T Objavljeno Marec 29, 2012 Deli Objavljeno Marec 29, 2012 Slike, če ne, ne verjamem Sej je tud men cudn k ni Honda sam je pa :hooray: BIZIXXX, flero, Cartman in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Marec 29, 2012 Deli Objavljeno Marec 29, 2012 ja klinc, če hočeš nakeda ne moreš met druzga kot makarona al pa angleža..tko zaenkrat je Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Marec 29, 2012 Deli Objavljeno Marec 29, 2012 no ali pa japonskega superšportnika s superbike balanco Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Marec 29, 2012 Deli Objavljeno Marec 29, 2012 no ali pa japonskega superšportnika s superbike balanco ma, to ni čist isto no..ne vem zakaj ne naredijo kake izpeljanke.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
flero Objavljeno Marec 29, 2012 Deli Objavljeno Marec 29, 2012 Sej je tud men cudn k ni Honda sam je pa :hooray: Talele ma pa Aman kit...a n?! Superca...velik varnih km! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
shark357 Objavljeno Marec 29, 2012 Deli Objavljeno Marec 29, 2012 (popravljeno) Moja Mille-->Tuna trenutno in progress , nekje proti koncu transformacije :grim Popravljeno Marec 29, 2012. Popravil shark357 MariborBMW 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T Objavljeno Marec 29, 2012 Deli Objavljeno Marec 29, 2012 Talele ma pa Aman kit...a n?! Superca...velik varnih km! Jp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Marec 30, 2012 Deli Objavljeno Marec 30, 2012 Talele ma pa Aman kit...a n?! Superca...velik varnih km! sam ne un kit k mogoče ti misliš..tist kit bi blo pa fajn met ja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawl Objavljeno Marec 30, 2012 Deli Objavljeno Marec 30, 2012 Moja Mille-->Tuna trenutno in progress , nekje proti koncu transformacije :grim Lepo lepo upam da čimprej sestaviš... Mogoče pa še mene potegne da ga predelam v Factory-a. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T Objavljeno Marec 30, 2012 Deli Objavljeno Marec 30, 2012 sam ne un kit k mogoče ti misliš..tist kit bi blo pa fajn met ja Ker kit ma ne vem... Morm pogledat, vem da je brez pokrova airboxa ker ma dodatne šobe, pa Powercomander, K&N, kompelt Igor Končno sm kupu čist opremljen motor in nimam planiranih vložkov. edin nogoče ene poliestre če se dobijo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T Objavljeno Marec 30, 2012 Deli Objavljeno Marec 30, 2012 Tale kit je... LRR 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawl Objavljeno Marec 30, 2012 Deli Objavljeno Marec 30, 2012 Sej je tud men cudn k ni Honda sam je pa :hooray: Ta motor se Hrvatom fejst dopade - spominja na Hrvađko zastavo Super motor sam barvna kombinacija mi je Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T Objavljeno Marec 30, 2012 Deli Objavljeno Marec 30, 2012 Sej moj nima ŠAHOVNICE na srečo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
flero Objavljeno Marec 30, 2012 Deli Objavljeno Marec 30, 2012 Ta motor se Hrvatom fejst dopade - spominja na Hrvađko zastavo Super motor sam barvna kombinacija mi je Ajga...tko kot je T reku...tist je navden Tuono, z barvno kombinacijo belo rdečih kock...majo srečo teli sosedovi @biker77 ...ajga, mislm, da oba ta pravga misliva ...big bore + en kup robe, a n? :grim :grim :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawl Objavljeno Marec 30, 2012 Deli Objavljeno Marec 30, 2012 Sej moj nima ŠAHOVNICE na srečo... A pa ta je novejŠa pol, tist e s Šahovnico so ble ene prvih ne? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RVT Objavljeno Marec 30, 2012 Deli Objavljeno Marec 30, 2012 Končno sm kupu čist opremljen motor in nimam planiranih vložkov. No sej tle se pa japonci pa italjani najbolj ločjo, k pr japoncih lastnik planira vložke pr italjanih pa motor izdajalc T in sesir 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T Objavljeno Marec 31, 2012 Deli Objavljeno Marec 31, 2012 izdajalc Ah dej dej... Motor se pelje Ce ti kej pomaga sm Japan sprasku dol, k je en mulc gor scal :glare: (najprej k sm ga dobu ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T Objavljeno April 4, 2012 Deli Objavljeno April 4, 2012 Opazil sem da imam tekočino sklopke in zavor črno? O.K. zamenjam, a je kaj treba pazit?!? Moj prvi Italjan pa sm mal previdn Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno April 4, 2012 Deli Objavljeno April 4, 2012 Opazil sem da imam tekočino sklopke in zavor črno? O.K. zamenjam, a je kaj treba pazit?!? Moj prvi Italjan pa sm mal previdn Se je ze zacelo. Taljan+salabajzarski ex-lastnik=problemi..... / joke Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T Objavljeno April 4, 2012 Deli Objavljeno April 4, 2012 to mu pa kr ti povej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno April 4, 2012 Deli Objavljeno April 4, 2012 (popravljeno) T: Odpres posodico za olje in zamenjas. Cimprej. p.s. The bleeding brakes... Popravljeno April 4, 2012. Popravil Dr_Jakob Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno April 4, 2012 Deli Objavljeno April 4, 2012 to mu pa kr ti povej Ti kr popedenaj, pa jo dolgo mej. Tako dolgo, da bo vredna ene tolk kot je bla vtr. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawl Objavljeno April 4, 2012 Deli Objavljeno April 4, 2012 Mal pretiravate fantje. Zamenjaš enostavno tako kot na drugih motorjih. Vedi pa da bo po parih kilometrih olje praktično iste barve kot ga imaš sedaj pred menjavo. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T Objavljeno April 4, 2012 Deli Objavljeno April 4, 2012 To sm hotu šlišat da bo isto ratalo črno... Ker se mi je kar zdelo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno April 4, 2012 Deli Objavljeno April 4, 2012 Pri sklopki, pri zavorah nima kej črno ratat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se