Žorž Objavljeno Maj 30, 2009 Deli Objavljeno Maj 30, 2009 damn, kok je lepa . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Junij 3, 2009 Deli Objavljeno Junij 3, 2009 Če je tle kaka duša, k ma Factory, me zanima, če naj bi prišel ključ za štelat vzmetenje zravn serijsko, ker jz ga nimam, ohlinsi pa zategneni do konca za po luft letet. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Junij 3, 2009 Deli Objavljeno Junij 3, 2009 (popravljeno) Tisti obični crashi ODLIČNO opravijo svoje delo. Videno na lastne oči in to 2x v 10 minutah :evilgrin: Na motorju se ni nič poznalo, le Akrapo je mal fasal (beri bil pritišnjen not). Ga potegnili ven i gasa Popravljeno Junij 3, 2009. Popravil Frips Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Junij 3, 2009 Deli Objavljeno Junij 3, 2009 Če je tle kaka duša, k ma Factory, me zanima, če naj bi prišel ključ za štelat vzmetenje zravn serijsko, ker jz ga nimam, ohlinsi pa zategneni do konca za po luft letet. ta ključ ni zraven..do enga serviserja se zapelat.. al pa kladu v roke..sam pol ne bo več tok lepo.. Alla 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Junij 3, 2009 Deli Objavljeno Junij 3, 2009 ta ključ ni zraven..do enga serviserja se zapelat.. al pa kladu v roke..sam pol ne bo več tok lepo.. Tnx, se prav ena taka fora kt torto čez šipo gledat.....za tolk dnarja pa ne morjo še enga ključka prtaknt c, c, c.... nja bomo pač vzel pot pod gume pa se gremo naštelat ni druge, sm kakršna je cesta do serviserja bo I believe i can fly varianta....bi tole s kladvom skor mn bolel Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Junij 3, 2009 Deli Objavljeno Junij 3, 2009 Tnx, se prav ena taka fora kt torto čez šipo gledat.....za tolk dnarja pa ne morjo še enga ključka prtaknt c, c, c.... nja bomo pač vzel pot pod gume pa se gremo naštelat ni druge, sm kakršna je cesta do serviserja bo I believe i can fly varianta....bi tole s kladvom skor mn bolel kompresijo in povratek zmanjšej za začetek..da ni tist čist zategnjeno.. Alla 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno Junij 3, 2009 Deli Objavljeno Junij 3, 2009 Če druzga ne najdeš ti lahko jst ključ posodim, sam bo trajal še kak teden da pridem do njega. Sej pomojem ni hec te tem kako je vzmet našponana ampak tiste druge nastavitve. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Junij 3, 2009 Deli Objavljeno Junij 3, 2009 Taglavn problem bo uskladit spredn pa zadn konc, tk d se bom kr lepo odfurala do MCJ zihr ma ključ pa kj pojma glede na to, d je pooblaščen, itak se mi do pondelka še nikamor ne mudi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kuntakinte Objavljeno Junij 3, 2009 Deli Objavljeno Junij 3, 2009 Sam sem nabavu kr nastavljiv ključ(majo v Merkurju za cca 18 €) in odlično opravlja svoje delo. Dobr pri njem je ker nisi omejen na samo en razmik ampak paše na veliko večino(če ne že kar na vsa vzmetenja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Junij 3, 2009 Deli Objavljeno Junij 3, 2009 Sam sem nabavu kr nastavljiv ključ(majo v Merkurju za cca 18 €) in odlično opravlja svoje delo. Dobr pri njem je ker nisi omejen na samo en razmik ampak paše na veliko večino(če ne že kar na vsa vzmetenja tole si bom pršu pa sposodit aja..nč nisi sporoču ceno za feltne Alla 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kuntakinte Objavljeno Junij 3, 2009 Deli Objavljeno Junij 3, 2009 tole si bom pršu pa sposodit aja..nč nisi sporoču ceno za feltne Ni problema ti kr povej, kdaj boš rabu . Ma za feltne je tko, da jih najbrž obdržim-oziroma kolegu posodim do septembra(pol če boš še isku pa ni panike). Mam pa ene rabljene sprednje diske viška za drobiž, če jih boš rabu(sicer niso gold serija, sam ni razlike). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Junij 3, 2009 Deli Objavljeno Junij 3, 2009 Ni problema ti kr povej, kdaj boš rabu . Ma za feltne je tko, da jih najbrž obdržim-oziroma kolegu posodim do septembra(pol če boš še isku pa ni panike). Mam pa ene rabljene sprednje diske viška za drobiž, če jih boš rabu(sicer niso gold serija, sam ni razlike). bom imel v mislih Alla 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Junij 5, 2009 Deli Objavljeno Junij 5, 2009 danes dobil zaščito zadnje nihalke in okvirja iz karbona, ter zadnji in prednji poliester za mojo tuno. prednji blatnik iz karbona pa še pride. no, prednji del je v bistvu za mille in ga bo treba mal odrezat in prilagodit ker drugače bo preširok. ko zmontiram bojo tudi slikce. Alla 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Junij 5, 2009 Deli Objavljeno Junij 5, 2009 (popravljeno) Dns se je pa starejši "bl navadn" brat od mojga Gromčka pršu mal spedenat (all inclusive wellness ) in k je blo tok lepote po taljansko na enem kupu smo še en fotosešn užgal ...zrcalce, zrcalce na steni povej, kateri najlepši v naši ulci je zdj Popravljeno Junij 5, 2009. Popravil SharpNinja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dadi Objavljeno Junij 5, 2009 Deli Objavljeno Junij 5, 2009 (popravljeno) zrcalce, zrcalce na steni povej, kateri najlepši v naši ulci je zdj ooooohh kake lepe ritke Popravljeno Junij 5, 2009. Popravil Dadi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
EAST Objavljeno Junij 5, 2009 Deli Objavljeno Junij 5, 2009 (popravljeno) Nov model ima res lep zadek, sicer pa je stara tud ful lepa kot celota. Oblikovno sta res dovršeni. Popravljeno Junij 5, 2009. Popravil EAST Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno Junij 6, 2009 Deli Objavljeno Junij 6, 2009 Pismo mene tut vedno bolj vleče, da bi šel na tuonko, tuki vidm da ste vsi kr zadovoljni z njimi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
a79 Objavljeno Junij 6, 2009 Deli Objavljeno Junij 6, 2009 Lastnik starejse Tuone je mojo hornetko in ostale 4 cilindrase poimenoval "mlincki" :naughty: ...lepa sta oba za popizdt, ni kej.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zweizylinder Objavljeno Junij 6, 2009 Deli Objavljeno Junij 6, 2009 Kot vidim, tastara nima original "špeglov"? Tastara je lepša - mal karizmatična (moja je bla še mal muhasta). Tanova je oblikovno štanca, ostalo ne poznam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Junij 6, 2009 Deli Objavljeno Junij 6, 2009 Kot vidim, tastara nima original "špeglov"? Tastara je lepša - mal karizmatična (moja je bla še mal muhasta). Tanova je oblikovno štanca, ostalo ne poznam. Ne nima, ma hvalabogu lastnik tolk okusa d je tiste okrogle zadevščne dol vrgu, k je zgledal k kak poštarski čriček .....glede primerjave vožnje pa tale komentar lastnika tastare pove vse: "Tale zverina ma vse bulš k moja, edin barva je moja lepš." Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Junij 6, 2009 Deli Objavljeno Junij 6, 2009 (popravljeno) .....glede primerjave vožnje pa tale komentar lastnika tastare pove vse: "Tale zverina ma vse bulš k moja, edin barva je moja lepš." bolš po občutku ni nujno bolš.. kok je bulš pove štoparca.. razen če je mislu da ma bulš sedež.. k ostale stvari so skor identične (stopalke, ročke itd..) razlike v feltnah pa ni čutu aja..pa zihr ma slabš vetrno zaščito Popravljeno Junij 6, 2009. Popravil biker77 Alla 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Junij 6, 2009 Deli Objavljeno Junij 6, 2009 bolš po občutku ni nujno bolš.. kok je bulš pove štoparca.. razen če je mislu da ma bulš sedež.. k ostale stvari so skor identične (stopalke, ročke itd. .) razlike v feltnah pa ni čutu aja..pa zihr ma slabš vetrno zaščito Baje, tk je reku (sama se pa nit ne spomnem več čist dobr, k sm tastaro vozila), ful lepš vleče od začetka, bremze so mal hujše in trši je (ampk to zrd tega k je vse na ful zategnen).....vetrne zaščite ma pa tok k nč maš prov, ma človk pr 140 filing, kt da ga najmn 200 žge ....ampk mal bomo s povišano šipco korigiral tk d za silo bo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno Junij 6, 2009 Deli Objavljeno Junij 6, 2009 Kaj da ne, feltne se pa ja poznajo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ProdriveR Objavljeno Junij 6, 2009 Deli Objavljeno Junij 6, 2009 Tanovi Tuonoti so za popeeesdit lepi. Tastar se mi pa nikol ni dopadu. Drgac pa mislim,da ce bi se odlocu menjat motor da bi bil nekje v ozjem izboru Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žorž Objavljeno Junij 6, 2009 Deli Objavljeno Junij 6, 2009 meni je tastara tuna grda ko smrt , medtem ko mi je nova . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se