Cestakar Objavljeno Julij 23, 2009 Opozori Objavljeno Julij 23, 2009 (popravljeno) A bo jutri kdo gor? Jst bom prišel, samo če bom najdel....hec Zmerom je kdo tu...če pa boš okol 6 zvečer pa zihr Jz se bom jutri dopoldne vozu, zdle se mi ne da, sm zjeban... Popravljeno Julij 23, 2009. Popravil Cestakar
macak333 Objavljeno Julij 23, 2009 Opozori Objavljeno Julij 23, 2009 Zmerom je kdo tu...če pa boš okol 6 zvečer pa zihr Jz se bom jutri dopoldne vozu, zdle se mi ne da, sm zjeban... Ja pomoje bom glih tam nekje, ker od doma mislim iti okoli 16.00 in bom sigurno do tam 2-krat falil cesto , tko da, ja, pomoje bom že ob 18.00 pridno nabijal km.
Cestakar Objavljeno Julij 23, 2009 Opozori Objavljeno Julij 23, 2009 Ja pomoje bom glih tam nekje, ker od doma mislim iti okoli 16.00 in bom sigurno do tam 2-krat falil cesto , tko da, ja, pomoje bom že ob 18.00 pridno nabijal km. hehe sj če boš pa mal falil, boš meu še pa mal dodatne fure :naughty: ne morš falit, par postov nazaj maš opise, drugače pa ti se kr za kakšnim cestaku pel, pa te bo direkt do nas pripeljal sj če prideš ob 18:00 ne boš nč zamudu, še zdle se furajo ko je že ura skor 21:30 jutr bo zihr mal bl gužva....jz si bom pa lepo dopoldne dau duška, prazna cesta skor no mogoč me bo zvečer še enkrat zagrabl, če me bo punca stila hehe... Fritz 1
macak333 Objavljeno Julij 24, 2009 Opozori Objavljeno Julij 24, 2009 Našu sem, s tem da sem trikrat falil smer A si bil ti Cestakar tudi danes okoli 18.00-19.00 gor, zelena ninja in siv ali bel kombinezon? Sva se pozdravila-rdeča aprilia rs. Aja pa še en gospod je bil s črno hondo, če se ne motim, sva se skupaj odpeljala 4-krat gor pa dol-zakon!!! Pa še ena dv s črnimi motorji (honda?) divjali gor kt pr norcih-vsa vam čast Fritz 1
Cestakar Objavljeno Julij 24, 2009 Opozori Objavljeno Julij 24, 2009 Našu sem, s tem da sem trikrat falil smer A si bil ti Cestakar tudi danes okoli 18.00-19.00 gor, zelena ninja in siv ali bel kombinezon? Sva se pozdravila-rdeča aprilia rs. Aja pa še en gospod je bil s črno hondo, če se ne motim, sva se skupaj odpeljala 4-krat gor pa dol-zakon!!! Pa še ena dv s črnimi motorji (honda?) divjali gor kt pr norcih-vsa vam čast Hehe...no lepo da si se oglasu k nam, ja sm biu to jz ja Ja ona dva ko sta se zraun furala sta pa carja, ju kr občudujem kok jima rata tkoooooooo hiter Fritz 1
macak333 Objavljeno Julij 25, 2009 Opozori Objavljeno Julij 25, 2009 Hehe...no lepo da si se oglasu k nam, ja sm biu to jz ja Ja ona dva ko sta se zraun furala sta pa carja, ju kr občudujem kok jima rata tkoooooooo hiter Ja res nooooooorrrrooooo. Bo treba še kdaj ponoviti, samo je problem, ker je dost daleč (cca 60km in več) - ampak, men je bilo super. Fritz 1
Cestakar Objavljeno Julij 25, 2009 Opozori Objavljeno Julij 25, 2009 Ja res nooooooorrrrooooo. Bo treba še kdaj ponoviti, samo je problem, ker je dost daleč (cca 60km in več) - ampak, men je bilo super. Ja je super, sicer se mi zdi tehnično zlo zahtevna proga in tud nevarna, ampak uživa pa se, le pretiravat prek svojih zmogljivosti ni fajn. No upam da se še srečamo kdaj.... Fritz 1
surk Objavljeno Julij 27, 2009 Opozori Objavljeno Julij 27, 2009 mogoce kak kandidat za dons? se priporocam
macak333 Objavljeno Julij 27, 2009 Opozori Objavljeno Julij 27, 2009 Ja je super, sicer se mi zdi tehnično zlo zahtevna proga in tud nevarna, ampak uživa pa se, le pretiravat prek svojih zmogljivosti ni fajn. No upam da se še srečamo kdaj.... To maš pa prov, same sepertine, se človek lahko kar hitro zmatra. Fritz 1
ImenitnaPriložnost Objavljeno Julij 27, 2009 Opozori Objavljeno Julij 27, 2009 Ja je super, sicer se mi zdi tehnično zlo zahtevna proga in tud nevarna, ampak uživa pa se, le pretiravat prek svojih zmogljivosti ni fajn. No upam da se še srečamo kdaj.... proga = pot, določena, urejena za športno tekmovanje: proga je blatna; označiti, pripraviti progo; težka proga; žarg. hitra proga / dirkalna, plavalna, smučarska, tekaška proga; proga za bob / tekmovalna proga // za enega tekmovalca določen pas take poti: plavati, teči na prvi, zunanji progi; atletska steza Skratka - cesta ni dirkališče. Cestakar, Fritz, FrigoFrops in 1 other 2 2
Cestakar Objavljeno Julij 27, 2009 Opozori Objavljeno Julij 27, 2009 proga = pot, določena, urejena za športno tekmovanje: proga je blatna; označiti, pripraviti progo; težka proga; žarg. hitra proga / dirkalna, plavalna, smučarska, tekaška proga; proga za bob / tekmovalna proga // za enega tekmovalca določen pas take poti: plavati, teči na prvi, zunanji progi; atletska steza Skratka - cesta ni dirkališče. Ja no whatever, sam da tist ki je hotel, da me je razumel, pa zarad mene če si je predstavlja kolovoz....Ne bodmo tok pecajzlast.
biker125 Objavljeno Julij 27, 2009 Opozori Objavljeno Julij 27, 2009 Ja no whatever, sam da tist ki je hotel, da me je razumel, pa zarad mene če si je predstavlja kolovoz....Ne bodmo tok pecajzlast. Ni glih pista, je pa trening za pisto :evilgrin: Cestakar, Ervin93 in Fritz 2 1
ImenitnaPriložnost Objavljeno Julij 27, 2009 Opozori Objavljeno Julij 27, 2009 Ja no whatever, sam da tist ki je hotel, da me je razumel, pa zarad mene če si je predstavlja kolovoz....Ne bodmo tok pecajzlast. Ja, bodmo 'pecajzlasti'. Na konc dneva te na cesti reši 'pecajzlavost', ko si v zagati. Port Folio, Cestakar, Fritz in 1 other 2 2
Vengust24 Objavljeno Avgust 19, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2009 pjebi, je kak pacient kle za dans za maričko .... naj se kr kle javi, ene pol ure še čakam čene grem sam ! Fritz in Ervin93 1 1
Miha27 Objavljeno Avgust 21, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2009 Dons biu gor.....zakon cesta Dvakrat gor pa dol pol pa domov Viden črn Z750S drajsu gor in dol Ervin93 in Fritz 1 1
juree Objavljeno Avgust 29, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2009 Kul je gor, treba je 1x gor pa 1x dol, da se pogleda če je cesta čista, suha...Doskrat je pesek gor, mogoče tudi če se kje taplavi hladijo... Fritz in Ervin93 1 1
Cestakar Objavljeno Avgust 29, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2009 Sploh taplave je treba prečikirat Zadnjič se je ratal enmu z avtu sesut, je šeu kr na streho revež. Fritz in Ervin93 1 1
juree Objavljeno Avgust 30, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2009 O poj smo se pa srečal vrjetno Sva bla 2 z r125kami...jez z belo rdečo, kolega z modro.. Ervin93 in Fritz 1 1
Cestakar Objavljeno September 2, 2009 Opozori Objavljeno September 2, 2009 Se je kdo od tu dons furu v Marija Reki? Se morm učit za fax pa slišm čez okn kok tuljo motorji tam iz hoste, pa mi lušte delajo
Cestakar Objavljeno September 3, 2009 Opozori Objavljeno September 3, 2009 Danes malo pred pol 8. zvečer, ko sma s punco zavijala iz makadamskega dovoza na glavno cesto, tam spodaj pri ogledalu malo više od mostu, ko obračate naju je hvalabogu obvozu en črni cestak, tud tip cel v črnem (cel ghostrider )... ali je to bil kdo od tukaj? Dobr ga je zvozil mimo, glede na to kako se je pripeljal navzdol po kolenu iz ovinka. vsaka mu čast sm se že ornk vstrašu, da ga bo zbil po tleh....še hvalabogu, da sma slišala motor in obstala, drugače ne vem če bi se dobr izšlo....res je tip dobr odreagiru, aja pa fajn kolenčku . Drugače pa fantje prosim tam mimo tega dovoza malo počasnej, da se res ne prilima kdo kdaj v kako traktorsko prikolico! Sej mi tu (vsaj moji domači) nismo antibikerji tko kot večina (tud jz se dost furam tu), pa vem da marsikdo sploh ne ve, da je tist makadam gor v breg kr prevozen (večina misli da je kr en gozdn kolovoz), tko da če se kdaj najde kak nepreviden tele ko bo direkt pred bikerja zapelu iz dovoza, ko se bo kdo po kolenu prpelu navzdol najbrž ne bo videt lepo.....drugače pa vem ja, tista dva ovinka sta fajna za polagat , sam kaj ko mamo mi dovoz gor, pa je zlooooooo slabo viden če ven ali not zavijaš...sej če se peljete v hrib, ni panike, mamo špegu, sam navzdol ga pa zagledaš res zadnje trenutke šele kar je lahk prepozn. Tko da pazite pri tem odseku mal nase, pa na nas, drugače pa kr gasa gor po hosti Fritz in gandi 1 1
PuSSy3At3R Objavljeno September 6, 2009 Opozori Objavljeno September 6, 2009 Sploh taplave je treba prečikirat Zadnjič se je ratal enmu z avtu sesut, je šeu kr na streho revež. Hehe to sm tud jst vido. Bogi polo pa stric se mi je zdel nekam zmeden, no sam da mu ni blo hudega. Cestakar 1
Cestakar Objavljeno September 6, 2009 Opozori Objavljeno September 6, 2009 Hehe to sm tud jst vido. Bogi polo pa stric se mi je zdel nekam zmeden, no sam da mu ni blo hudega. Ja bad no...čeprau mi ni jasn kok mu je ratal tm poliča na streho zvrnat Kurc se zgodi... Ervin93 in Fritz 1 1
Cestakar Objavljeno Oktober 17, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2009 Ali je kdo opazil v zadnjem času, da je bil en ovinek na M.R. polit z oljem??? To sem prebral na moto magazinu....
Cestakar Objavljeno Julij 26, 2010 Opozori Objavljeno Julij 26, 2010 Hey! Kateri iz motosveta se letos kej vozte na marija reki? Se srečujemo gor, pa se mogoče poznamo iz foruma? vrho1679 in Fritz 2
stuhec Objavljeno Julij 28, 2010 Opozori Objavljeno Julij 28, 2010 (popravljeno) kje se je menilo kaj o tem kako je lani eden zbil s kolom 1 motorista na tej cesti Popravljeno Julij 28, 2010. Popravil stuhec
Priporočene objave