hy650 Objavljeno Junij 17, 2020 Deli Objavljeno Junij 17, 2020 V tej barvni kombinaciji so tudi lepe. Pridobi zagotovilo za kilometre nadomestnega agregata, garancijo.... oklesti ceno bolj proti dvem jurjem in jo vzemi... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nino Kaiser Objavljeno Junij 18, 2020 Deli Objavljeno Junij 18, 2020 Ful je lepa ja, sploh zdaj, ko sanjam, da bo moja Garancijo lahko zagnjavim tudi, če se ne prodaja od dilerja? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nino Kaiser Objavljeno Junij 18, 2020 Deli Objavljeno Junij 18, 2020 Očitno se je ta iz MB prodala... Šment. Čakanje naprej, kot kaže. Mogoče kdo tu gor, ki se ne more odločit, če bi jo prodal al ne? ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hy650 Objavljeno Junij 18, 2020 Deli Objavljeno Junij 18, 2020 Redke se prodajajo...Malo si oglej Mille RSV. Za zelo malo denarja se prodajajo. Jo tudi imam, prvo generacijo. Zelo dobro se pelje. Tuono je izpeljanke iz tega. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nino Kaiser Objavljeno Junij 18, 2020 Deli Objavljeno Junij 18, 2020 Poznam ja, ampak ciljam genau Tuono, bom počakal, če bo v kratkem kaka se pojavila. Tak je ja, kdor jo ima jo nerad da stran pravijo. Hvala za nasvete ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hy650 Objavljeno Junij 20, 2020 Deli Objavljeno Junij 20, 2020 Danes sem govoril z možakarjem iz Ilirske Bistrice, ki mi je omenil, da se prodaja ena huda Tuna pri njih. In ravno danes je tudi na oglasu https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=15435652&display=Aprilia RSV 1000 TUONO R Je pa druga gen. In res je videt hudooo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se