Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Matr,vsi tolko šravfate-zrak-gorivo,se kar bojim ,da vam bo šlo 275kmh,pol bom pa zvisu :naughty: :OK:

Objavljeno
in vse to zaradi menjave izpuha :? ....moj serviser očitno nima pojma, pa očitno tut pr Akrapoviču ne vejo kva govorijo (naj ob menjavi izpuha nebi bilo potrebno posegati še v mašino)

Če je razlika med originalnim in odprtim izpuhov velika, potem je treba. Morda imajo hudi sportaki že originalno dokaj odprte izpuhe....

Na Akrapovičevem site-u pa piše, da sicer ni treba spreminjati diz, da pa verjamejo, da ob uporabi njihovih izpuhov originalne nastavitve niso najboljše (klik).

problem je sedaj samo komu verjet :hmm: ....čisto možno je da marsikdo tu govori iz lastnih izkušenj (in da ima celo prav) in čisto možno je da se serviserju ne da delat in pol raj reče da ni treba tega poštimat....svašta, bom kr nehu tole temo brat, je bolš da nič ne vem ker potem tut ne boli, če bo pa cukal bom pa itak na servis pelu :P

Vzemi si čas, preberi si dovolj literature, pa ne boš rabil verjet nikomur.

lp, D.

Objavljeno
Kokr sm gledal po katalogih se ga za Fazer-ja ne dobi.  :hmm:  :hmm:

jst sem pa našu sledeče na tej strani....za fazerja 97-02 Stage 1 £106.80..

za 2003 pa ne najdem...

a nima nihče dynojeta na fazerki al kaj.... :hmm:

Objavljeno (popravljeno)

Večina proizvajalcev Stage 1 kita za Fazerja ne ponuja, ker se kaj bolš kot so v originalu, vplinjačev ne da naštelat. Pri zamenjavi filtra/izpuha maš pa še nekaj zarez na obstoječi igli, če pa rabiš kako drugo dizo, ti pa tud ni treba celega kita kupovat. So pa tud taki, ki imajo preveč denarja, zanje se pa tud kaj najde... :xx:

Popravljeno . Popravil premza
Objavljeno
in vse to zaradi menjave izpuha :? ....moj serviser očitno nima pojma, pa očitno tut pr Akrapoviču ne vejo kva govorijo (naj ob menjavi izpuha nebi bilo potrebno posegati še v mašino)

saj ti lepo pise. kaj je se nejasno.

ko sem na svojih motorjih menjal izpuhe sem vedno vsaj kontroliral se sesalni sestav. in vecinoma sem se na tem delu kaj zamenjal.

Objavljeno

men se zdi da vi to full komplicirate.v glavnem mam na fzs trenutno wingsa in dela čist normalno tako kot z orginalnim avspuhom razlika je le v glasu,v kakšni dodatni moči pa je niti ne opazim in ravno tako je bili z akrapovičem,le da je zvok drugačen od wingsa.pa nisem rabla nič štelat

Objavljeno
svecke naj bi bile svetlo rjave do svetlo sive, nemastne in ne vlazne. ugotovi se lahko tako, da se spravis s motorjem na AC, motor zvrtis v zadnji prestavi na vsaj 3/4 gasa in potem menjalnik v nevtralno prestavo in takoj ugasniti masino. se lepo ustaviti, izviti svecke in pogledati kako izgleda glava svecke.

Ravno tako mi je bilo s strani serviserja sporoceno in sem to tudi izvedel, le da takoj po 200+ km/h nisem vrgel v ler, temvec sem naredil se kaksen km do servisa normalno :) Svecke imajo po tem pravo barvo, tko da dodatne nastavitve niso bile potrebne.

lp

Objavljeno
Ravno tako mi je bilo s strani serviserja sporoceno in sem to tudi izvedel, le da takoj po 200+ km/h nisem vrgel v ler, temvec sem naredil se kaksen km do servisa normalno :) Svecke imajo po tem pravo barvo, tko da dodatne nastavitve niso bile potrebne.

lp

Svečke odražajo delovanje mašine v zadnjem času - v tvojem primeru torej v normalni, lahkotni vožnji ali celo prostem teku...

lp, Danilo

Objavljeno

zato pa sem napisal takoj po 3/4 gasa ta-istega izpustiti, ugasniti motor in se nekje ustaviti (po moznosti parkirisce ob AC). tisto peljanje do servisa ne odraza slike obremenitve na 3/4 gasa, kot je ze objasnil danci.

Objavljeno

ok, bom drugo leto se enkrat svecke pogledal, ceprav ne verjamem, da se bo karkoli poznalo.

lp

Objavljeno

ce je vse ok se barva svecke ne bi smela spremeniti. ergo v vseh rezimih je masina nastavljena zelo blizu optimalnosti.

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

Ima kdo mogoce service manual od fzs600 ali pa ve e-naslov, kjer bi se jo dalo dobiti? Sam jo nisem nasel, zato sprasujem :)

lp

Objavljeno

Sanda prid v posevje...tle nas je dost že zdej na cestah :OK:

Sicer pa kar se izpuhov in vsega tiče pri FZS600... Ko sem se zanimal za dynojet kit so mi rekli, da za ta tip motorja ne obstaja. Pri menjavi izpuha (wings) in zračnega filtra (KN) nisam ničesar štelal....celo se mi zdi, da motor bolj uglajeno teče kot prej :OK:

Objavljeno

sanda7 kakšen avspuh maš zdej gor, wingsa?

nekako sem študiral kaj bi čez zimo postoril na fazerki ker vsako zimo kaj naredim oz spremenim...le letos ne bo nič...sem resno študiral da bi jo preštrihal na črno....prijatelj motorist ima doma avtoličarstvo pa še z air brushem se ukvarja...pa sem se potem premislil...mogoče drugo leto...bi bila pa zihr unikat če bi jo dal na črno...

kaj menite?

Objavljeno
sanda7 kakšen avspuh maš zdej gor, wingsa?

nekako sem študiral kaj bi čez zimo postoril na fazerki ker vsako zimo kaj naredim oz spremenim...le letos ne bo nič...sem resno študiral da bi jo preštrihal na črno....prijatelj motorist ima doma avtoličarstvo pa še z air brushem se ukvarja...pa sem se potem premislil...mogoče drugo leto...bi bila pa zihr unikat če bi jo dal na črno...

kaj menite?

ziher da bo unikat, sm pomisli kaj bo potem pri prodaji, jest osebno farbane nebi kupu!!! :hmm: :hmm: No, :hmm: da ti mislt.

Objavljeno

kaj menite?

tudi jaz sem ze premisljeval(ze takoj ob nakupu) o tem ter se zaradi istega razloga, kot je navedel SHARKi premislil.

lp

Objavljeno

TC mam wingsa gor prov lepo prede,še zmeri pa prodajam oba tko da upam da bo šel prej akrapo da mi wings ostane.Za šipco vam pa jutri sporočim morem jit pogledat ker model je pa se mi ne da zdej v garažo.

ej to s črno ti pa spljoh ne verjamem da si razmišljal resno to je tko kod da bi jaz razmišljala o kakšnem dovozu al pa prikoli za fzs .)

Objavljeno
Sicer pa kar se izpuhov in vsega tiče pri FZS600... Ko sem se zanimal za dynojet kit so mi rekli, da za ta tip motorja ne obstaja. Pri menjavi izpuha (wings) in zračnega filtra (KN) nisam ničesar štelal....celo se mi zdi, da motor bolj uglajeno teče kot prej :OK:

Kar je najverjetneje posledica tega, da FZS600 niso prodajali v Ameriki...

lp, D.

Objavljeno
.

ej to s črno ti pa spljoh ne verjamem da si razmišljal resno to je tko kod da bi jaz razmišljala o kakšnem dovozu al pa prikoli za fzs .)

sej veš da sem fazerko malo polepšaval da ni glih obična...pa bi jo resno dal v črno, pa modre feltne, pa vse ostalo isto kot je sedaj....bi sekala ful.... :whistle:

Objavljeno

zdej maš modro pa črne feltne,ti bi pa črno pa modre obroče,ajaja.

kaj pa če prebarvaš sam feltne v kakšno rumeno al pa zeleno motor pa ostane še naprej moder,to bi po moje tud zzzeeello zažgalo :kva2:

Objavljeno

kakšna pa se vam zdi tale ritka :hmm:

post-265-1105640921.jpg

Objavljeno

kaj pa če prebarvaš sam feltne v kakšno rumeno al pa zeleno motor pa ostane še naprej moder,to bi po moje tud zzzeeello zažgalo :kva2:

:lol: :grrr

Objavljeno

Glede barvanja "feltn" sem se tut jest nekej pozanimal.

Če hočeš na profi imet narejeno je kar nekaj dela (odstranit diske, "logarje", peskat, pa ene parkrat barvat :wacko: :wacko: ). Pa še pocen ni. :grrr

Bolj z levo roko naredit je pa tut ?

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!