T Objavljeno Maj 4, 2009 Opozori Objavljeno Maj 4, 2009 Drži,ta motor so v asu prodajal že lani,sam je takrat cena bila kr visoka,v kolikor sem jo jaz gledal je motor čist v redu,tudi cena je zdaj čist recesijska,mislim da nimaš kaj skrbet... ..če najdeš še kakšno v mojem koncu,jo grem lahko pogledat... Jp... Motor je 2003 in res lepo ohranjen... Zgubit skor ne morš. Testna je bila lani pa je niso novinarji nič vozili saj novinarji hočejo le novosti. lp
herbieflower Objavljeno Maj 4, 2009 Opozori Objavljeno Maj 4, 2009 (popravljeno) Jp... AS lp Lani so mel v Asu '07 letnik, rdečo in opraskano na desni strani - kao da je na pesku padla - padec je vseeno padec, kakorkoli obrneš (!!! bi mi bilo pa vsakič žal, ko bi glancal motor, da bi videl prasko , po zaslugi nekoga drugega - kar boli!!. Gume slabe ostalo naj bi bilo pa uredu. Cena je bila pa res kar visoka, ampak s komunikacijskimi sposobnostmi, se zraven dobi še kar veliko... vsaj jst sm se zmenil za kar ugoden predračun. Pri takih stvareh ne gre pozabiti na nove gume, kakšn kovček/držalo ali kaj podobnega, morda brezplačen prvi servis ali 2. Bodi komunikativen, išči, primerjaj, in vsako zadevico prespi. Jst bi se res žrl, da bi opraskano kupil. To mi pač ni všeč. -pa še to, morda se da zmenit za barvanje ali kaj podobnega... lp, H Popravljeno Maj 4, 2009. Popravil herbieflower
roadbuster Objavljeno Maj 6, 2009 Opozori Objavljeno Maj 6, 2009 Hejla! Na Facebook-u smo odprli novo skupino VFR funs Slovenija,namen pa je ,da se gor dobivamo,si kakšno povemo,pripnemo kakšno sliko,filmček in konec koncev organiziramo kakšno skupno VFR srečanje. Če koga zanima,naj se nam pridruži.Vabljeni! http://www.facebook.com/reqs.php#/group.ph...3618&ref=mf
Gizmo_ Objavljeno Maj 21, 2009 Opozori Objavljeno Maj 21, 2009 Živjo! Kere gume nataknit na VFR (02) ?? Sprobano Qualifire, Sportattack, Michelin Pilot Road, Dunlop D220 + + - + (po mojem mnenju) Ima še kdo kakšen predlog?? LP
Igorr Objavljeno Maj 21, 2009 Opozori Objavljeno Maj 21, 2009 (popravljeno) Živjo! Kere gume nataknit na VFR (02) ?? Sprobano Qualifire, Sportattack, Michelin Pilot Road, Dunlop D220 + + - + (po mojem mnenju) Ima še kdo kakšen predlog?? LP Roadsmart je precej hvaljena. Danes sem Pujsiki pobral 55kW. Rezultat- motor z zadnjim kovčkom doseže 140km/h. Brez kovčka pričakujem kakšnih 10km/h več, kaj dosti več pa skoraj da ne. Še homologiram in izpolnim ostale zakonske zahteve, pa se začnem vozit. Popravljeno Maj 21, 2009. Popravil Igorr
dore Objavljeno Maj 21, 2009 Opozori Objavljeno Maj 21, 2009 Živjo! Kere gume nataknit na VFR (02) ?? Sprobano Qualifire, Sportattack, Michelin Pilot Road, Dunlop D220 + + - + (po mojem mnenju) Ima še kdo kakšen predlog?? LP Imel na VFR-ki Qualifire,Pilot Power , Pilot Road,Roadsmart. Qualifire: Nisem bil zadovoljen-malo km (3500 ) predvsem prednja nesigurna v ovinkih .Skratka nikoli več. Pilot Road 2 : Zelo dobra guma . Več kot 10000 prevoženih.Res pa proti koncu ne drži več tako dobro kot kadar je nova. Zvozil 2 kompleta. Pilot Power: Sicer odlična guma ,samo ne za ta motor. Roadsmart : Bolj udobna od Pilot Road ,drži zelo dobro,izredno hitro se ogreje. Po nekaj tisoč prevoženih občutki zelo dobri.Razen polaganja iz enega ovinka v drugega,tam je pa bila Pilot Road boljša , kar pa ni nujno da je vzrok samo guma. Lp dare
herbieflower Objavljeno Maj 21, 2009 Opozori Objavljeno Maj 21, 2009 Živjo! Kere gume nataknit na VFR (02) ?? Sprobano Qualifire, Sportattack, Michelin Pilot Road, Dunlop D220 + + - + (po mojem mnenju) Ima še kdo kakšen predlog?? LP jst mam zdj Metzeler Z6, baje se lepš nucajo kot Interact. Drugače sm pa slišu da so Continental SportAttack (al neki tazga) ful OK! Sm razmišlu tut o teh, ampak rabm več kilometrov narest, tko da sm pol pristal pr Metzkah. Vzel sm jih pr širnik's place. LP!
Gizmo_ Objavljeno Maj 21, 2009 Opozori Objavljeno Maj 21, 2009 jst mam zdj Metzeler Z6, baje se lepš nucajo kot Interact. Drugače sm pa slišu da so Continental SportAttack (al neki tazga) ful OK! Sm razmišlu tut o teh, ampak rabm več kilometrov narest, tko da sm pol pristal pr Metzkah. Vzel sm jih pr širnik's place. LP! Moje izkušnje so take: Pilot Road 1 .... pretrde, kilometrov zelo velik, zelo slab očutek Sportattack... ok (nekaj + in nekaj -) Qualifire .. zaenkrat super... imajo pa blizu 5k km.... D220 pa kolkr se spomnem uredu Probal bom najbrž še metzlerke, al pa Qualifire 2, AVON??
XRV-rider Objavljeno Maj 22, 2009 Opozori Objavljeno Maj 22, 2009 ...jaz sem pa kr na Bridgestone 021, pa se mi kr obnesejo k ne ripsam z ušesi po asfaltu, po 6000km jih je še tretjina Sam tekala povšina sredine gume pa drsi k ps, odkar so VINCE-ji gor
herbieflower Objavljeno Maj 22, 2009 Opozori Objavljeno Maj 22, 2009 ...jaz sem pa kr na Bridgestone 021, pa se mi kr obnesejo k ne ripsam z ušesi po asfaltu, po 6000km jih je še tretjina Sam tekala povšina sredine gume pa drsi k ps, odkar so VINCE-ji gor ujoj... jst sm jih mel prej... ti čist odkrit povem, da takoj k sm zamenjal na Metz, že po parih ovinkih - čisto drug motor še sam nism mogu verjet da je taka razlika... sploh pri ovinkih ker niso tok ploščate in se vse skupaj lepše pelje... Furam pa s filingom do roba... 20-30% mesto, 50% izven mesta, 10-20% avtocesta. Zame zaenkrat ni boljše gume.. me pa res zanima kakšne so kej Pirelli Angel ST... LP, upam da ti kej pomaga :trance_33_sleep:
OSSA Objavljeno Maj 22, 2009 Opozori Objavljeno Maj 22, 2009 Živjo! Kere gume nataknit na VFR (02) ?? Ima še kdo kakšen predlog?? LP Metzeler SPORTEC M3
herbieflower Objavljeno Maj 22, 2009 Opozori Objavljeno Maj 22, 2009 (popravljeno) Metzeler SPORTEC M3 kok km pa nardiš? maš kakšno fotko? pa filingi? Popravljeno Maj 22, 2009. Popravil herbieflower
zv0n3 Objavljeno Maj 25, 2009 Opozori Objavljeno Maj 25, 2009 Eno vprašanje za vas: Ali se je kdo že hotel poigrati z namestitvijo dveh hexagonalcev od Igorja pod ritko po vzoru ninje 10?? LP Z
andrejz Objavljeno Maj 25, 2009 Opozori Objavljeno Maj 25, 2009 Eno vprašanje za vas: Ali se je kdo že hotel poigrati z namestitvijo dveh hexagonalcev od Igorja pod ritko po vzoru ninje 10?? LP Z Jest sem iskal ene rabljene originalne rore, da bij jih predelal in dal od Igorja lonce gor. Nisem mogel najti rabljenih originalov, sem prej prišel do rabljenih leo vincijev. Tako da sedaj ropotajo leoti. Mogoče, če bo kdaj šansa se bom pa tud v Igorjeve spustu, drugač pa v Ivančni niso bili nič zainteresirani za originalno predelavo, pravijo, da nas je premalo, da bi razvijali rorčke za VFR.
John2005 Objavljeno Maj 25, 2009 Opozori Objavljeno Maj 25, 2009 Mislm da LeoVince čist lepo ustrezajo. Jest sm jih mel pa sm bil zlo zadovoln. Pa še dušilce lahko čist na konc odrežeš pa jih vstaviš nazaj in noben ne more rečt da je kej narobe. Men se je parkrat obrestovalo.
Halozan Objavljeno Maj 25, 2009 Opozori Objavljeno Maj 25, 2009 Mislm da LeoVince čist lepo ustrezajo. Jest sm jih mel pa sm bil zlo zadovoln. Pa še dušilce lahko čist na konc odrežeš pa jih vstaviš nazaj in noben ne more rečt da je kej narobe. Men se je parkrat obrestovalo. Kako seje obrestovalo ?
zv0n3 Objavljeno Maj 26, 2009 Opozori Objavljeno Maj 26, 2009 Mislm da LeoVince čist lepo ustrezajo. Jest sm jih mel pa sm bil zlo zadovoln. Pa še dušilce lahko čist na konc odrežeš pa jih vstaviš nazaj in noben ne more rečt da je kej narobe. Men se je parkrat obrestovalo. Ja sej najbrž bojo kr LeoVince, ker jih mam že v homoligaciji :unsure: . Sam da mal ropota, k tale original zvok ni prov ničemer podoben .
sulica Objavljeno Maj 26, 2009 Opozori Objavljeno Maj 26, 2009 Ja sej najbrž bojo kr LeoVince, ker jih mam že v homoligaciji :unsure: . Sam da mal ropota, k tale original zvok ni prov ničemer podoben . So pa najlepše nerejeni od useh :naughty:
andrejz Objavljeno Maj 26, 2009 Opozori Objavljeno Maj 26, 2009 So pa najlepše nerejeni od useh :naughty: Ahhh , čez Akrapota jih ni...
GRUNF Objavljeno Maj 27, 2009 Opozori Objavljeno Maj 27, 2009 Jih ni za VFR-ko....tak da sanjaj dalje... :naughty: grepavl in vuk76 2
OSSA Objavljeno Maj 27, 2009 Opozori Objavljeno Maj 27, 2009 kok km pa nardiš? 8200 km 10% AC, 0% dirkališče, vedno solo, vožnja brez agresivnega speljevanja in "tiščanja" po ravnini, cca 140 km/h konstantno po ravnem in ovinkih....zelo zadovoljen, vozim že 3. komplet. Drži pa tista "100 ljudi, 100 čudi" tako, da vsak hvali svoje, zato objektivno mnenje tukaj težko dobiš.... je treba probat
jln Objavljeno Junij 5, 2009 Opozori Objavljeno Junij 5, 2009 No zdej jo mam pa jst tut!l.04!po dobrih 500 km morm rečt d res nimam pripomb!iz nakeda(sv 650) je mogoče bla prvo mal moteča drža ampak to je že mim!v glavnem - ajm lovin it:)
herbieflower Objavljeno Junij 6, 2009 Opozori Objavljeno Junij 6, 2009 No zdej jo mam pa jst tut!l.04!po dobrih 500 km morm rečt d res nimam pripomb!iz nakeda(sv 650) je mogoče bla prvo mal moteča drža ampak to je že mim!v glavnem - ajm lovin it:) niiiiiiice!!!
HONDAVFR Objavljeno Junij 11, 2009 Opozori Objavljeno Junij 11, 2009 (popravljeno) VFR 2009 - LEPOTICA Popravljeno Junij 11, 2009. Popravil HONDAVFR tomkruz in Cartman 1 1
Gizmo_ Objavljeno Junij 18, 2009 Opozori Objavljeno Junij 18, 2009 Mene še vedno mal muči izbira gum Za Vfr-ko izbor sem zožil na tele kandidate.... -> qualifire II -> Bridgestone bt016 ali bt021 -> Metzler z6 Kakšen nasvet, mogoče že kdo primerjal telele?? LP
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se