_jezus_ Objavljeno Avgust 3, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2004 Hehe, ne ni to fora.. Temperatura se kar lepo stopnjuje.. Na 70 je kmal.. pol pa ce mal prtisnem, agresivno startam, karkoli.. se pocasi povzpne do konca :cry:
Jebediah Objavljeno Avgust 3, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2004 jaka........jz bi tut to mrežco...maš je še kej?
Tomozuki Objavljeno Avgust 3, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2004 Hehe, ne ni to fora.. Temperatura se kar lepo stopnjuje.. Na 70 je kmal.. pol pa ce mal prtisnem, agresivno startam, karkoli.. se pocasi povzpne do konca :cry: Hm, pa si preveru povezavo vseeno? Ker tudi meni se je lepo stopnjevala, po ene 2km mestne vožnje je bla že na 110°. Pol sem pa vido zakaj :hmm: Tut če hladila nebi imel v radiatorju nebi smelo se tako hitro dvignit.
_jezus_ Objavljeno Avgust 3, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2004 tam spodaj sem pogledal malo zice, pa ni videt da bi kej blo.. Bom dol snel masko pa preveril vse zice... Upam da bo to to.. Ker mrezica ni gosta, da bi tako zavirala pretok.. Mislim, malo ga pritisnem po ravnini, pa je ze kar na 100, prej pa nikol ni sel cez 80..
Ciko Objavljeno Avgust 3, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2004 poglej žice ja, možno da si kaj rukno pa je kaka žica vun padla, kaj ono ko je blo orginal tam je dosti več zraka prepuščalo? :hmm:
_jezus_ Objavljeno Avgust 3, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2004 (popravljeno) bi se mogo aerox tle oglasit.. on ma isto narejeno, sam da ma bolj redko mrezico on.. Hm, bom slikal mrezico.. Je kar gosta, sam zlo tenka, tko da ovira pretoka ne prevec.. Bom jutri snel dol prvo masko pa preveril zice.. Itak morm se nekaj detajlov postimat. Aja se eno vprasanje.. Ve kdo kak se da tista plastika na podu stran (tam ko mas noge gor), ker bi rad dal iz aluminija :? :hmm: Popravljeno Avgust 3, 2004. Popravil _jezus_
techxx Objavljeno Avgust 3, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2004 allo..jast mam pa en problem!!mam aerox in mam gor polini corsa kit pa sem mislu kupit mhr repica pa me zaima ce je to pametno??? :?
Kremšnitar Objavljeno Avgust 3, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2004 Če je to pametno je relativno :P nabav mhr team :afro1: :afro1:
techxx Objavljeno Avgust 3, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2004 saj wem da je bojs,sam sem vidu da baje mores vsakih 4000km menjat bat! :? :? :?
Ciko Objavljeno Avgust 3, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2004 (popravljeno) ja tu nekje na 5k km ja :wacko: pa treba še menjat skoraj vse ostalo za to(gred itd itd......), ker to je extrem B) pa mislim da na vsake 4 bate komplet nov kit :) Popravljeno Avgust 3, 2004. Popravil Ciko
techxx Objavljeno Avgust 3, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2004 aja....eh te pa je to kar velik strosek!! :huh: hmm...sam leti pa tudi fajn :rolleyes:
techxx Objavljeno Avgust 3, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2004 gred se za mhr replica ne trebas menjat,ali????? :?
Ciko Objavljeno Avgust 3, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2004 mislim da ni nujno, bi pa bilo dobro ker gre že kar v obrate, tudi pri corsi nebi bilo slabo če menjaš :)
techxx Objavljeno Avgust 3, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2004 noja sej!!sam dokler gre pa gre!! :P :P newem newem kaj bom naredu!! .)
Tomozuki Objavljeno Avgust 3, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2004 noja sej!!sam dokler gre pa gre!! :P :P newem newem kaj bom naredu!! .) Ko boš vse stroške seštel boš prišo na izpit za 125ccm in en pošten skuter/motor ;)
techxx Objavljeno Avgust 3, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2004 hehe sej res!!:))))) bomo vidle ce bon sploh su delat za 125:)) prej bon so za avto delat potem pa za motor kar...pol pa kupmo r1-yamaha :P :P :P
techxx Objavljeno Avgust 3, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2004 :) kupi kdo polini corsa kit??? je bil malo rabljen,info na x4x@email.si :grim
_jezus_ Objavljeno Avgust 3, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2004 kdo ve kje bi se dal dobit kako drugo ozadje za stevc (benz, temp) za aeroxa?
techxx Objavljeno Avgust 3, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2004 pejd na google pa vpisi aerox pa mal idi okol pa bos najdu!!
Manijak Objavljeno Avgust 3, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2004 A boš zej k se ti pregreva kr podlogo spremenu pa bo ane? :D :D
techxx Objavljeno Avgust 3, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2004 NENE!!! :BUA: :BUA: GILERA :BUA: :BUA: :D :OK: :OK: YAMAHA :OK: :OK:
Manijak Objavljeno Avgust 3, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2004 Ja jamaha bo pa čez neki let ja. :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se