Skoči na vsebino

Yamaha DT (vse verzije in letniki)

Priporočene objave

Objavljeno

ni vidt da bi biv žmigovc notr :hmm:

Objavljeno
sam bi pa teli hendprotektorji pasal na DTjko...sam da jih črne dobim pa so moji  :naughty: :OK:

http://www.yamaha-motor-europe.com/accesso...tRow=1&endRow=8

kej veš kašna je cena?

men se zdi da morjo bit kr precej dragi k je original izdelk od yamahe :hmm:

Tok js vem majo teli protektorji še žmigovc notr! :hmm:

No za žmiguce v hendprotektorju glih nism sigurna sam mi je pa model iz Tc motošopa reku da ma ene hendprotektorje za 4k komad sam ne vem kašn je un k ga je on mislu...je pa reku da je original od Yamahe...če je ta model pa če se ga dobi črnga sta 2 že moja :naughty: :OK:

Da bi bli pa žmiguci v hendprotektorju k bran roko pred vejami pa drugačnimi udarci pa ne vrjamm?!? :hmm:

Objavljeno

A mislte da bi šla maska pa luč iz TTjke tud na DTjko...kar močno dvomm sam mogoče pa :hmm:

Bom jst u petk al pa u soboto zutri začel mau ukol gledat kje bi mel kej kšne te plastike pa žmigle!

A bi gdo slučajno vedu če se kje v sloveniji dobi kšne te stranske plastike k bi ble kej bl fensy pa tko :?

Objavljeno
No za žmiguce v hendprotektorju glih nism sigurna sam mi je pa model iz Tc motošopa reku da ma ene hendprotektorje za 4k komad sam ne vem kašn je un k ga je on mislu...je pa reku da je original od Yamahe...če je ta model pa če se ga dobi črnga sta 2 že moja :naughty: :OK:

Da bi bli pa žmiguci v hendprotektorju k bran roko pred vejami pa drugačnimi udarci pa ne vrjamm?!? :hmm:

pomoje ma on une originalne take k maš zej gor u mislih. k teli mi dražji delujejo :?

Objavljeno
No za žmiguce v hendprotektorju glih nism sigurna sam mi je pa model iz Tc motošopa reku da ma ene hendprotektorje za 4k komad sam ne vem kašn je un k ga je on mislu...je pa reku da je original od Yamahe...če je ta model pa če se ga dobi črnga sta 2 že moja :naughty:  :OK:

pomoje ma on une originalne take k maš zej gor u mislih. k teli mi dražji delujejo :?

Ne če me je prov razumu pol mi je za kšne take reku ker sm mu dobesedno reku če majo kšne ščitnike za roke pa sm mu pukazu kje pa sm mu posebi reku da če so črni pa da so iz tatrde plastike...itak sm biu pa zuni pa sm ga sprašvov sam za ceno pa je reku 4 kose!Razn če me je narobe zastopu...pa sej za take(men so fulllllllllll lepi)bi dau tud kšnga kosa več...Jerry a so tvoji tud lepi???Lepši od teh na sliki al ne...a maš že kšne slike?!?

Objavljeno

jest ščitnikov še nimam mam pa naročene pa mislm da so tud že pršli sam še zment se morm pa iskt it. tiste slike od blatnika zadej morm pa šeenkt nrdit k mi je kolega na mail poslov pa je blo prevelik tko da se je use zgubil un je pa tud že zbrisov... bojo pa ščitniki skor isti k teli k jih ti gledaš sam da bo polisport gor pisal :D

Objavljeno
jest ščitnikov še nimam mam pa naročene pa mislm da so tud že pršli sam še zment se morm pa iskt it. tiste slike od blatnika zadej morm pa šeenkt nrdit k mi je kolega na mail poslov pa je blo prevelik tko da se je use zgubil un je pa tud že zbrisov... bojo pa ščitniki skor isti k teli k jih ti gledaš sam da bo polisport gor pisal :D

Aja...no k bojo slike jih pa ubes gor!

A ti je lepo ratal nardit uzadi???

Ja ne vem zate sam če bi bli teli ščitniki Yamaha črno pa za kolkrtolk solidno ceno bi ful raj meu Yamaha gor načečkan kt Polisport...lahk pa d so te zasoljeni k pra**** pa sm skor raj brez!A so tko ornk trda plastika...valda jo ne ukriviš z roko sam če pa mal na bok padš a bi se hit odlomu al je kej trpežn protektor?

Objavljeno

Evo tle sm najdu na netu stran od TC Motošopa pa majo na svoji strani tut žmiguce kot dodatno opremo...primerni in dobri bi bli:

http://www.tc-motoshop.si/index.php?p=deta...8e11410c189aa59

Sam mi pa taprvi še najbl dopadejo...pa tud cena je razumna <_<

Za sigurn ne bom prek neta nakupvov sploh pa od švabov k se raj zapelm teh 10km do TCja pa mam žmigle...pa še kravatlc :OK: :D :OK:

Objavljeno

od polisporta vem da so čist mav mehkejši kot od acerbisa. od acerbisa jih je pa gas gas mev pa se je enkrt zaletu z ščitnikam v ograjo k je psa odviv :wacko:

a veš kva se je nrdil?

ščitnik mav opraskan pa balanco je skrivu :huh:

se prav da teli ščitniki zdržijo več kot balanca :OK:

Objavljeno

od žmigovcov it TC motoshopa pridejo zame v poštev samo tazadni k baje so 2500.

4500 pa ne dam za žmigovc :wacko:

Objavljeno

mcmatko as ze dobu auspuh

Objavljeno

ma ni pomoje :BUA:

če še jest gum nism dobu pa je uvoz kao u petk že pršu :angry:

Objavljeno

M ya kdos ga klicem je reku daj glihk iz bolnce prsu da nima pojma kua je dons prslo nej ga ju3 poklicem picka... :(

Objavljeno

jest sm ga klicov pa mi je govoru ja uvoznik neki jebe, ja že u petk so mu rekl daj pršlo... zej mi pa govori da mu sam oblublajo neki pa da šekr ni... :BUA:

Objavljeno

no taki so do polisporta protektorji

post-18-1066848075.jpg

Objavljeno
od žmigovcov it TC motoshopa pridejo zame v poštev samo tazadni k baje so 2500.

4500 pa ne dam za žmigovc :wacko:

Ja lejga modela....dau bi 6k+poštnina za komad iz nemčije od TCja pa nebu uzeu za 4500SIT??? :hmm: :hmm: :hmm:

Would u eksplejn this?!? :hmm: <_<

Objavljeno
od polisporta vem da so čist mav mehkejši kot od acerbisa. od acerbisa jih je pa gas gas mev pa se je enkrt zaletu z ščitnikam v ograjo k je psa odviv :wacko:

a veš kva se je nrdil?

ščitnik mav opraskan pa balanco je skrivu :huh:

se prav da teli ščitniki zdržijo več kot balanca :OK:

Kvaaaaaaaaaaaaaaaa :o :o :o :o :o

Sam to pa ne vrjamm pa če sam vidm na svoje oči...da je železna oz. aluminjasta balanca švohnej k plastika...imposible!!!

To se pa ne bo zgodl...je že mogu gas gas nekak tko zapet da je večja sila na balanco udarla!!!

Objavljeno
M ya kdos ga klicem je reku daj glihk iz bolnce prsu da nima pojma kua je dons prslo nej ga ju3 poklicem picka... :(

Ti mu sam povej da bo šu tut nazaj u bolnco šu če ne misl zrihtat tistga k***evga avspuha v enm al še več mescu!!!

Jst bi na tvojm mestu šu h kšnmu drugmu kupt auspuh...pa tega modela nekam poslov!

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!