je važno od kod štartati in kam? Kot vidim je izhodišče lahko Livorno, Genova, Piombino, destinacija pa Golfo Aranci ali pa Olbio? Kakšno priporočilo ali kar pač je na razpolago? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ferek Objavljeno December 12, 2016 Deli Objavljeno December 12, 2016 po mojih izkušnjah iz Korzike in Andaluzije, je vedno najbolj ugodno izbrat trajekt, ki vozi ponoči, saj z njim izgubiš najmanj časa na potovanju in prišparaš pri nočitvah... Prmer: Prvi dan opraviš transfer do Livorna, se vkrcaš na trajekt ki odpelje okrog 21h, in ob pol sedmih zjutraj si na Sardiniji in imaš pred sabo cel dan.... Snečer, Kmet2, Toncek in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomash Objavljeno December 21, 2016 Deli Objavljeno December 21, 2016 nekaj časa spremljam cene trajektov in sedaj držijo na 125,36 za motor in dve osebi, povratna on deck. Je za pričakovati še kakšen spust cene, ali je to za zagrabit in bookirat? Koliko ste kaj dajali za trajekt? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomash Objavljeno Januar 4, 2017 Deli Objavljeno Januar 4, 2017 tkolele. Karte za nočni trajekt so plačane. sedaj pa še približno naštudiram pot po Sardiniji pa bo. Kakšen predlog? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomash Objavljeno Marec 28, 2017 Deli Objavljeno Marec 28, 2017 Glede na to, da mi nihče nič ne sugerira, jo bom mahnil desno. Potem pa ob "obali" naokoli. Če se pa slučajno kdo spomni kakšnega kampa, mi naj pa le napiše. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Marec 29, 2017 Deli Objavljeno Marec 29, 2017 On 04/01/2017 at 9:37 PM, tomash said: tkolele. Karte za nočni trajekt so plačane. sedaj pa še približno naštudiram pot po Sardiniji pa bo. Kakšen predlog? On 28/03/2017 at 0:58 PM, tomash said: Glede na to, da mi nihče nič ne sugerira, jo bom mahnil desno. Potem pa ob "obali" naokoli. Če se pa slučajno kdo spomni kakšnega kampa, mi naj pa le napiše. Cim manj ob obali, razen, ce imas namen se kaj drugega pocet kakor uzivat po cestah Sardinije. Par idej Kar se cest tice. Ce se bos vrtel okoli Nacionalnih parkov v sredini Sardinije imas par dni kaj pocet. Tole sem prevozil n-krat: gsxf750, Joker in tomash 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomash Objavljeno April 11, 2017 Deli Objavljeno April 11, 2017 Preveril danes cene kart! Karte so v primerjavi z januarjem, danes dražje za 30%. Tako, da je smiselno kupit karto prej. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se