shark90 Objavljeno Avgust 31, 2011 Deli Objavljeno Avgust 31, 2011 imam eno prošnjo mi lahko kateri od lastnikov tuono-ta (07-) pove/izmeri, koliko je fi cevi, kjer je možno menjati izpuh? ker ko bom prodaval moj motor da vem če obdržim izpuh ali ne.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
flero Objavljeno September 8, 2011 Deli Objavljeno September 8, 2011 (popravljeno) lep pozdrav mislim,da bom mogu zamenat gume....so stare....tko da povejte... kaj nosijo vaše "italjanke" in kako so zadovolne z obutvijo.... ...moja je obuta v SportSmart-ke...zdržale so 6000km, pa še bi blo za nekej mišjih km...od 6000km je bilo par daljših izletov na Jadran, 3x Marof, 1x Panonia, ostalo pa magistralke in zelooooo malo avtocest...naslednje bodo GP Racer M/M ali M/Endurance...to je to... p.s. dimenzija zadaj 190/55 Pa srečno in veliko užitkov na Tuni!!! Popravljeno September 8, 2011. Popravil flero Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Racing Objavljeno September 15, 2011 Deli Objavljeno September 15, 2011 Evo moja Tunica 1000R (2007) bo šla v roku 14 dni v prodajo, tko da če je kdo v fazi nakupa naj me kontaktira na privat Joj bom pogrešu to rohnenje... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DaJoker Objavljeno September 21, 2011 Deli Objavljeno September 21, 2011 Evo moja Tunica 1000R (2007) bo šla v roku 14 dni v prodajo, tko da če je kdo v fazi nakupa naj me kontaktira na privat Joj bom pogrešu to rohnenje... Okvirna cifra za katero se bo prodajala? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jupiter Objavljeno September 27, 2011 Deli Objavljeno September 27, 2011 (popravljeno) Da se tudi sam pohvalim :evilgrin: , da to sezono vozim Tuono... Imam pa vprašanje glede zamenjave pogonske verige - gledal sem predvsem znamko DID. Ali bo za letnik 2007 prava 525, 106 členov, pa zobnika 16 spredaj in 40 zadaj? Najbrž bi ustrezalo tudi kaj v smislu 108/17/42 ? Popravljeno September 27, 2011. Popravil jupiter Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno September 27, 2011 Deli Objavljeno September 27, 2011 (popravljeno) ma boh ne daj dajat gor 17 zobnika... raj rukni 16 pa 40 kot je original kot pa 17/42. S 17 boš podalšal prenos in se boš 50km/h skozi vasi še težje fural in moped bo ratal len ko stara baba. pusti original razmerje al pa dva zoba več zadi ali enga majn spredi. Pol je pa tisto pravo aja, z did pa nimaš kej falit. Sam glej da uzameš tamočnejšo verzijo (dražjo), ker una tašvoh se ti bo prej stegnila. Pa regina ketna tudi ni slaba, če boš uč metal nanjo! Popravljeno September 27, 2011. Popravil gizmOkak Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
flero Objavljeno Oktober 17, 2011 Deli Objavljeno Oktober 17, 2011 ma boh ne daj dajat gor 17 zobnika... raj rukni 16 pa 40 kot je original kot pa 17/42. S 17 boš podalšal prenos in se boš 50km/h skozi vasi še težje fural in moped bo ratal len ko stara baba. pusti original razmerje al pa dva zoba več zadi ali enga majn spredi. Pol je pa tisto pravo aja, z did pa nimaš kej falit. Sam glej da uzameš tamočnejšo verzijo (dražjo), ker una tašvoh se ti bo prej stegnila. Pa regina ketna tudi ni slaba, če boš uč metal nanjo! Se strinjam...najmanj kar moraš naredit je, en zob manj spredaj ALI dva manj zadaj...če ti pa še to ni dovolj pa kombinacija obojega...verigo imam pa tudi sma D.I.D. zlato in mi odlično služi... lp flero Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Spider™ Objavljeno Oktober 18, 2011 Deli Objavljeno Oktober 18, 2011 Se strinjam...najmanj kar moraš naredit je, en zob manj spredaj ALI dva manj zadaj...če ti pa še to ni dovolj pa kombinacija obojega...verigo imam pa tudi sma D.I.D. zlato in mi odlično služi... lp flero spredej manj, zadej več je kdo sprobal 16/45? Zdj mam 44, pa bo treba kmal menat, bi probal 45zob. Je preveč? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Oktober 18, 2011 Deli Objavljeno Oktober 18, 2011 spredej manj, zadej več je kdo sprobal 16/45? Zdj mam 44, pa bo treba kmal menat, bi probal 45zob. Je preveč? Kolega je mel 15/45 na letniku 2008 se mi zdi. Je bilo super. Sicer je to prenos za Grobnik. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Spider™ Objavljeno Oktober 18, 2011 Deli Objavljeno Oktober 18, 2011 Kolega je mel 15/45 na letniku 2008 se mi zdi. Je bilo super. Sicer je to prenos za Grobnik. Celo 15 je mei odspred. Potem moja kombinacija ne bo preveč, bi mel pa največ za marof. 2.brzina mi je premočna, 3. pa skor prešvoh. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Oktober 18, 2011 Deli Objavljeno Oktober 18, 2011 Celo 15 je mei odspred. Potem moja kombinacija ne bo preveč, bi mel pa največ za marof. 2.brzina mi je premočna, 3. pa skor prešvoh. sej marof se vozi 2. in 3. odvisno ker letnik imaš.. ker jaz sem imel na tuono 2004 samo en zob manj spredaj..pa če me ubiješ se ne spomnim kolk je blo razmerje..pa je bilo za marof idealka.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno November 14, 2011 Deli Objavljeno November 14, 2011 sej marof se vozi 2. in 3. odvisno ker letnik imaš.. ker jaz sem imel na tuono 2004 samo en zob manj spredaj..pa če me ubiješ se ne spomnim kolk je blo razmerje..pa je bilo za marof idealka.. Original razmerje starega groma je 17/42 En zob manj je razmerje 16/42 Dal sem en zob manj in se vozil, pa me je prešinila misel, da ob menjavi v. seta, dam še en zob več zadaj, tako da je zdej 16/43 pa je "zame" idealka , res da sem jo probaval v zadnjih jesenskih dokaj mrzlih dneh. Samo pod šljemom je bil nasmešek od ušesa do ušesa. Za vse motocikle razmerja, pa se malo po zabavajte: http://www.gearingcommander.com/ lp .) bojc84 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
flero Objavljeno November 30, 2011 Deli Objavljeno November 30, 2011 (popravljeno) Vprašanje za vse tiste, ki ste si omislili ''after market'' izpuh : - ali ste ob menjavi izpuhov ''prestavili'' nastavitev motorja iz Map 1 (manj bogata mešanica goriva/izph s katalizatorjem) na Map 2 (bolj bogata mešanica goriva/izpuh brez katalizatorja)? Ti dve mapi naj bi bili v elektroniki že prednastavljeni, le serviser naj bi moral aktivirati pravilno. - če ste, kje ste to storili? - mogoče kdo ve kakšne so posledice, če ob menjavi izpuha tega ne narediš? Hvala za info! lp flero Popravljeno November 30, 2011. Popravil flero Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno November 30, 2011 Deli Objavljeno November 30, 2011 Vprašanje za vse tiste, ki ste si omislili ''after market'' izpuh : - ali ste ob menjavi izpuhov ''prestavili'' nastavitev motorja iz Map 1 (manj bogata mešanica goriva/izph s katalizatorjem) na Map 2 (bolj bogata mešanica goriva/izpuh brez katalizatorja)? Ti dve mapi naj bi bili v elektroniki že prednastavljeni, le serviser naj bi moral aktivirati pravilno. - če ste, kje ste to storili? - mogoče kdo ve kakšne so posledice, če ob menjavi izpuha tega ne narediš? Hvala za info! lp flero kolega je to naredu na mille tak letnik.. razlika - manj je pokalo iz izpuha naredl na servisu - avtotriglav Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno December 15, 2011 Deli Objavljeno December 15, 2011 ne vem zakaj bi bilo tako malo? moj 2006 letnik ma tut manj kot 10.000 km.. sicer pa še vedno prodajam platišča za tuono..z diski.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Spider™ Objavljeno December 26, 2011 Deli Objavljeno December 26, 2011 Ima kdo bunke na rsv, tm spredaj pri kilerju? Bi prosil za sliko al pa dve. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno December 26, 2011 Deli Objavljeno December 26, 2011 ma kdo za prodat staro tuono podrajsano, ne preveč karambolirano... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Spider™ Objavljeno December 27, 2011 Deli Objavljeno December 27, 2011 ma kdo za prodat staro tuono podrajsano, ne preveč karambolirano... Ti tuna ne da ponoči spat? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RSTDRIVER Objavljeno December 27, 2011 Deli Objavljeno December 27, 2011 (popravljeno) Ima kdo bunke na rsv, tm spredaj pri kilerju? Bi prosil za sliko al pa dve. če rabš več, napiš... ne še... Popravljeno December 27, 2011. Popravil RSTDRIVER Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Spider™ Objavljeno December 28, 2011 Deli Objavljeno December 28, 2011 uf hvala, sm bi rabu od tastare rsv. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
flero Objavljeno Februar 9, 2012 Deli Objavljeno Februar 9, 2012 Ali ima kdo kake izpuhe za prodat...pa ne serijske...za l.2006 + lp flero Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SLEPEC Objavljeno Februar 10, 2012 Deli Objavljeno Februar 10, 2012 Ali ima kdo kake izpuhe za prodat...pa ne serijske...za l.2006 + lp flero mass vabi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SLEPEC Objavljeno Marec 14, 2012 Deli Objavljeno Marec 14, 2012 Ali ima kdo kake izpuhe za prodat...pa ne serijske...za l.2006 + lp flero no pa pokaži kaj imaš,a si kupil dolenca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T Objavljeno Marec 28, 2012 Deli Objavljeno Marec 28, 2012 No pa jo mam... Tuno Factory Jutr grem mal probat DAN in BIZIXXX 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIZIXXX Objavljeno Marec 28, 2012 Deli Objavljeno Marec 28, 2012 No pa jo mam... Tuno Factory Jutr grem mal probat Slike, če ne, ne verjamem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se