Kawl Objavljeno April 4, 2012 Deli Objavljeno April 4, 2012 Sej je napisal Sklopke in zavor... Verjetno za zavore ni tok črno kot tisto na sklopki. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T Objavljeno April 5, 2012 Deli Objavljeno April 5, 2012 Ne ne zavore je lepe barve na sklopki je pa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno April 5, 2012 Deli Objavljeno April 5, 2012 Ne ne zavore je lepe barve na sklopki je pa raj se vozi vse je normalno.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RSTDRIVER Objavljeno April 5, 2012 Deli Objavljeno April 5, 2012 Ne ne zavore je lepe barve na sklopki je pa tko k je že @biker77 reku... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
QQ7 Objavljeno April 6, 2012 Deli Objavljeno April 6, 2012 Jaz bi ga raje prodal....sej tko sm naredu:))) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T Objavljeno April 23, 2012 Deli Objavljeno April 23, 2012 Dons sm se lotu tesnenja armature... Bom mal poslikak, novo ohišje je 850€ :glare: Serijsko niso glih dihtale. :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T Objavljeno April 23, 2012 Deli Objavljeno April 23, 2012 No če se bo še kdo lotil... Razstavit je bojda težko (ne vem ker so ze pred mano razmesaril revco) :grrr Torej narazen, očistil spihal, ker je iz treh delov prve dva dela spojil s silikonom, obrisal pripravil naslednj pokrov in se tega dodatno zatesnil s silikonom. Za čez noč sem jo stisnil kar z strech folijo ki jo ravno prav tišči skupaj, ko bo trdo in suho najbrz čez spoj se karbon folijo napopam.. Slike... No pa ko sm že narazen dajal sem masko generalno očisti (muh), in zrisal nosilec gear indikatorja da ne bo priliman ampak bo na licnem nosilcu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno April 24, 2012 Deli Objavljeno April 24, 2012 pa, sej Tuna ni bla narjena zato da se po dežju voziš no no, ti jo kr lepo zrihtej, pol jo pa jest kupim Zok in Cufa 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T Objavljeno April 24, 2012 Deli Objavljeno April 24, 2012 A kej ves a se dobijo poliestri? Mal mi je skoda k je tko lepa... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno April 24, 2012 Deli Objavljeno April 24, 2012 A kej ves a se dobijo poliestri? Mal mi je skoda k je tko lepa... zadn konc ma kolega sam je enosed potem....spredn pa ne vem.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T Objavljeno April 24, 2012 Deli Objavljeno April 24, 2012 ja sej enosed za po pisti poganjat rabm, zadn konc pa masko... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno April 24, 2012 Deli Objavljeno April 24, 2012 pa, sej Tuna ni bla narjena zato da se po dežju voziš no no, ti jo kr lepo zrihtej, pol jo pa jest kupim tole je en lepših postov. No fear. Vesel. @T, tud Tuono za na pisto? A boš mel rent-a-bike ko Kec? Vse brez luči pa gas... Cufa 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T Objavljeno April 24, 2012 Deli Objavljeno April 24, 2012 ne ne Tuna bo 90% cesta 10 pista... SP-02 ni moja jo sam rihtam kolegu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno April 24, 2012 Deli Objavljeno April 24, 2012 (popravljeno) No če se bo še kdo lotil... Razstavit je bojda težko (ne vem ker so ze pred mano razmesaril revco) :grrr Torej narazen, očistil spihal, ker je iz treh delov prve dva dela spojil s silikonom, obrisal pripravil naslednj pokrov in se tega dodatno zatesnil s silikonom. Za čez noč sem jo stisnil kar z strech folijo ki jo ravno prav tišči skupaj, ko bo trdo in suho najbrz čez spoj se karbon folijo napopam.. Slike... No pa ko sm že narazen dajal sem masko generalno očisti (muh), in zrisal nosilec gear indikatorja da ne bo priliman ampak bo na licnem nosilcu Pa si uporabil brezkislinski silikon ane :mellow: ?...ker če ne, potem ne prikljapljaj števca več nazaj na štrom Popravljeno April 24, 2012. Popravil HyperJack Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T Objavljeno April 24, 2012 Deli Objavljeno April 24, 2012 ja itak sej kislinski tolk smrdi de ne morš delat... Neutral itak... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno April 24, 2012 Deli Objavljeno April 24, 2012 ja itak sej kislinski tolk smrdi de ne morš delat... Neutral itak... Super, ker ko pridejo hlapi kislinskega silikona v stik z vezjem, se vse skupaj spremeni v eno ogleno ploščico (skuri se elektornika)... da ne bo kdo ponavljal mojih napak Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T Objavljeno April 24, 2012 Deli Objavljeno April 24, 2012 Evo narjen... Armatura dela Tesni pa tud sigurn, jebiga Biker77 moji motorji morjo it tud v dž Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RSTDRIVER Objavljeno April 25, 2012 Deli Objavljeno April 25, 2012 Evo narjen... Armatura dela Tesni pa tud sigurn, jebiga Biker77 moji motorji morjo it tud v dž a to si jo čist zadihtouv zato, da bi prepreču rosenje? če je temu tako..... naša ma zadej membrano, ki omogoča zračenje, na netu rešujejo rosenje z dodatnim zračenjem...... povej, če se ti bo obneslo...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T Objavljeno April 25, 2012 Deli Objavljeno April 25, 2012 Zatesnil sm zato, da vem da tam ne gre nič not, če se bo rosilo naredim luknjico zadaj pa membrano čez nalimam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T Objavljeno April 26, 2012 Deli Objavljeno April 26, 2012 Ej a majo vsi Factory zlat okvir? Ne vem zakaj :grim ampak s temle bi pa res rad šel malo na Sardinijo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
shark357 Objavljeno April 26, 2012 Deli Objavljeno April 26, 2012 (popravljeno) No moja bo tudi počasi skupi Popravljeno April 26, 2012. Popravil shark357 T, Port Folio, RobiRoberto in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
flero Objavljeno April 28, 2012 Deli Objavljeno April 28, 2012 Ej a majo vsi Factory zlat okvir? Jap...bling...bling... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
shark357 Objavljeno April 29, 2012 Deli Objavljeno April 29, 2012 (popravljeno) No to je več ali manj to. Popravljeno April 29, 2012. Popravil shark357 MariborBMW, T, RobiRoberto in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T Objavljeno April 29, 2012 Deli Objavljeno April 29, 2012 Zelo lepa super... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motokultivator Objavljeno April 29, 2012 Deli Objavljeno April 29, 2012 Mal pretiravate fantje. Zamenjaš enostavno tako kot na drugih motorjih. Vedi pa da bo po parih kilometrih olje praktično iste barve kot ga imaš sedaj pred menjavo. Zdravo, a mi zna kdo razložit, zakaj do tega pride? Prejšnji teden sem svojemu motorju menjal olje; z njim je bilo baje prevoženih 10.000 km. Ko sem olje spustil ven, sem bil presenečen, ker je bilo res ČRNO. Precej bolj črno kot je recimo motorno olje pri avtomobilu, pa z njim ravno tako prevoziš 10.000 km. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se