mir Objavljeno Marec 16, 2007 Deli Objavljeno Marec 16, 2007 Dvakrat merjeno 6,5 in 6,7 l/100 km ,vožena do 6000 obr/min.Imam šele 400 km ,letnik 2007. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mir Objavljeno April 11, 2007 Deli Objavljeno April 11, 2007 Kje bi lahko dobil visje steklo na poloklepu (razen originala) za letnik 2006? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno April 11, 2007 Deli Objavljeno April 11, 2007 pri firmi MRA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mir Objavljeno April 11, 2007 Deli Objavljeno April 11, 2007 Za 2006 se ne delajo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
P182 Objavljeno April 11, 2007 Deli Objavljeno April 11, 2007 Kje bi lahko dobil visje steklo na poloklepu (razen originala) za letnik 2006? sem ga zasledil na www.puig.tv Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SONCE Objavljeno April 29, 2007 Deli Objavljeno April 29, 2007 ...Načeloma nič od zgoraj naštetega ni problem: olje dolivaš, plastiko spregledaš, ropotanje preslišiš, s serviserji se sprijazniš ... Srečno vožnjo! Men pa dobr dela!! BRUTALNO, EVROPSKO, APRILIINO, malo ČUDAŠKO, UŽIVAŠKO, MALO POSEBNO in EKSOTIČNO. kdor to ne ve naj ne kupuje TUONOTA - tak naj kupi ER5 al kaj je že!! LP Kaj pa KTM Super Duke? Zdi se mi, da bi lahko bil dobra konkurenca Tuonu.... Sicer pa ne vem, ker nisem še nobenega od njiju peljal. Ali je kdo izmed vas že peljal oba, da bi ju lahko primerjal? LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno April 29, 2007 Deli Objavljeno April 29, 2007 Kaj pa KTM Super Duke? Ali je kdo izmed vas že peljal oba, da bi ju lahko primerjal? LP Duke je ok, sam ko sem v istem dnevu oba probal je Tuono vsaj zame full bolj miren motor mislim Duke rabi pod nujno spredaj stabilizator krmila, pa vzmetenje je potrebno naštelat po meri samega voznika! Oba motorinota sta zakon, peljal sem stari model Tuone, tako da mnenja je iz te smeri! P.S. se komu sanja, kje bi se dalo dobiti zadnji sedež od stare Tuone :? lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NoGe Objavljeno Maj 1, 2007 Deli Objavljeno Maj 1, 2007 Pozdravljeni!! Prijatelj ima KTM Superduke približno leto in pol in glede tistih napakc Aprilie smo na istem. Prijatelju je že po pol leta začelo izginjati olje sklopke (tisto namesto zajle za skolopko). Na servisu mu niso dali nobenega jasnega razloga in tudi rešitve. Nato se je začelo, da sklopka ni primla dovolj. V smuslu, da če ni dal malce gasa in daržal prednje zavore ni dal mogel dat v 1. prestavo ker je kar ugasnil. No potem pa so le na servisu odpravili težavo. Ne ve točno kaj so naredili. Zdaj pa je use OK. Nauk zgodbe pa je, da čisto vsak motor ima določene male napakce, po mojem mnenju ga ni 1000%. Ampak to tudi pomeni bit motorist. Imaš mašino u graži, se voziš, vsake toliko kaj popraviš. S kratka UŽIVAŠ!!!!!!!!! LP P.S.: Jaz pa sem letos kupil Tuona, in do sedaj (1500km prevoženih) je vse OK. Vožnje na njem pa se enostavno ne da opisat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_THUNDER_ Objavljeno Junij 17, 2007 Deli Objavljeno Junij 17, 2007 mi lahko kdo pove, koliko bi približno stala predelava milke '00 v tuona? Zdi se mi namreč, da je luč drugačna, kot na letniku '03, iz katerega naj bi izhajal tuono... bo držalo? :? bi bil nekdo tako prijazen in bi na kratko opisal, kaj vse bi bilo potrebno predelati? .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_THUNDER_ Objavljeno Junij 17, 2007 Deli Objavljeno Junij 17, 2007 evo našel sem en link.. http://www.motoclub-tingavert.it/modules.p...opic&t=2021 samo tukaj gre za predelavo letnika '03... bi šlo z letnikom 2000? kakšne so sploh razlike? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mrki Objavljeno Junij 18, 2007 Deli Objavljeno Junij 18, 2007 (popravljeno) Po temle forumu mal poglej AF1 Rabiš: nosilec za masko masko z lučjo zgorni del križa rizerje balanco ogledala stranske pokrove za vžig. tuljave (na obh straneh) korito (ti šenkam jaz ker imam drugačnega) Če boš podiral Mileta se priporočam za balanco :rolleyes: LPP Popravljeno Junij 18, 2007. Popravil mrki Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_THUNDER_ Objavljeno Junij 18, 2007 Deli Objavljeno Junij 18, 2007 ok. nekaj vprašanj... kaj so rizerji? a luč ni ista kot na milki? korito? kje bi dobil zračnike in tiste mrežice, ker novi so najverjetneje zelo dragi.. na e bayu jih nisem našel.. bi bila možna izdelava kopije? koliko bi kaj stala kopija maske iz poliestra? sicer pa hvala za info. in ponudbo.. moram najprej do milke pridet... kar bi lahko bilo kmalu.. :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mrki Objavljeno Junij 18, 2007 Deli Objavljeno Junij 18, 2007 ok. nekaj vprašanj... kaj so rizerji? a luč ni ista kot na milki? korito? kje bi dobil zračnike in tiste mrežice, ker novi so najverjetneje zelo dragi.. na e bayu jih nisem našel.. bi bila možna izdelava kopije? koliko bi kaj stala kopija maske iz poliestra? sicer pa hvala za info. in ponudbo.. moram najprej do milke pridet... kar bi lahko bilo kmalu.. :rolleyes: rizer: zadeva na katero je pričvrščena balanca (na zgornjem delu križa) Luč je sicer ista, vendar pozor. nimajo vsi milleti enako luč. preveri kateri model ima enako kot Tuono, mislim da 2002. Korito: špica, plug, bellypan... Vse plastične dele se dobi večinoma iz karbona, verjetno pa tudi iz poliestra, probaj: www.rsvr.net, www.kaemna.de, www.bbtgmbh.de - tukaj se dobi tudi iz poliestra, ebay.....še enkrat ti priporočam že prej omenjen forum....ogromno informacij LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_THUNDER_ Objavljeno Junij 18, 2007 Deli Objavljeno Junij 18, 2007 tole je pa noro... cena tudi: 1200€+ neki drobiž.. :wub: :wub: :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mrki Objavljeno Junij 18, 2007 Deli Objavljeno Junij 18, 2007 Še nekaj: če boš kupoval milleta, kupi mille R! Razlika v komponentah je definitivno vredna razlike v ceni, ki pri rabljenih niti ni tako velika! Pri mile R dobiš: kovana OZ platišča (cena za komplet 1600 EUR), ohlins vilice in zadnji amortizer ter blažilec krmila (cena skupaj 3000 eur + ), boljše bremze (brembo oro na 4 pakne), nekaj karbona že zraven... LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno Januar 17, 2008 Deli Objavljeno Januar 17, 2008 Oj, me zanima, če se da kje dobiti manual za rsv (Tuono ali stara mille do 2005), ki ga imajo na servisih, kjer je v detajle razstavljen moped oz. videl sem ga tudi na Aprili-ji v AC (Lj in Mb). Je kje na kkšnem torrentu ali kje v virtualnem svetu? :? Pa ne mislim teh MANUALS :nono: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Januar 17, 2008 Deli Objavljeno Januar 17, 2008 povej kater letnik pa ti jas zrihtam, ali so lahko vsi letniki do 2005??? oz. KLIK pa se registriraj (registracija je free, prav tako manuali), in potem samo iščeš in downloadaš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Januar 17, 2008 Deli Objavljeno Januar 17, 2008 (popravljeno) na eMule poglej ... tam je večinoma use :) Popravljeno Januar 17, 2008. Popravil JeRn3j Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno Januar 18, 2008 Deli Objavljeno Januar 18, 2008 @JeRn3j - Žal, ne uporabljam več eMule, ker sem bil parKRAT razočaran, raje torrent ali direkten file blog! @koci - bom probal THX :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawl Objavljeno Januar 18, 2008 Deli Objavljeno Januar 18, 2008 @JeRn3j - Žal, ne uporabljam več eMule, ker sem bil parKRAT razočaran, raje torrent ali direkten file blog! @koci - bom probal THX :yes: Lahko ti jaz pošljem na email če želiš. LP Rok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno Marec 20, 2008 Deli Objavljeno Marec 20, 2008 Za leto 2008 je barvna komb. meni full :blush: . Slaba kakovost slike jeb... :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AleksG Objavljeno Marec 20, 2008 Deli Objavljeno Marec 20, 2008 Meni je pa bela čudovita, še bolj mille kot tuono :worship: letos me je še bolj zagrela :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
P182 Objavljeno Marec 20, 2008 Deli Objavljeno Marec 20, 2008 Za leto 2008 je barvna komb. meni full :blush: . Slaba kakovost slike jeb... :glare: prav taka je na poti v Lj. in si jo boš lahko kmalu ogledal v živo v salonu :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno Marec 20, 2008 Deli Objavljeno Marec 20, 2008 prav taka je na poti v Lj. in si jo boš lahko kmalu ogledal v živo v salonu :) Pridem mimo :whistle: . Thx za info. Se verjtn vidmo :yes: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno Marec 23, 2008 Deli Objavljeno Marec 23, 2008 Za crknt :lol1: : Should I buy a Tuono Factory :hmm: ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se