goba8 Objavljeno Junij 22, 2012 Opozori Objavljeno Junij 22, 2012 Lep pozdrav usem. Mogoče malo offtopic ampak useeno. Res že lep čas iščem rabljeno dt125 na goriškem, ali okolici do postojne/kopra. Res bi vam bil hvaležen za kakšno ponudbo-seveda me zanimajo ohranjeni, spravni motorji. hvala! ( oglasnike sem že preiskal...več ali manj je tam samo nategovanje ljudi)
paris2 Objavljeno Julij 25, 2012 Opozori Objavljeno Julij 25, 2012 ...bla bla bla PS: če koga zanima lahko uploadam service manual za dtjke (in tzrke) do letnika '02 (torej še tastar model, z zadnjo lučjo pod blatnikom in obratomerjem) Ja jst bi to rabu oz. tast je kupu Yamaho DT125E letnik tm okol 2002. Google mi ne najde.
paris2 Objavljeno Julij 26, 2012 Opozori Objavljeno Julij 26, 2012 Ja jst bi to rabu oz. tast je kupu Yamaho DT125E letnik tm okol 2002. Google mi ne najde. ... sm najdu owners manual, parts manual in service manual na neki zabačeni strani tko da...
Lipek Objavljeno Julij 27, 2012 Opozori Objavljeno Julij 27, 2012 DT125R ali DT125RE? Sicer pa so nekateri isti za več različnih letnikov... razlike so edino pri mašinah, nekatere so 4bl, potem nekatere DE03 itd.
dt-jka Objavljeno Avgust 8, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2012 mene pa zanima kateri športn auspuh najbl prpomore k moči dt-jki 2002 letnik(zaenkt je se use original in negre lih kej prevec)
dt-jka Objavljeno Avgust 8, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2012 (popravljeno) a Popravljeno Avgust 8, 2012. Popravil dt-jka
Lipek Objavljeno Avgust 8, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2012 DEP ali pa Gianelli kolko sem gledal okrog
budacki Objavljeno Avgust 8, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2012 DEP ali pa Gianelli kolko sem gledal okrog Arrow, Giannelli, DOMA, HGS. Ostalih ne poznam.
yamaha dt Objavljeno Januar 18, 2013 Opozori Objavljeno Januar 18, 2013 na kateri spletni strani bi našel shemo celotnega motorja yamaha dt 125 1997.. učas mi je šla 140 kmh, zdj jo pa kumi 100 natišim.. pa k ga do konca prtisnem ga zamori pa ne zapoje tko kt bi mogu.. zdj pa nevem a je lahko zato k mi prevelko mešanco dela, k mi ole tud zskoz avspuh vn meče, al je sm fargazar za naštelat. k fargazar sm spucov pa ni nč boli. zdj pa če mi ko razlozi kako se fargazar naštela. uglavnem nj mi kdo pove u čem bi lhk bla fora..
yamaha dt Objavljeno Januar 18, 2013 Opozori Objavljeno Januar 18, 2013 na kateri spletni strani bi našel shemo celotnega motorja yamaha dt 125 1997.. učas mi je šla 140 kmh, zdj jo pa kumi 100 natišim.. pa k ga do konca prtisnem ga zamori pa ne zapoje tko kt bi mogu.. zdj pa nevem a je lahko zato k mi prevelko mešanco dela, k mi ole tud zskoz avspuh vn meče, al je sm fargazar za naštelat. k fargazar sm spucov pa ni nč boli. zdj pa če mi ko razlozi kako se fargazar naštela. uglavnem nj mi kdo pove u čem bi lhk bla fora..
Lipek Objavljeno Januar 18, 2013 Opozori Objavljeno Januar 18, 2013 poskusi zmerit kompresijo, idi k mehaniku in pogledaj... Sicer pa zdaj pozimi itak ne boš dobil enakih rezultatov kot poleti...
budacki Objavljeno Januar 19, 2013 Opozori Objavljeno Januar 19, 2013 na kateri spletni strani bi našel shemo celotnega motorja yamaha dt 125 1997.. učas mi je šla 140 kmh, zdj jo pa kumi 100 natišim.. pa k ga do konca prtisnem ga zamori pa ne zapoje tko kt bi mogu.. zdj pa nevem a je lahko zato k mi prevelko mešanco dela, k mi ole tud zskoz avspuh vn meče, al je sm fargazar za naštelat. k fargazar sm spucov pa ni nč boli. zdj pa če mi ko razlozi kako se fargazar naštela. uglavnem nj mi kdo pove u čem bi lhk bla fora.. Načeloma bi po mrzlem zraku morala it še bolj. Poskušaj naštelat zrak na fergu. (to ti ne morem opisat, ker to moraš po obnašanju motorja štelat, maš vijak, ponavadi črn, na bočni strani vplinjača) Ne gnat motorja, če se ne obnaša normalno, ker ko ti zareže je prepozno
Lipek Objavljeno Januar 19, 2013 Opozori Objavljeno Januar 19, 2013 Načeloma bi po mrzlem zraku morala it še bolj. Poskušaj naštelat zrak na fergu. (to ti ne morem opisat, ker to moraš po obnašanju motorja štelat, maš vijak, ponavadi črn, na bočni strani vplinjača) Ne gnat motorja, če se ne obnaša normalno, ker ko ti zareže je prepozno meni je šla bolj ko je blo vroče
speedfighttuning Objavljeno Januar 21, 2013 Opozori Objavljeno Januar 21, 2013 na kateri spletni strani bi našel shemo celotnega motorja yamaha dt 125 1997.. učas mi je šla 140 kmh, zdj jo pa kumi 100 natišim.. pa k ga do konca prtisnem ga zamori pa ne zapoje tko kt bi mogu.. zdj pa nevem a je lahko zato k mi prevelko mešanco dela, k mi ole tud zskoz avspuh vn meče, al je sm fargazar za naštelat. k fargazar sm spucov pa ni nč boli. zdj pa če mi ko razlozi kako se fargazar naštela. uglavnem nj mi kdo pove u čem bi lhk bla fora.. Če po tistem ko boš poskusil kar sta ti napisala budacki in lipek še vedno ne bo delal tako kot more, lahko še preveriš če izpušni ventil deluje tako kot mora
Lipek Objavljeno Januar 21, 2013 Opozori Objavljeno Januar 21, 2013 točno ja! poglej če se ti ni YPVS razštelal
Luki104 Objavljeno Marec 25, 2013 Opozori Objavljeno Marec 25, 2013 Jes bi pa neki uprašu: Sem odstranil blokade iz auspuha in sedaj mi gre po končni manj kot prej pospeški pa si boljši. Zanima me kako bi lahko pridobil na končni. Vem da bom moral menjati dizo ampak koliko velika naj bo? In pa še cdi kaj moram glede tega ukrent. P.S. koliko bo potem šel? Hvala in lp Aja motor je ves originaln razen odstranjene blokade
Lipek Objavljeno Marec 26, 2013 Opozori Objavljeno Marec 26, 2013 Povej mi, kateri letnik, model (de03, 4bl, de06?) je... kje si odstranil blokade?
Luki104 Objavljeno Marec 27, 2013 Opozori Objavljeno Marec 27, 2013 Yamaha DT50R 2009 AM6 mašina. Blokade sem pa odstranil iz avspuha takoj pri mašini (pri tistem zavoju cevi ki je pritrjena na drugo cev z tremi vijaki). Na cdi-ju pa piše moric/moris ne vem točno. Sem pa slišal da morš skos o prevrtat da odstranš el. blokado z 5mm svedrm. Hvala in LP
Lipek Objavljeno Marec 28, 2013 Opozori Objavljeno Marec 28, 2013 sem mislil da dt125 ... o tistem ti vem kaj več povedat
miha7 Objavljeno April 4, 2013 Opozori Objavljeno April 4, 2013 (popravljeno) Morda kdo ve za koga ki išče takšen motor? Sem lastnik že nekaj let, vendar se ne vozim več z njo.http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=7159601 Motor je res lepo ohranjen in takšnega skrbnika tudi upam da bo dobil naprej... Cena pa mal čez jurčka €. Kar mislim da je zelo fer, glede na ohranjenost... Popravljeno April 4, 2013. Popravil miha7
miha7 Objavljeno April 9, 2013 Opozori Objavljeno April 9, 2013 zelo pravična cena! Vendar izredno slabo povpraševanje. Vsi bi dali max 700-900€. In jih nažalost morem odsloviti, za takšen denar lahko kupijo kaj zjahanega na avto.net.
LoloMen Objavljeno April 9, 2013 Opozori Objavljeno April 9, 2013 Vendar izredno slabo povpraševanje. Vsi bi dali max 700-900€. In jih nažalost morem odsloviti, za takšen denar lahko kupijo kaj zjahanega na (Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.). mislim da imaš ceno okoli 1200€ ??
miha7 Objavljeno April 9, 2013 Opozori Objavljeno April 9, 2013 mislim da imaš ceno okoli 1200€ ?? Nekaj se še da zmenit pod to ceno.
Lipek Objavljeno April 12, 2013 Opozori Objavljeno April 12, 2013 malo km, optično zgleda dobro ohranjena... pa še arrow izpuh, nove gume... 1000 MORAŠ dobiti... pod 1000 daš za DT na kateri še moraš nekaj pošraufat...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se