Skoči na vsebino

Yamaha DT (vse verzije in letniki)

Priporočene objave

Objavljeno

Lep pozdrav usem. Mogoče malo offtopic ampak useeno. Res že lep čas iščem rabljeno dt125 na goriškem, ali okolici do postojne/kopra. Res bi vam bil hvaležen za kakšno ponudbo-seveda me zanimajo ohranjeni, spravni motorji. hvala! ( oglasnike sem že preiskal...več ali manj je tam samo nategovanje ljudi)

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

...bla bla bla

PS: če koga zanima lahko uploadam service manual za dtjke (in tzrke) do letnika '02 (torej še tastar model, z zadnjo lučjo pod blatnikom in obratomerjem)

Ja jst bi to rabu oz. tast je kupu Yamaho DT125E letnik tm okol 2002. Google mi ne najde.

Objavljeno

Ja jst bi to rabu oz. tast je kupu Yamaho DT125E letnik tm okol 2002. Google mi ne najde.

... sm najdu owners manual, parts manual in service manual na neki zabačeni strani tko da...

Objavljeno

DT125R ali DT125RE? Sicer pa so nekateri isti za več različnih letnikov... razlike so edino pri mašinah, nekatere so 4bl, potem nekatere DE03 itd.

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

mene pa zanima kateri športn auspuh najbl prpomore k moči dt-jki 2002 letnik(zaenkt je se use original in negre lih kej prevec)

Objavljeno (popravljeno)

a

Popravljeno . Popravil dt-jka
Objavljeno

DEP ali pa Gianelli kolko sem gledal okrog

Objavljeno

DEP ali pa Gianelli kolko sem gledal okrog

Arrow, Giannelli, DOMA, HGS. Ostalih ne poznam.

• 5 mesecev pozneje...
Objavljeno

na kateri spletni strani bi našel shemo celotnega motorja yamaha dt 125 1997.. učas mi je šla 140 kmh, zdj jo pa kumi 100 natišim.. pa k ga do konca prtisnem ga zamori pa ne zapoje tko kt bi mogu.. zdj pa nevem a je lahko zato k mi prevelko mešanco dela, k mi ole tud zskoz avspuh vn meče, al je sm fargazar za naštelat. k fargazar sm spucov pa ni nč boli. zdj pa če mi ko razlozi kako se fargazar naštela. uglavnem nj mi kdo pove u čem bi lhk bla fora.. :)

Objavljeno

na kateri spletni strani bi našel shemo celotnega motorja yamaha dt 125 1997.. učas mi je šla 140 kmh, zdj jo pa kumi 100 natišim.. pa k ga do konca prtisnem ga zamori pa ne zapoje tko kt bi mogu.. zdj pa nevem a je lahko zato k mi prevelko mešanco dela, k mi ole tud zskoz avspuh vn meče, al je sm fargazar za naštelat. k fargazar sm spucov pa ni nč boli. zdj pa če mi ko razlozi kako se fargazar naštela. uglavnem nj mi kdo pove u čem bi lhk bla fora..  :)

Objavljeno

poskusi zmerit kompresijo, idi k mehaniku in pogledaj... Sicer pa zdaj pozimi itak ne boš dobil enakih rezultatov kot poleti... 

Objavljeno

na kateri spletni strani bi našel shemo celotnega motorja yamaha dt 125 1997.. učas mi je šla 140 kmh, zdj jo pa kumi 100 natišim.. pa k ga do konca prtisnem ga zamori pa ne zapoje tko kt bi mogu.. zdj pa nevem a je lahko zato k mi prevelko mešanco dela, k mi ole tud zskoz avspuh vn meče, al je sm fargazar za naštelat. k fargazar sm spucov pa ni nč boli. zdj pa če mi ko razlozi kako se fargazar naštela. uglavnem nj mi kdo pove u čem bi lhk bla fora..  :)

Načeloma bi po mrzlem zraku morala it še bolj. Poskušaj naštelat zrak na fergu. (to ti ne morem opisat, ker to moraš po obnašanju motorja štelat, maš vijak, ponavadi črn, na bočni strani vplinjača)

Ne gnat motorja, če se ne obnaša normalno, ker ko ti zareže je prepozno :)

Objavljeno

Načeloma bi po mrzlem zraku morala it še bolj. Poskušaj naštelat zrak na fergu. (to ti ne morem opisat, ker to moraš po obnašanju motorja štelat, maš vijak, ponavadi črn, na bočni strani vplinjača)

Ne gnat motorja, če se ne obnaša normalno, ker ko ti zareže je prepozno :)

meni je šla bolj ko je blo vroče :D

Objavljeno

na kateri spletni strani bi našel shemo celotnega motorja yamaha dt 125 1997.. učas mi je šla 140 kmh, zdj jo pa kumi 100 natišim.. pa k ga do konca prtisnem ga zamori pa ne zapoje tko kt bi mogu.. zdj pa nevem a je lahko zato k mi prevelko mešanco dela, k mi ole tud zskoz avspuh vn meče, al je sm fargazar za naštelat. k fargazar sm spucov pa ni nč boli. zdj pa če mi ko razlozi kako se fargazar naštela. uglavnem nj mi kdo pove u čem bi lhk bla fora.. :)

Če po tistem ko boš poskusil kar sta ti napisala budacki in lipek še vedno ne bo delal tako kot more, lahko še preveriš če izpušni ventil deluje tako kot mora ;)

Objavljeno

točno ja! poglej če se ti ni YPVS razštelal

• 2 mesecev pozneje...
Objavljeno

Jes bi pa neki uprašu:

Sem odstranil blokade iz auspuha in sedaj mi gre po končni manj kot prej pospeški pa si boljši. Zanima me kako bi lahko pridobil na končni. Vem da bom moral menjati dizo ampak koliko velika naj bo? In pa še cdi kaj moram glede tega ukrent.

P.S. koliko bo potem šel?

Hvala in lp

Aja motor je ves originaln razen odstranjene blokade :)

Objavljeno

Povej mi, kateri letnik, model (de03, 4bl, de06?) je... kje si odstranil blokade?

Objavljeno

Yamaha DT50R  2009 AM6 mašina. Blokade sem pa odstranil iz avspuha takoj pri mašini (pri tistem zavoju cevi ki je pritrjena na drugo cev z tremi vijaki). Na cdi-ju pa piše moric/moris ne vem točno. Sem pa slišal da morš skos o prevrtat da odstranš el. blokado z 5mm svedrm.

Hvala in LP

Objavljeno

sem mislil da dt125 ... o tistem ti vem kaj več povedat :)

Objavljeno (popravljeno)

Morda kdo ve za koga ki išče takšen motor? Sem lastnik že nekaj let, vendar se ne vozim več z njo.

http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=7159601

Motor je res lepo ohranjen in takšnega skrbnika tudi upam da bo dobil naprej...

Cena pa mal čez jurčka €. Kar mislim da je zelo fer, glede na ohranjenost...

Popravljeno . Popravil miha7
Objavljeno

zelo pravična cena!

Objavljeno

zelo pravična cena!

Vendar izredno slabo povpraševanje. Vsi bi dali max 700-900€. In jih nažalost morem odsloviti, za takšen denar lahko kupijo kaj zjahanega na avto.net.

Objavljeno

Vendar izredno slabo povpraševanje. Vsi bi dali max 700-900€. In jih nažalost morem odsloviti, za takšen denar lahko kupijo kaj zjahanega na (Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.).

mislim da imaš ceno okoli 1200€ ??

Objavljeno

mislim da imaš ceno okoli 1200€ ??

Nekaj se še da zmenit pod to ceno.

Objavljeno

malo km, optično zgleda dobro ohranjena... pa še arrow izpuh, nove gume... 1000 MORAŠ dobiti... pod 1000 daš za DT na kateri še moraš nekaj pošraufat... :D

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!